iakoboss7 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ρε παιδια BETA ειναι κ την αποσυρανε! Θα βγαλουν παλι BETA την Πεμπτη!! Τι καθεστε και ασχοληστε κ μπλεκεστε... Περιμεντε να βγει η ALPHA/final εκδοση κ επειτα μπορειτε πολυ ομορφα να βαλετε MIUI ή την νεα CM... :P οι Alpha εκδοσεις ειναι πριν τις beta :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οι Alpha εκδοσεις ειναι πριν τις beta :p Εεεεεεεεε Final release ηθελα να γραψω... :P (noobας) Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sierra1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γεια χαρά κ από μένα, να ρωτήσω κάτι, έχω ρουτάρει το κινητό, του έχω αλλάξει rom και το έχω clockάρει.. Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση των android πρέπει να επαναφέρω τη rom στην εργοστασιακή ή μπορώ κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Αν μιλάς για χειροκίνητη αναβάθμιση μπορείς και κατευθείαν αφού κάνεις ένα full wipe πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sierra1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 τι εννοείς χειροκίνητη... γτ πως αλλιώς γίνεται? (επειδή είμαι καινούριος σ αυτά θα ψάξω για το full wipe τι είναι κ αν δεν βρω κάτι θα ρωτήσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μπορείς κατευθείαν. Η official 2.3 τα σβήνει όλα έτσι κι αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γεια χαρά κ από μένα, να ρωτήσω κάτι, έχω ρουτάρει το κινητό, του έχω αλλάξει rom και το έχω clockάρει.. Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση των android πρέπει να επαναφέρω τη rom στην εργοστασιακή ή μπορώ κατευθείαν? Για να εχεις κανει ολα αυτα σημαινει οτι εχεις εγκαταστησει μια custom rom.Καλο θα ηταν να μας πεις ποια ειναι αυτη.! Εχοντας κανει αυτο ,θα εχεις εγκαταστησει,φανταζομαι,το Clockwork Recovery. Γενικα,ισχυει οτι αν αναβαθμισεις σε εκδοσεις της ιδιας ROM μπορεις να κανεις Update χωρις wipe data (κοινως να κανεις format την συσκευη) Για παραδειγμα απο MIUI 1.11.25 μπορεις (ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ wipe cache/wipe dalvik cache πρωτα) να περασεις "απο πανω" την 1.12.2.. Δε θα σου συνιστουσα ας πουμε απο MIUI να πας σε oxygen ή CM7 χωρις πρωτα να κανει wipe data,διοτι τα προβληματα θα ηταν πολλα.. Μια πολυ ευκολη λυση ειναι να κρατας backup με το Titanium Backup Pro κ οταν κανεις install μια νεα ROM να εχεις το περιθωριο να κανεις wipe data σε περιπτωση λαθους κ να επαναφερεις τις εφαρμογες σου μετα οπως πριν! Γενικα,αν δεν ασχολειστε καποιοι κ πολυ θα συνιστουσα: Ή να αφησετε το κινητακι στο Froyo μεχρι την επισημη κυκολοφρια του Gingerbread απο τη Huawei -(μαλλον 30/12/2011) και οχι αυτες τις απιστευτα προβληματικες beta εκδοσεις που κυκλοφορει (την προηγουμενη πεμπτη και αυριο προφανως) ή να βαλετε μια εκ των MIUI/CM7 -των οποιων τα bugs εχουν ελαττωθει αρκετα- αναλογα με τις προτιμησεις σας σε θεματα εμφανισης! Tελος,μπορεις να διευκρινισεις τι εννοεις με το "θέλω να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση των android";;; Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sierra1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 αν πατήσω δηλαδή menu->about phone->online update θα σβηστούν οι επαφές και οι εφαργμογές μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotobios Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Γεια σας, μπορω να κανω update στην custom rom? Ευχαριστω! Edited December 8, 2011 by Kotobios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyrwk Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω στην κατοχή μου αυτό το κινητό και ενώ όλα δούλευαν "ρολόϊ" ξαφνικά μου παρουσίασε ένα πρόβλημα με τα sms... Είμαι συνδρομήτρια της cosmote και έχω το whats up και σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα! Απλά όταν γράφω το μήνυμα και πατάω αποστολή δεν το στέλνει και πήγα στο αντίστοιχο μενού των ρυθμίσεων sms και είδα πως στο κέντρο μηνυμάτων όπου θα έπρεπε να αναγράφεται το +3097100000 αναγράφεται απλά ένα "Αγνωστος αριθμός"...Δοκίμασα να το αλλάξω αλλά δεν αλλαζει τίποτα. Ότι και εαν πληκτρολογήσω αυτό γραφει μονο αγνωστος αριθμος! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Kotobios update σε ποια custom rom? Και ποιά ρομ έχεις τώρα? argywk Ίσως να χρειαστεί να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις(κράτησε ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσω του hisuite πρώτα). Πριν το κάνεις αυτό μπορείς να δοκιμάσεις από ρυθμίσεις-> εφαρμογές -> όλα -> και πατώντας στην εφαρμογή "μηνύματα" να κάνεις, αν σου δίνεται η επιλόγη, εκκαθάριση δεδομένων. Επίσης δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή SMS, όπως το Go SMS Pro(θα το βρεις στο market), μήπως και το πρόβλημα είναι της εφαρμογής και όχι γενικότερα του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyrwk Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Φίλε μου, μόλις πριν απο μια ώρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα το ξαναστήνω απο την αρχή...Καταλαβαίνεις την ταλαιπωρία! Δυστυχώς, ούτε αυτό δούλεψε...Δοκίμασα και τη διαγραφή των δεδομένων των μηνυμάτων μεσα απο τη διαχείριση...Επίσης και πάλι τίποτα. Τέλος, δοκίμασα χθες να βάλω και το Handcent καθώς και το GoSms και καμία απο τις δύο εφαρμογές δε μου έδωσε κάποια λύση.Τα μηνύματα συνεχίζουν να παραμένουν στη συσκευή μου χωρίς να αποστέλονται. :( :( :( Βοήθεια..... :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotobios Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 την πρωτη απο τις τρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η συσκευή είναι rooted? Έχεις βάλει custom recovery.img? Αν όχι πρέπει να γίνουν αυτά πρώτα. Οδηγίες σχετικά υπάρχουν στο 1ο post του παρόντος θέματος. Αφού κάνεις αυτά ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης που υπάρχουν στο link που παρέθεσες. Μόνο που επειδή εγκαθιστάς για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη ρομ θα πρέπει επίσης να κάνεις wipe data και cache(οι επιλογές αυτές υπάρχουν στη recovery mode) πριν εγκαταστήσεις τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyrwk Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Βρέθηκε τελικά η λύση στο πρόβλημα με τα μηνύματα... Αυτό που έκανα ήταν να δοκιμάσω την κάρτα sim σε μια αλλη συσκευή στην οποία μου ζητηθηκε να προσθέσω το τηλεφωνο του κέντρου μηνυμάτων...Έτσι και έκανα και έπειτα όταν την εβγαλα και την επανέφερα στο ideos τότε όλα δούλευαν και πάλι ρολόι. Ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες συμβουλές σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπερα-καλημερα τετοια ωρα τωρα τι να πω :P βρηκα ενα βιντεο στο youtube με το κινητακι μας να φοραει την ics λοιπον το λινκ ειναι εδω και επισεις λεει οτι μπορουμε να το κανουμε download απ'οτι καταλαβα με τα ταπινα εως ελεϊνα αγγλικα μου απο εδω αμα εχει δοκιμασει κανεις να την βαλει να πεις καποιος...... Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπερα-καλημερα τετοια ωρα τωρα τι να πω :P βρηκα ενα βιντεο στο youtube με το κινητακι μας να φοραει την ics λοιπον το λινκ ειναι εδω και επισεις λεει οτι μπορουμε να το κανουμε download απ'οτι καταλαβα με τα ταπινα εως ελεϊνα αγγλικα μου απο εδω αμα εχει δοκιμασει κανεις να την βαλει να πεις καποιος...... Οχι οχι οχι οχι οχι οχι..Ειπα οχι?Α ναι! ΟΧΙ! ο τυπος απλα δειχνει οτι εχει τη δυνατοτητα ο ιδιος να κανει ο,τι θελει..τιποτα παραπανω. αν διαβασεις στο forum του xda ή ακομη και στα σχολια του video που ποσταρες θα δεις τα εξής: Of course this is not meant as a daily use ROM, but just to show how ICS might work on this device. Εδω ειναι το θεμα . Προς θεου παιδια ΜΗΝ κανετε καμια ανοησια και μετα αναρρωτιεστε γιατι δε δουλευει ΤΙΠΟΤΑ. Περιμεντε λιγες μερες..Θα κυκλοφορησει η ICS για το Desire Z και μετα απο τις γνωστες του μετατροπες θα μπει και στο δικο μας! Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Κυκλοφορησε η νέα MIUI 1.12.9 για τη συσκευη μας με ανανεωμενα transitions οπως λεει,τον stock kernel (και οχι οπως την τελευταια φορα του fransiscofranco) και με διορθωμενα τα bugs της προηγουμενης εκδοσης..Ξερετε λοιπον,wipe cache/wipe dalvik cache και install .zip!!!! Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) ελληνικά? changelog? EDIT: για δυνατούς λύτες : πως φλασάρεις την αναβάθμιση (miui) χωρίς να έχεις usb πρόσβαση στο κινητό? ?? ? ? Edited December 10, 2011 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ρε παιδια ειδα στο xda ics miui....Συγκεκριμενα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385122 .. Ξερετε τι παιζει με αυτο...???Αν εχει ελληνικη γλωσσα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 1)ελληνικά? changelog? 2)EDIT: για δυνατούς λύτες : πως φλασάρεις την αναβάθμιση (miui) χωρίς να έχεις usb πρόσβαση στο κινητό? ?? ? ? 1)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354680 2)μέσω rommanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ελληνικά? changelog? EDIT: για δυνατούς λύτες : πως φλασάρεις την αναβάθμιση (miui) χωρίς να έχεις usb πρόσβαση στο κινητό? ?? ? ? Δε χρειάζεσαι το usb απαραίτητα για να φλασάρεις τη ρομ. Μπορείς είτε με κάποιον card reader να μεταφέρεις το zip της ρομ στην κάρτα μνήμης, είτε(αν μπαίνεις κανονικά στο λειτουργικό), να κατεβάσεις απ' ευθείας στη συσκευή το αρχείο αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) ελληνικά? changelog? EDIT: για δυνατούς λύτες : πως φλασάρεις την αναβάθμιση (miui) χωρίς να έχεις usb πρόσβαση στο κινητό? ?? ? ? 1oν: Την κανεις μεσω του MIUΙ update δηλ ΟΤΑ (over the air) (πραγμα αδυνατο για την συγκεκριμενη εκδοση..) 2ον: Και απλουστερο... :P μπαινεις με internet browser απο το κινητο σου,την κατεβαζεις και εισαι ετοιμος..! Ξερεις ποσες φορες ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ να συνδεω το κινητο στον Η/Υ και απλα την κατεβασα σαν .zip απ'ευθειας απο το κινητο;;;;; edit Για το 1ο ακυρο νομιζω οτι την ανεβασαν και γινεται OTA.. Edited December 11, 2011 by birginioss Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gf106 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σημερα περασα την αναβαθμιση την 1.12.9 θελω απλος να ρωτησω στο rom manager βρηκα μια franco kernel 19112011 αν την περασω τι διαφορες θα δω στο κινητο την εχει δοκιμασει κανεις αξιζει να την βαλω?ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σημερα περασα την αναβαθμιση την 1.12.9 θελω απλος να ρωτησω στο rom manager βρηκα μια franco kernel 19112011 αν την περασω τι διαφορες θα δω στο κινητο την εχει δοκιμασει κανεις αξιζει να την βαλω?ευχαριστω.... Xωρις αυτο που θα σου πω να αποτελει κανονα,κατα τη δικη μου αποψη,να βαζεις παντα kernels νεοτερους απο την εκδοση ROM που φορας..Ετσι για λογους συμβατοτητας.. Γενικα,ο kernel του fransiscofranco ειναι περισσοτερο για ισορροπια αποδοσης/διαρκεια μπαταριας.. Σε εμενα,σε παλιοτερες εκδοσεις,τη μια φορα ο francokernel μου εκτοξτευε τη διαρκεια της μπαταριας εως και 2 μερες ,την αλλη φορα μου την εριχνε σε μιση μερα...Απο εκεινη τη φορα επαψα να τον χρησιμοποιω...Θα περιμενω να βγαλει οπως και ο ιδιος ανεφερε,τον δικο του νεο kernel ο οποιος θα γραφτει οταν θα κυκλοφορησει H Huawei τον κωδικα της 2.3.5 και του νεου της kernel.. Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts