Jump to content

Kotobios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kotobios

  1. Σε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 την πρωτη απο τις τρεις.
  2. Γεια σας, μπορω να κανω update στην custom rom? Ευχαριστω!
  3. Παιδια να ρωτησω κατι? μηπως ξερετε αν υπαρχει MIUI rom για το Χ5 και αν ναι την εχει δοκιμασει κανενας?
  4. Μακαρινα μου ερθει πιο νωρις μπορει να ερθει και αυριο μπορει και στις 22 αρα λογικα θα περιμενω οπως πρεπει να περιμενεις και εσυ!
  5. Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα, πριν απο 3 εβδομαδες πηρα το Ideos X5 αλλα μεσα στην πρωτη εβδομάδα ανακάλυψα οτι η μπαταρια του δεν φορτιζε πληρως (το αφηνα 12 ωρες και φορτιζε 50%), το παω στην wind για την αντικατάσταση και μου λενε πως δεν υπαρχει διαθεσιμο, κοιταζα στο φορουμ και βρηκα κατι νομους, και λεω εκει στη wind απο την στιγμη που δεν υπαρχει κινητο για αντικατασταση θα ηθελα να παρω το Xperia X8, μου λενε ενταξει, περνα σε μια εβδομαδα, εκεινος εστειλε κατευθειαν το ideos για αντικατασταση και εμενα μου ελεγε πως δεν ειναι διαθεσιμο. Παω και του λεω αφου το εστειλες για αντικατασταση θα περιμενω να ερθει και εδω ειναι το μεγαλυτερο προβλημα, με παει απο βδομαδα σε βδομαδα ειμαι εδω 2 βδομαδες και περιμενω το Ideos παιδια τι να κανω? να του πω να παρω το Χ8 ή να περιμενω και αλλο για το Ideos? Βοηθηστε με!!
  6. Οκ σε ευχαριστω πολυ, αλλα καπου κολλησα, η μοβ οθονη δεν ειναι η εργοστασιακη το κινητου, η οποια αντικαθισταται απο το clockwork recovery? (μηπως εννοεις το clockwork recovery 4.0.0.5 ? ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να μαθω?)
  7. Γεια σας παιδια εχω ενα πρόβημα το οποιο αφορα το wifi, αφού εκανα root το κινητο περασα το clockwork recovery και για να μην πολυλογω εκανα ολη την διαδικασια για την custom rom. Τελιωνω, ανοιγει το κινητο παω στο setcpu και τα maximum MHz ηταν 806 νόμιζα πως εκανα κατι λαθος και αποφασισα να ξαναπροσπαθησω αλλη φορα, λοιπον κανω restore απο το backup που ειχα παρει προηγουμενως κανει την επαναφορα και οταν πηγα να ανοιξω το wifi μολις παταω το κουμπι λεει "Σφαλμα" εβγαλα την μπαταρια, ξανα εκανα restore αλλα παλι τιποτα :( Αν ξέρει κατι καποιος τι να κανω θα ειμαι ευγνομων.
×
×
  • Create New...