BlopERdroM Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μηπως και μπας και πήραμε την ΚΙΝΗΤΑΡΑ για να τραβάμε τοίχους ?? :p:p:lol::lol: Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι ειδικά εδώ μέσα ακούσαμε περισσότερα, μήπως όμως είναι επειδή υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Λέω εγώ τώρα. αλεκο δεν καταλαβες... εννοω οτι πολλοι εδω μεσα και ειδικοτερα στους διαξιφισμους που ενα απο τα 2 κινητα ηταν το Ν8 ηταν του στυλ "καλο το Ν8 αλλα εχει προβλημα η οθονη του, ειναι ολη ροζ ΜΑΚΡΙΑ!" και αλλα τετοια παρομοια ενω ειχαμε και διαφορους "εξυπνους" που πεταγοταν στο θεμα του Ν8 και κοροιδευαν για την οθονη... τελως παντων, απολαυστε το κινητο σας οπως ειναι! οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν θα καταλαβαιναν το προβλημα ουτε στην οθονη στα 2 κινητα ουτε στην καμερα(που προσωπικα ισα που το βλεπω) στο galaxy s 2 αν δεν το βλεπαν εδω μεσα... για την καμερα κιολας επρεπε να δω το μηνυματακι αυτουνου που ελεγε οτι ειναι στο κεντρο για να το καταλαβω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εγω παιδια δεν ξερω συμβαίνει κατι παράξενο! Το απογευμα βγαινω εξω τραβαω σαν "χαζος" τους τοιχους τιποτα πεντακάθαρες οι φωτογραφίες μπαίνω μεσα στο σπιτι τραβαω στον τοιχο διπλα στο γραφειο μου ναι και η ροζιλα! τραβάω με φλας δεν υπάρχει ροζιλα! Έρχομαι τώρα το βράδυ στο σπιτι μου αναβω τα φωτα παω παλι στον ιδιο τοιχο διπλα στο γραφείο τιποτα! ουτε χωρις φλας ουτε με φλας! Πεντακάθαρες!!! Να πω οτι οταν ειδα την ροζιλα τραβούσα χωρις φλας και με το φως που έμπαινε στον χώρο απο τα παράθυρα!Και παντα σε λευκο τοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μηπως και μπας και πήραμε την ΚΙΝΗΤΑΡΑ για να τραβάμε τοίχους ?? :p:p:lol::lol: Μες το προγραμμα ειναι να τραβανε και τοιχους με την "κινηταρα" :p για αυτο δινεις 600 ευρω και το δικο μου δεν τραβαει παντα "ροζιλα " , οταν βγεις και τραβας με νταλα ηλιο και μετα ασπρους τοιχους ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Μες το προγραμμα ειναι να τραβανε και τοιχους με την "κινηταρα" :p για αυτο δινεις 600 ευρω και το δικο μου δεν τραβαει παντα "ροζιλα " , οταν βγεις και τραβας με νταλα ηλιο και μετα ασπρους τοιχους ολα καλα Υπαρχουν και με 100 ευρω κινητα για τοιχους. Και μενα την εχει την ροζιλα αλλα μονο αν το κολλησω 20 εκατοστα απο τον τοιχο.. ειλικρινα χέστηκα. Δε τα μετανιωνω τα λεφτα μ ακομα και αν εχω να δωσω αλλες 9 δοσεις .. Ολες οι αλλες οι φωτο που τραβαει ειναι εκπληκτικες. Κατα την αποψη μου αυτο το τοπικ πρεπει να κλειδωθει μεχρι νεοτέρας με καινουργια updates ή μια επισημη δήλωση της samsung .. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Εγω παντως επηρεασμενος απο οσα διαβασα τις τελευταιες ημερες εδω μεσα,εδωσα χθες το τηλεφωνο στο σερβις του πλαισιου αφου πρωτα ενημερωσα τον υπαλληλο για το θεμα με τη ροζ σταμπα.Σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει γινει αντικατασταση συσκευης και να περασω να το παρω.Οντως στο καταστημα με περιμενε μια καινουρια συσκευη σφραγισμενη.Το κακο ειναι οτι εκαναν λαθος στην αποδειξη ενα ψηφιο του imei της συσκευης και θα πρεπει να παω παλι απο εκει να μου τυπωσουν μια καινουρια...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Aloha, Μετά από κάποιες μέρες πιστεύω τα συμπεράσματα είναι 2. Η προβληματική οθόνη είναι θέμα Hardware και μπορεί να το τσεκάρει κάποιος εδώ. Σημείωση, Hardware = Προβληματική οθόνη! Είτε το αγνοείτε, είτε το στέλνετε πίσω. Η κάμερα από την άλλη είναι θέμα Software, άρα θα λυθεί αργά η γρήγορα. Όλες οι γνώμες και τα γεγονότα ακούστηκαν και είναι στη διάθεση του καθενός να τα βρει στο παρόν θέμα. Η συζήτηση πιστεύω από εδώ και πέρα δεν έχει κάποιο όφελος παρά μόνο να γεμίσουμε με παραπάνω σελίδες το θέμα. Ευχαριστώ. Edited June 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αγορασμένο χτες,σήμερα πρόλαβα κ το άνοιξα..και έχει τα εξής: 1)έχει έντονο τον κιτρινισμό. 2)έχει ένα καμμένο πίξελ αριστερά κάτω κάτω, 3)σε ένα σημείο έχει μια μύτη απο στυλό(σε μεγεθος) που σε γκρι φοντο μοιαζει σαν αποχρωματισμος λιγο..είναι πιο ελαφρυ το γκρι για μια τελεια 4) εχει το γνωστό ροζ φάντασμα. ΣΑν λίγο άτυχος ακούστηκα ε? Φανταζομαι ότι γυρίζει πίσω!!!Ζητάω αλλαγή συσκευης κτλ ε?Αντε να δούμε αν θα πετύχω στην επόμενη παρτίδα κανένα καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αγορασμένο χτες,σήμερα πρόλαβα κ το άνοιξα..και έχει τα εξής: 1)έχει έντονο τον κιτρινισμό. 2)έχει ένα καμμένο πίξελ αριστερά κάτω κάτω, 3)σε ένα σημείο έχει μια μύτη απο στυλό(σε μεγεθος) που σε γκρι φοντο μοιαζει σαν αποχρωματισμος λιγο..είναι πιο ελαφρυ το γκρι για μια τελεια 4) εχει το γνωστό ροζ φάντασμα. ΣΑν λίγο άτυχος ακούστηκα ε? Φανταζομαι ότι γυρίζει πίσω!!!Ζητάω αλλαγή συσκευης κτλ ε?Αντε να δούμε αν θα πετύχω στην επόμενη παρτίδα κανένα καλό! Η απόλυτη γκαντεμιά.Πες αν θες από που το αγοράσες Ελλάδα (μαγαζι) η από έξω. Εγώ δεν εχω δοκιμάσει ακόμα το πρόβλημα με τα ακουστικα θα δω.Κανένας άλλος με καμμένο πιξελ;Πως τεσταρεις το ροζ φάντασμα αν το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εγώ καμένο πιξελ δεν έχω το πρόβλημα με τα ακουστικά έχω αλλά φοβάμαι αν το γυρίσω και μου κάτσει κίτρινη οθόνη μετά πως στο καλό αποδεικνυεις ώστε να στο αλλάξουν , για αύριο ας μας απαντήσουν όσοι το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αν έχουν το πρόβλημα με τα ακουστικά η όχι . Το θέμα με την ρόδα βούλα το βλέπεις αν τραβάς μια άσπρη επιφάνεια πχ τοίχο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αγορασμένο χτες,σήμερα πρόλαβα κ το άνοιξα..και έχει τα εξής: 1)έχει έντονο τον κιτρινισμό. 2)έχει ένα καμμένο πίξελ αριστερά κάτω κάτω, 3)σε ένα σημείο έχει μια μύτη απο στυλό(σε μεγεθος) που σε γκρι φοντο μοιαζει σαν αποχρωματισμος λιγο..είναι πιο ελαφρυ το γκρι για μια τελεια 4) εχει το γνωστό ροζ φάντασμα. ΣΑν λίγο άτυχος ακούστηκα ε? Φανταζομαι ότι γυρίζει πίσω!!!Ζητάω αλλαγή συσκευης κτλ ε?Αντε να δούμε αν θα πετύχω στην επόμενη παρτίδα κανένα καλό! Δυστυχώς τα έχω δει και εγώ αυτά. Δεν θέλω να επεκτεθώ περισσότερο όσον αφορά τα προβλήματα της συσκευής μιας και έχουν αναφερθεί εκτενώς (και σε ειδικά αφιερωμένο θέμα) αλλά μετά λύπης μου έχω διαπιστώσει τραγικά πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 g4ssecca είναι προβληματικό κομμάτι ή θαναι έτσι και το επόμενο, και το επόμενο? Και αυτή τη δουλειά θα κάνω?Θα αλλάζω galaxy μέχρι να πετύχω ένα νορμαλ? Ασε έχω ξενερώσει πολύ και πραγματικά έχω απογοητευτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 g4ssecca είναι προβληματικό κομμάτι ή θαναι έτσι και το επόμενο, και το επόμενο? Και αυτή τη δουλειά θα κάνω?Θα αλλάζω galaxy μέχρι να πετύχω ένα νορμαλ? Ασε έχω ξενερώσει πολύ και πραγματικά έχω απογοητευτεί... απο που το πηρες δεν μας ειπες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 απο που το πηρες δεν μας ειπες.. Από mediamarkt το πήρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το πιξελ εφυγε...(μαλλον ξεκολλησε), μου εμεινε το αποχρωματισμενο και ολα ταλλα..Δεν εχω παραπονο..βελτιωθηκε λιγο..χαχχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 εγω εχω προβλημα με το home button, δηλαδη: το νιωθω να τριζει.. πιο συγκεκριμενα, οταν παω να πατησω το κουμπι, ακουγετε ενα μικρο τριξιματακι το οποιο αν το πατησεις ελαφρα, ειναι σαν κενο πριν πατηθει το κουμπι.. δεν μπορω να το εκφρασω καλα! lol.. οταν το παταω λοιπον ακουγεται αυτο και μετα το πατω λιγο πιο μεσα για να πατηθει το κουμπι.. δηλαδη υπαρχει ενα μικρο κενο, σαν να ειναι στον αερα το κουμπι, και στο 1ο πατημα ακουγεται αθτο το τριξιμο.. σκεφτομαι να το παω για αλλαγη στο πλαισιο.. πρεπει να κανω και unroot αραγε? Εαν δεν έχεις πρόβλημα με την οθόνη ( το γνωστο κιτρίνιασμα) και τις ρόζ φωτό αποψή μου να μην το πας, διότι δεν ξέρεις τι συσκευή θα σου δώσουν και μετά αποκτήσεις ααααλλαα προβήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 g4ssecca είναι προβληματικό κομμάτι ή θαναι έτσι και το επόμενο, και το επόμενο? Και αυτή τη δουλειά θα κάνω?Θα αλλάζω galaxy μέχρι να πετύχω ένα νορμαλ? Ασε έχω ξενερώσει πολύ και πραγματικά έχω απογοητευτεί... αδερφέ προφανώς σου κατσε κομμάτι της πρώτης φουρνιάς.. δεν πιστεύω να σου τύχη πάλι τέτοιο κομμάτι, όπως θα έχεις διαβάσει εδω δεν έχουν όλοι τα προβληματα αυτά :) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το πιξελ εφυγε...(μαλλον ξεκολλησε), μου εμεινε το αποχρωματισμενο και ολα ταλλα..Δεν εχω παραπονο..βελτιωθηκε λιγο..χαχχαχχαχα Απο ποιο κατάστημα το πήρες? Έχει κ άλλες συσκευές έτοιμες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το πιξελ εφυγε...(μαλλον ξεκολλησε), μου εμεινε το αποχρωματισμενο και ολα ταλλα..Δεν εχω παραπονο..βελτιωθηκε λιγο..χαχχαχχαχα Ακόμα είσαι με την ίδια συσκευή; :confused: Πήγαινε να πάρεις μια άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εμένα έχει την ρόζ βούλα στη κάμερα δεν.φαίνεται πολύ βέβαια αλλα υπάρχει συνιστάται να το επιστρέψω αλλά σημειωτέον ότι η οθόνη είναι τέλεια κάτι το πρόβλημα με το ακουστικά δεν.μου το επανέλαβε τι προτείνεται να κάνω ; γνώμη μου πάντως είναι να μην το γυρίσω γιατί μπορεί να μπλέξω με χειρότερες συσκευές όπου να έχουν πραγματικό πρόβλημα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εμένα έχει την ρόζ βούλα στη κάμερα δεν.φαίνεται πολύ βέβαια αλλα υπάρχει συνιστάται να το επιστρέψω αλλά σημειωτέον ότι η οθόνη είναι τέλεια κάτι το πρόβλημα με το ακουστικά δεν.μου το επανέλαβε τι προτείνεται να κάνω ; γνώμη μου πάντως είναι να μην το γυρίσω γιατί μπορεί να μπλέξω με χειρότερες συσκευές όπου να έχουν πραγματικό πρόβλημα αν έχεις μόνο την ροζ βούλα στην κάμερα μην το επιστρέψεις... στην ουσία δεν είναι σοβαρό πρόβλημα :) (το έχουν αρκετές συσκευές) ..και στο μέλλον θα λυθεί απ ότι φαίνεται με κάποιο software update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το ΜΜ φαληρου και ρεντη δεν έχει κινητα. Μολις φερειθα αλλαξω κ το δικο μου..Να δουμε τι θα γινει.. Επισυνάπτω κ μια φοτο να δειτε οθονη κ να πειτε γνώμη..δεν ξερω αν εχω τραβηξει καλα..Δυστυχως δεν φαινεται καλα η κουκιδα που λεω οτι έχει ξεφτυσμενο χρωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το ΜΜ φαληρου και ρεντη δεν έχει κινητα. Μολις φερειθα αλλαξω κ το δικο μου..Να δουμε τι θα γινει.. Επισυνάπτω κ μια φοτο να δειτε οθονη κ να πειτε γνώμη..δεν ξερω αν εχω τραβηξει καλα..Δυστυχως δεν φαινεται καλα η κουκιδα που λεω οτι έχει ξεφτυσμενο χρωμα... λογω κουκιδας φιλε μου θα το επιστρεψεις ή και και απο το κιτρινισμα? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Το ΜΜ φαληρου και ρεντη δεν έχει κινητα. Μολις φερειθα αλλαξω κ το δικο μου..Να δουμε τι θα γινει.. Επισυνάπτω κ μια φοτο να δειτε οθονη κ να πειτε γνώμη..δεν ξερω αν εχω τραβηξει καλα..Δυστυχως δεν φαινεται καλα η κουκιδα που λεω οτι έχει ξεφτυσμενο χρωμα... Αφού πήρα και στα 2 και ρώτησα λίγη ώρα αφου έκανα το post και μου είπαν οτι έχουν.. :ninja: Παίζει περίπτωση να σου είπαν ψέματα για να μην στο αλλάξουν η εμένα μου είπαν πίπ@ς ? Το δεύτερο χλωμό :P Edited June 9, 2011 by UsualSuspect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεστε και κατι πολυ ενδιαφερον....ο τυπος κανει συγκριση ενος και καλα ελαττωματικου sgs2 με το κιτρινισμα στην οθονη και ενος χωρις το προβλημα...κοιταξτε ποσο ξεθωριασμενο ειναι το μη προβληματικο σε σχεση με το προβληματικο...και αναρωτιεμαι ποιο απο τα 2 θα θελαμε πραγματικα?δεστε και πεστε... http://www.vidup.de/v/YhFjJ/ Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts