Asta_La_Vista Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Εχω την 7.1.0 stable. Ευχαριστώ για τη βοήθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 παιδιά πότε θα βγει το Blade II Ελλάδα ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Αντιγράφω από εδω μήπως δεν το έχετε δει. Χτες (ξανα)διαβάζοντας αυτό το άρθρο ανακάλυψα οτι το ιμει μου είναι άλλο στο *#06# και άλλο πίσω από την μπαταρία... :wacko: αν δεν το αλλάξω-διορθώσω, επειδή μου φαίνεται βουνό η διαδικασία, πειράζει σε κάτι; :O Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Πάνω που αναρωτιώμουν οτι δεν μπορεί να τα έχω όλα "ok"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επιτέλους βρήκα οθόνη και πήγα να κάνω την αλλαγή. Αλλά από τότε που έβαλα την νέα, δουλεύει μόνο το backlight on/off. Δεν βλέπω τίποτε άλλο στην οθόνη. Δοκιμαστικά σύνδεσα και την παλιά πάνω αλλά καμία διαφορά. Τι να κάνω; Να πάω για επιστροφή την οθόνη, ή είναι κάτι άλλο το πρόβλημα και φτιάχνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα παιδια.περασα αυτην την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1479188 και ενω δουλευανε ολα μια χαρα μετα απο reboot δεν μου ανοιγει καθολου το πληκρολογειο για να βαλω το pin και δεν μπορω να ξεκλειδωσο την sim.γιατι γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 εχω ενα πρβλημα με το blade μου μου κανει συνεχεια reboot σε ακυρες στιγμες συνηθος οταν παιζω games εχω δοκιμασει πολλα του αλλαξα rom χαμηλοσα τον cpu αλλα τιποτα καμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 λοιπον εγω φοραω την cm7 και αφου ειχα περασει διαφορες ******** μεσα ειπα να του κανω φορματ,ελα ομως που εχω εβαζα την rom δεν με εδειχνε την μπαρα ουτε επαιρνε διαφορα patch που νωριτερα τα επαιρνε.....αρχισε και σε μενα να rebooταρει σε ακυρες στιγμες χαμηλωσα στα 604 την cpu την αφησα για λιγες ωρες εκει ,εστρωσε και το ξαναανεβασα στα 710 και δουλευει ρολοι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis69 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 εχω ενα πρβλημα με το blade μου μου κανει συνεχεια reboot σε ακυρες στιγμες συνηθος οταν παιζω games εχω δοκιμασει πολλα του αλλαξα rom χαμηλοσα τον cpu αλλα τιποτα καμια βοηθεια?? ακομα τα ιδια συνεχιζοντε τα reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Γεια σας. Έχω έχω ένα blade απο την ημέρα κυκλοφορίας του και το μόνο που έχω κάνει ειναι η αναβάθμιση της wind σε froyio 2.2. Δεν ειχα αντιμετωπίσει ποτέ μου κάποιο πρόβλημα. Χθες πήρα την απόφαση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να διαγράψω το gmail μου, για λόγους απορρήτου της google. Όλα πήγαν καλά με την επαναφορά. Εγκατέστησα το εναλλακτικό μάρκετ 1Mobile (πολύ καλό) και κατέβασα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και πριν. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που το wi-fi αδυνατούσε να συνδεθεί με το ρούτερ Net Faster. Έλεγχος ταυτότητας - σάρωση - αποσύνδεση. Κάποιες ενέργειες που έκανα ήταν να επανεκκινήσω το ρούτερ, να διαγράψω το ρούτερ από το κινητό και να περάσω από την αρχή τον κωδικό, έβγαλα - έβαλα την μπαταρία χωρίς αποτέλεσμα. Στην διαχείριση εφαρμογών έκανα από κάποιες εφαρμογές του κινητού εκκαθάριση δεδομένων. Λέτε να φταίει αυτό? Σκεφτομαι να κάνω ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το θέμα, αλλά θα είναι η τελευταία μου επιλογή. Εδώ βρήκα έναν φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκε λύση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3717562#post3717562 Αυτά τα λίγα :O Edited March 27, 2012 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Γεια σας. Έχω έχω ένα blade απο την ημέρα κυκλοφορίας του και το μόνο που έχω κάνει ειναι η αναβάθμιση της wind σε froyio 2.2. Δεν ειχα αντιμετωπίσει ποτέ μου κάποιο πρόβλημα. Χθες πήρα την απόφαση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να διαγράψω το gmail μου, για λόγους απορρήτου της google. Όλα πήγαν καλά με την επαναφορά. Εγκατέστησα το εναλλακτικό μάρκετ 1Mobile (πολύ καλό) και κατέβασα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και πριν. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που το wi-fi αδυνατούσε να συνδεθεί με το ρούτερ Net Faster. Έλεγχος ταυτότητας - σάρωση - αποσύνδεση. Κάποιες ενέργειες που έκανα ήταν να επανεκκινήσω το ρούτερ, να διαγράψω το ρούτερ από το κινητό και να περάσω από την αρχή τον κωδικό, έβγαλα - έβαλα την μπαταρία χωρίς αποτέλεσμα. Στην διαχείριση εφαρμογών έκανα από κάποιες εφαρμογές του κινητού εκκαθάριση δεδομένων. Λέτε να φταίει αυτό? Σκεφτομαι να κάνω ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το θέμα, αλλά θα είναι η τελευταία μου επιλογή. Εδώ βρήκα έναν φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκε λύση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3717562#post3717562 Αυτά τα λίγα :O reboot δοκίμασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos7bouzouxis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλησπέρα καταρχήν. Πριν λίγο έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η ραμ παραμένει ξεκλειδωμένη στα 512; Ή πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία; Επίσης έχω χάσει το καλώδιο σύνδεσης με το pc, και τόσο καιρό την έβγαζα με bluetooth. Θα χρειαστεί να πάρω καλώδιο, για το ξεκλείδωμα; Και τέλος μετά την επαναφορά, μπαίνω στο market από το κινητό, και δεν μπαίνει, βγάζωντας μνμ λάθους: "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της υπηρεσίας μάρκετ (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά.". Τι κάνουμε τώρα;...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το πρόβλημα που ειχα λίγο παραπάνω με το wi-fi λύθηκε. Δεν ξέρω πως αλλά λίγο πριν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενώ του έκανα μια τελευταία δοκιμή, το wifi κατάφερε να συνδεθεί με το ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θεματακι με το blade μου, το ανοιγω και παραμενει στο πρασινο ανθρωπακι του android.. μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω ακριβως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θεματακι με το blade μου, το ανοιγω και παραμενει στο πρασινο ανθρωπακι του android.. μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω ακριβως.. Έτσι ξαφνικά το έπαθε? Για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την κατάσταση του τηλεφώνου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εδώ και πάρα πολύ καιρό το file system της sd καταστρέφεται ξαφνικά. Μετά από κάποιο reboot ή σύνδεση στο pc ή και χωρίς αυτά ξαφνικά εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη. Η καταστροφή του file system γίνεται ξαφνικά ανά κάποιες μέρες σε όχι σταθερό διάστημα. π.χ. άλλοτε μπορεί να κάνει 20 μέρες και άλλοτε 2. Έχω την sd χωρισμένη σε 2 partitions, ένα fat32 (6 GB) και ενα ext2 (2 GB) όπου είναι αποθηκευμένες οι εφαρμογές, το dalvik cache και τα data με χρησιμοποιούμενο όγκο 1,5 GB. Όταν χαλάει κάνω format την sd, repartitioning απ το clockworkmod και ξαναπερνάω τα αρχεία του fat32 partition που έχω αποθηκευμένα στο pc και κάνω restore με nandroid backup και επαναφέρω έτσι και το ext2 partition. Η sd αρχικά λειτουργούσε μια χαρά και δεν εμφάνιζε κανένα πρόβλημα. Την έλεγξα για σφάλματα στο pc και την βρήκα υγιή κι έτσι πίστευα πως αλλάζοντας ROM θα σταματούσε και το πρόβλημα. Όμως τελικα εμφανίστηκε και πάλι και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχετε καμιά ιδέα?? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εδώ και πάρα πολύ καιρό το file system της sd καταστρέφεται ξαφνικά. Μετά από κάποιο reboot ή σύνδεση στο pc ή και χωρίς αυτά ξαφνικά εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη. Η καταστροφή του file system γίνεται ξαφνικά ανά κάποιες μέρες σε όχι σταθερό διάστημα. π.χ. άλλοτε μπορεί να κάνει 20 μέρες και άλλοτε 2. Έχω την sd χωρισμένη σε 2 partitions, ένα fat32 (6 GB) και ενα ext2 (2 GB) όπου είναι αποθηκευμένες οι εφαρμογές, το dalvik cache και τα data με χρησιμοποιούμενο όγκο 1,5 GB. Όταν χαλάει κάνω format την sd, repartitioning απ το clockworkmod και ξαναπερνάω τα αρχεία του fat32 partition που έχω αποθηκευμένα στο pc και κάνω restore με nandroid backup και επαναφέρω έτσι και το ext2 partition. Η sd αρχικά λειτουργούσε μια χαρά και δεν εμφάνιζε κανένα πρόβλημα. Την έλεγξα για σφάλματα στο pc και την βρήκα υγιή κι έτσι πίστευα πως αλλάζοντας ROM θα σταματούσε και το πρόβλημα. Όμως τελικα εμφανίστηκε και πάλι και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχετε καμιά ιδέα?? Τι ελεύθερο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τι ελεύθερο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? όλος άδειος. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 όλος άδειος. Με ποιο τρόπο μετέφερες όλα τα data στο SD-Ext partition. Αυτό δεν συνίσταται να γίνεται. Δοκίμασες ν'αφήσεις τα data των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Δηλαδή στο SD-Ext partition να έχεις μόνο της εφαρμογές και την dalvik cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Με ποιο τρόπο μετέφερες όλα τα data στο SD-Ext partition. Αυτό δεν συνίσταται να γίνεται. Δοκίμασες ν'αφήσεις τα data των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Δηλαδή στο SD-Ext partition να έχεις μόνο της εφαρμογές και την dalvik cache. Με εντολές από το terminal. Δεν συνίσταται αλλά την πάλευε το κινητο. Δοκίμασα αλλά ήταν πολλά και δεν χωρούσαν στην εσωτ. μνήμη ούτε τα data μόνα τους ούτε η dalvik. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Με εντολές από το terminal. Δεν συνίσταται αλλά την πάλευε το κινητο. Δοκίμασα αλλά ήταν πολλά και δεν χωρούσαν στην εσωτ. μνήμη ούτε τα data μόνα τους ούτε η dalvik. Ας πούμε ότι έχεις 200 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό σου. Πόσες απ'αυτες χρησιμοποιείς καθημερινά? Κάποιες απ'αυτές μπορείς να κρατήσεις ένα backup τους με το Titanium και να τις απεγκαταστήσεις. Σε περίπτωση που τις ξαναχρειαστείς τις επαναφερεις πολύ εύκολα και γρήγορα από το backup που μόνο στην SD πιάνει χώρο και είσαι μια χαρά. Νομίζω ότι ζητάς πάρα-πάρα μα πάρα πολλά από την συσκευή που κρατάς στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ας πούμε ότι έχεις 200 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό σου. Πόσες απ'αυτες χρησιμοποιείς καθημερινά? Κάποιες απ'αυτές μπορείς να κρατήσεις ένα backup τους με το Titanium και να τις απεγκαταστήσεις. Σε περίπτωση που τις ξαναχρειαστείς τις επαναφερεις πολύ εύκολα και γρήγορα από το backup που μόνο στην SD πιάνει χώρο και είσαι μια χαρά. Νομίζω ότι ζητάς πάρα-πάρα μα πάρα πολλά από την συσκευή που κρατάς στα χέρια σου. Ε ναι είναι προφανή όλα αυτά, και ότι έχω πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και ότι ζητάω πολλά από το blade. Όμως αφου αυτά τα πολλά τα κάνει γιατί να μην τα ζητάω? Δλδ το προβλημα δεν πηγάζει από το ότι έχω πολλές εφαρμογές. Αν δούλευε σωστά η κάρτα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo93 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 καλησπερα σε ολους, μετα απο καιρο με το συγκεκριμενο κινητο αρχισε να εχει μερικα προβληματακια. το κυριο προβλημα του ειναι οτι σε ακυρες στιγμες, οταν ειμαι επαφες δεν μπορω να κανω τιποτα , ουτε να παρω τηλ, ουτε να αποθηκευσω νεα επαφη ουτε τιποτα, οταν παω να κανω κατι μου βγαζει "τερματιστικε ..." ενω ξαναεπανερχετε χωρις να κανω τιποτα..:wacko::wacko: επισης θα ηθελα να μου πειτε ,καθως δεν εχω πειραξει το κινητο μου απο τοτε που το πηρα, πως μπορω να ξεκλειδωσω την μνημη και να αλλαξω ρομ, και αν θα χαθουν οι επαφες μου. ελπιζω να μην σας μπερδεψα και να με βοηθησετε. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 καλησπερα σε ολους, μετα απο καιρο με το συγκεκριμενο κινητο αρχισε να εχει μερικα προβληματακια. το κυριο προβλημα του ειναι οτι σε ακυρες στιγμες, οταν ειμαι επαφες δεν μπορω να κανω τιποτα , ουτε να παρω τηλ, ουτε να αποθηκευσω νεα επαφη ουτε τιποτα, οταν παω να κανω κατι μου βγαζει "τερματιστικε ..." ενω ξαναεπανερχετε χωρις να κανω τιποτα..:wacko::wacko: επισης θα ηθελα να μου πειτε ,καθως δεν εχω πειραξει το κινητο μου απο τοτε που το πηρα, πως μπορω να ξεκλειδωσω την μνημη και να αλλαξω ρομ, και αν θα χαθουν οι επαφες μου. ελπιζω να μην σας μπερδεψα και να με βοηθησετε. ευχαριστω εκ των προτερων για τις επαφές 1. συγχρονισμό με το gmail 2. εξαγωγή επαφών στην κάρτα μνήμης και ξαναφόρτωμα από εκεί (προσωπική μου επιλογή..) για τα άλλα υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo93 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 μπορεισ να μου πεις που θα τους βρω, και αν θα διαγραψουν τις επαφες μου. κανεις διαφορετικα πραγματα για να ξεκλειδωσεις την ραμ και να αλλαξεις ρομ??? και αν ναι τι αξιζει απο τα 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλημέρα έχω blade gen2 (το έχω μετατρέψει από gen1 σε gen2) έχω περάσει την 2,3,5 swedish και δεν μπορώ να καταχωρήσω ξεχωριστούς ήχους κλήσης στις αγαπημένες μου επαφές.. Το πρόβλημα είναι πως ενώ επιλέγω από το μενού contacts- συγκεκριμένη επαφή - options - ringtone (το αλλάζω από default σε ότι θέλω , δεν μου κρατάει την επιλογή..):( το έχει λύσει κανείς?? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts