elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια δοκιμαζω την καινουργια sense 3 rom based on sensation που βγηκε και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.πολυ γρηγορη και smooth.το μονο που με χαλαει λιγο σε σχεση με την coredroid που ειχα ειναι οτι δεν εχει καλο σημα το wifi.κατα τα αλλα πολυ καλη.ανετα για καθημερινη χρηση...αυτα ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Αυτο δε μπορει να συμβαινει γιατι και οι 2 roms εχουν το ιδιο wifi fix. Παιδια η μπαταρια του hd τις τελευταιες μερες αρχιζει και τα παιζει....Μπορω να κανω κατι να την ανεβασω λιγο....ακουω για callibrate αλλα δεν ξερω πως γινεται... Ευχαριστω... Διαβασε εδω τα tips για τη μπαταρια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια καλησπερα θελω να περασω την Honeysense και εχω δυο αποριες: 1) τι διαφορα εχει η EXT3 KAI H EXT4 version, γιατι βλεπω εχει δυo download το version 4.0 που πρεπει να ναι ext3 και το version 5 που πρεπει να ναι ext4. Oποτε καποιος που γνωριζει αν μπορει ας εξηγησει διαφορες και ποια ειναι καλυτερη. 2) και στο ιδιο μηκος κυματος τι διαφορα εχει το full wipe EXT3 και το full wipe EXT4 και ποιο πρεπει να κανει καποιος που ερχεται απο την i00 5.3? ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αυτο δε μπορει να συμβαινει γιατι και οι 2 roms εχουν το ιδιο wifi fix.. ισως δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα την 6.8 που ειχα οχι την τελευταια 7.0 που βγηκε τωρα.παρα πολυ καλυτερο σημα σε σχεση με Virtuous Unity.:p Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ισως δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα την 6.8 που ειχα οχι την τελευταια 7.0 που βγηκε τωρα.παρα πολυ καλυτερο σημα σε σχεση με Virtuous Unity.:p Κατα τη προσωπικη μου γνωμη η Virtuous σε κανα-δυο εκδοσεις δε θα παιζεται...Σιγουρα ειναι αρχη ομως,αλλα οπως διαπιστωσες δεν εχει καποιο τρανταχτο προβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Συμφωνω απολυτα παιδια.Επιτελους θα μεινω σε μια rom:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα Έχω βάλει στη συσκευή δυο λογαριασμούς Exchange Activesync (ένα της δουλειάς και ένα gmail) και στο calendar βλέπω τις εγγραφές και από τα δύο calendars. Αλλά τα calendars δεν συγχρονίζονται μεταξύ τους, δηλαδή το ένα δεν περιέχει τις εγγραφές του άλλου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια καλησπερα θελω να περασω την Honeysense και εχω δυο αποριες: 1) τι διαφορα εχει η EXT3 KAI H EXT4 version, γιατι βλεπω εχει δυo download το version 4.0 που πρεπει να ναι ext3 και το version 5 που πρεπει να ναι ext4. Oποτε καποιος που γνωριζει αν μπορει ας εξηγησει διαφορες και ποια ειναι καλυτερη. 2) και στο ιδιο μηκος κυματος τι διαφορα εχει το full wipe EXT3 και το full wipe EXT4 και ποιο πρεπει να κανει καποιος που ερχεται απο την i00 5.3? ευχαριστω πολυ :) Η ext3 σημαίνει ότι τα data, cache partition όπως και το boot φορμάρονται σε ext3 file system, ενώ η ext4 σημαίνει πως φορμάρονται σε ext4. Μέχρι την έλευση των Sensation, EVO 3D κλπ η HTC χρησιμοποιούσε ext3 αλλά από το Sensation άρχισε να χρησιμοποιεί ext4, γεγονός που το υιοθέτησαν και αρκετοί dev πλέον. Κατά πόσο αξίζει η όχι η συγκεκριμένη αλλαγή δεν μπορώ να σου το πω αν και κορυφαίοι dev όπως πχ ο seo θεωρούν ότι δεν αξίζει και στην τελική μιλάμε για ένα κινητό κι όχι κάποιο super computer. Το full wipe κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα, δηλαδή φορμάρει τα partition σε ext3 ή ext4 αντίστοιχα. Υπόψιν ότι μιλάμε μόνο για τα data, cache και boot partition μιας και το system φορμάρεται σε ext4 πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Η ext3 σημαίνει ότι τα data, cache partition όπως και το boot φορμάρονται σε ext3 file system, ενώ η ext4 σημαίνει πως φορμάρονται σε ext4. Μέχρι την έλευση των Sensation, EVO 3D κλπ η HTC χρησιμοποιούσε ext3 αλλά από το Sensation άρχισε να χρησιμοποιεί ext4, γεγονός που το υιοθέτησαν και αρκετοί dev πλέον. Κατά πόσο αξίζει η όχι η συγκεκριμένη αλλαγή δεν μπορώ να σου το πω αν και κορυφαίοι dev όπως πχ ο seo θεωρούν ότι δεν αξίζει και στην τελική μιλάμε για ένα κινητό κι όχι κάποιο super computer. Το full wipe κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα, δηλαδή φορμάρει τα partition σε ext3 ή ext4 αντίστοιχα. Υπόψιν ότι μιλάμε μόνο για τα data, cache και boot partition μιας και το system φορμάρεται σε ext4 πάντα. Αν κάνει κάποιος full wipe σε ext3 και η ROM είναι για ext4 η ROM δε θα πατήσει πάνω στο δικό της τρόπο (script) φορμαρίσματος ούτως ή άλλως; Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Όπως κι επίσης αν κάνει κάποιος χειροκίνητα wipes και format μέσω recovery (3.2.0.0) σε τι σύστημα αρχείων θα γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Μέσα στο σπίτι μου δεν πιάνει καλά σήμα η Cosmote και ας είμαι <200 μέτρα απο τις κεραίες που έχει στο κτίριο του ΟΤΕ. Ενώ στις γραμμές είναι περίπου 2 και 3 μερικές φορές, μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να μιλήσω γιατί κλείνει, στην αρχή νόμιζα οτι το πάθαινα απο το οτι ακούμπαγε το μάγουλό μου πάνω στο τερματισμός κλήσης. Αλλ μόλις έκλεινε το σήμα χανόταν και έκανε 2-3 δευτερόλεπτα να επανέλθει. Υπάρχει καμια εφαρμογή που να το βελτιώνει??? ή κάτι παρόμοιο??? η ισχύς του σήματός μου τώρ πχ είναι -95dBm 9 asu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αν κάνει κάποιος full wipe σε ext3 και η ROM είναι για ext4 η ROM δε θα πατήσει πάνω στο δικό της τρόπο (script) φορμαρίσματος ούτως ή άλλως; Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Όπως κι επίσης αν κάνει κάποιος χειροκίνητα wipes και format μέσω recovery (3.2.0.0) σε τι σύστημα αρχείων θα γίνει αυτό; Συνήθως οι rom με ext4 έχουν τις κατάλληλες εντολές στο updater-script για να κάνουν format σε ext4, οπότε και να έχει γίνει πιο πριν format σε ext3 δεν σε πειράζει. Όσο για το χειροκίνητο που λες θεωρητικά το recovery δεν κάνει format με την έννοια που το εννοούμε δηλαδή να σβήσει και να ξαναφτιάξει το partition από την αρχή, αντιθέτως κάνει απλά wipe το partition όπως όταν κάνουμε delete τα πάντα από ένα δίσκο, οπότε δεν θα χαλάσει το file system. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Μέσα στο σπίτι μου δεν πιάνει καλά σήμα η Cosmote και ας είμαι <200 μέτρα απο τις κεραίες που έχει στο κτίριο του ΟΤΕ. Ενώ στις γραμμές είναι περίπου 2 και 3 μερικές φορές, μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να μιλήσω γιατί κλείνει, στην αρχή νόμιζα οτι το πάθαινα απο το οτι ακούμπαγε το μάγουλό μου πάνω στο τερματισμός κλήσης. Αλλ μόλις έκλεινε το σήμα χανόταν και έκανε 2-3 δευτερόλεπτα να επανέλθει. Υπάρχει καμια εφαρμογή που να το βελτιώνει??? ή κάτι παρόμοιο??? η ισχύς του σήματός μου τώρ πχ είναι -95dBm 9 asu Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Το έχεις σε καμία περίεργη θήκη; Μην περιμένεις εφαρμογή να σου βελτιώσει το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Κατα τη προσωπικη μου γνωμη η Virtuous σε κανα-δυο εκδοσεις δε θα παιζεται...Σιγουρα ειναι αρχη ομως,αλλα οπως διαπιστωσες δεν εχει καποιο τρανταχτο προβλημα. Μήπως έχεις καμία φωτός από την παραπάνω ρομ... Έτσι για να την δούμε πριν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω custom recovery με βάση τον οδηγώ στην πρώτη σελίδα αλλά .....όταν φτάνω στην εντολή : fastboot flash recovery recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img αρχίζει να την εκτελεί αλλά : FAILED <remote: not allowed> Τι να κάνω ??????? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μήπως έχεις καμία φωτός από την παραπάνω ρομ... Έτσι για να την δούμε πριν... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9jDeyo-lzBo]YouTube - HTC Desire HD with Virtuous Unity[/ame] Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω custom recovery με βάση τον οδηγώ στην πρώτη σελίδα αλλά .....όταν φτάνω στην εντολή : fastboot flash recovery recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img αρχίζει να την εκτελεί αλλά : FAILED <remote: not allowed> Τι να κάνω ??????? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Είσαι σίγουρος ότι έχεις ENG HBOOT? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Είσαι σίγουρος ότι έχεις ENG HBOOT? Συγνώμη δεν κατάλαβα την ερώτηση ....... έκανα μόνο : downgrade, root, s-off όπως λέει ο οδηγός και μετά πήγα να κάνω : custom recovery αλλά ...... Τι άλλο έπρεπε να κάνω ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Συγνώμη δεν κατάλαβα την ερώτηση ....... έκανα μόνο : downgrade, root, s-off όπως λέει ο οδηγός και μετά πήγα να κάνω : custom recovery αλλά ...... Τι άλλο έπρεπε να κάνω ? Βγαλε τη μπαταρία, βάλ' τη και άναψε το τηλέφωνο κρατώντας πατημένο το volume down. Όταν ανάψει πες μου τι λέει στην πρώτη γραμμή. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Βγαλε τη μπαταρία, βάλ' τη και άναψε το τηλέφωνο κρατώντας πατημένο το volume down. Όταν ανάψει πες μου τι λέει στην πρώτη γραμμή. Sent from my Desire HD using Tapatalk ACE PVT SHIP S-OFF HBOOT-0.85.0007 MICROP-0438 RADIO-26.03.02.26_M eMMC-boot Oct 11 2010,12:47:02 Μάλλον κάποια από αυτά θέλεις ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ACE PVT SHIP S-OFF HBOOT-0.85.0007 MICROP-0438 RADIO-26.03.02.26_M eMMC-boot Oct 11 2010,12:47:02 Μάλλον κάποια από αυτά θέλεις ? Ναι. Λοιπόν έχεις radio s-off και γι' αυτό δεν περνάει το recovery. Θέλεις και ENG HBOOT το οποίο κάνεις με αυτό το εργαλείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Ναι. Λοιπόν έχεις radio s-off και γι' αυτό δεν περνάει το recovery. Θέλεις και ENG HBOOT το οποίο κάνεις με αυτό το εργαλείο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ .....έκανα ότι είπες και είναι όλα οκ.....τώρα για να περάσω μια custom Rom ακολουθώ απλός τον οδηγώ στην πρώτη σελίδα ? ΥΓ: ξέρει κανείς για αυτή την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074191 εάν λέει κάτι ? Edited June 17, 2011 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Το έχεις σε καμία περίεργη θήκη; Μην περιμένεις εφαρμογή να σου βελτιώσει το σήμα. Το θέμα είναι οτι το παθαίνω μόνο μέσα στο σπίτι μου αυτό.... Μόλις βγώ έξω είναι κομπλέ, δεν το έχω ξαναπάθει αλλού, μόνο στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ .....έκανα ότι είπες και είναι όλα οκ.....τώρα για να περάσω μια custom Rom ακολουθώ απλός τον οδηγώ στην πρώτη σελίδα ? ΥΓ: ξέρει κανείς για αυτή την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074191 εάν λέει κάτι ? Ψάξε καλύτερα για τη vituous αν θες με sense3.... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 σιγουρα πολυ ωραια ROM. Αλλα να σας πω κατι ρε παιδια..δεν μπορω να απογαλακτιστω με τιποτα απο τα themes του δικου μας του Kalagas. Γιαυτο Lee και παλι Lee:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Kollatos ευχαριστω για την απαντηση. Περασα την Honeysense και ειναι απιστευτη , αλλα απογοητευτικα με τα widget, δεν πατιουνται καλα ειδικα αυτα της htc θελουν resizing.. Αν βελτιονοταν το rosie του sense 3 θα ταν η καλυτερη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 σιγουρα πολυ ωραια ROM. Αλλα να σας πω κατι ρε παιδια..δεν μπορω να απογαλακτιστω με τιποτα απο τα themes του δικου μας του Kalagas. Γιαυτο Lee και παλι Lee:) Έχει ή LEE sense 3 ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Έχει ή LEE sense 3 ? Έχει κομμάτια από το sense3 όπως όλες πλέον οι sense roms. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts