UsualSuspect Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 μαλλον μαζι το πηραμε.. :D επιβεβαιωνω και γω συγγρου εχει αρκετα κομματια ακομα.. αχρηστη συσκευη στο χερι και 499.. αλλα η προσφορά τελειώνει αύριο ! Τρέχτεεεεεεε ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 και γω σημερα το μεσημερι απο το Saturn Θεσσαλονικης (Πυλαια) το πηρα 499€ και ηταν τελευταιο κομματι. Μετα ειχαν το εκθεσιακο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Saturn Συγγρού € 499 το τσίμπησα και εγώ ! Στις 9:30 το πρωί είχε άλλα 7 κομμάτια... Προλάβετε γιατί η προσφορά τελειώνει σήμερα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά ψήνομαι κι εγώ να το χτυπήσω ύστερα από 1χρόνο + με το ομνια,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να το πάρω τώρα με την ψευτοεπιδότηση που δίνει η cosmote στα 525€ στο unlimited 30 ή να περιμένω μήπως και βγει καμιά ποιο σοβαρή προσφορά-επιδότηση; Αλλά θα βγει,τουλάχιστον σύντομα κι αν βγει θα είναι κανένα 100€ κάτω,τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά ψήνομαι κι εγώ να το χτυπήσω ύστερα από 1χρόνο + με το ομνια,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να το πάρω τώρα με την ψευτοεπιδότηση που δίνει η cosmote στα 525€ στο unlimited 30 ή να περιμένω μήπως και βγει καμιά ποιο σοβαρή προσφορά-επιδότηση; Αλλά θα βγει,τουλάχιστον σύντομα κι αν βγει θα είναι κανένα 100€ κάτω,τι λέτε; Άμα ψάξεις στο ιντερνετ θα βρείς κάτι.. Έχει φτάσει στα 530φευγα ήδη η συσκευη και έχει να πέσει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Άμα ψάξεις στο ιντερνετ θα βρείς κάτι.. Έχει φτάσει στα 530φευγα ήδη η συσκευη και έχει να πέσει ακόμα.. Τα online καταστηματα ηδη απο την αρχη το ειχαν στα 530. Η προσφορα απο Saturn θα σε βολευε περισσοτερο (την επιδοτηση θα μπορουσες να τη βαλεις κατευθειαν στο λογαριασμο σου υποθετω) αλλά λογικα εχει ληξει πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δυστυχώς θα το πάρω από οτε γιατί θέλω να το βάλω σε 3 δίμηνες δόσεις στο λογαριασμό,οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο :wacko: μήπως και βγάλουν καλύτερη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ποπο ουτε για αστείο δεν εμεινε κομματι galaxyS2 στα saturn/media.. έφυγαν μέχρι και οι βιτρινες! Παρατριχα να δωσει η κοπελια ενα κρατημενο (τελευταια παραλαβη) για μενα που ειχαν.... ουφ :P Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ειμαι και εγω σε φαση που σκεφτομαι να το παρω,αλλα η επιδοτηση απο cosmote ειναι στα 100 €..... Θα προσπαθησω να τους ζορισω για παραπανω αλλα δεν το κοβω,οποτε αυτην την στιγμη που ειναι η χαμηλοτερη τιμη;;; Προσφορες saturn.mediamark τελειωσαν ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ειμαι και εγω σε φαση που σκεφτομαι να το παρω,αλλα η επιδοτηση απο cosmote ειναι στα 100 €..... Θα προσπαθησω να τους ζορισω για παραπανω αλλα δεν το κοβω,οποτε αυτην την στιγμη που ειναι η χαμηλοτερη τιμη;;; Προσφορες saturn.mediamark τελειωσαν ε; τελειωσαν το σαββατο.. για χαμηλοτερη τιμη δες στα skroutzομαγαζα αλλα προσοχη στο τι συσκευη θα παρεις στα χερια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) μόλις παρέλαβα και γω την συσκευή.. πρώτη ματιά καταπληκτικό.. τώρα το φορτίζω μετά θα τσεκάρω για τυχών τα γνωστά προβλήματα. απ ότι έριξα μια ματιά.. κάτι γραμμές κίτρινες που είχε σε άλλους δεν έχει ίσως ειναι λίιιιιιγο ποιο κίτρινο το αριστερό μέρος ίσως δεν ειμαι σίγουρος.. δεν με ενοχλεί αυτό.. στην κάμερα το ροζ υπάρχει πάντως.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 13, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Μήπως ξέρει κανένας πλέον την τιμή του στα Saturn ή Mediamarkt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Tο έφερε και η vodafone.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μήπως ξέρει κανένας πλέον την τιμή του στα Saturn ή Mediamarkt? Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Έχει αγοράσει κανένας από ebw.gr? Σκέφτομαι να το πάρω από εκεί αλλά λόγο των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζει η συσκευή, θέλω να μου πει κάποιος που έχει επιστρέψει κάτι αν του έφεραν αντίρρηση η αν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Έχει αγοράσει κανένας από ebw.gr? Σκέφτομαι να το πάρω από εκεί αλλά λόγο των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζει η συσκευή, θέλω να μου πει κάποιος που έχει επιστρέψει κάτι αν του έφεραν αντίρρηση η αν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Το ebw δεν αρέσκεται σε επιστροφές,τις αποφεύγει σαν το διάολο-δηλαδή αν σου τύχει η φόλα θα πρέπει να τσακωθείς για να το δεχτούν και αν στο αντικαταστήσουν(συνήθως σου λένε πως θα το πάμε στην αντιπροσωπεία να δουμε αν το δεχτούν εκεί κλπ.)-μπορεί να λέει χίλια δυο στους όρους συναλλαγής/επιστροφής χρημάτων στο site αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά;);)(μιλάω για το κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου πάντα),δεν θέλω να το δυσφημίσω αλλά πίστεψε με τα έχω βιώσει από κοντά τουλάχιστον 2 φορές με Samsung/Nokia. Η ασφαλέστερη τοποθεσία για μένα είναι τα Mediamarkt και έχεις και 14 μέρες δικαίωμα επιστροφής/DOA....δοκιμασμένα πράγματα..:);) Κάθε αγορά από το ebw ήταν ένα ρίσκο στα σίγουρα,το μοναδικό κινητό που ήταν ολόσωστο ήταν το xperia arc,από κει και πέρα το χάος.....αν παραγγείλεις κάνε και το σταυρό σου...... Edited June 16, 2011 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Το ebw δεν αρέσκεται σε επιστροφές,τις αποφεύγει σαν το διάολο-δηλαδή αν σου τύχει η φόλα θα πρέπει να τσακωθείς για να το δεχτούν και αν στο αντικαταστήσουν(συνήθως σου λένε πως θα το πάμε στην αντιπροσωπεία να δουμε αν το δεχτούν εκεί κλπ.)-μπορεί να λέει χίλια δυο στους όρους συναλλαγής/επιστροφής χρημάτων στο site αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά;);)(μιλάω για το κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου πάντα),δεν θέλω να το δυσφημίσω αλλά πίστεψε με τα έχω βιώσει από κοντά τουλάχιστον 2 φορές με Samsung/Nokia. Η ασφαλέστερη τοποθεσία για μένα είναι τα Mediamarkt και έχεις και 14 μέρες δικαίωμα επιστροφής/DOA....δοκιμασμένα πράγματα..:);) Κάθε αγορά από το ebw ήταν ένα ρίσκο στα σίγουρα,το μοναδικό κινητό που ήταν ολόσωστο ήταν το xperia arc,από κει και πέρα το χάος.....αν παραγγείλεις κάνε και το σταυρό σου...... Κατάλαβα.... Ευχαριστώ πολύ για τν ενημέρωση. Αν είναι έτσι δεν θα το διακινδυνέψω γιατί το S II είναι λαχείο (έκανα και ομοιοκαταληξία :lol: ) και δεν έχω όρεξη για τρεχάματα... Για να το πάρω από mediamarkt, saturn και τα συναφή θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το έχουν ετοιμοπαράδοτο γιατί τα κοντινότερα καταστήματα είναι 170 χλμ (Καβάλα-Θεσσαλονίκη). Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα να πέσουν οι τιμές και να δω μπας και διορθωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (update κτλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Κατάλαβα.... Ευχαριστώ πολύ για τν ενημέρωση. Αν είναι έτσι δεν θα το διακινδυνέψω γιατί το S II είναι λαχείο (έκανα και ομοιοκαταληξία :lol: ) και δεν έχω όρεξη για τρεχάματα... Για να το πάρω από mediamarkt, saturn και τα συναφή θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το έχουν ετοιμοπαράδοτο γιατί τα κοντινότερα καταστήματα είναι 170 χλμ (Καβάλα-Θεσσαλονίκη). Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα να πέσουν οι τιμές και να δω μπας και διορθωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (update κτλ.). Πρόσεξε δεν λέω πως αν το πάρεις τώρα από ebw θα είναι προβληματικό(εγω το SII το είχα πάρει από expansys πριν βγει επίσημα εδώ αλλά στο ebw έχω πάρει συνολικά 4 συσκευές και υπήρχαν μικρά ζητηματάκια τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν να γίνουν DOA σε άλλα μαγαζιά οπότε η εμπειρία μου δεν αφορά το SII από ebw,διευκρινηστικα απλώς το λέω),αλλά απ΄ότι διαβάζω και άλλου (MM,Saturn) υπάρχουν προβληματικές συσκευές που ναι μεν είναι σχεδόν μια τάση των κατασκευαστών που προκειμένου να στείλουν όσο πιο γρήγορα συσκευές ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη ζήτηση που δημιουργείται αναντίστοιχα από τα τμήματα marketing αλλά είναι και αδιανόητο δε να δίνουμε 500-600 € και να έχουμε σε ποσοστα σχεδόν 30/70 μια προβληματική συσκευή και μετά να τρέχουμε για DOA κλπ. Πιστεύω πως το SII που πουλιέται τώρα είναι ακόμα από την 1η παρτίδα,ίσως σε 3-4 μήνες εξαλειφθούν όλα αυτά τα κατασκευαστικά θέματα και ίσως αλλάξουν και κάποιοι προμηθευτές στην γραμμή παραγωγής,τότε και πιο μειωμένη τιμή θα έχει και θα είσαι σχεδόν σίγουρος πως η συσκευή που θα πάρεις δεν θα είναι μερική αστοχία υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Πρόσεξε δεν λέω πως αν το πάρεις τώρα από ebw θα είναι προβληματικό(εγω το SII το είχα πάρει από expansys πριν βγει επίσημα εδώ αλλά στο ebw έχω πάρει συνολικά 4 συσκευές και υπήρχαν μικρά ζητηματάκια τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν να γίνουν DOA σε άλλα μαγαζιά οπότε η εμπειρία μου δεν αφορά το SII από ebw,διευκρινηστικα απλώς το λέω),αλλά απ΄ότι διαβάζω και άλλου (MM,Saturn) υπάρχουν προβληματικές συσκευές που ναι μεν είναι σχεδόν μια τάση των κατασκευαστών που προκειμένου να στείλουν όσο πιο γρήγορα συσκευές ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη ζήτηση που δημιουργείται αναντίστοιχα από τα τμήματα marketing αλλά είναι και αδιανόητο δε να δίνουμε 500-600 € και να έχουμε σε ποσοστα σχεδόν 30/70 μια προβληματική συσκευή και μετά να τρέχουμε για DOA κλπ. Πιστεύω πως το SII που πουλιέται τώρα είναι ακόμα από την 1η παρτίδα,ίσως σε 3-4 μήνες εξαλειφθούν όλα αυτά τα κατασκευαστικά θέματα και ίσως αλλάξουν και κάποιοι προμηθευτές στην γραμμή παραγωγής,τότε και πιο μειωμένη τιμή θα έχει και θα είσαι σχεδόν σίγουρος πως η συσκευή που θα πάρεις δεν θα είναι μερική αστοχία υλικού. Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε μου.... Θα προτιμήσω ένα μαγαζί το οποίο θα έχει καλύτερη υποστήριξη και θα μπορώ να χρησιμοποιήσω DOA Όσο για τους 3-4 μήνες...... Δεν νομίζω Τάκη.. :lol: Δεν θα αντέξω τόσο πολύ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ρε παιδιά, το έχει πάρει κανείς από Vodafone τελικά; Εμένα μου είπανε για Ιούλιο τώρα (4/7)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaudi80 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Πώς μπορεί κάποιος να διαπιστώσει αν η συσκευή που κρατάει στα χέρια του είναι εισαγωγής samsung hellas και όχι παραεισαγωγής; Φαίνεται χωρίς να ανοιχτεί η συσκευασία; (πχ σε ένα htc που είχα αγοράσει είχε κολλημένο αυτοκόλλητο που έγραφε ¨εισαγωγέας ACE Hellas¨ ) Edited June 23, 2011 by spaudi80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια επειδη εχω κουδουνισει απο το ψαξιμο σχετικα με