nikpapakos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πολύ καλές θήκες έχει στο e-click.gr είναι της casemate που θεωρώ ότι είναι κορυφαίες, τη χρησιμοποίησα και στο απλό desire που είχα και είναι τελείες! Έρχονται σε τρεις εκδόσεις,,,,αλλά θα τα δείς! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Να κανω μια ερωτηση παιδια;Υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο;Να υπαρχει σε μαγαζι στην Ελλαδα,δεν θελω ebay/amazon κτλ... Εγώ πήρα την Barely There της Casemate, θα τη βρεις σε αρκετά μαγαζιά στο skroutz. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Να κανω μια ερωτηση παιδια;Υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο;Να υπαρχει σε μαγαζι στην Ελλαδα,δεν θελω ebay/amazon κτλ... Καλημέρα εγώ πήρα αυτή ειναι πολύ καλή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλημέρα εγώ πήρα αυτή ειναι πολύ καλή ! Πρόσεχε με το βάλε/βγάλε γιατί έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία!Έχω 3 λογαριασμούς mail, έναν yahoo, ενα gmail και ενα εταιρικό.Τους σύνδεσα με το τηλέφωνο αλλά όταν συνδέομαι με wifi ή 3g μόνο ο yahoo κάνει αυτόματη ανανέωση (που είναι και προεπιλεγμέμοσ)για νέα mail ενώ και στους 3 έχω τις ίδιες ρυθμίσεις. Μπρορεί κάποιος να βοηθείσει να γίνεται ανανέωση και στους 3 αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια να ρωτησω.. γινεται αγορα app απο το android market με προπληρωμενη καρτα ιντερνετ που βρησκουμε στα περιπτερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια να ρωτησω.. γινεται αγορα app απο το android market με προπληρωμενη καρτα ιντερνετ που βρησκουμε στα περιπτερα??? Ναι,απο τις τράπεζες Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ναι,απο τις τράπεζες Sent from my GT-I5800 using Tapatalk δηλαδη?? τι απαιτει?? ..απλα παω στην τραπεζα και τους ζηταω μια προπληρωμενη καρτα? αυτο μονο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 δηλαδη?? τι απαιτει?? ..απλα παω στην τραπεζα και τους ζηταω μια προπληρωμενη καρτα? αυτο μονο?? Ναι αυτο μονο...;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Πρόσεχε με το βάλε/βγάλε γιατί έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρούς. Δηλαδή τι έχεις ακούσει ? Εγω προς το παρόν δεν έχω ακούσει κάτι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δηλαδή τι έχεις ακούσει ? Εγω προς το παρόν δεν έχω ακούσει κάτι ! Υποθέτω ότι ο Γιάννης εννοεί πως με το βάλε/βγάλε μπορεί να φύγει το χρώμα γύρο από το φακό της κάμερας. Προσωπικά όταν την είχα τη συγκεκριμένη θήκη το μόνο πρόβλημα που είχα τις πρώτες μέρες ήταν ότι άφηνε κάποια σημάδια στο καπάκι των καρτών από το λουράκι που έχει για να τραβάς το κινητό να βγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δηλαδή τι έχεις ακούσει ? Εγω προς το παρόν δεν έχω ακούσει κάτι ! Προφανώς, οτι μετά από λίγο καιρό χαλαρώνει και δεν "σφίγγει" το κινητό όπως πρέπει. Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι απρόσεχτος και τραβήξεις απότομα το λουράκι, μπορεί να γλιστρήσει το κινητό και να σου πέσει. Πάντως και εγώ προσωπικά την ίδια έχω απο την ημέρα που το πήρα και είναι αρκετά κομψή και λειτουργική. Εσωτερικά έχει suede επένδυση και το βλέπω χλωμό να βγάλει το χρώμα γύρω από το φακό (αν και ισχύει αυτό που είπε ο kollatos για το λουράκι και το σημάδι που αφήνει στο καπάκι της sim). Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Δηλαδή τι έχεις ακούσει ? Εγω προς το παρόν δεν έχω ακούσει κάτι ! Όχι τόσο αυτό... Υποθέτω ότι ο Γιάννης εννοεί πως με το βάλε/βγάλε μπορεί να φύγει το χρώμα γύρο από το φακό της κάμερας. Αλλά αυτό... Προφανώς, οτι μετά από λίγο καιρό χαλαρώνει και δεν "σφίγγει" το κινητό όπως πρέπει. Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι απρόσεχτος και τραβήξεις απότομα το λουράκι, μπορεί να γλιστρήσει το κινητό και να σου πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Γενικά δε βλέπω μεγάλες διαφορές στις Roms που βγαίνουν πια και η κινητικότητα κάπως πεσμένη. Θεωρείτε πως έχουμε φτάσει ταβάνι στο θέμα ταχύτητας, παραμετροποιήσεων, κλπ; Ίσως στις full sense θεωρώ πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν αυτό είναι κι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Γενικά δε βλέπω μεγάλες διαφορές στις Roms που βγαίνουν πια και η κινητικότητα κάπως πεσμένη. Θεωρείτε πως έχουμε φτάσει ταβάνι στο θέμα ταχύτητας, παραμετροποιήσεων, κλπ; Ίσως στις full sense θεωρώ πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν αυτό είναι κι εφικτό. Συμφωνω μαζι σου...Δοκιμαζω συνεχεια και ολα μου φαινονται ιδια.Να σου πω την αληθεια μια πολυ μικρη διαφορα υπαρχει στις ext4 roms αλλα μονο αν εισαι ''ψειρας'' το καταλαβαινεις.Πλεον ολοι δουλευουν πανω σε διαφορα scripts και tweeks για να παρουσιασουν κατι.Ειμαι βεβαιως οτι θα στραφουν στο sense 3 ολοι οπου να ναι.Η virtuous πχ ειναι πραγματικα πολυ καλη και πολλα βηματα μπροστα απο τις προηγουμενες με real sense.Επισης βοηθαει πολυ και το daemon στη μπαταρια αλλα και ''ξυπνημα'' της συσκευης,σε οποια rom κι αν το δοκιμασα(να ναι καλα κι ο SpyrOs για τη βοηθεια του).Πλεον νομιζω οτι εκει θα κινηθουν απο δω και περα μιας και εχουν πιασει ταβανι... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Υποθέτω ότι ο Γιάννης εννοεί πως με το βάλε/βγάλε μπορεί να φύγει το χρώμα γύρο από το φακό της κάμερας. Προσωπικά όταν την είχα τη συγκεκριμένη θήκη το μόνο πρόβλημα που είχα τις πρώτες μέρες ήταν ότι άφηνε κάποια σημάδια στο καπάκι των καρτών από το λουράκι που έχει για να τραβάς το κινητό να βγει. Προφανώς, οτι μετά από λίγο καιρό χαλαρώνει και δεν "σφίγγει" το κινητό όπως πρέπει. Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι απρόσεχτος και τραβήξεις απότομα το λουράκι, μπορεί να γλιστρήσει το κινητό και να σου πέσει. Πάντως και εγώ προσωπικά την ίδια έχω απο την ημέρα που το πήρα και είναι αρκετά κομψή και λειτουργική. Εσωτερικά έχει suede επένδυση και το βλέπω χλωμό να βγάλει το χρώμα γύρω από το φακό (αν και ισχύει αυτό που είπε ο kollatos για το λουράκι και το σημάδι που αφήνει στο καπάκι της sim). Δεκτές όλες οι απόψεις σας αλλα εγω προσωπικά δεν έχω δει ούτε σημαδάκια στο καπάκι των καρτων ούτε τίποτα ! Αυτο με την κάμερα δεν ξέρω αν ισχύει αλλα μου φαινεται λογικό να πάθει κάτι ! Εγώ πάντως μην φανταστειτε οτι το βαζω-βγάζω κάθε λέπτό :) μόνο όταν περπατάω το έχω μέσα και επίσης έχω και bluetooth και όταν με παιρνουν δεν χρειάζεται το βγάζω ! Πάντως εγώ την έχω πάνω απο 2 μήνες και είναι ακόμα σφιχτή , με δυσκολία μπαινει ακόμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ρε παίδες screen capture , picture με ποιο πρόγραμμα κάνετε ; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panart Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ρε παίδες screen capture , picture με ποιο πρόγραμμα κάνετε ; Sent from my Desire HD using Tapatalk https://market.android.com/details?id=com.geeksoft.screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Συμφωνω μαζι σου...Δοκιμαζω συνεχεια και ολα μου φαινονται ιδια.Να σου πω την αληθεια μια πολυ μικρη διαφορα υπαρχει στις ext4 roms αλλα μονο αν εισαι ''ψειρας'' το καταλαβαινεις.Πλεον ολοι δουλευουν πανω σε διαφορα scripts και tweeks για να παρουσιασουν κατι.Ειμαι βεβαιως οτι θα στραφουν στο sense 3 ολοι οπου να ναι.Η virtuous πχ ειναι πραγματικα πολυ καλη και πολλα βηματα μπροστα απο τις προηγουμενες με real sense.Επισης βοηθαει πολυ και το daemon στη μπαταρια αλλα και ''ξυπνημα'' της συσκευης,σε οποια rom κι αν το δοκιμασα(να ναι καλα κι ο SpyrOs για τη βοηθεια του).Πλεον νομιζω οτι εκει θα κινηθουν απο δω και περα μιας και εχουν πιασει ταβανι... elthis η virtuous έχει κανένα σοβαρό θέμα που να με αποτρέψει από τνα την έχω για καθημερινή χρήση; Και από μπαταρία πώς τα πάει; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Συμφωνω μαζι σου...Δοκιμαζω συνεχεια και ολα μου φαινονται ιδια.Να σου πω την αληθεια μια πολυ μικρη διαφορα υπαρχει στις ext4 roms αλλα μονο αν εισαι ''ψειρας'' το καταλαβαινεις.Πλεον ολοι δουλευουν πανω σε διαφορα scripts και tweeks για να παρουσιασουν κατι.Ειμαι βεβαιως οτι θα στραφουν στο sense 3 ολοι οπου να ναι.Η virtuous πχ ειναι πραγματικα πολυ καλη και πολλα βηματα μπροστα απο τις προηγουμενες με real sense.Επισης βοηθαει πολυ και το daemon στη μπαταρια αλλα και ''ξυπνημα'' της συσκευης,σε οποια rom κι αν το δοκιμασα(να ναι καλα κι ο SpyrOs για τη βοηθεια του).Πλεον νομιζω οτι εκει θα κινηθουν απο δω και περα μιας και εχουν πιασει ταβανι... H virtuous εχει προβληματα τρανταχτα η μπορεις να την εχεις ανετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ρε παίδες screen capture , picture με ποιο πρόγραμμα κάνετε ; Sent from my Desire HD using Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος το DHD έχει δυνατότητα να τραβάει screenshots πατώντας το power και το home button μαζί. Επίσης μπορείς να πάρεις screenshot και με το QtADB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 elthis η virtuous έχει κανένα σοβαρό θέμα που να με αποτρέψει από τνα την έχω για καθημερινή χρήση; Και από μπαταρία πώς τα πάει; H virtuous εχει προβληματα τρανταχτα η μπορεις να την εχεις ανετα? Παιδια οχι,δεν υπαρχει καποιο μεγαλο προβλημα στη Virtuous.Πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες real sense 3 και μπορειτε να τη κρατησετε για καθημερινη χρηση.Ετσι κι αλλιως τα παιδια θα κανουν πλεον μια αναβαθμιση την εβδομαδα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Αν δεν κάνω λάθος το DHD έχει δυνατότητα να τραβάει screenshots πατώντας το power και το home button μαζί. Επίσης μπορείς να πάρεις screenshot και με το QtADB. Καντω πιο λιανα αν μπορεις... Και τους δυο τροπους... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια οχι,δεν υπαρχει καποιο μεγαλο προβλημα στη Virtuous.Πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες real sense 3 και μπορειτε να τη κρατησετε για καθημερινη χρηση.Ετσι κι αλλιως τα παιδια θα κανουν πλεον μια αναβαθμιση την εβδομαδα... Θέλω και εγώ να την δοκιμάσω ελπίζω να είναι πιο καλή από τις υπολοιπες γιατί είναι από ότι διάβασα είναι ρομ από το sensation πιο καινούργια από την kingdom. Οπότε και πιο καλή. ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Θέλω και εγώ να την δοκιμάσω ελπίζω να είναι πιο καλή από τις υπολοιπες γιατί είναι από ότι διάβασα είναι ρομ από το sensation πιο καινούργια από την kingdom. Οπότε και πιο καλή. ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Θα βάλω κι εγώ σήμερα και θα ποστάρω εντυπώσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts