Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα ZTE Blade

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 403
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντιγράφω από εδω μήπως δεν το έχετε δει.

Χτες (ξανα)διαβάζοντας αυτό το άρθρο ανακάλυψα οτι το ιμει μου είναι άλλο στο *#06# και άλλο πίσω από την μπαταρία... :wacko:

αν δεν το αλλάξω-διορθώσω, επειδή μου φαίνεται βουνό η διαδικασία, πειράζει σε κάτι; :O

Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Πάνω που αναρωτιώμουν οτι δεν μπορεί να τα έχω όλα "ok"...

• 1 month later...
Επιτέλους βρήκα οθόνη και πήγα να κάνω την αλλαγή. Αλλά από τότε που έβαλα την νέα, δουλεύει μόνο το backlight on/off. Δεν βλέπω τίποτε άλλο στην οθόνη. Δοκιμαστικά σύνδεσα και την παλιά πάνω αλλά καμία διαφορά. Τι να κάνω; Να πάω για επιστροφή την οθόνη, ή είναι κάτι άλλο το πρόβλημα και φτιάχνεται;

καλησπερα παιδια.περασα αυτην την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1479188 και ενω δουλευανε ολα μια χαρα μετα απο reboot δεν μου ανοιγει καθολου το πληκρολογειο για να βαλω το pin και δεν μπορω να ξεκλειδωσο την sim.γιατι γινεται αυτο?

• 2 weeks later...
εχω ενα πρβλημα με το blade μου μου κανει συνεχεια reboot σε ακυρες στιγμες συνηθος οταν παιζω games εχω δοκιμασει πολλα του αλλαξα rom χαμηλοσα τον cpu αλλα τιποτα καμια βοηθεια??

λοιπον εγω φοραω την cm7 και αφου ειχα περασει διαφορες ******** μεσα ειπα να του κανω φορματ,ελα ομως που εχω εβαζα την rom δεν με εδειχνε την μπαρα ουτε επαιρνε διαφορα patch που νωριτερα τα επαιρνε.....αρχισε και σε μενα να rebooταρει σε ακυρες στιγμες χαμηλωσα στα 604 την cpu την αφησα για λιγες ωρες εκει ,εστρωσε και το ξαναανεβασα στα 710 και δουλευει ρολοι
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εχω ενα πρβλημα με το blade μου μου κανει συνεχεια reboot σε ακυρες στιγμες συνηθος οταν παιζω games εχω δοκιμασει πολλα του αλλαξα rom χαμηλοσα τον cpu αλλα τιποτα καμια βοηθεια??

ακομα τα ιδια συνεχιζοντε τα reboot

Γεια σας. Έχω έχω ένα blade απο την ημέρα κυκλοφορίας του και το μόνο που έχω κάνει ειναι η αναβάθμιση της wind σε froyio 2.2. Δεν ειχα αντιμετωπίσει ποτέ μου κάποιο πρόβλημα.

Χθες πήρα την απόφαση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να διαγράψω το gmail μου, για λόγους απορρήτου της google.

Όλα πήγαν καλά με την επαναφορά. Εγκατέστησα το εναλλακτικό μάρκετ 1Mobile (πολύ καλό) και κατέβασα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και πριν. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που το wi-fi αδυνατούσε να συνδεθεί με το ρούτερ Net Faster. Έλεγχος ταυτότητας - σάρωση - αποσύνδεση.

Κάποιες ενέργειες που έκανα ήταν να επανεκκινήσω το ρούτερ, να διαγράψω το ρούτερ από το κινητό και να περάσω από την αρχή τον κωδικό, έβγαλα - έβαλα την μπαταρία χωρίς αποτέλεσμα.

Στην διαχείριση εφαρμογών έκανα από κάποιες εφαρμογές του κινητού εκκαθάριση δεδομένων. Λέτε να φταίει αυτό?

Σκεφτομαι να κάνω ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το θέμα, αλλά θα είναι η τελευταία μου επιλογή.

Εδώ βρήκα έναν φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκε λύση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3717562#post3717562

Αυτά τα λίγα :O

Edited by thant

Γεια σας. Έχω έχω ένα blade απο την ημέρα κυκλοφορίας του και το μόνο που έχω κάνει ειναι η αναβάθμιση της wind σε froyio 2.2. Δεν ειχα αντιμετωπίσει ποτέ μου κάποιο πρόβλημα.

Χθες πήρα την απόφαση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να διαγράψω το gmail μου, για λόγους απορρήτου της google.

Όλα πήγαν καλά με την επαναφορά. Εγκατέστησα το εναλλακτικό μάρκετ 1Mobile (πολύ καλό) και κατέβασα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και πριν. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που το wi-fi αδυνατούσε να συνδεθεί με το ρούτερ Net Faster. Έλεγχος ταυτότητας - σάρωση - αποσύνδεση.

Κάποιες ενέργειες που έκανα ήταν να επανεκκινήσω το ρούτερ, να διαγράψω το ρούτερ από το κινητό και να περάσω από την αρχή τον κωδικό, έβγαλα - έβαλα την μπαταρία χωρίς αποτέλεσμα.

Στην διαχείριση εφαρμογών έκανα από κάποιες εφαρμογές του κινητού εκκαθάριση δεδομένων. Λέτε να φταίει αυτό?

Σκεφτομαι να κάνω ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το θέμα, αλλά θα είναι η τελευταία μου επιλογή.

Εδώ βρήκα έναν φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκε λύση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3717562#post3717562

Αυτά τα λίγα :O

reboot δοκίμασες???

Καλησπέρα καταρχήν. Πριν λίγο έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η ραμ παραμένει ξεκλειδωμένη στα 512; Ή πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία; Επίσης έχω χάσει το καλώδιο σύνδεσης με το pc, και τόσο καιρό την έβγαζα με bluetooth. Θα χρειαστεί να πάρω καλώδιο, για το ξεκλείδωμα; Και τέλος μετά την επαναφορά, μπαίνω στο market από το κινητό, και δεν μπαίνει, βγάζωντας μνμ λάθους: "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της υπηρεσίας μάρκετ (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά.". Τι κάνουμε τώρα;...:(

Το πρόβλημα που ειχα λίγο παραπάνω με το wi-fi λύθηκε. Δεν ξέρω πως αλλά λίγο πριν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενώ του έκανα μια τελευταία δοκιμή, το wifi κατάφερε να συνδεθεί με το ρουτερ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θεματακι με το blade μου, το ανοιγω και παραμενει στο πρασινο ανθρωπακι του android.. μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω ακριβως..

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θεματακι με το blade μου, το ανοιγω και παραμενει στο πρασινο ανθρωπακι του android.. μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω ακριβως..

Έτσι ξαφνικά το έπαθε? Για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την κατάσταση του τηλεφώνου σου.

• 5 weeks later...

• Εδώ και πάρα πολύ καιρό το file system της sd καταστρέφεται ξαφνικά.
  • Μετά από κάποιο reboot ή σύνδεση στο pc ή και χωρίς αυτά ξαφνικά εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη. Η καταστροφή του file system γίνεται ξαφνικά ανά κάποιες μέρες σε όχι σταθερό διάστημα. π.χ. άλλοτε μπορεί να κάνει 20 μέρες και άλλοτε 2.
  • Έχω την sd χωρισμένη σε 2 partitions, ένα fat32 (6 GB) και ενα ext2 (2 GB) όπου είναι αποθηκευμένες οι εφαρμογές, το dalvik cache και τα data με χρησιμοποιούμενο όγκο 1,5 GB.
  • Όταν χαλάει κάνω format την sd, repartitioning απ το clockworkmod και ξαναπερνάω τα αρχεία του fat32 partition που έχω αποθηκευμένα στο pc και κάνω restore με nandroid backup και επαναφέρω έτσι και το ext2 partition.
  • Η sd αρχικά λειτουργούσε μια χαρά και δεν εμφάνιζε κανένα πρόβλημα. Την έλεγξα για σφάλματα στο pc και την βρήκα υγιή κι έτσι πίστευα πως αλλάζοντας ROM θα σταματούσε και το πρόβλημα. Όμως τελικα εμφανίστηκε και πάλι και δεν ξέρω τι να κάνω.

Έχετε καμιά ιδέα??

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Εδώ και πάρα πολύ καιρό το file system της sd καταστρέφεται ξαφνικά.
  • Μετά από κάποιο reboot ή σύνδεση στο pc ή και χωρίς αυτά ξαφνικά εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι η sd είναι κατεστραμμένη. Η καταστροφή του file system γίνεται ξαφνικά ανά κάποιες μέρες σε όχι σταθερό διάστημα. π.χ. άλλοτε μπορεί να κάνει 20 μέρες και άλλοτε 2.
  • Έχω την sd χωρισμένη σε 2 partitions, ένα fat32 (6 GB) και ενα ext2 (2 GB) όπου είναι αποθηκευμένες οι εφαρμογές, το dalvik cache και τα data με χρησιμοποιούμενο όγκο 1,5 GB.
  • Όταν χαλάει κάνω format την sd, repartitioning απ το clockworkmod και ξαναπερνάω τα αρχεία του fat32 partition που έχω αποθηκευμένα στο pc και κάνω restore με nandroid backup και επαναφέρω έτσι και το ext2 partition.
  • Η sd αρχικά λειτουργούσε μια χαρά και δεν εμφάνιζε κανένα πρόβλημα. Την έλεγξα για σφάλματα στο pc και την βρήκα υγιή κι έτσι πίστευα πως αλλάζοντας ROM θα σταματούσε και το πρόβλημα. Όμως τελικα εμφανίστηκε και πάλι και δεν ξέρω τι να κάνω.

Έχετε καμιά ιδέα??

Τι ελεύθερο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου?

Τι ελεύθερο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου?

όλος άδειος.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

όλος άδειος.

Με ποιο τρόπο μετέφερες όλα τα data στο SD-Ext partition. Αυτό δεν συνίσταται να γίνεται. Δοκίμασες ν'αφήσεις τα data των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Δηλαδή στο SD-Ext partition να έχεις μόνο της εφαρμογές και την dalvik cache.

Με ποιο τρόπο μετέφερες όλα τα data στο SD-Ext partition. Αυτό δεν συνίσταται να γίνεται. Δοκίμασες ν'αφήσεις τα data των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Δηλαδή στο SD-Ext partition να έχεις μόνο της εφαρμογές και την dalvik cache.

Με εντολές από το terminal. Δεν συνίσταται αλλά την πάλευε το κινητο.

Δοκίμασα αλλά ήταν πολλά και δεν χωρούσαν στην εσωτ. μνήμη ούτε τα data μόνα τους ούτε η dalvik.

Με εντολές από το terminal. Δεν συνίσταται αλλά την πάλευε το κινητο.

Δοκίμασα αλλά ήταν πολλά και δεν χωρούσαν στην εσωτ. μνήμη ούτε τα data μόνα τους ούτε η dalvik.

Ας πούμε ότι έχεις 200 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό σου. Πόσες απ'αυτες χρησιμοποιείς καθημερινά? Κάποιες απ'αυτές μπορείς να κρατήσεις ένα backup τους με το Titanium και να τις απεγκαταστήσεις. Σε περίπτωση που τις ξαναχρειαστείς τις επαναφερεις πολύ εύκολα και γρήγορα από το backup που μόνο στην SD πιάνει χώρο και είσαι μια χαρά. Νομίζω ότι ζητάς πάρα-πάρα μα πάρα πολλά από την συσκευή που κρατάς στα χέρια σου.

Ας πούμε ότι έχεις 200 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό σου. Πόσες απ'αυτες χρησιμοποιείς καθημερινά? Κάποιες απ'αυτές μπορείς να κρατήσεις ένα backup τους με το Titanium και να τις απεγκαταστήσεις. Σε περίπτωση που τις ξαναχρειαστείς τις επαναφερεις πολύ εύκολα και γρήγορα από το backup που μόνο στην SD πιάνει χώρο και είσαι μια χαρά. Νομίζω ότι ζητάς πάρα-πάρα μα πάρα πολλά από την συσκευή που κρατάς στα χέρια σου.

Ε ναι είναι προφανή όλα αυτά, και ότι έχω πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και ότι ζητάω πολλά από το blade. Όμως αφου αυτά τα πολλά τα κάνει γιατί να μην τα ζητάω? Δλδ το προβλημα δεν πηγάζει από το ότι έχω πολλές εφαρμογές. Αν δούλευε σωστά η κάρτα δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

• 3 weeks later...

καλησπερα σε ολους, μετα απο καιρο με το συγκεκριμενο κινητο αρχισε να εχει μερικα προβληματακια.

το κυριο προβλημα του ειναι οτι σε ακυρες στιγμες, οταν ειμαι επαφες δεν μπορω να κανω τιποτα , ουτε να παρω τηλ, ουτε να αποθηκευσω νεα επαφη ουτε τιποτα, οταν παω να κανω κατι μου βγαζει "τερματιστικε ..." ενω ξαναεπανερχετε χωρις να κανω τιποτα..:wacko::wacko:

επισης θα ηθελα να μου πειτε ,καθως δεν εχω πειραξει το κινητο μου απο τοτε που το πηρα, πως μπορω να ξεκλειδωσω την μνημη και να αλλαξω ρομ, και αν θα χαθουν οι επαφες μου.

ελπιζω να μην σας μπερδεψα και να με βοηθησετε.

ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα σε ολους, μετα απο καιρο με το συγκεκριμενο κινητο αρχισε να εχει μερικα προβληματακια.

το κυριο προβλημα του ειναι οτι σε ακυρες στιγμες, οταν ειμαι επαφες δεν μπορω να κανω τιποτα , ουτε να παρω τηλ, ουτε να αποθηκευσω νεα επαφη ουτε τιποτα, οταν παω να κανω κατι μου βγαζει "τερματιστικε ..." ενω ξαναεπανερχετε χωρις να κανω τιποτα..:wacko::wacko:

επισης θα ηθελα να μου πειτε ,καθως δεν εχω πειραξει το κινητο μου απο τοτε που το πηρα, πως μπορω να ξεκλειδωσω την μνημη και να αλλαξω ρομ, και αν θα χαθουν οι επαφες μου.

ελπιζω να μην σας μπερδεψα και να με βοηθησετε.

ευχαριστω εκ των προτερων

για τις επαφές

1. συγχρονισμό με το gmail

2. εξαγωγή επαφών στην κάρτα μνήμης και ξαναφόρτωμα από εκεί (προσωπική μου επιλογή..)

για τα άλλα υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί..

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

μπορεισ να μου πεις που θα τους βρω, και αν θα διαγραψουν τις επαφες μου.

κανεις διαφορετικα πραγματα για να ξεκλειδωσεις την ραμ και να αλλαξεις ρομ???

και αν ναι τι αξιζει απο τα 2??

• 2 weeks later...

Καλημέρα έχω blade gen2 (το έχω μετατρέψει από gen1 σε gen2)

έχω περάσει την 2,3,5 swedish και δεν μπορώ να καταχωρήσω ξεχωριστούς ήχους κλήσης στις αγαπημένες μου επαφές..

Το πρόβλημα είναι πως ενώ επιλέγω από το μενού contacts- συγκεκριμένη επαφή - options - ringtone (το αλλάζω από default σε ότι θέλω , δεν μου κρατάει την επιλογή..):(

το έχει λύσει κανείς??

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα ZTE Blade