το θεμα της εγγυησης , ας μου πει καποιος 100% οτι ισχυει το παρακατω (αμα ισχυει) . Αμα το παρω απο οποιοδηποτε ευρωπαικη χωρα και οποιοδηποτε ευρωπαικο καταστημα θα εχω εγγυηση κανονικα για 2 χρονια απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ? Η θα πρεπει να το στελνω στο καταστημα που το πηρα για τυχον προβληματα ? Τι χρειαζεται ωστε να ισχυει η εγγυηση ? Πρεπει να σου στειλει μαζι με το κινητο αποδειξη το καταστημα ή και με φωτοτυπια απο την πληρωμη στο paypal πχ ισχυει ? Αμα ειναι απο καταστημα ελληνικο ή ευρωπαικο αλλα παραεισαγωγης τι ισχυει ? γιατι οι αποψεις διαφερουν . Τελος απο αμερικη (ebay,amazon ξερετε κανα αλλο ?) δεν εχεις εγγυηση ? Υ.Γ Η απαντηση ειναι ιδια για ολα τα κινητα ή για καθε ενα ισχυουν διαφορετικα καθε φορα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια επειδη εχω κουδουνισει απο το ψαξιμο σχετικα με το θεμα της εγγυησης , ας μου πει καποιος 100% οτι ισχυει το παρακατω (αμα ισχυει) . Αμα το παρω απο οποιοδηποτε ευρωπαικη χωρα και οποιοδηποτε ευρωπαικο καταστημα θα εχω εγγυηση κανονικα για 2 χρονια απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ? Η θα πρεπει να το στελνω στο καταστημα που το πηρα για τυχον προβληματα ? Τι χρειαζεται ωστε να ισχυει η εγγυηση ? Πρεπει να σου στειλει μαζι με το κινητο αποδειξη το καταστημα ή και με φωτοτυπια απο την πληρωμη στο paypal πχ ισχυει ? Αμα ειναι απο καταστημα ελληνικο ή ευρωπαικο αλλα παραεισαγωγης τι ισχυει ? γιατι οι αποψεις διαφερουν . Τελος απο αμερικη (ebay,amazon ξερετε κανα αλλο ?) δεν εχεις εγγυηση ? Υ.Γ Η απαντηση ειναι ιδια για ολα τα κινητα ή για καθε ενα ισχυουν διαφορετικα καθε φορα ? Τα έχουμε πει 100 φορές. Η πανευρωπαική εγγύηση ισχύει κανονικότατα στην Ελλάδα. Αν η Samsung-Hellas είναι κουτσή είναι άλλο θέμα. Μια απόδειξη είναι αρκετή. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Τα έχουμε πει 100 φορές. Η πανευρωπαική εγγύηση ισχύει κανονικότατα στην Ελλάδα. Αν η Samsung-Hellas είναι κουτσή είναι άλλο θέμα. Μια απόδειξη είναι αρκετή. Απο ιντερνετικα δηλαδη τους λες να σου στειλουν αποδειξη μαζι ? Απο ebay , amazon δεν ισχυει ? Υ.Γ Σορρυ αλλα ειναι πολλα λεφτα και δεν εχω ξαναπαρει κινητο εκτος των γνωστων καταστηματων για αυτο κα το αγχος Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Απο ιντερνετικα δηλαδη τους λες να σου στειλουν αποδειξη μαζι ? Απο ebay , amazon δεν ισχυει ? Υ.Γ Σορρυ αλλα ειναι πολλα λεφτα και δεν εχω ξαναπαρει κινητο εκτος των γνωστων καταστηματων για αυτο κα το αγχος Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου κατα 99,99999999 δεν ισχυει η εγγυηση απο Ιντρνετικα μεσω Αμερικης γιατι σε ερωτηση που εκανα εγω στην Samsung Hellas η απαντηση που πηρα και ηταν ξεκαθαρη και οριστικη ηταν οτικαλυπτονατι τα παντα αρκει να συντρεχουν 3 πραγματα: 1. Να εχει μεσα στο βιβλιαρακι της εγγυησης τους ορους γραμμενους στα Ελληνικα και να αναφερετε η εδω αντιπροσωπια της Samsung. 2. Να εχει κυκλοφορησει το κινητο η οτιδηποτε αλλο στην Ελλαδα. 3. Να ειναι εντος του χρονικου οριου (2 χρονια) απο την ημερομηνια αγορας οπου αυτη αναφερετε στην αποδειξη η στο τιμολογιο. Στην περιπτωση σου οι δυο απο τους 3 λογους συντρεχουν και συγκεκριμενα ο 2 και ο 3. Αυτο που θα ερθει απο Αμερικη η απο οπουδηποτε αλλου θα εχει μεσα στο βιβλιαρακι τους ορους της εγγυησης στα Ελληνικα; Αν οχι τοτε δεν ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα. Απλα και ξεκαθαρα πριν προβειτε σε οποιαδηποτε αγορα απο χωρα εκτος Ευρωπης εξασφαλιστε τον πρωτο ορο και δεν θα εχετε κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts