polo1400 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδιά έχω ακούσει ότι βάζοντας την KE7 διορθώνεται το θεμα με την καμερα!επίσης έχει δοκιμάσει κανείς απο εσάς το mod για την κάμερα απο xda να μας πει αν φεύγει η ροζιλα?οποίος γνωρίζει ας μας πει να βρούμε μια λύση αν και εφόσον είναι θεμα software θα λυθει αργά η γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 ρε παιδια εμενα που δεν εχει κανενα θεμα με κιτρινιλες ροζ βουλες κ.τ.λ να κανω λετε το update της καμερας η να κατσω στα αυγα μου??? εχω την KE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) ρε παιδια εμενα που δεν εχει κανενα θεμα με κιτρινιλες ροζ βουλες κ.τ.λ να κανω λετε το update της καμερας η να κατσω στα αυγα μου??? εχω την KE2 H οθόνη δεν έχει κάποια σχέση με το firmware της κάμερας. Τώρα το νέο camera firmware απ΄ότι λέγεται περιορίζει το πρόβλημα της "ροζίλας" και βλετιώνει το macro και κάποια ζητήματα εστίασης. Αν υπήρχε τρόπος να κρατήσεις κάπως το firmware σου ή να κάνεις rollback δε θα υπήρχε πρόβλημα, θα σου έλεγα πέρνα το δεν χάνεις τίποτα και αν κάτι δεν πάει καλά γυρνάς πίσω. Νομίζω όμως ότι δυστυχώς τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Αν πάει κάτι στραβά θα μείνεις υποχρεωτικά με το νέο firmware και θα περιμένεις νεότερο. Υπάρχουν κάποιοι "κανόνες". Ο ένας λέει όταν κάτι είναι νεότερο συνήθως είναι και καλύτερο. Και γενικά δεν έχουν ακουστεί ακόμα διάφορα "περίεργα" ζητήματα για το τελευταίο camera firmware, όπως με το προηγούμενο πχ. Υπάρχει κι ένας άλλος όμως που λέει, if it works don't fix it. Οπότε η επιλογή για το τι θα κάνεις είναι δικιά σου... :) Edited June 25, 2011 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 εχτές είδα 2η φορά αυτό ροζ στην κάμερα πήγα αμέσως έκανα αναβάθμιση στην κάμερα ξανά το ίδιο, μετά από λίγη ώρα όλα μια χαρά το ροζ δεν το ξανά είδα, τι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω. 2 εβδομάδες έχω το κινητό 2 φορές για λίγο το έκανε. μετά το κίτρινο που λέτε δεν το έχω αλλά αν βάλεις το γρι φόντο τέρμα χαμηλά φωτισμό σαν να το βλέπω λίγο ποιο σκούρο εκεί που λέτε, αλλά γενικός στο γκρι δεν τα παει καλά η οθόνη ενώ στα άλλα χρώματα τοπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αυτο το update μπορει να μας πει καποιος που το βρισκουμε?? Στο app samsung δεν βρηκα κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drose Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αυτο το update μπορει να μας πει καποιος που το βρισκουμε?? Στο app samsung δεν βρηκα κατι.... samung apps - προτασεις - νεο - scroll down - περισσοτερα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παιδια μην κανετε το update, εγω το εκανα και η ροζ αποχρωση φαινεται τωρα παντου, ακομα και σε σκουρο χρωμα, ενω πριν μου φαινοταν ελαχιστα και μονο σε ασπρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 και πως βγαινει? Δεν εχει να πας πισω στο μαμα fw που ειχες πριν. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 και πως βγαινει? Δεν εχει να πας πισω στο μαμα fw που ειχες πριν. Δεν ξερω αν γινεται, αν ξερει καποιος ας μας πει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 παιδιά οι χρήστες που έχουνε βάλει custom roms που περιέχει το mod για την κάμερα πως είναι η κάμερα τους?η ροζιλα έχει φύγει;αν ναι ας μας πούνε και ποια rom φοράει το τηλ τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παντως αν δοκιμάσετε τις εφαρμογές: retro camera Η AndCam3D το "πρόβλημα" δεν υπάρχει.Εμένα και μετα το update παρέμεινε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδιά οι χρήστες που έχουνε βάλει custom roms που περιέχει το mod για την κάμερα πως είναι η κάμερα τους?η ροζιλα έχει φύγει;αν ναι ας μας πούνε και ποια rom φοράει το τηλ τους! Εμένα είχε φύγει όταν είχα περάσει απο πάνω την lite'ning 1.1 τότε που είχε βγεί.. Δεν την ξαναείδα ποτέ την ρόζ βλακεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Με την Litening 1.5 εξακολουθούσε να υπάρχει αν και όχι πολύ έντονα. Χθες φλάσαρα τη Cognition v.1.07 και για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα κατοχής του κινητού δεν είδα ροζ βούλα. Να επισημάνω ότι δεν τίθεται θέμα διαφορετικών συνθηκών γιατί το τσεκάρω πάντα στο ίδιο μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 κανένας να έχει δοκιμάσει ΤΚ-ROM 3.07; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μόλις το πήρα και μάλιστα από καινούργια παραλαβή που ήρθε σήμερα. Δυστυχώς η κάμερα συνεχίζει να εμφανίζει το γνωστό πρόβλημα με το ροζ συννεφάκι τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο. Μάλιστα είναι ορατό όχι μόνο σε λευκό τοίχο και από κοντά αλλά σε και σε οποιαδήποτε θέαση. Θα κάνω την αναβάθμιση να δω αν θα περιοριστεί :(. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μόλις το πήρα και μάλιστα από καινούργια παραλαβή που ήρθε σήμερα. Δυστυχώς η κάμερα συνεχίζει να εμφανίζει το γνωστό πρόβλημα με το ροζ συννεφάκι τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο. Μάλιστα είναι ορατό όχι μόνο σε λευκό τοίχο και από κοντά αλλά σε και σε οποιαδήποτε θέαση. Θα κάνω την αναβάθμιση να δω αν θα περιοριστεί :(. Έκανα την αναβάθμιση και παρέμεινε όπως ήταν :mad:. Πάω για αντικατάσταση :(. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Έκανα την αναβάθμιση και παρέμεινε όπως ήταν :mad:. Πάω για αντικατάσταση :(. το θεμα με το ροζ είναι θεμα software μάλλον οπότε και αντικατάσταση να κανείς πάλι θα το έχεις!εμένα με stock rom δεν φαινεται και τρελλα σε λευκό τοίχο πάντα ενώ σε αλλα χρώματα δεν φαινεται καθόλου!σε βίντεο δε είναι απειροελαχιστο πάντα σε λευκό!δεν έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα!δοκίμασε λίγο τις εφαρμογές των παραπάνω post και πες εντυπώσεις!αν το ροζ φυγει φταιει το camera.apk τησ εργοστασιακος rom!απο σκ πάντως εγω θα κάνω root και θα βάλω custom rom που έχει την κάμερα του potatoman να δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια εμενα μετα το update της καμερας το ροζ δεν υπαρχει....(η θα ελεγα εχει σχεδον εξαφανιστει....) http://imageshack.us/photo/my-images/217/20110623231934.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια εμενα μετα το update της καμερας το ροζ δεν υπαρχει....(η θα ελεγα εχει σχεδον εξαφανιστει....) http://imageshack.us/photo/my-images/217/20110623231934.jpg/ φίλε μου ΕΣΥ πρέπει να έχεις την cognition περασμένη απότι είδα σε άλλο thread!περασες πρωτα το update για την κάμερα και μετα τη rom η το έκανες μετα το πέρασμα της rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 φίλε μου ΕΣΥ πρέπει να έχεις την cognition περασμένη απότι είδα σε άλλο thread!περασες πρωτα το update για την κάμερα και μετα τη rom η το έκανες μετα το πέρασμα της rom? το update το εκανα πριν απο την ρομ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Έκανα την αναβάθμιση και παρέμεινε όπως ήταν :mad:. Πάω για αντικατάσταση :(. Το άλλαξα και στο νέο τώρα το πρόβλημα είναι μικρότερο σε σημείο που δεν είναι ενοχλητικό. Θα περάσω πιο μετά και το update της κάμερας και ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδία καλησπέρα. Εγω πέρα απ οτο προβλημα του μαυρου δακτυλίου που δεν έχω καταφερει ακόμη να το πώ σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο της samsung μου παρουσιάσε και ένα πρόβλημα στην επιφάνια της οθόνης εξωτερικά δεν έιναι γρατζουνιες έιναι σαν ξεφτισμα σαν στάμπες που πχ αφηνει μια κουτσιλια στο βερνίκι του αμαξιου αμα δεν την αφαιρεσεις εγκαιρως.... γρατζοθνίες δεν έιναι σίγουρα γιατι το κινητο το προσέχω σαν τα ματια μου και ουτε θα μπρουσε να γίνει τέτοιου είδους γρατζοθνιες που μοιάζουν σαν να έιχε απλώσει μια κουτσιλιά και έιναι 2..... το κακό έιναι ότι στο συγκεκριμένο σημέιο κρατάνε δαχτυλιές για πλάκα και σου εμποδίζουν σημαντικά την όραση όταν έισαι κάτω απο το ήλιο. μεγάλο ξενέρωμα.... κάτσε να δεις που ο΄ταν θα το πάω στο σερβις θα μου πούν οτυι εγώ τις έκανα :cry: Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδία καλησπέρα. Εγω πέρα απ οτο προβλημα του μαυρου δακτυλίου που δεν έχω καταφερει ακόμη να το πώ σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο της samsung μου παρουσιάσε και ένα πρόβλημα στην επιφάνια της οθόνης εξωτερικά δεν έιναι γρατζουνιες έιναι σαν ξεφτισμα σαν στάμπες που πχ αφηνει μια κουτσιλια στο βερνίκι του αμαξιου αμα δεν την αφαιρεσεις εγκαιρως.... γρατζοθνίες δεν έιναι σίγουρα γιατι το κινητο το προσέχω σαν τα ματια μου και ουτε θα μπρουσε να γίνει τέτοιου είδους γρατζοθνιες που μοιάζουν σαν να έιχε απλώσει μια κουτσιλιά και έιναι 2..... το κακό έιναι ότι στο συγκεκριμένο σημέιο κρατάνε δαχτυλιές για πλάκα και σου εμποδίζουν σημαντικά την όραση όταν έισαι κάτω απο το ήλιο. μεγάλο ξενέρωμα.... κάτσε να δεις που ο΄ταν θα το πάω στο σερβις θα μου πούν οτυι εγώ τις έκανα :cry: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον για το πρόβλημα σου δεν ευθύνεται η συσκευή, ίσως έγινε με κάποιο τρόπο που δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου. Επικοινώνησε με το service βέβαια και μακάρι να βγω λάθος. Περιμένουμε νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδία καλησπέρα. Εγω πέρα απ οτο προβλημα του μαυρου δακτυλίου που δεν έχω καταφερει ακόμη να το πώ σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο της samsung μου παρουσιάσε και ένα πρόβλημα στην επιφάνια της οθόνης εξωτερικά δεν έιναι γρατζουνιες έιναι σαν ξεφτισμα σαν στάμπες που πχ αφηνει μια κουτσιλια στο βερνίκι του αμαξιου αμα δεν την αφαιρεσεις εγκαιρως.... γρατζοθνίες δεν έιναι σίγουρα γιατι το κινητο το προσέχω σαν τα ματια μου και ουτε θα μπρουσε να γίνει τέτοιου είδους γρατζοθνιες που μοιάζουν σαν να έιχε απλώσει μια κουτσιλιά και έιναι 2..... το κακό έιναι ότι στο συγκεκριμένο σημέιο κρατάνε δαχτυλιές για πλάκα και σου εμποδίζουν σημαντικά την όραση όταν έισαι κάτω απο το ήλιο. μεγάλο ξενέρωμα.... κάτσε να δεις που ο΄ταν θα το πάω στο σερβις θα μου πούν οτυι εγώ τις έκανα :cry: Φιλε μου κατι παρόμοιο ειχα και εγω...σαν γρατσουνια πλατια θα ελεγα...και δεν ειχα φορέσει screen protector με αποτέλεσμα να φρικάρω!!!Με απλο τρίψιμο δεν έφυγε και έφαγα μια απο της μεγαλύτερες πίκρες διότι το είχα μόνο 2-3 ώρες!! Με απλό νερακι και τρίψιμο με ενα μαλακό χαρτί κουζινας δυνατά εφυγε.Το παράξενο ηταν που το ξαναείδα και διαπίστωσα οτι έφταιγαν τα γένια μου τα οποία σε συνδυασμό με το λαδι-λιπος που εχουμε στο δέρμα μας ,άφηνε σημαδι μετα απο κλήσεις που είχαν μεγάλη διάρκεια!!Το πρόβλημα λύθηκε οριστικά μετα απο τοποθέτηση screen protector. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 μετά από τοποθέτηση screen protector η οθόνη ανταποκρίνεται κανονικά όπως και πριν ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts