demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μια βοηθεια καποιος...ποιο recovery μετονομαζουμε...?αυτο που κατεβασαμε η αυτο που εχει μεσα το κινητο οταν το ανοιγουμε με volume + - και power on?λογικα μετονομαζουμε αυτο που κατεβαζουμε απο xda και το αντικαθησταμε στο υπαρχον σωστα? Το παλιο αν θες μετονομασε το σε recovery_backup.img και αυτο που κατεβασες σε recovery.img αλλα οπως και να εχει πρεπει να εχεις ενα αρχειο recovery.img. Προσεξε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι..περασα την beta εκδοση rom 2.3.5 και δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης.Τι γινεται? ας μου απαντησει καποιος please.Και ας μου πει με ελληνικα βηματα πως μπορω να κανω root την συσκευη μου με την beta εκδοση γιατι με το z4root δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι..περασα την beta εκδοση rom 2.3.5 και δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης.Τι γινεται? ας μου απαντησει καποιος please.Και ας μου πει με ελληνικα βηματα πως μπορω να κανω root την συσκευη μου με την beta εκδοση γιατι με το z4root δεν γινεται Κανε root με το SuperOneClick googlαρισε το θα το βρεις.Αν δεν σου την διαβαζει απο το pc κανε την διαμορφωση σε fat32.Προσοχη θα χαθουν ολα τα αρχεια που εχεις μεσα, οποτε κανε τα αντιγραφη καπου πρωτα. Δεν χρειαζεται να θαλασσώνεις..ειναι απλα τα πραγματα και λιγο ψαξιμο απο το xda δεν θα έβλαπτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asa3 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 φιλε demolition 22 εγκατεστησα τελικα το recovery!!! τα επομενα βηματα?κανω πρωτα wipe data/factory reset και μετα install zip from sdcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Δεν μου την διαβαζει την καρτα απο το recovery του κινητου.Εβαλα την νεα εκδοση την 5 του recovery και μου διαβαζει μονο την εσωτερικη.Και τωρα περασα να δοκιμασω την miui και δεν μπορω να συνδεσω το κινητο τωρα ουτε με την εσωτερικη μνημη ωστε να του περασω παλι την beta rom.Δεν εχω παρει backup :( τι κανω παιδια??? helpppp (Τα Αγγλικα μου δεν ειναι καλα για να διαβασω μεσα απο xda) Εκανα φορματ και στην καρτα μνημης και παλι δεν την βλεπει το recovery για να μπορεσω να περασω rom --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 28, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Βαλε το zip στην εσωτερική μνήμη. Το γράφει στις οδηγίες ότι μερικές φορές η recovery δεν διαβάζει την sd. EDIT Πρέπει να γράψουμε κάποιον οδηγό.. Sent from my u8800 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πως θα το βαλω φιλε μου στην εσωτερικη μνημη? Αφου δν εχω καποια rom περασμενη ωστε να μπορεσω να μπω μεσω usb στην εσωτερικη και να βαλω εκει το zip.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asa3 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μετα απο κοπο..χαχα,εγκατεστησα recovery και oxygen 2.3.2. αλλα υπαρχει προβλημα...μολις μου βγαζει το μενου για το ξεκλειδωμα της καρτα sim κανει επανεκκινηση...ξανα και ξανα...καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πως θα το βαλω φιλε μου στην εσωτερικη μνημη? Αφου δν εχω καποια rom περασμενη ωστε να μπορεσω να μπω μεσω usb στην εσωτερικη και να βαλω εκει το zip.. θα μπεις στην CWM recovery,θα πας εκει π γραφει mounts and storage,θα συνδεσεις το κινητο στο PC, και μετα στο Mount Usb Storage.Ετσι θα φορτωσουν οι drivers στο PC για να δεις τις μνημες σου. Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το εκανα και μου γραφει E:Unable to write to ums lunfile (no such file or directory) τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το εκανα και μου γραφει E:Unable to write to ums lunfile (no such file or directory) τι γινεται? Δοκιμασε advanced"--"Reboot Recovery μεχρι να δει την sd.