Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για οποιον ενδιαφερεται για αγορα απο γερμανο...υπαρχει μια συσκευη διαθεσιμη για'μενα (με ενημερωσαν σημερα να παω να παραλαβω)..επειδη εγω το πηρα απο αλλου και δεν την θελω..αν καποιος θελει να παρει το κινητο...ας επικοινωνησει μαζι μου για τις λεπτομερειες..
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

στο mall στο μαρουσι που πηγα σημερα υπαρχει και στο public, στα multirama και το πλαισιο για να το δειτε.

επισης ρωτησα στην cosmote του mall ποτε θα το φερουνε και μου ειπε οτι το εχουνε παραλαβει και θα βγει προς πωληση μαλλον την παρασκευη...

Και στο πλαίσιο Μεταμορφωσης υπάρχει διαθέσημο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ειχαμε κανενα νεο σε οτι αφορα την οθονη του γαλαξια;;;εμενα μου εχει τσακισει ο γερμανος τα νευρα!εχε χαρη που δεν θελω να παρω απο μουλτιραμα αλλιως...με εχει ξενερωσει οπως παει θα το φερει με μειωμενη τιμη σε κανα τριμηνο...
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

πουθενα σε πειραια εχει εντοπιστει σε κανενα καταστημα η συσκευη live?

Ναι στο μουλτιρΑμα στην αγια τριαδα το χει ζωντανα και ειχε χθες ενα κομματι τελευταιο.την δευτερα ακυρωσα το δικο μου εκει...στο πλαισιο το χει σαν demo αλλα κλειστο.η θηκη του η γνησια εχει 30ευρω δερμΑτινο πορτοφολι πολυ κυριλε!

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Μετά από λίγη γκρίνια στη Vodafone, αποφασίσανε να μου αυξήσουνε την επιδότηση από 200€ σε 465€, οπότε αναγκαστικά θα τους περιμένω να το φέρουν. Μου είπανε ότι θα με πάρουν αργότερα μέσα στη μέρα για να μου πουν πότε το περιμένουν.

Ξέρει κανείς αν η Vodafone θα το φέρει branded ή όχι; (αν έχει ακούσει κάτι από Vodafone UK π.χ.)

Οταν σ ενημερώσουν απ τη vodafone, πες μας τι σου είπαν γιατι κ γω περιμενω πότε θα το φερουν λόγω επιδότησης.....κ έχουν σπάσει τα νέυρα μου πια απ την αναμονή!!

Κ αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει μήπως η συσκευή θα είναι branded ή όχι!!

Ευχαριστώ!!

Μετά από λίγη γκρίνια στη Vodafone, αποφασίσανε να μου αυξήσουνε την επιδότηση από 200€ σε 465€, οπότε αναγκαστικά θα τους περιμένω να το φέρουν. Μου είπανε ότι θα με πάρουν αργότερα μέσα στη μέρα για να μου πουν πότε το περιμένουν.

Ξέρει κανείς αν η Vodafone θα το φέρει branded ή όχι; (αν έχει ακούσει κάτι από Vodafone UK π.χ.)

Εμενα μου ειπαν οτι επειδι ειναι πολυ νωρις ακομα δεν θα εχει προλαβει να ειναι branded, επισης σημερα που ρωτισα παλι μου ειπαν να παρω αυριο τηλεφωνο για ποιο σιγουρα... απο μερα σε μερα με πανε...αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιος...

Αν μαθεις εσυ τιποτα αυριο ενημερωσε μας.

panosv7 απο κερκυρα περιμενεις να το παρεις?

Edited by Akatanomastos

Δεν περιμενω να το παρω απο κέρκυρα (γιατί ακόμη κ αν γίνει διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα, στην Κέρκυρα θα αργήσει τουλάχιστον άλλη μια βδομάδα, όπως πάντα), αλλα περιμένω να γίνει διαθέσιμο τουλάχιστον στο site για να κάνω την αίτηση φορητότητας αριθμου προς vodafone κ να κανονίσω κ για το κινητό. Νομίζω πως αν δεν είναι διαθέσιμο δεν έχει νόημα να κανω την αίτηση αφού δε μπορούν ούτε να το δεσμεύσουν!!

Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί δε μπορούν να μας πουν μια ημερομηνία κ μας ρίχνουν απο μέρα σε μέρα!Ειναι δυνατόν να μην έχουν καμια ενημέρωση?

ρε παιδια γιατι τοσο ακριβο απο EXPANSYS ??? 620 σκετη συσκευη και με μεταφορικα 637 !!!! παρα πολλα δεν ειναι??? :worry:

Καλησπέρα , μην ξεχνάτε ότι η EXPANSYS είναι μεταπωλητής οπότε οι τιμές της βασίζονται στους προμηθευτές της, στο διαθέσιμο απόθεμα , στη χρονική στιγμή που κυκλοφορεί το προϊόν κτλ...

Φιλικά,

ΤΜ

.

το κινητό πλέον υπάρχει και στο site της vodafone για όποιον ενδιαφέρεται :)

Thnx for the info

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42250.action

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

υπαρχει διαθεσιμο σε καταστημα Γερμανος (Ανατολικη Αττικη) μια συσκευη στο ονομα μου...οποιος θελει να το αγορασει..ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω pm,να του δωσω τα στοιχεια μου και να παει να το παρει :)
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Μόλις με πήρανε από wind και μου είπανε ότι αν όχι σήμερα,αύριο θα το έχω....για να δούμε...:worry:
εμενα μου ειπαν απο καταστημα wind οτι τους ηρθε ενημερωση οτι κυκλοφορει 3/6 και εγω το περιμενω απο wind
υπογραφή εκτός ορίων

Σημερα το παραγγειλα απο vodafone και μου ειπαν οτι λογικα την Δευτερα θα το εχω αλλα στο συστημα του εδειχνε ελειψη της συσκευης απο 27/5 αν θιμαμε καλα. Εγω πιστευω οτι με δουλευουν και θα κανει πανω απο 1 εβδομαδα να φτασει στα χερια μου:worry: Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το εχουν πλεον.

είμαι και εγώ πλέον ένας κάτοχος του τηλεφώνου το αγόρασα από τα mediamarkt είναι απίστευτο κινητό από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις,όποιος σκέφτεται να το πάρει να πάει με χίλια...:D:D:D

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Από εχθές κανονική διάθεση από Cosmote :)

...που σημαίνει ότι τώρα πια υπάρχει παντού και λογικά ο μεγαλύτερος όγκος (αν όχι όλος) των pre-orders έχει φύγει από τη μέση. Άντε τώρα να αρχίσει να πέφτει η τιμή του σιγά σιγά για τους υπόλοιπους :p

Ήδη βλέπω 544€. Καλά πάμε.

Όχι.

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked