Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα ειμαι νεος κατοχος απλα εχω μια απορια παιδια...το δικο μου ειναι παραεισαγωγης ...σε περιπτωση (χτυπατε ξυλο) που χρειαστω κατι μου το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπια? ειχα διαβασει διαφορα και σε αλλα φορουμ και ειμαι περιεργος να μαθω....

η λογικη λεει οτι σε καλυπτει αλλα εδω που ζουμε ολα ειναι πιθανα....(προσωπικα μακ αγορασμενο απο αμερικη μια χαρα καλυφθηκε το προβλημα του εδω ελλαδα)

ευχαριστω πολυ!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα ειμαι νεος κατοχος απλα εχω μια απορια παιδια...το δικο μου ειναι παραεισαγωγης ...σε περιπτωση (χτυπατε ξυλο) που χρειαστω κατι μου το καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπια? ειχα διαβασει διαφορα και σε αλλα φορουμ και ειμαι περιεργος να μαθω....

η λογικη λεει οτι σε καλυπτει αλλα εδω που ζουμε ολα ειναι πιθανα....(προσωπικα μακ αγορασμενο απο αμερικη μια χαρα καλυφθηκε το προβλημα του εδω ελλαδα)

ευχαριστω πολυ!!

αν ειναι απο χωρα της ΕΕ δεν εχεις προβλημα.

αν ειναι απο χωρα της ΕΕ δεν εχεις προβλημα.

σε ευχαριστω ποολυ... ειναι γερμανικο απο οτι εχω καταλαβει... και δει ...

ευχαρστω ξανα γιατι ομολογουμενως μου εφυγε ενα αγχοσ μικρο που ειχα..

• 3 weeks later...

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τα νεύρα μου...!!!!Το πήρα την προήγουμενη εβδομάδα και το πλήρωσα 499... :mad::mad::mad:

Τα νεύρα μου...!!!!Το πήρα την προήγουμενη εβδομάδα και το πλήρωσα 499... :mad::mad::mad:

κριμα ρε φιλε...

Απο το πλαισιο το πηρες? αυτο εγραφαν τα παιδια λιγα ποστ ποιο πανω, να περιμενουμε να δουμε τιμη στης εκπτωσης.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Πραγματικά κρίμα, για μένα αναμενόταν να πέσει η τιμή, είναι πλέον περσυνό μοντέλο, ασχετα αν κάνεις με το παραπάνω την δουλειά σου και όχι μόνο. Βέβαια και το πλαίσιο λέει 399 αλλά κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει όμως και το public σε αυτή την τιμή. Εγώ πιστεύω ότι θα πέσει κι άλλο.

Αυτά που πουλάνε σαν promo στο Πλαίσιο και το Public είναι το i9100 ή το i9100G :worry:

Δεν ξέρουν στο πλαίσιο.

Πήρα τηλέφωνο αλλά δεν γνώριζαν.

Είτε πλαίσιο είτε public τα Galaxy SII είναι GT-i9100G...
Διαπιστωμένο αυτό; Είπα να το παραγγείλω για τον αδελφό μου από Public. Ευτυχώς που το έχω σαν αντικαταβολή :cry:

EDIT: πριν λίγο τηλεφώνησα σε 5 καταστήματα Public και μου είπανε πως είναι το κανονικό i9100. Λένε πως το "G" ούτως ή άλλως δεν το έχουν καν. Όσο για την εγγύηση, μου είπαν πως με 49€ δίνουν ένα πακέτο 2ετούς εγγύησης σύν φορτιστή αυτοκινήτου σύν βάση στήριξης. Αλλιώς καλύπτει απλώς η Samsung Ελλάδος...

EDIT 2: Τελικά ακύρωσα την παραγγελία από Public και το παρήγγειλα από Birdphone στην ίδια τιμή και καρατσεκαρισμένο με τηλεφώνημα στο μαγαζί ότι είναι το κανονικό i9100 :happy:

Edited by OculatusAbis

πηγαινε μια στο πλαισιο και δες το με εναν πωλητη...καλου κακου ισως εχεις αδικο.....μην λεμε κατι για το οποιο δεν ειμαστε σιγουροι γιατι υπαρχει κοσμος που μπορει να θελει δοσεις κλπ ....παντως στο λεω σιγουρα γιατι σημερα πηραμε εναSII και ειναι 9100 ΧΩΡΙΣ G

Πρωτον, στα ιντερνετικα καταστηματα οπως το birdphone, το Ι9100 και το Ι9100G εχουν την ιδια σχεδον τιμη, παραδοξως. Δευτερον και κυριοτερον, εχουμε αποψη οταν βλεπουμε κατι με τα ιδια μας τα ματια. Χτες που το αγορασα απο τα Public ελεγξα ολο το κουτι για ενα σημειο G και δεν ειχε πουθενα, ευτυχως. Για το Πλαισιο θα πω οτι δεν γνωριζω, αν και αμφιβαλλω κατα πολυ οτι φερνουν την αλλη εκδοση, αλλα το Public σιγουρα δεν σου δινει το I9100G.

Eκτος κι αν μας κοροιδευει η Samsung.

Πέρασα απόψε από το πλαίσιο στουρνάρη (αυτό που είναι πίσω από το πολυτεχνείο) και είδα την τιμή και ρώτησα αν είναι το 9100 ή το 9100g, η κοπέλ δεν γνώριζε, της είπα να κάνει τον κόπο να μου δείξει το κουτί, έψαξε αλλά δεν το έβρισκε και μου είπε ότι θα είναι στο κάτω κατάστημα (κοντά στην πατησίων), μου φάνηκε λίγο κουλό. Αύριο αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω περαιτέρω. Νομίζω όμως ότι αν κοιτάξω το κινητό μέσα δεν θα το δω στις ρυθμίσεις; Το g νομίζω έχει 1 gz επεξεργαστή.

SAMSUNG I9100 GALAXY S II SAMSUNG I9100G GALAXY S II

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=4327

Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο-πολυτεχνείο. Φαίνεται σήμερα έφεραν κομμάτια, κάθε πρωί έρχεται το φορτηγό και με άνεση μου έδειξαν κουτί σφραγισμένου και έγραφε GT-9100. Δεν είχε κάποιο g στο τέλος, οπότε υποθέτω ότι είναι το "καλό".

• Administrators
Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο-πολυτεχνείο. Φαίνεται σήμερα έφεραν κομμάτια, κάθε πρωί έρχεται το φορτηγό και με άνεση μου έδειξαν κουτί σφραγισμένου και έγραφε GT-9100. Δεν είχε κάποιο g στο τέλος, οπότε υποθέτω ότι είναι το "καλό".

Ναι, δεν έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Έχει πάρει κανείς πρόσφατα από κωτσόβολο να μας πεί αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και αν είναι το 9100 (χωρίς το το g);

ποσο πιστευετε θα μπορουσε να πιασει τωρα το s2 μου, αν το πωλουσα, ειναι σε αριστη κατασταση αγορασμενο τον απριλη, λιγο πριν το πασχα, 4.03 λειτουργικο σε μαμισια κατασταση (οχι rom). Σκεφτομουν να παω για το s3

Πριν περίπου ένα μήνα σε βόλτα στα καταστήματα της ομόνοιας καινούργιο το έδιναν 380 περίπου, σφραγισμένο αλλά όχι σίγουρα ελληνικό, μάλλον ευρωπαϊκο. Τώρα για μεταχειρισμένο το έδιναν 300 περίπου αγρατσούνιστο και με υπόλοιπο εγγύησης φυσικά. Πιστεύω με μια τιμή γύρω στα 260-280 είσαι πολύ ανταγωνιστικός. Έχει περάσει κι ένας μήνας από τότε που πήγα. :) Εδώ στις αγγελίες είδες;

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια!

Τι παίζει με αυτό το μαγαζάκι ξέρουμε?

Το έχει στην φθηνότερη τιμή! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220002036&ref=bestprice.gr

Παρακλάδι του e-shop είναι. Μια χαρά μαγαζάκι, δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Παρακλάδι του e-shop είναι. Μια χαρά μαγαζάκι, δεν έχει ακουστεί τίποτα.

χαιρετω ολη την παρεα....θα ηθελα να ρωτησω κατι....εφ οσον ειναι παρακλαδι του e-shop to pc1 αν συμβει τιποτα μπορουμε να παμε στα e-shop points?? γιατι απ οτι βλεπω ειναι πολυ ελκυστικη η τιμη του αυτη τη στιγμη....

Ευχαριστω πολυ...

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked