Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πως την περναμε?με odin η μπορουμε και με recovery mode?

εβαλα την cognition αλλα δεν βρισκω καποια widjets μαλλον του tw οπωσ τις συντομευσεις buddy των επαφων και μαλλον πρεπει να επιστρεψω σε ρομ samsung.

μπες εδω και κατεβασε οσα σου λειπουν http://ponack.net/designgears/roms/sgs2/removed/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι bug της ρομ προφανως...το εχω συναντησει σε αλλη ρομ...μεχρι που ο dev αναβαθμισε και διορθωθηκε η ελλειψη!!λογικα θα εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα οποτε λογικα θα διορθωθει με την επομενη αναβαθμιση!!

Κλαιρη, εγω πλεον που δεν εχω καμια διαθεση για custom rom, ουτε καν για root και θελω το κινητο πεντακαθαρο (μετα απο τοσα και τοσα φλασαρισματα τα τελευταια χρονια, σε ολες τις πλατφορμες), να το κοιταξω γιατρε μου; :lol:

Κλαιρη, εγω πλεον που δεν εχω καμια διαθεση για custom rom, ουτε καν για root και θελω το κινητο πεντακαθαρο (μετα απο τοσα και τοσα φλασαρισματα τα τελευταια χρονια, σε ολες τις πλατφορμες), να το κοιταξω γιατρε μου; :lol:

χαχαχα...μηπως πρεπει Βαγγελη???

δεν το βρισκω φυσιολογικο...εστω 1 root πρεπει να το κανεις :p επιβαλλεται πως να στο πω!!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας....

υπηρχε αν δεν κανω λαθος η επιλογη για ενναλαγη απο 2g σε 3g και το αντιθετο η και τα 2 μαζι.....(οχι υπηρχε ειμαι σιγουρος....)

τωρα δεν μπορω να την βρω αυτη την επιλογη πουθενα....:confused::(:mad:

υπαρχουν μονο οι επιλογες για περιαγωγή δεδομένων ονοματα σημεια προσβασης και ενα t-roaming...

με λιγα λογια δεν εχω control στο θεμα εδω ενω πριν το ειχα....

εγω την περασα χτες και την εχω κανονικα την επιλογη.. κανενα προβλημα δηλαδη..

επισης κατι αλλο περιεργο που ειδα με την cognition..

η ψιλοκιτρινιλα που εμφανιζοταν στα αριστερα σε γκρι φοντο, εχει εξαφανιστει (!!)

μαλλον συμπτωση πρεπει να ειναι.. δεν εξηγειται αλλιως..

Edited by jpsih

μπες εδω και κατεβασε οσα σου λειπουν http://ponack.net/designgears/roms/sgs2/removed/

Εμένα σχεδόν όλα δεν μου τα κάνει εγκατάσταση. μήπως ξέρει κανείς το λόγο ;;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εμένα σχεδόν όλα δεν μου τα κάνει εγκατάσταση. μήπως ξέρει κανείς το λόγο ;;

Πρέπει με root explorer να τα βάλεις στον φάκελο /system/app και μετά να τα κάνεις εγκατάσταση.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Πρέπει με root explorer να τα βάλεις στον φάκελο /system/app και μετά να τα κάνεις εγκατάσταση.

Α ευχαριστώ δεν το ήξερα :)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

χαχαχα...μηπως πρεπει Βαγγελη???

δεν το βρισκω φυσιολογικο...εστω 1 root πρεπει να το κανεις :p επιβαλλεται πως να στο πω!!!

Αν ξεκινησω με τα φλασαρισματα δε θα εχουμε σταματημο παλι :lol:

Τελος παντων, εσυ με ποια εισαι τωρα? Ποια μου προτεινεις και με ποιο kernel?

Αν ξεκινησω με τα φλασαρισματα δε θα εχουμε σταματημο παλι :lol:

Τελος παντων, εσυ με ποια εισαι τωρα? Ποια μου προτεινεις και με ποιο kernel?

εγω ειμαι με την TK Rom 0.3.7 και kernel CF-root KF2..η TK ειναι η τελευταια ver που κυκλοφορησε χθες και την εβαλα σημερα..

ριξε μια ματια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1125140..

παντως απ'οσες εχω δοκιμασει η villain ειναι η καλυτερη σε θεμα μπαταριας,υποστηριξης και tweaks..αν η TK δεν,επιστρεφω σε αυτη παλι..

εγω ειμαι με την TK Rom 0.3.7 και kernel CF-root KF2..η TK ειναι η τελευταια ver που κυκλοφορησε χθες και την εβαλα σημερα..

ριξε μια ματια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1125140..

Μαλιστα. Θα δοκιμασω αυτη πρωτα και μετα το φρεσκο update της cognition (αυριο λογικα θα ανεβει).

ευχαριστω.

Μαλιστα. Θα δοκιμασω αυτη πρωτα και μετα το φρεσκο update της cognition (αυριο λογικα θα ανεβει).

ευχαριστω.

η cognition οταν αλλαξει firmware θα την δοκιμασω και εγω...ως τοτε βλεπουμε:)

αναμενω εντυπωσεις!!

ενοεις εκει που λεει gsm/wcdma?

αν ενοεις αυτο μια χαρα δουλευει η επιλογη...

εγω την περασα χτες και την εχω κανονικα την επιλογη.. κανενα προβλημα δηλαδη..

επισης κατι αλλο περιεργο που ειδα με την cognition..

η ψιλοκιτρινιλα που εμφανιζοταν στα αριστερα σε γκρι φοντο, εχει εξαφανιστει (!!)

μαλλον συμπτωση πρεπει να ειναι.. δεν εξηγειται αλλιως..

παιδια ξαναεβαλα την ρομ απο πανω(την εκανα back up την πρωτη φορα που την εβαλα εκανα restore system)...και ολα δουλευουν ρολοι τωρα...:rolleyes::rolleyes:

τι να πω...

τελος παντων η ρομ πραγματικα τα σπαει......ειδικα στο θεμα της μπαταριας......

σε εμενα εχουν εξαφανιστει τα παντα και ροζιλες και κιτρινιλες και υπερθέρμανση...(απο την ωρα που εβαλα την συγκεκριμενη ρομ δεν εχω ουτε μια για πλακα....).......:)

Εμεις που εχουμε βαλει official roms απο αλλες χωρες,

αν φλασαρουμε πισω στην ΚΕ2 θα μας εμφανισει το kies οτι υπαρχει διαθεσιμο update η ΚΕ7?(Καποιος φιλος ειπε οτι του εμφανιστηκε η ΚΕ7)

Εμεις που εχουμε βαλει official roms απο αλλες χωρες,

αν φλασαρουμε πισω στην ΚΕ2 θα μας εμφανισει το kies οτι υπαρχει διαθεσιμο update η ΚΕ7?(Καποιος φιλος ειπε οτι του εμφανιστηκε η ΚΕ7)

Ακριβώς έτσι, με την προυπόθεση φυσικά οτι έχει βγει αυτή η αναβάθμιση. Μέχρι τώρα μια αναφορά έχω διαβάσει για συσκευή Γερμανού.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παιδιά έβαλα την KF2 και έκανα μετά root. Διάβασα το post του saliez αλλα δεν βρήκα πουθενά το αρχείο για να βγάλω το κίτρινο θαυμαστικό στο boot. Υπάρχει κάποιος τρόπος?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Απο την KE7 λεω να παω στην KF3 (Nordic).

Εχει διαφορες?

Εβαλα λοιπον την ΚΕ7 και ξεκινησε σε μαλλον γερμανικη γλωσσα.

Εγραφε CSC:KF1 (DBT).

Σκεφτηκα με το *#272*imei# να αλλαξω το CSC σε EUR το οποιο και δουλεψε, και το τηλεφωνο αφου εκανε reset ξεκινησε στα ελληνικα.

Παρατηρησα οτι ειχε αλλαξει και ο default ηχος του ξυπνητηριου.

Τελικα μπορει καποιος να μου πει ποιος ο ρολος του CSC,πρεπει να το αλλαζουμε και αν ναι ποιο επιλεγουμε ?

• Administrators
Παιδιά έβαλα την KF2 και έκανα μετά root. Διάβασα το post του saliez αλλα δεν βρήκα πουθενά το αρχείο για να βγάλω το κίτρινο θαυμαστικό στο boot. Υπάρχει κάποιος τρόπος?

http://www.multiupload.com/HIKNP08JZA

Password: intratech@XDA

Edited by athanaso77
Password added

Modpic.gif

παιδια ξαναεβαλα την ρομ απο πανω(την εκανα back up την πρωτη φορα που την εβαλα εκανα restore system)...και ολα δουλευουν ρολοι τωρα...:rolleyes::rolleyes:

τι να πω...

τελος παντων η ρομ πραγματικα τα σπαει......ειδικα στο θεμα της μπαταριας......

σε εμενα εχουν εξαφανιστει τα παντα και ροζιλες και κιτρινιλες και υπερθέρμανση...(απο την ωρα που εβαλα την συγκεκριμενη ρομ δεν εχω ουτε μια για πλακα....).......:)

ποια εκδοση ειπες οτι έβαλες ????, αν εβαλες cook rom απο bugs εχεις δει τιποτα ;;;;

Έχει password το file που κατεβάζω :(

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

http://www.multiupload.com/8QERBJT6P7

εχει ελληνικα στο μενου, xt9, swype και ειναι απο sam

tο κατεβασα και αντι για αρχειο .ταρ βλεπω ενα exe.

μου διαφευγει κατι?πως το εγκαθιστουμε?

• Administrators
Έχει password το file που κατεβάζω :(

tο κατεβασα και αντι για αρχειο .ταρ βλεπω ενα exe.

μου διαφευγει κατι?πως το εγκαθιστουμε?

Τρέξε το exe και θα σου κάνει extract τα αρχεία που θα χρειαστείς σε ομώνυμο φάκελο.

Modpic.gif

Thx! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ;)

http://twitter.com/#!/adamg_xda

Αυτά είναι!Ο AdamG developer της oxygen rom(για όσους είχαν desire) πήρε το galaxy, για μένα η καλύτερη custom rom που είχα.

Για να δούμε τι θα κάνει στο galaxy. :D

Καλησπερα παιδια. Μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω (και ποσταρα τη σχετικη ερωτηση το αλλο νημα), υπαρχει ηδη καποια ROM με multi dpi, για να μπορεσουμε επιτελους να εχουμε περισσοτερη πληροφορια στην οθονη και πιο ομορφο τελικο αποτελεσμα?

Καλες οι custom roms, αλλα στην περιπτωση του γαλαξια 2 με τα τεραστια εικονιδια και τις αχρηστες γραμματοσειρες (η μαμα ειναι της πλακας), μια τετοια ROM θα αξιζει πολυ. Δεν ειδα κατι με μια γρηγορη βολτα απο το xda...

Βαγγέλη, μου εξηγείς τι είναι το multidpi;

Δεν σου αρκεί να βάλεις ένα LCD Density changer ή να αλλάξεις το build.prop μόνος σου;

http://twitter.com/#!/adamg_xda

Αυτά είναι!Ο AdamG developer της oxygen rom(για όσους είχαν desire) πήρε το galaxy, για μένα η καλύτερη custom rom που είχα.

Για να δούμε τι θα κάνει στο galaxy. :D

πω.............. πόσο χαίρομαι.....!! Η Oxygen ήταν και μάλλον είναι ότι καλύτερο πέρασε από το Desire. Ναι καλή η CM7 και έχει πολλά καλούδια.. αλλά άλλη φάση η Oxygen :)

Άντε με το καλό και στο SGS2 :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...