ackel Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει στο public για να το δουμε? Υπάρχει στο public στο mall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 για οποιον ενδιαφερεται για αγορα απο γερμανο...υπαρχει μια συσκευη διαθεσιμη για'μενα (με ενημερωσαν σημερα να παω να παραλαβω)..επειδη εγω το πηρα απο αλλου και δεν την θελω..αν καποιος θελει να παρει το κινητο...ας επικοινωνησει μαζι μου για τις λεπτομερειες.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Υπάρχει στο public στο mall στο mall στο Μαρουσι εννοεις?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 στο mall στο μαρουσι που πηγα σημερα υπαρχει και στο public, στα multirama και το πλαισιο για να το δειτε. επισης ρωτησα στην cosmote του mall ποτε θα το φερουνε και μου ειπε οτι το εχουνε παραλαβει και θα βγει προς πωληση μαλλον την παρασκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Και στο πλαίσιο Μεταμορφωσης υπάρχει διαθέσημο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 πουθενα σε πειραια εχει εντοπιστει σε κανενα καταστημα η συσκευη live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ειχαμε κανενα νεο σε οτι αφορα την οθονη του γαλαξια;;;εμενα μου εχει τσακισει ο γερμανος τα νευρα!εχε χαρη που δεν θελω να παρω απο μουλτιραμα αλλιως...με εχει ξενερωσει οπως παει θα το φερει με μειωμενη τιμη σε κανα τριμηνο... Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 πουθενα σε πειραια εχει εντοπιστει σε κανενα καταστημα η συσκευη live? Ναι στο μουλτιρΑμα στην αγια τριαδα το χει ζωντανα και ειχε χθες ενα κομματι τελευταιο.την δευτερα ακυρωσα το δικο μου εκει...στο πλαισιο το χει σαν demo αλλα κλειστο.η θηκη του η γνησια εχει 30ευρω δερμΑτινο πορτοφολι πολυ κυριλε! Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μετά από λίγη γκρίνια στη Vodafone, αποφασίσανε να μου αυξήσουνε την επιδότηση από 200€ σε 465€, οπότε αναγκαστικά θα τους περιμένω να το φέρουν. Μου είπανε ότι θα με πάρουν αργότερα μέσα στη μέρα για να μου πουν πότε το περιμένουν. Ξέρει κανείς αν η Vodafone θα το φέρει branded ή όχι; (αν έχει ακούσει κάτι από Vodafone UK π.χ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Οταν σ ενημερώσουν απ τη vodafone, πες μας τι σου είπαν γιατι κ γω περιμενω πότε θα το φερουν λόγω επιδότησης.....κ έχουν σπάσει τα νέυρα μου πια απ την αναμονή!! Κ αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει μήπως η συσκευή θα είναι branded ή όχι!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Μετά από λίγη γκρίνια στη Vodafone, αποφασίσανε να μου αυξήσουνε την επιδότηση από 200€ σε 465€, οπότε αναγκαστικά θα τους περιμένω να το φέρουν. Μου είπανε ότι θα με πάρουν αργότερα μέσα στη μέρα για να μου πουν πότε το περιμένουν. Ξέρει κανείς αν η Vodafone θα το φέρει branded ή όχι; (αν έχει ακούσει κάτι από Vodafone UK π.χ.) Εμενα μου ειπαν οτι επειδι ειναι πολυ νωρις ακομα δεν θα εχει προλαβει να ειναι branded, επισης σημερα που ρωτισα παλι μου ειπαν να παρω αυριο τηλεφωνο για ποιο σιγουρα... απο μερα σε μερα με πανε...αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιος... Αν μαθεις εσυ τιποτα αυριο ενημερωσε μας. panosv7 απο κερκυρα περιμενεις να το παρεις? Edited June 1, 2011 by Akatanomastos Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δεν περιμενω να το παρω απο κέρκυρα (γιατί ακόμη κ αν γίνει διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα, στην Κέρκυρα θα αργήσει τουλάχιστον άλλη μια βδομάδα, όπως πάντα), αλλα περιμένω να γίνει διαθέσιμο τουλάχιστον στο site για να κάνω την αίτηση φορητότητας αριθμου προς vodafone κ να κανονίσω κ για το κινητό. Νομίζω πως αν δεν είναι διαθέσιμο δεν έχει νόημα να κανω την αίτηση αφού δε μπορούν ούτε να το δεσμεύσουν!! Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί δε μπορούν να μας πουν μια ημερομηνία κ μας ρίχνουν απο μέρα σε μέρα!Ειναι δυνατόν να μην έχουν καμια ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μόλις με πήρανε από wind και μου είπανε ότι αν όχι σήμερα,αύριο θα το έχω....για να δούμε...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sbarou Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ρε παιδια γιατι τοσο ακριβο απο EXPANSYS ??? 620 σκετη συσκευη και με μεταφορικα 637 !!!! παρα πολλα δεν ειναι??? :worry: Καλησπέρα , μην ξεχνάτε ότι η EXPANSYS είναι μεταπωλητής οπότε οι τιμές της βασίζονται στους προμηθευτές της, στο διαθέσιμο απόθεμα , στη χρονική στιγμή που κυκλοφορεί το προϊόν κτλ... Φιλικά, ΤΜ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 το κινητό πλέον υπάρχει και στο site της vodafone για όποιον ενδιαφέρεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 το κινητό πλέον υπάρχει και στο site της vodafone για όποιον ενδιαφέρεται :) Thnx for the info http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42250.action Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπαρχει διαθεσιμο σε καταστημα Γερμανος (Ανατολικη Αττικη) μια συσκευη στο ονομα μου...οποιος θελει να το αγορασει..ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω pm,να του δωσω τα στοιχεια μου και να παει να το παρει :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μόλις με πήρανε από wind και μου είπανε ότι αν όχι σήμερα,αύριο θα το έχω....για να δούμε...:worry: εμενα μου ειπαν απο καταστημα wind οτι τους ηρθε ενημερωση οτι κυκλοφορει 3/6 και εγω το περιμενω απο wind Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 όσοι το πήραν τώρα ή θα το πάρουν τις επόμενες μέρες απο ελλάδα ας μας πουν αν έχει τα γνωστά προβλήματα (οθόνη, κάμερα) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 θα το παρω μολις γινει η μεταφορα της γραμμης στη voda κ θα σας ενημερωσω σχετικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Από εχθές κανονική διάθεση από Cosmote :) Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Σημερα το παραγγειλα απο vodafone και μου ειπαν οτι λογικα την Δευτερα θα το εχω αλλα στο συστημα του εδειχνε ελειψη της συσκευης απο 27/5 αν θιμαμε καλα. Εγω πιστευω οτι με δουλευουν και θα κανει πανω απο 1 εβδομαδα να φτασει στα χερια μου:worry: Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το εχουν πλεον. Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Μόλις παρέλαβα απο wind και απο ανανέωση συμβολαίου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 είμαι και εγώ πλέον ένας κάτοχος του τηλεφώνου το αγόρασα από τα mediamarkt είναι απίστευτο κινητό από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις,όποιος σκέφτεται να το πάρει να πάει με χίλια...:D:D:D Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Από εχθές κανονική διάθεση από Cosmote :) ...που σημαίνει ότι τώρα πια υπάρχει παντού και λογικά ο μεγαλύτερος όγκος (αν όχι όλος) των pre-orders έχει φύγει από τη μέση. Άντε τώρα να αρχίσει να πέφτει η τιμή του σιγά σιγά για τους υπόλοιπους :p Ήδη βλέπω 544€. Καλά πάμε. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts