Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποια γνώμη για το rooting στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1338872

στο παραπάνω δίνει οδηγίες εαν το κινητό είναι s-on.

Edited by Villis
Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω κάνει πολλές φορές επανεκκίνηση και του υπολογιστή και του τηλεφώνου αλλά τίποτα.

Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα πολλές φορες......τίποτα.

Έστειλα και email στην HTC Hellas και δείτε τι μου απάντησαν.

Σχετικά με το ζήτημά σας, συνδέστε την συσκευήμε τον υπολογιστή και επιλέξτε τύπο σύνδεσης htcsync από την συσκευή, μετά πηγαίνετε μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-και τσεκάρετε την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb, Αν είναι ήδη επιλεγμένη ξεκλικάρετε την και επιλέξτε την ξανά. Πριν συγχρονίσετε, σιγουρευτείτε πως έχετε απενεργοποιήσει το antivirus και το τοίχος προστασίας του υπολογιστή.

Κάτι που έχω κάνει ήδη.............

Σε άλλα HTC μοντέλο (Desire & Sensation) Μπήκε με τη μια και χωρίς πρόβλημα.

Καταρχήν να σου πω από τώρα περαστικά...

Έτσι έμπλεξα και εγώ μαζί τους και μου απαντάγανε άλλα ντ' άλλων...

Μου είπαν να δοκιμάσω και σε άλλον υπολογιστή με άλλο λειτουργικό, να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων του κινητού και τέτοια...

Το πρόβλημα όμως (στη δική μου περίπτωση) είναι ότι ΔΕΝ έβρισκε τους Drivers ΚΑΝ... έβγαζε ένα (Χ) και τίποτα άλλο... Στην ουσία το πρόβλημα ήταν στα windows (7 Ultimate x64 EN) και όχι στο κινητό...

Τελικά το παράτησα και δεν ασχολήθηκα ξανά...

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

κάποια γνώμη για το rooting στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1338872

στο παραπάνω δίνει οδηγίες εαν το κινητό είναι s-on.

Δεν έχω το κινητό να δοκιμάσω, αλλά αν λειτουργεί ,τo root αυτό είναι προσωρινό και χάνεται με επανεκκίνηση. Μπορείς δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις μόνο για να βάλεις κάποια εφαρμογή που θέλει root (δε θα λειτουργούν όλες) και δεν μπορείς να πειράξεις τίποτα στο φάκελο system!

Τhe end of an era...

Έχω κάνει πολλές φορές επανεκκίνηση και του υπολογιστή και του τηλεφώνου αλλά τίποτα.

Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα πολλές φορες......τίποτα.

Έστειλα και email στην HTC Hellas και δείτε τι μου απάντησαν.

Σχετικά με το ζήτημά σας, συνδέστε την συσκευήμε τον υπολογιστή και επιλέξτε τύπο σύνδεσης htcsync από την συσκευή, μετά πηγαίνετε μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-και τσεκάρετε την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb, Αν είναι ήδη επιλεγμένη ξεκλικάρετε την και επιλέξτε την ξανά. Πριν συγχρονίσετε, σιγουρευτείτε πως έχετε απενεργοποιήσει το antivirus και το τοίχος προστασίας του υπολογιστή.

Κάτι που έχω κάνει ήδη.............

Σε άλλα HTC μοντέλο (Desire & Sensation) Μπήκε με τη μια και χωρίς πρόβλημα.

Θα πας Ο υπολογιστής μου - Ρυθμίσεις - Διαχείρηση Συσκευών και βρίσκοντας τους drivers της HTC θα τις σβήσεις. Όταν συνδέσεις εκ νέου το κινητό στον υπολογιστή θα τους κάνει εγκατάσταση από την αρχή.

Φιλικά Γιώργος

Θα πας Ο υπολογιστής μου - Ρυθμίσεις - Διαχείρηση Συσκευών και βρίσκοντας τους drivers της HTC θα τις σβήσεις. Όταν συνδέσεις εκ νέου το κινητό στον υπολογιστή θα τους κάνει εγκατάσταση από την αρχή.

το έχω κάνει και αυτό 3 φορές................

Καταρχήν να σου πω από τώρα περαστικά...

Έτσι έμπλεξα και εγώ μαζί τους και μου απαντάγανε άλλα ντ' άλλων...

Μου είπαν να δοκιμάσω και σε άλλον υπολογιστή με άλλο λειτουργικό, να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων του κινητού και τέτοια...

Το πρόβλημα όμως (στη δική μου περίπτωση) είναι ότι ΔΕΝ έβρισκε τους Drivers ΚΑΝ... έβγαζε ένα (Χ) και τίποτα άλλο... Στην ουσία το πρόβλημα ήταν στα windows (7 Ultimate x64 EN) και όχι στο κινητό...

Τελικά το παράτησα και δεν ασχολήθηκα ξανά...

Από το ψάξιμο που έκανα είδα οτι τα 64bit υπάρχουν πολλά προβλήματα,

Εγώ έχω 32bit windows 7.

Αλλά απο οτι κατάλαβα υπάρχει παντού πρόβλημα.

Τελικά έχει καταφέρει κανείς να το δουλέψει με το HTC Sync?

Από το ψάξιμο που έκανα είδα οτι τα 64bit υπάρχουν πολλά προβλήματα,

Εγώ έχω 32bit windows 7.

Αλλά απο οτι κατάλαβα υπάρχει παντού πρόβλημα.

Τελικά έχει καταφέρει κανείς να το δουλέψει με το HTC Sync?

Εμένα σε Windows 7 Αγγλικό 64 bit δουλέυει κανονικά. Έχω πάνω εγκατεστημένο και Samsung KIES για το Galaxy S II.

Φιλικά Γιώργος

Εμένα σε Windows 7 Αγγλικό 64 bit δουλέυει κανονικά. Έχω πάνω εγκατεστημένο και Samsung KIES για το Galaxy S II.

Ίσως να γίνεται μόνο με το συγκεκριμένο κινητό... Τι να πω.. πάντως δοκίμασα τα πάντα... ακόμα και κάτι άλλους drivers δοκίμασα και πάλι τίποτα.

Είχα βρει μια άλλη εφαρμογή στο market που έκανε κάποια δουλειά, αλλά δεν με ικανοποίησε και την αφαίρεσα...

Πάντως σίγουρα το support της HTC τουλάχιστον μέσω internet είναι απαράδεκτο και οι οδηγίες που δίνουν, τουλάχιστον για κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω, είναι επιεικώς άσχετες!!!

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Ίσως να γίνεται μόνο με το συγκεκριμένο κινητό... Τι να πω.. πάντως δοκίμασα τα πάντα... ακόμα και κάτι άλλους drivers δοκίμασα και πάλι τίποτα.

Είχα βρει μια άλλη εφαρμογή στο market που έκανε κάποια δουλειά, αλλά δεν με ικανοποίησε και την αφαίρεσα...

Πάντως σίγουρα το support της HTC τουλάχιστον μέσω internet είναι απαράδεκτο και οι οδηγίες που δίνουν, τουλάχιστον για κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω, είναι επιεικώς άσχετες!!!

Σε όλες τις εταιρίες τα ίδια. Αντί να έχουν στελέχοι, έχουν τηλεφωνητές που παπαγαλίζουν.

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα,

υπαρχει η εφαρμογη "αξιολογηση μερων" οπου αναλογα που βρισκεσαι σου βγαζει καταστηματα-μαγαζια κτλ. Το δικο μου κινητο δεν την εχει, ενω σε ενος φιλου υπαρχει. Αγορασα το κινητο οταν ειχε πρωτοβγει, ενω αυτος πριν 1 εβδομαδα. Η εφαρμογη βρισκεται στο "προσαρμογη-> γραφικο στοιχειο" και το εικονιδιο της ειναι το pin- μπαλονι. Δειχνει οτι ειναι android εφαρμογη, παρολαυτα δεν μπορεσα να την βρω στο market.

Γνωριζεται πως μπορω να την εγκαταστησω στο κινητο? Η διαφορα που εχουν τα 2 κινητα ειναι στον αριθμο λογισμικου... το δικο μου ειναι 1.33.401.2 ενω του φιλου 1.34.κατι.

Εκδοση android, HTC sense κτλ ειναι ιδια...

παρεπιπτοντως αν θελεις δοκιμασε την εφαρμογη Athensbook κανει το ιδιο πραγμα και ειναι καταπληκτικη εφαρμογη.

παρεπιπτοντως αν θελεις δοκιμασε την εφαρμογη Athensbook κανει το ιδιο πραγμα και ειναι καταπληκτικη εφαρμογη.

Καλά τι φοβερή εφαρμογή το athensbook !

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

πως μπορω να βαλω εναν δικο μου ηχο για μηνυματα ? το πεταξα στην sd αλλα δεν μου τι δειχνει να το διαλεξω. που πρεππει να το βαλω ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

πως μπορω να βαλω εναν δικο μου ηχο για μηνυματα ? το πεταξα στην sd αλλα δεν μου τι δειχνει να το διαλεξω. που πρεππει να το βαλω ?

Επιλογή του ήχου και χρήση σαν ηχος ειδοποίησης

Φιλικά Γιώργος

Κοίταξε τα τρίτο link στην υπογραφή μου! ;)

Τhe end of an era...

Επιλογή του ήχου και χρήση σαν ηχος ειδοποίησης

οκ τωρα ειδα τα αλλα post. το εφτιαξα επιτελους !! ευχαριστω

Edited by Jean-Paul

Για το κινητό αγόρασα από το eBay αυτή την μπαταρία http://www.ebay.com/itm/260840072078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2813wt_952 και τέλος τα προβλήματα. Μου ήρθε μέσα σε 5-6 μέρες. Την δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες και μπορώ να πω ότι δε τελειώνει με τίποτα. Πλέον χαίρομαι το κινητό μου. Είναι όντως 2250 mAh. Παλιά με μία ώρα κλήση και δεκαπέντε λεπτά gps ή χρήση Internet έφτανε στο πορτοκαλί/κόκκινο. Τώρα είναι ακόρεστη. Πληροφοριακά είναι στο ίδιο μέγεθος με την κανονική μπαταρία, άρα δε χρειάζεται αλλαγή το καπάκι του κινητού. Υπάρχει μπαταρία και με 3500 mAh αλλά είναι διπλάσια και θέλει αλλαγή το καπάκι του κινητού.

Δεν κάνω διαφήμιση (έτσι και αλλιώς δεν είμαι Κινέζος χαχαχα, απλά επειδή και άλλοι θα έχουν πρόβλημα αυτονομίας το προτείνω).

Ακολούθησα και τις οδηγίες για το πώς να φορτίσω την μπαταρία σωστά τις πρώτες φορές (τουλάχιστον όπως λέει).

Αν δεν υπάρχει στα widgets της htc (πάτησε λήψη περισσότερων γραφικών στοιχείων), τότε μπορεί με αναβάθμιση του λογισμικού σου να δεις κι εσύ το συγκεκριμένο widget :)

Δεν υπαρχει....

και δυστηχως δεν κανει αναβαθμιση του λογισμικου.... λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις... τι κουλο ειναι αυτο παλι???

εγώ μετά από μια εμβδομάδα με το νέο μου κινητάκι έχω να πω μόνο καλά λόγια ..δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δειτουργία του τηλ .για την μπαταρία που διάβαζα πριν το πάρω σε μένα κρατάη 2 μέρες συνεχόμενα ανοιχτός με κανονική χρήση του τηλ και με κλήσης sms wifi άνετα .δεν υπάρχει θέμα με την μπαταρία αντέχει .έχω βάλει και 10εφαρμογες gps (aura )πολύ καλό .antivarirus ,παιχνίδι pes 2012,πυξίδα ,φακό πρόγραμμα για τηλεοραση μέσω ίντερνετ και διάφορα αλλά .εντάξει τώρα αν θες να του βάλεις πολλές εφαρμογές έχει μνήμη 114mb συνολικά. εμένα έχει μείνει 74mb με της εφαρμογές που έχω .παντός εινε πολύ ωραίος τηλ και οπαδός της samsung τόσα χρόνια έμεινα ευχαριστημένος με το htc
:!:

εγώ μετά από μια εμβδομάδα με το νέο μου κινητάκι έχω να πω μόνο καλά λόγια ..δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δειτουργία του τηλ .για την μπαταρία που διάβαζα πριν το πάρω σε μένα κρατάη 2 μέρες συνεχόμενα ανοιχτός με κανονική χρήση του τηλ και με κλήσης sms wifi άνετα .δεν υπάρχει θέμα με την μπαταρία αντέχει .έχω βάλει και 10εφαρμογες gps (aura )πολύ καλό .antivarirus ,παιχνίδι pes 2012,πυξίδα ,φακό πρόγραμμα για τηλεοραση μέσω ίντερνετ και διάφορα αλλά .εντάξει τώρα αν θες να του βάλεις πολλές εφαρμογές έχει μνήμη 114mb συνολικά. εμένα έχει μείνει 74mb με της εφαρμογές που έχω .παντός εινε πολύ ωραίος τηλ και οπαδός της samsung τόσα χρόνια έμεινα ευχαριστημένος με το htc

Και αν χρησιμοποιήσεις και το App 2 SD από το market δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με την μνήμη. Είναι ένα πολύ καλό κινητό.

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά καλημέρα. Έκανα root το κινητό μου και είμαι σε αναζήτηση μιας καλής ROM. Έχετε τίποτα υπόψιν; Επίσης ξέρει κανείς, αν χρειαστεί, πως μπορώ να κάνω unroot και να επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Για το κινητό αγόρασα από το eBay αυτή την μπαταρία http://www.ebay.com/itm/260840072078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2813wt_952 και τέλος τα προβλήματα. Μου ήρθε μέσα σε 5-6 μέρες. Την δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες και μπορώ να πω ότι δε τελειώνει με τίποτα. Πλέον χαίρομαι το κινητό μου. Είναι όντως 2250 mAh. Παλιά με μία ώρα κλήση και δεκαπέντε λεπτά gps ή χρήση Internet έφτανε στο πορτοκαλί/κόκκινο. Τώρα είναι ακόρεστη. Πληροφοριακά είναι στο ίδιο μέγεθος με την κανονική μπαταρία, άρα δε χρειάζεται αλλαγή το καπάκι του κινητού. Υπάρχει μπαταρία και με 3500 mAh αλλά είναι διπλάσια και θέλει αλλαγή το καπάκι του κινητού.

Δεν κάνω διαφήμιση (έτσι και αλλιώς δεν είμαι Κινέζος χαχαχα, απλά επειδή και άλλοι θα έχουν πρόβλημα αυτονομίας το προτείνω).

Ακολούθησα και τις οδηγίες για το πώς να φορτίσω την μπαταρία σωστά τις πρώτες φορές (τουλάχιστον όπως λέει).

Συνολικά δηλαδή πόσο περισσότερο σου κρατάει το κινητό;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Και αν χρησιμοποιήσεις και το App 2 SD από το market δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με την μνήμη. Είναι ένα πολύ καλό κινητό.

App 2 SD σαν αυτο εχει και το wildfire s ρύθμιση να στέλνει της εφαρμογές στην κάρτα sd .γιατί να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή App 2 SD?το είχα κατεβαση και το έσβησα κάνει το ίδιο ακριβώς wildfire s ρύθμιση=κάρτα sd και αποθηκ . χώρος τηλεφ .=δημιουργία περισσότερου χώρου .

:!:

εμενα δεν μου περναει το πιο σημαντικο προγραμμα που πιανει την πιο πολυ μνημη. το IGO. σε προηγουμενη εκδοση ηταν apo mono toy στην Sd καρτα. τωρα οχι μονο δεν ειναι αλλα δεν γουσταρει και να παει εκει