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ουτε τωρα..να πω οτι η καρτα μου σε αλλο κινητο δουλευει και επισης δουλευει οταν μπαινει στον υπολογιστη μου μεσω adaptor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ουτε τωρα..να πω οτι η καρτα μου σε αλλο κινητο δουλευει και επισης δουλευει οταν μπαινει στον υπολογιστη μου μεσω adaptor Ειναι προβλημα της αναβαθμισης 2.3, οχι της recovery ή της καρτας σου. βγαλε μπαταρια και δοκιμασε παλι το advanced"--"Reboot Recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Τελικα την διαβασε και ολα οκ.Τωρα θελω να κανω root το κινητο μου,με αυτο που μου ειπες το κανω root μεσω του υπολογιστη μου και οχι μεσω κινητου οπως με το z4root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Τελικα την διαβασε και ολα οκ.Τωρα θελω να κανω root το κινητο μου,με αυτο που μου ειπες το κανω root μεσω του υπολογιστη μου και οχι μεσω κινητου οπως με το z4root? Ναι μεσω υπολογιστη. custom rom θελεις να περασεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Θελω να περασω καποιον kernel ωστε να μπορω να κανω o/c. εχβ περασει την ΒΕΤΑ 2.3 Και δεν μπορω να κανω ουτε root ετσι με αυτο το προγραμμα..Κολλαει και αυτο στην διαρκεια που παει να κανει το root.Αλλη εναλλακτικη υπαρχει? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 28, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Βγήκε η official 2.3: http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEwMjY= μέχρι αύριο θα εμφανιστεί και η international έκδοση(ελληνικά υποστηρίζει και αυτή πάντως). EDIT: Βγήκε και η international έκδοση: http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0 Edited December 28, 2011 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Βγήκε και η international έκδοση: http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0 Και σε multiupload για γρηγορο κατεβασμα. Μετονομαστε το σε .zip για να ανοιξει. http://www.multiupload.com/L83P7CGC5P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Είναι η τελική ,την περασε κανένας? είναι οκ ή θα χάσουμε το ΙΜΕΙ? Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Είναι η τελική ,την περασε κανένας? είναι οκ ή θα χάσουμε το ΙΜΕΙ? Δεν προκειται να χασεις το ΙΜΕΙ, αν κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πρεπει να ειναι TRIAL εκδοση αυτη..Κατι διαβασα στο Facebook Page της Huawei οτι στις 31(!!!!!) θα κυκλοφορησει η Final εκδοση.. Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Και αυτη παιδια πως την περναμε? Οπως περασαμε την beta? Βαζουμε τον φακελο dload στην sd και μετα volume +/- και power on και κανει αυτοματα την αναβαθμιση? Θα μπορουμε να κανουμε root κανονικα σε αυτη με το z4root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πρεπει να ειναι TRIAL εκδοση αυτη..Κατι διαβασα στο Facebook Page της Huawei οτι στις 31(!!!!!) θα κυκλοφορησει η Final εκδοση.. Οχι, δεν ειναι trial ουτε beta. Ειναι αυτη που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 31, απλα την δωσανε 3 μερες νωριτερα. @vaggelisp7406 Ναι εγκατασταση οπως εκανες και με την προηγουμενη. Οχι, αν θες root κανε με το superoneclick. Απλο ειναι ψαξε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Κολλαει φιλε μου ομως,στην μεση και δεν προχωραει. τι μπορει να φταιει? Μπορεις να με βοηθησεις??? Edited December 28, 2011 by vaggelisp7406 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Οχι, δεν ειναι trial ουτε beta. Ειναι αυτη που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 31, απλα την δωσανε 3 μερες νωριτερα. @vaggelisp7406 Ναι εγκατασταση οπως εκανες και με την προηγουμενη. Οχι, αν θες root κανε με το superoneclick. Απλο ειναι ψαξε το. Για εμάς με miui rom και clockworkmod recovery εξακολουθεί να είναι ή ίδια διαδικασία? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts