Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως θα το βαλω φιλε μου στην εσωτερικη μνημη? Αφου δν εχω καποια rom περασμενη ωστε να μπορεσω να μπω μεσω usb στην εσωτερικη και να βαλω εκει το zip..

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα απο κοπο..χαχα,εγκατεστησα recovery και oxygen 2.3.2. αλλα υπαρχει προβλημα...μολις μου βγαζει το μενου για το ξεκλειδωμα της καρτα sim κανει επανεκκινηση...ξανα και ξανα...καποια λυση?

vaggelisp7406 said:
Πως θα το βαλω φιλε μου στην εσωτερικη μνημη? Αφου δν εχω καποια rom περασμενη ωστε να μπορεσω να μπω μεσω usb στην εσωτερικη και να βαλω εκει το zip..

θα μπεις στην CWM recovery,θα πας εκει π γραφει mounts and storage,θα συνδεσεις το κινητο στο PC, και μετα στο Mount Usb Storage.Ετσι θα φορτωσουν οι drivers στο PC για να δεις τις μνημες σου.

Sony Ericsson Is My God

vaggelisp7406 said:
Το εκανα και μου γραφει E:Unable to write to ums lunfile (no such file or directory) τι γινεται?

Δοκιμασε

advanced"--"Reboot Recovery

μεχρι να δει την sd..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ουτε τωρα..να πω οτι η καρτα μου σε αλλο κινητο δουλευει και επισης δουλευει οταν μπαινει στον υπολογιστη μου μεσω adaptor

vaggelisp7406 said:
Ουτε τωρα..να πω οτι η καρτα μου σε αλλο κινητο δουλευει και επισης δουλευει οταν μπαινει στον υπολογιστη μου μεσω adaptor

Ειναι προβλημα της αναβαθμισης 2.3, οχι της recovery ή της καρτας σου.

βγαλε μπαταρια και δοκιμασε παλι το advanced"--"Reboot Recovery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Τελικα την διαβασε και ολα οκ.Τωρα θελω να κανω root το κινητο μου,με αυτο που μου ειπες το κανω root μεσω του υπολογιστη μου και οχι μεσω κινητου οπως με το z4root?

vaggelisp7406 said:
Τελικα την διαβασε και ολα οκ.Τωρα θελω να κανω root το κινητο μου,με αυτο που μου ειπες το κανω root μεσω του υπολογιστη μου και οχι μεσω κινητου οπως με το z4root?

Ναι μεσω υπολογιστη.

custom rom θελεις να περασεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Θελω να περασω καποιον kernel ωστε να μπορω να κανω o/c. εχβ περασει την ΒΕΤΑ 2.3

Και δεν μπορω να κανω ουτε root ετσι με αυτο το προγραμμα..Κολλαει και αυτο στην διαρκεια που παει να κανει το root.Αλλη εναλλακτικη υπαρχει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Βγήκε η official 2.3:

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEwMjY=

μέχρι αύριο θα εμφανιστεί και η international έκδοση(ελληνικά υποστηρίζει και αυτή πάντως).

EDIT:

Βγήκε και η international έκδοση:

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0

Edited by dancer_69

dancer_69 said:

Και σε multiupload για γρηγορο κατεβασμα. Μετονομαστε το σε .zip για να ανοιξει.

http://www.multiupload.com/L83P7CGC5P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Είναι η τελική ,την περασε κανένας? είναι οκ ή θα χάσουμε το ΙΜΕΙ?

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

angelos22 said:
Είναι η τελική ,την περασε κανένας? είναι οκ ή θα χάσουμε το ΙΜΕΙ?

Δεν προκειται να χασεις το ΙΜΕΙ, αν κανεις αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Πρεπει να ειναι TRIAL εκδοση αυτη..Κατι διαβασα στο Facebook Page της Huawei οτι στις 31(!!!!!) θα κυκλοφορησει η Final εκδοση..
Sony Ericsson Is My God

Και αυτη παιδια πως την περναμε? Οπως περασαμε την beta? Βαζουμε τον φακελο dload στην sd και μετα volume +/- και power on και κανει αυτοματα την αναβαθμιση? Θα μπορουμε να κανουμε root κανονικα σε αυτη με το z4root?

birginioss said:
Πρεπει να ειναι TRIAL εκδοση αυτη..Κατι διαβασα στο Facebook Page της Huawei οτι στις 31(!!!!!) θα κυκλοφορησει η Final εκδοση..

Οχι, δεν ειναι trial ουτε beta.

Ειναι αυτη που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 31, απλα την δωσανε 3 μερες νωριτερα.

@vaggelisp7406

Ναι εγκατασταση οπως εκανες και με την προηγουμενη. Οχι, αν θες root κανε με το superoneclick.

Απλο ειναι ψαξε το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Κολλαει φιλε μου ομως,στην μεση και δεν προχωραει. τι μπορει να φταιει?

Μπορεις να με βοηθησεις???

Edited by vaggelisp7406

demolition22 said:
Οχι, δεν ειναι trial ουτε beta.

Ειναι αυτη που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 31, απλα την δωσανε 3 μερες νωριτερα.

@vaggelisp7406

Ναι εγκατασταση οπως εκανες και με την προηγουμενη. Οχι, αν θες root κανε με το superoneclick.

Απλο ειναι ψαξε το.

Για εμάς με miui rom και clockworkmod recovery εξακολουθεί να είναι ή ίδια διαδικασία?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Keepkouking said:
Για εμάς με miui rom και clockworkmod recovery εξακολουθεί να είναι ή ίδια διαδικασία?

Αν δεν έχεις πειράξει τα partition,τότε θα κάνεις τα ίδια.

Sent from my u8800

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Εξακολουθω να υποστηριζω ,απο οσα διαβαζω, οτι δεν ειναι Final αλλα trial...Στις 31 θα βγει η final (και καλα τωρα..).

Aυη θα μπορουσα να την πω betav3..

Mη βιαζεστε παντως ουτε root δε μπορει να γινει σε αυτην..

Sony Ericsson Is My God

birginioss said:
Εξακολουθω να υποστηριζω ,απο οσα διαβαζω, οτι δεν ειναι Final αλλα trial...Στις 31 θα βγει η final (και καλα τωρα..).

Aυη θα μπορουσα να την πω betav3..

Mη βιαζεστε παντως ουτε root δε μπορει να γινει σε αυτην..

τέλος πάντων.. εγώ από ότι διάβασα στο forum της Huawei,έγραψαν ότι τελείωσαν τα τεστ νωρίτερα και δώσανε την αναβάθμιση.. μπορεί να κατάλαβα λάθος.. σε 3 μέρες θα δείξει..

Α! Root υπάρχουν! Απλά περίμενε να βρεθεί ευκολότερος τρόπος.Αν βρω pc θα γράψω πως.

Sent from my u8800

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

και xda δυστυχως την κραζουν.καμια διαφορα λενε απο την v2... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

demolition22 said:
Αν δεν έχεις πειράξει τα partition,τότε θα κάνεις τα ίδια.

Sent from my u8800

Εξαρτάται το πείραγμα. Αν έχεις φτιάξει partition για dual boot θα έχεις πρόβλημα. Αν απλά έχεις αλλάξει τα μεγέθη με το patch του genokolar τότε γίνεται κανονικά η αναβάθμιση. (Απο οτι έχουν γράψει άλλοι, εγώ δε βάζω beta rom). :D

Παιδια παταω volume +/- και power on για να μπω στο recovery να βαλω το recovery και βγαζει μια ροζ οθονη.Μολις συνδεω το usb δεν κανει τπτ ομως..Κανει ηχο ο υπολογιστης οτι κατι συνδεθηκε αλλα δεν μου ανοιγει το παραθυρο με το image για να αλλαξω τα αρχεια και το recovery. Τι παιζει? προβλημα???please βοηθεια γρηγορααααα