sobi Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καλημερα ειμαι νεος κατοχος απλα εχω μια απορια παιδια...το δικο μου ειναι παραεισαγωγης ...σε περιπτωση (χτυπατε ξυλο) που χρειαστω κατι μου το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπια? ειχα διαβασει διαφορα και σε αλλα φορουμ και ειμαι περιεργος να μαθω.... η λογικη λεει οτι σε καλυπτει αλλα εδω που ζουμε ολα ειναι πιθανα....(προσωπικα μακ αγορασμενο απο αμερικη μια χαρα καλυφθηκε το προβλημα του εδω ελλαδα) ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καλημερα ειμαι νεος κατοχος απλα εχω μια απορια παιδια...το δικο μου ειναι παραεισαγωγης ...σε περιπτωση (χτυπατε ξυλο) που χρειαστω κατι μου το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπια? ειχα διαβασει διαφορα και σε αλλα φορουμ και ειμαι περιεργος να μαθω.... η λογικη λεει οτι σε καλυπτει αλλα εδω που ζουμε ολα ειναι πιθανα....(προσωπικα μακ αγορασμενο απο αμερικη μια χαρα καλυφθηκε το προβλημα του εδω ελλαδα) ευχαριστω πολυ!! αν ειναι απο χωρα της ΕΕ δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sobi Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 αν ειναι απο χωρα της ΕΕ δεν εχεις προβλημα. σε ευχαριστω ποολυ... ειναι γερμανικο απο οτι εχω καταλαβει... και δει ... ευχαρστω ξανα γιατι ομολογουμενως μου εφυγε ενα αγχοσ μικρο που ειχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 399 το πλαισιο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 399 το πλαισιο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html Τα νεύρα μου...!!!!Το πήρα την προήγουμενη εβδομάδα και το πλήρωσα 499... :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τα νεύρα μου...!!!!Το πήρα την προήγουμενη εβδομάδα και το πλήρωσα 499... :mad::mad::mad: κριμα ρε φιλε... Απο το πλαισιο το πηρες? αυτο εγραφαν τα παιδια λιγα ποστ ποιο πανω, να περιμενουμε να δουμε τιμη στης εκπτωσης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Πραγματικά κρίμα, για μένα αναμενόταν να πέσει η τιμή, είναι πλέον περσυνό μοντέλο, ασχετα αν κάνεις με το παραπάνω την δουλειά σου και όχι μόνο. Βέβαια και το πλαίσιο λέει 399 αλλά κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει όμως και το public σε αυτή την τιμή. Εγώ πιστεύω ότι θα πέσει κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αυτά που πουλάνε σαν promo στο Πλαίσιο και το Public είναι το i9100 ή το i9100G :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αυτά που πουλάνε σαν promo στο Πλαίσιο και το Public είναι το i9100 ή το i9100G :worry: Δεν ξέρουν στο πλαίσιο. Πήρα τηλέφωνο αλλά δεν γνώριζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αυτά που πουλάνε σαν promo στο Πλαίσιο και το Public είναι το i9100 ή το i9100G :worry: Είτε πλαίσιο είτε public τα Galaxy SII είναι GT-i9100G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Είτε πλαίσιο είτε public τα Galaxy SII είναι GT-i9100G...Διαπιστωμένο αυτό; Είπα να το παραγγείλω για τον αδελφό μου από Public. Ευτυχώς που το έχω σαν αντικαταβολή :cry: EDIT: πριν λίγο τηλεφώνησα σε 5 καταστήματα Public και μου είπανε πως είναι το κανονικό i9100. Λένε πως το "G" ούτως ή άλλως δεν το έχουν καν. Όσο για την εγγύηση, μου είπαν πως με 49€ δίνουν ένα πακέτο 2ετούς εγγύησης σύν φορτιστή αυτοκινήτου σύν βάση στήριξης. Αλλιώς καλύπτει απλώς η Samsung Ελλάδος... EDIT 2: Τελικά ακύρωσα την παραγγελία από Public και το παρήγγειλα από Birdphone στην ίδια τιμή και καρατσεκαρισμένο με τηλεφώνημα στο μαγαζί ότι είναι το κανονικό i9100 :happy: Edited July 18, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sobi Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Είτε πλαίσιο είτε public τα Galaxy SII είναι GT-i9100G... πηγαινε μια στο πλαισιο και δες το με εναν πωλητη...καλου κακου ισως εχεις αδικο.....μην λεμε κατι για το οποιο δεν ειμαστε σιγουροι γιατι υπαρχει κοσμος που μπορει να θελει δοσεις κλπ ....παντως στο λεω σιγουρα γιατι σημερα πηραμε εναSII και ειναι 9100 ΧΩΡΙΣ G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα δεις από κοντά... Έτσι πήγα να την πατήσω με το plaisio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Είτε πλαίσιο είτε public τα Galaxy SII είναι GT-i9100G... Πρωτον, στα ιντερνετικα καταστηματα οπως το birdphone, το Ι9100 και το Ι9100G εχουν την ιδια σχεδον τιμη, παραδοξως. Δευτερον και κυριοτερον, εχουμε αποψη οταν βλεπουμε κατι με τα ιδια μας τα ματια. Χτες που το αγορασα απο τα Public ελεγξα ολο το κουτι για ενα σημειο G και δεν ειχε πουθενα, ευτυχως. Για το Πλαισιο θα πω οτι δεν γνωριζω, αν και αμφιβαλλω κατα πολυ οτι φερνουν την αλλη εκδοση, αλλα το Public σιγουρα δεν σου δινει το I9100G. Eκτος κι αν μας κοροιδευει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πέρασα απόψε από το πλαίσιο στουρνάρη (αυτό που είναι πίσω από το πολυτεχνείο) και είδα την τιμή και ρώτησα αν είναι το 9100 ή το 9100g, η κοπέλ δεν γνώριζε, της είπα να κάνει τον κόπο να μου δείξει το κουτί, έψαξε αλλά δεν το έβρισκε και μου είπε ότι θα είναι στο κάτω κατάστημα (κοντά στην πατησίων), μου φάνηκε λίγο κουλό. Αύριο αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω περαιτέρω. Νομίζω όμως ότι αν κοιτάξω το κινητό μέσα δεν θα το δω στις ρυθμίσεις; Το g νομίζω έχει 1 gz επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 SAMSUNG I9100 GALAXY S II SAMSUNG I9100G GALAXY S II http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=4327 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο-πολυτεχνείο. Φαίνεται σήμερα έφεραν κομμάτια, κάθε πρωί έρχεται το φορτηγό και με άνεση μου έδειξαν κουτί σφραγισμένου και έγραφε GT-9100. Δεν είχε κάποιο g στο τέλος, οπότε υποθέτω ότι είναι το "καλό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο-πολυτεχνείο. Φαίνεται σήμερα έφεραν κομμάτια, κάθε πρωί έρχεται το φορτηγό και με άνεση μου έδειξαν κουτί σφραγισμένου και έγραφε GT-9100. Δεν είχε κάποιο g στο τέλος, οπότε υποθέτω ότι είναι το "καλό". Ναι, δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έχει πάρει κανείς πρόσφατα από κωτσόβολο να μας πεί αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και αν είναι το 9100 (χωρίς το το g); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 ποσο πιστευετε θα μπορουσε να πιασει τωρα το s2 μου, αν το πωλουσα, ειναι σε αριστη κατασταση αγορασμενο τον απριλη, λιγο πριν το πασχα, 4.03 λειτουργικο σε μαμισια κατασταση (οχι rom). Σκεφτομουν να παω για το s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 κανα 300αρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πριν περίπου ένα μήνα σε βόλτα στα καταστήματα της ομόνοιας καινούργιο το έδιναν 380 περίπου, σφραγισμένο αλλά όχι σίγουρα ελληνικό, μάλλον ευρωπαϊκο. Τώρα για μεταχειρισμένο το έδιναν 300 περίπου αγρατσούνιστο και με υπόλοιπο εγγύησης φυσικά. Πιστεύω με μια τιμή γύρω στα 260-280 είσαι πολύ ανταγωνιστικός. Έχει περάσει κι ένας μήνας από τότε που πήγα. :) Εδώ στις αγγελίες είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπερα παιδια! Τι παίζει με αυτό το μαγαζάκι ξέρουμε? Το έχει στην φθηνότερη τιμή! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220002036&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπερα παιδια! Τι παίζει με αυτό το μαγαζάκι ξέρουμε? Το έχει στην φθηνότερη τιμή! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220002036&ref=bestprice.gr Παρακλάδι του e-shop είναι. Μια χαρά μαγαζάκι, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Παρακλάδι του e-shop είναι. Μια χαρά μαγαζάκι, δεν έχει ακουστεί τίποτα. χαιρετω ολη την παρεα....θα ηθελα να ρωτησω κατι....εφ οσον ειναι παρακλαδι του e-shop to pc1 αν συμβει τιποτα μπορουμε να παμε στα e-shop points?? γιατι απ οτι βλεπω ειναι πολυ ελκυστικη η τιμη του αυτη τη στιγμη.... Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts