Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπαινω recoveri mode εβαλα κ γραφει τη v5.5.0.4.μετα μπαινω wipe data factory reset κ μου δινει μονο μια επιλογη ,τη delete all user data.ολα τα υπολοιπα λενε Νο.ειναι σωστο αυτο η κανω κατι λαθος..???? :wacko:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα δεν έκανες λάθος, όλα αυτά τα NO είναι για να σε αποτρέψουν να κάνεις κάποια ενέργεια κατά λάθος. Απλά πατάς και πάλι στο yes για να γίνει το wipe.

Για όποιον εχει Aurora ΕΙΝΑΙ MUST να περάσει τον παρακατω kernel του ezete

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35820286&postcount=1025

Γρηγοράδα, σταθερότητα, οικονομία μπαταρίας και κάποια επιπλέον governor για την cpu.

Τον εχω 2 μέρες τώρα και όλα πολύ καλά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

καλημερα παρεα!τη περασα τελικα την aurora κ ειναι τελεια! εχω εντοπησει 2 προβληματακια εως τωρακ θελω ξανα τη βοηθεια σας.... δε μου διαβαζει τη καρτα μνημης κ δε μπαινει στη hi suite,υπαρχει καποια λυση..??????α! κ σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Όσον αφορά το hiSuite, δοκίμασε να αντιγράψεις το hisuite.apk(βρίσκεται κάπου στο φάκελο εγκατάστασης της εφαρμογής στο Pc) στο φάκελο /system/app της εφαρμογής.

Τώρα η κάρτα μνήμης, δεν εμφανίζεται κάθολου? Ίσως κάποιο μήνυμα ότι είναι κενή ή κατεστραμμένη? Δοκίμασες να την βγάλεις και βάλεις ξανά? Επίσης αν έχεις κάποιον card reader σύνδεσέ την με το pc και διέγραψε τους φακέλους .android, .data, .android_secure αν υπάρχουν. Ακόμη, αν όταν τη συνδέσεις με το pc σου εμφανιστεί μήνυμα ότι χρειάζεται έλεγχο για διόρθωση, καν'το και αυτό.

για τη suite θα το ψαξω. για τη καρτα τωρα.τη βλεπει οτι υπαρχει,αλλα μου τη δειχνει αδεια,μου δειχνει ποσα mb εχει σε προγραμματα (εφαρμογες) μου λεει ποσο χωρο εχει κ ποσο ειναι συμπληρωμενος,αλλα μου τη δειχνει αδεια! για τη suite τωρα θα το κοιταξω αν κ δε θυμαμαι που ειναι το system app.. α! κ τη καρτα τη βλεπει ο υπολογιστης σαν δισκο κ μπορω να μπω.

Σύνδεσέ τη με τον υπολογιστή και κάνε έλεγχο για σφάλματα(υπολογιστής -> ιδιότητες -> εργαλεία -> έλεγχος)

Επίσης αν το παραπάνω δε λειτουργήσει, μετέφερε όλα τα δεδομένα της σε κάποιο φάκελο στο pc, διαμόρφωσέ τη σε fat32 και επανέφερε τα δεδομένα από το φάκελο αυτό. Συνήθως έτσι διορθώνεται.

Για το /system/app, χρειάζεσαι κάποιον root file manager όπως ο ES, που να εμφανίζει τους φακέλους/αρχεία της συσκευής. Ο φάκελος system βρίσκεται στο ριζικό κατάλογο της συσκευής(/) και ο app είναι υποκατάλογός του

Edited by dancer_69

Γρηγοράδα, σταθερότητα, οικονομία μπαταρίας και κάποια επιπλέον governor για την cpu.

Από μπαταρία τα πάει καλά;

με τη μνημη οκ,εφτιαξε!!! με τη σουιτα τιποτα... εκανα αυτο που ειπες αλλα δε δεχεται την επικολληση....δοκιμασα ολους τους τροπους..

Χρειάζεται να έχεις δικαιώματα εγγραφής στο διαμέρισμα system. Μπορείς να το κάνεις με τον Es File explorer. Πρέπει αρχικά να πας στις ρυθμίσεις του και να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα υπερχρήστη(Εξερευνητής Root τσεκαρισμένο) καθώς και την προσάρτηση του συστήματος ως εγγράψιμου(Προσάρτηση συστήματος τσεκαρισμένο). Μετά αφού έχεις βάλει το hisuite.apk στην κάρτα sd, απλά το αντιγράφεις στο /system/app Edited by dancer_69

το εκανα κι αυτο φιλε μου κ τιποτα..... θα του κανω απεγκατασταση κ βλεπουμε... κ ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!

Έχετε να προτεινετε καποια μπαταρια αποδεδειγμενα ψιλο-οκ απο ebay?

Με το που αναψω 3g+data μου τη ρουφαει σα διαολος. Ουτε 2-3 ωρες δε βγαζει!

Εαν δε, αναψω και το tether (για να δινω απο το 3g του στο tablet), τοτε με το ζορι 1,5-2 ωρες!

Έχετε να προτεινετε καποια μπαταρια αποδεδειγμενα ψιλο-οκ απο ebay?

Με το που αναψω 3g+data μου τη ρουφαει σα διαολος. Ουτε 2-3 ωρες δε βγαζει!

Εαν δε, αναψω και το tether (για να δινω απο το 3g του στο tablet), τοτε με το ζορι 1,5-2 ωρες!

Και σε μενα παιδια γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Εχω 50% μπαινω fb με 3g και παει 5% σε ενα λεπτο! Βγαινω παει 50 παλι. Τι γινεται?

Για να βαλω το συγκεκριμενο κερνελ πρεπει να σβησω αυτο που εχω τωρα? Η απο πανω? Επισης αυτο το update17 Που το βρισκετε? Στο τοπικ εχει μεχρι 16

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Εγω πηρα αυτες

σαν τις γνησιες δεν ειναι αλλα μεχρι στιγμης για τα λεφτα τους καλες ειναι(μια μερα με 3g αρκετο)

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλησπέρα παιδια...χρόνια πολλα σε όλους..μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει ορώ να ανεβασω την ταχυτητα του επεξεργαστη.?? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει ακριβως τον τρόπο.... Ευχαριστώ πολύ...

Χρησιμοποιώ Aurora ICS 5.0 UPDATE 16

Καλησπέρα παιδια...χρόνια πολλα σε όλους..μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει ορώ να ανεβασω την ταχυτητα του επεξεργαστη.?? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει ακριβως τον τρόπο.... Ευχαριστώ πολύ...

Χρησιμοποιώ Aurora ICS 5.0 UPDATE 16

Λογικα εχεις ηδη root το κινητο,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις το setcpu ή το AnTuTu CPU Master :)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Σε ευχααριστω πολύ για την απάντηση σου. Ναι, root-αρισμενο ειναι το κινητο.. Κατεβασα το antutu... Σε τι ταχυτητες το βαζουμε συνηθως? min? max?....μην το καψω το καημενο!!!:p

Σε ευχααριστω πολύ για την απάντηση σου. Ναι, root-αρισμενο ειναι το κινητο.. Κατεβασα το antutu... Σε τι ταχυτητες το βαζουμε συνηθως? min? max?....μην το καψω το καημενο!!!:p

Εγω το εχω στα 1400-768 αλλα δεν ποιο σου καθετε καλυτερα λογο μπαταριας

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Εγω πηρα αυτες

σαν τις γνησιες δεν ειναι αλλα μεχρι στιγμης για τα λεφτα τους καλες ειναι(μια μερα με 3g αρκετο)

Δεν εχω καμια ορεξη να φορτιζω απο δω κι απο κει μπαταριες. Απλα 1 για να τη χρησιμοποιω. :(:cry:

Τετοια ιδια ακριβως εχω τωρα. Δεν ειναι η γνησια?

Δε νομιζω οτι πουλανε γνησιες, εκτος αν το λεει ξεκαθαρα.

Εγω το εχω στα 1400-768 αλλα δεν ποιο σου καθετε καλυτερα λογο μπαταριας

Σε εμενα παει μεχρι 1.7GHz. Στο 1.8 βαραει restart. Παντως δε χρειαζεται καπου το overclock. Το κινητο μας ξεμενει απο RAM πλεον...

Τελικά θέλει απλό φλασάρισμα από recovery? Δεν χάνεις δεδομένα και εφαρμογές?

Μήπως κάνει και wake up το τηλέφωνο από τα κουμπιά του ήχου. Γιατί με update 17 δεν το κάνει...

Edited by fiorentinos

Ναι, δε χάνεις τίποτα.

Για την επαναφορά από αναμονή μέσω των πλήκτρων έντασης, δεν είναι θέμα του kernel. Επιτυγχάνεται μέσω του πειράγματος του android-policy.jar. Καμία από τις εκδόσεις της aurora δεν έχει ενεργοποιημένο αυτό το χαρακτηριστικό. Έβγαιναν όμως συνήθως mods που στην ουσία αντικαθιστούσαν το μαμίσιο αρχείο με το πειραγμένο.

Εδώ είναι το τροποποιημένο android.policy.jar:

https://www.dropbox.com/s/rq2ouhu8iveff6e/android.policy.jar

Το αντιγράφεις στην κάρτα sd και απο εκεί με κάποιον file manager που έχει δικαιώματα root το αντιγράφεις στο /system/framework επικαλύπτοντας το υπάρχον αρχείο. Κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι οκ.

Edited by dancer_69

Τετοια ιδια ακριβως εχω τωρα. Δεν ειναι η γνησια?

δεν μοιαζουν για γνησιες: και οι 3 εχουν το ιδιο σειριακο και ειναι και ελαφρυτερες απο την γνησια,

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Σχετικα με μπαταρια

Dimitris *********

Που μπορώ να βρω μπαταρία για το U8800; Στην Wind λένε πως δεν υπάρχουν. Ωραίοι επαγγελματίες αυτοί. (Μιλάω για ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία, όχι σαν αυτές τις μούφα που υπάρχουν στο Ebay).

17 Δεκεμβρίου στις 6:54 μ.μ.

Thanos ***** kai egw thelw bataria gia to x5.rwtises file mipws stin arvato?

18 Δεκεμβρίου στις 9:05 π.μ.

Huawei Device Greece Καλησπέρα σας! Μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο service μας (arvato, Λεωφ. Κηφισού 38-38A, Περιστέρι, 210-5197500), να παραδώσετε την παλιά σας μπαταρία και να πάρετε μια καινούργια, δωρεάν.

19 Δεκεμβρίου στις 4:45 μ.μ.

Dimitris ********* Εγώ είμαι από επαρχία (Νομό Ηλείας). Τι μπορώ να κάνω?

19 Δεκεμβρίου στις 4:55 μ.μ. ·

Huawei Device Greece Καλησπέρα Δημήτρη! Στείλε μας ένα μήνυμα στο inbox μας, προκειμένου να σε ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα παραλάβεις την μπαταρία. Σε ευχαριστούμε

19 Δεκεμβρίου στις 4:59 μ.μ.

Edit:Επισης σημερα εφαγα το πρωτο reboot με την rom του dzo (update 17) μεσα σε διαστημα 10 ημερων περιπου απο τοτε που την εβαλα.

Εμενα η μπαταρια προς το παρων με την rom του dzo (update 17) και η cpu max:1200 min 368 φερνει τα εξης αποτελεσματα:

http://i.imgur.com/yVieB.jpg

Δεν πιστευω πως ειναι ασχημα για μια μπαταρια 1 χρονου και 4 μηνων

:)

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

καλημερα dancer! τελικα το βρηκα,ειδα μια απαντηση σου στη σελιδα 129 κ ηταν οι οδηγοι,τους κατεβασα κ ειναι ολα οκ!! τσακαλος εισαι,ευχαριστω!!

μπορω να ερθω να αλλαξω μπαταρια για το χ5...???

εχετε μπαταρια για το χ5 να ερθω αυτες τις μερες..? κ ποσο κοστιζει.. ευχαριστω!

Edit:Επισης σημερα εφαγα το πρωτο reboot με την rom του dzo (update 17) μεσα σε διαστημα 10 ημερων περιπου απο τοτε που την εβαλα.

Εμενα η μπαταρια προς το παρων με την rom του dzo (update 17) και η cpu max:1200 min 368 φερνει τα εξης αποτελεσματα:

http://i.imgur.com/yVieB.jpg

Δεν πιστευω πως ειναι ασχημα για μια μπαταρια 1 χρονου και 4 μηνων

:)

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55