Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηλία αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όποιες rom έχουν ενσωματωμένο τον νέο δαίμονα.

geletos, προσωπικά θεωρώ ότι το 1Ghz είναι υπέραρκετο για το κινητό γι' αυτό το έβαλα μόνο τόσο.

Από την άλλη όμως ο καθένας βάζει τις συχνότητες που θέλει...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to setcpu το περναμε μετα ξανα?? αφου περασουμε το ζιπ του κολλατου??? πως βλεπουμε σε τι ταχυτητες τρεχει μετα η δεν χρειαζεται
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μιας και δεν βλεπω φως για root σε επισημη 2,3 (το gingerbreak δεν μου δουλευει) θελω να μαθω αν γινεται με καποιο τροπο να περασω τα official κανοντας root. Δεν ξερω αν καταλαβατε ακριβως τι εννοω ή τελος παντων να περασω μια ROM που να ειναι oficial look και να ειναι σταθερη,ευχαριστω.

Ηλία αυτές οι ρυθμίσεις είναι για όποιες rom έχουν ενσωματωμένο τον νέο δαίμονα.

geletos, προσωπικά θεωρώ ότι το 1Ghz είναι υπέραρκετο για το κινητό γι' αυτό το έβαλα μόνο τόσο.

Ναι αλλα αν περασεις το daemon απο το αντιστοιχο thread σε οποιαδηποτε rom (που δεν ειναι ενσωματωμενο),υποστηριζεται.Αρα μετα περνανε τα παιδια το αρχειο σου και ρυθμιζεται αναλογα.

Διορθωσε με αν κανω λαθος.

to setcpu το περναμε μετα ξανα?? αφου περασουμε το ζιπ του κολλατου??? πως βλεπουμε σε τι ταχυτητες τρεχει μετα η δεν χρειαζεται

Το setcpu δε το βαζεις καθολου!!!Και οι ταχυτητες θα ειναι αυτες που γραφει ο Ανδρεας.Μπορεις με καποιον explorer να τις δεις αν θες αλλα δεν ειναι αναγκαιο.

Μιας και δεν βλεπω φως για root σε επισημη 2,3 (το gingerbreak δεν μου δουλευει) θελω να μαθω αν γινεται με καποιο τροπο να περασω τα official κανοντας root. Δεν ξερω αν καταλαβατε ακριβως τι εννοω ή τελος παντων να περασω μια ROM που να ειναι oficial look και να ειναι σταθερη,ευχαριστω.

Για να δουλεψει το gingerbread πρεπει να κανεις downgrade αναλογα σε ποια εκδοση εισαι.Επισης λειτουργει και το visionary,απλα ακολουθησε τον οδηγο στη 1η σελιδα.

Νομιζω παντως,αφου θες να εχεις stock,οτι τρεχωντας το exe απο την επισημη που θα βρεις στη 1η σελιδα,θα εισαι οκ.Περιμενε να στο επιβεβαιωσει καποιος πρωτα.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναι αλλα αν περασεις το daemon απο το αντιστοιχο thread σε οποιαδηποτε rom (που δεν ειναι ενσωματωμενο),υποστηριζεται.Αρα μετα περνανε τα παιδια το αρχειο σου και ρυθμιζεται αναλογα.

Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Το setcpu δε το βαζεις καθολου!!!Και οι ταχυτητες θα ειναι αυτες που γραφει ο Ανδρεας.Μπορεις με καποιον explorer να τις δεις αν θες αλλα δεν ειναι αναγκαιο.

Για να δουλεψει το gingerbread πρεπει να κανεις downgrade αναλογα σε ποια εκδοση εισαι.Επισης λειτουργει και το visionary,απλα ακολουθησε τον οδηγο στη 1η σελιδα.

Νομιζω παντως,αφου θες να εχεις stock,οτι τρεχωντας το exe απο την επισημη που θα βρεις στη 1η σελιδα,θα εισαι οκ.Περιμενε να στο επιβεβαιωσει καποιος πρωτα.

Το θεμα ειναι πως δεν θελω να κανω downgrade,θελω να κρατησω τη 2,3 γι'αυτο λεω πως δεν μου δουλευει....:p

Το θεμα ειναι πως δεν θελω να κανω downgrade,θελω να κρατησω τη 2,3 γι'αυτο λεω πως δεν μου δουλευει....:p

Μα μπορείς να βάλεις ξανά τη 2.3 μετά το downgrade και το root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγώ απλά το άφησα στα default,θα το κατεβάσω γιατί φαντάζομαι θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση η μπαταρία ;)

thnx

Καλημέρα σε όλους,

Απορία σχετικά με bluetooth, προσπάθησα να στείλω από Νokia μια φωτο, και έκανα μια ώρα, διάβαζα το μήνυμα στο DHD ότι πρέπει να αποδεχθώ το εισερχόμενο, αλλά έπρεπε να πάω Μενου->Ειδοποίησεις, να επιλέξω την ανάλογη ειδοποίηση και μετά να πατήσω Αποδοχή. Έτσι δουλεύει αυτο; Δεν μπορεί να βγαίνει η ειδοποίηση στην αρχική οθόνη; η έκδοση που φοράει είναι η 1.32.

Και κάτι ακόμη, ξέρετε κάποιον καλό File Manager, για να μεταφέρω αρχεία και εφαρμογές στην SD;

Σας ευχαριστώ!

Για όποιον ενδιαφέρεται ετοίμασα ένα πακετάκι με τις συχνότητες που προτιμώ εγώ για τον νέο C daemon.

Προσοχή είναι συμβατό μόνο με τον 3.1.6 kernel του LeeDroid.

Οι συχνότητες είναι:

awake max: 1036800

awake min: 245000

sleep max: 499200

sleep min: 254000

και οι governor:

awake: smoothass

sleep: powersave

Αν κάποιος θέλει μπορώ να φτιάξω ότι πακέτο χρειάζεστε.

αυτές οι ρυθμίσεις είναι για το setcpu? για CM7 μπορείς να μας πεις τι πρέπει να κάνουμε;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

αυτές οι ρυθμίσεις είναι για το setcpu? για CM7 μπορείς να μας πεις τι πρέπει να κάνουμε;

Αυτες οι ρυθμισεις ΔΕΝ ειναι για το setcpu!Η θα εχουμε το daemon (αυτες τις ρυθμισεις δηλ) μαζι με τον κερνελ η το setcpu μαζι με τον κερνελ!

Αρα, φλασαρουμε τον κερνελ και αμεσως μετα το πακετο του Ανδρεα η

εχουμε τον κερνελ και το ρυθμιζουμε με το setcpu.

Οποια ρομ βλεπετε και γραφει για daemon included κανουμε UNISTALL το setcpu γιατι δε λειτουργουν και τα 2 μαζι!

Follow me on XDA

Παιδες εχω το κινητο απο γερμανια. Στο "ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας" --> "Λειτουργια δικτυου" εχεις επιλογες

1. Μονο WCDMA,

2. Mονο GSM,

3. GSM/WCDMA αυτομ.

Τα δοκιμασα και τα 3 (καλα το δευτερο το ηξερα κ απο πριν :p), απλα δεν μου βγαζει πανω δεξια στο εικονιδιο του σηματος το 3G, και δεν γνωριζω γιατ. Αντιμετωπιζει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα; Διορθωνεται; Δοκιμασα το 3G στο σπιτι μου, με το κινητο του αδερφου μου, γενικα στο σπιτι η cosmote δεν εχει και το καλυτερο 3G σημα, αλλα τουλαχιστον μια παυλα τη βγαζει. Δοκιμασα και σε ανοικτο χωρο. Λετε να ειναι θεμα του κινητου αποκλειστικα;

Δεν πρέπει να σου εμφανίζει το 3g αν έχεις βάλει το wcdma. Το H (3g) θα στο εμφανίζει αν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα και κατεβάζεις δεδομένα μέσω ίντερνετ (μέσω δικτύου-χρεώνεσαι δηλαδή). Αν έχεις σήμα στο wcdma είναι σήμα δικτύου 3g ;)
Τhe end of an era...

Ακριβως.Κανε μονο ενα wipe cache-wipe dalvik και θα εισαι οκ.

Πριν μερικες μερες αγορασα ανα κινητο με περασμενη την HD 5.1.9 by mike 1986 και επειδη μπερδευτηκα με οσα γραφονται τι πρεπει να κανω για να περασω την 5.1.10?

απ οτι καταλαβα δεν χανω τιποτα απο τα παλια

εχω περασει και το rom manager αλλα λεει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι root

απο οσα εχω διαβασει πιστευα οτι η εκδοση που εχω για να την ειχε περασει ο προιγουμενος επρεπε να ειχε κανει root

Μπερδευτηκα για τα καλα!!

Edited by blackbirdxx

• Administrators
εχω περασει και το rom manager αλλα λεει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι root

Στις οδηγίες το αναφέρει ξεκάθαρα...

Don't use ROM Manager! Flash ROM following the steps below:

Ακολούθησε τις οδηγίες και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάτι από αυτά δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040

Modpic.gif

Στις οδηγίες το αναφέρει ξεκάθαρα...

Don't use ROM Manager! Flash ROM following the steps below:

Ακολούθησε τις οδηγίες και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάτι από αυτά δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040

ευχαριστω για την απαντηση αλλα το προβλημα μου ειναι οτι τα αγγλικα μου ειναι φτωχα

νομιζω οτι γραφει και για περασμα ρομ σε τηλ μαμισιο αλλα επειδη εγω εχω την εκδοση του συγγεκριμενου δεν ειναι ποιο απλα τα πραγματα σαν αναβαθμιση?

το θεμα του μανατζερ το ανεφερα σαν απορια ,αν τελικα το τηλ που πηρα ειναι root η οχι

κατ αρχας γραφει στο πανω μερος

•HTC Desire HD S-OFF ---> [TOOL] One click ENG S-OFF

•Radio S-OFF in order to flash new radio ---> [TOOL][VIDEO] One click Radio S-OFF, SimUnlock (Easy Root Guide)

•ClockworkMod Recovery 3.0.2.6 or newer

τα οποια δεν ξερω αν ενδιαφερουν εμενα γιατι δεν λεει τιποτα για αυτα παρακατω

και ποιο κατω (αν σωστα αφαιρεσα τα περι φορματ που ειναι για αλλη ρομ)

•Download ROM and place it on your SD card

•Boot your phone in recovery mode (vol down + power)

•In main menu, select "install zip from sdcard"

select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM

•After flashing process is complete, reboot the device

Edited by blackbirdxx

• Administrators
Στο πρώτο post θα βρεις ακριβείς πληροφορίες στα ελληνικά για το πως θα περάσεις μια custom rom αλλά θα λύσεις και την απορία σου σχετικά με το root.

Modpic.gif

Για να κάνω "αποτοξίνωση" :lol: από τις "βαρετές" Sense 3.0 ROM's αποφάσισα να βάλω την MIUI (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970196)

Πραγματικά είναι πολύ "ελαφριά" ROM και με τα πολλά θέματα που υπάρχουν διαθέσιμα μπορεί να καλύψει τα γούστα όλων.

Ως προς την μπαταρία έχω την υποψία ότι είναι λίγο πιο ενεργοβόρα από τις Sense ROM's αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά αφού από χθες που την πέρασα όλη την ώρα "παίζω" με το κινητό. Πάντως ψες σε standby με μόνο το wifi ανοικτό η μπαταρία έχασε 5% σε περίπου 7,5 ώρες.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι με το CPU στα 1017MHz στο Quadrant τα αποτελέσματα είναι 2400-2500.

Στα αρνητικά να αναφέρω ότι για την ώρα δεν έχει ραδιόφωνο FM. Το αφαίρεσαν όταν πέρασαν από Froyo σε Gingerbread γιατί δεν ήταν συμβατό. Σύμφωνα με κάποια post στο XDA μέσα στον Ιούλιο θα είναι έτοιμη η νέα εφαρμογή FM Radio που θα είναι συμβατή με το Gingerbread.

Μπορείτε να δείτε μερικά screenshots ΕΔΩ

Το θέμα που χρησιμοποίησα είναι το "MiBADGE"

Edited by panart

Μα μπορείς να βάλεις ξανά τη 2.3 μετά το downgrade και το root.

Θα μπορουσες να μου εξηγησεις την διαδικασια αν σου ειναι ευκολο? Γιατι πριν το σβαβαθμισω σε 2.3 ηταν root παρολα αυτα δεν μπορεσα να το rootαρω μετα την αναβαθμιση....

Μόλις πέρασα την 3.2.1 του Lee, μαζί με το νέο HTC Sense 3.0 All in 1, Rosie, Widgets, Lockscreen -V17, Weather-V13, fixes & LeeDrOiD mods.

Έχω μείνει. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις τελευταίες.

BTW τώρα την LeeDroid μπορείτε να την βρείτε και στο Rom Manager ;)

Παρεπιπτόντως, έχω ήδη μια 16gb class4. Λέω να ανέβω σε 32gb, με την class 4 που έχω τώρα είμαι ευχαριστημένος, θα δω τραγική διαφορά προς τα κάτω αν πάω σε 32ρα class4 (λόγω χωρητικότητας ας πούμε);

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Μόλις πέρασα την 3.2.1 του Lee, μαζί με το νέο HTC Sense 3.0 All in 1, Rosie, Widgets, Lockscreen -V17, Weather-V13, fixes & LeeDrOiD mods.

Έχω μείνει. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις τελευταίες.

BTW τώρα την LeeDroid μπορείτε να την βρείτε και στο Rom Manager ;)

Aξίζει το addon με τα Sense 3 widgets και rosie ή θα φαίνονται περίεργα; Την τελευταία φορά που είχα βάλει Rosie 3 κάποια widgets ήταν στραβά πχ Twitdroyd

Aξίζει το addon με τα Sense 3 widgets και rosie ή θα φαίνονται περίεργα; Την τελευταία φορά που είχα βάλει Rosie 3 κάποια widgets ήταν στραβά πχ Twitdroyd

To επιασε στα χερια του ο Lee κι αρχισε το resize απ οτι ειπε.Αρα για το rosie θα πρεπει να περιμενουμε λιγο...

Follow me on XDA

Παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχει το κινητο σας ανοικτο με wifi τοσες ωρες που λετε. Εμενα οταν εχω wifi ανοικτο τρωει περιπου 1% το λεπτο :cry:. Κανω κατι λαθος?

• Administrators
Παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχει το κινητο σας ανοικτο με wifi τοσες ωρες που λετε. Εμενα οταν εχω wifi ανοικτο τρωει περιπου 1% το λεπτο :cry:. Κανω κατι λαθος?

1% το λεπτό δεν είναι φυσιολογικό. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές και διάφορες. Εξαρτάται από το τι έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου, τι από αυτά τρέχει μονίμως στο background κτλ. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις συστήνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έλεγχο αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είσαι σε θέση για τόσο δραστικές δοκιμές.

Modpic.gif

Παιδια θελω ωα αγορασω μια 16 αρα micro SDHC για το κινητο, αλλα ειδα οτι μονο SD δεχεται.. Εχει κανεις SDHC για να μου πει; Μη τη παρω χωρις λογο.. Εν ολιγοις θα μου ειναισυμβατη; Ειδα τις διαφορες μεταξυ των καρτων.. Πρεπει να "πειραξω" καμια ρυθμιση πριν? Θα εχω προβλημα?

Καλημερα