ggazas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σόρυ αν σας έπρηξα! Μια τελευταία αλλα και η σημαντικότερη απορία: Πόσο κρατάει η μπαταρία με κινητο σε αναμονη μόνο? Το έχω φορτίσει μια φορά αλλα ξεφόρτισε πολύ γρήγορα (2 ωρες χρήση για ρυθμίσεις , τσεκ εφαρμογων κτλ) Έχω φωτεινότητα στο 40% με ολα τα ασυρματα απενεργοποιημένα οπως και κινουμενες εικονες κτλ... Δεν θα μετρήσεις τις πρώτες 5 φορτίσεις, και ειδικά την πρώτη μέρα. Με φυσιολογική χρήση πάει τουλάχιστον 2 μέρες. Τηλέφωνα, λίγο internet, widjet ανοικτά, μηνύματα. Με την πολύ καλή αναβάθμηση 2.3.5 η μπαταρία κρατάει ακόμα περισσότερο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δεν θα μετρήσεις τις πρώτες 5 φορτίσεις, και ειδικά την πρώτη μέρα. Με φυσιολογική χρήση πάει τουλάχιστον 2 μέρες. Τηλέφωνα, λίγο internet, widjet ανοικτά, μηνύματα. Με την πολύ καλή αναβάθμηση 2.3.5 η μπαταρία κρατάει ακόμα περισσότερο. ευχαριστω πολυ! έχω επιλέξει και στο δίκτυο : μονο GSM εχω αφαιρεσει και τα widgeds απο τις υπολοιπες σελιδες. αν γνωρίζεις και κατι αλλο που μπορει να βοηθησει please πες μου :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Εγω εψαχνα για τον αδερφο μου ενα κινητο γιατι ειναι ακομα σε ενα παλιο sony ericsson με πληκτρα 3ετιας.. Ψαχνοντας επεσα στο wild S και οσο διαβαζα τοσο γουσταρα να του το παρω..εν τω μεταξυ εχει κατω απο 200 και το λευκο ασημι ειναι πολυ καλο..μπαταρια πολυ καλη ειδικα γι αυτον! Ο καλυτερος τροπος για πρωτη επαφη με android! Αυριο θα το παρω απο μαγαζι στο Μαρουσι που εμπιστευομαι και εχω ενθουσιαστει!! Οι χρηστες τι λενε.. Happy?? Edit:απο οτι διαβασα ειναι πολυ ευχαρστημενοι οι κατοχοι και πολλοι ειχαν την πρωτη επαφη με smartphones και μου αρεσε να διαβαζω σχολια με ενθουσιασμο και εντυπωσιασμο..με φτιαξατε ευχαριστω! Επισης απο οτι reviews διαβασα στο GSMArena και Phonoarena τα πηγε πολυ καλα η συσκευη! Αντε μεγεια μας και καλες γιορτες σε ολους!! Sent from my GS2 with Tapatalk Edited December 27, 2011 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εγω εψαχνα για τον αδερφο μου ενα κινητο γιατι ειναι ακομα σε ενα παλιο sony ericsson με πληκτρα 3ετιας.. Ψαχνοντας επεσα στο wild S και οσο διαβαζα τοσο γουσταρα να του το παρω..εν τω μεταξυ εχει κατω απο 200 και το λευκο ασημι ειναι πολυ καλο..μπαταρια πολυ καλη ειδικα γι αυτον! Ο καλυτερος τροπος για πρωτη επαφη με android! Αυριο θα το παρω απο μαγαζι στο Μαρουσι που εμπιστευομαι και εχω ενθουσιαστει!! Οι χρηστες τι λενε.. Happy?? Sent from my GS2 with Tapatalk Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει για κανένα μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή. Την δουλειά της την κάνει μια χαρά! Όπως είπες είναι μια χαρά λύση για πρώτη επαφή με android. Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν υπετιμημένο και ότι θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο. Ίσως να είναι κι έτσι. Αλλά το θεωρώ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Οι χρηστες τι λενε.. Happy?? Happy αλλά σήμερα υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτές τις τιμές. Για να μη βγούμε off topic εδώ ωστόσο, αν σε ενδιαφέρει να πάρεις γνώμες για διάφορες συσκευές μπορείς να απευθυνθείς εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει για κανένα μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή. Την δουλειά της την κάνει μια χαρά! Όπως είπες είναι μια χαρά λύση για πρώτη επαφή με android. Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν υπετιμημένο και ότι θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο. Ίσως να είναι κι έτσι. Αλλά το θεωρώ καλή επιλογή. Φιλε ευθύμη είναι πολύ καλή επιλογή. Στα ίδια χρήματα θα βρεις κινητο και με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα (επεξεργαστης, μνημη) αλλα επι της ουσίας δεν θα είναι καλύτερο καθως δεν φαίνεται στη χρηση. Τα htc εχουν το sence που το κανει εξαιρετικα φιλικο στο χρηστη με ομαλη λειτουργια στα μενου. Επίσης δεν κολλαει καθολου. Αυτα σε συνδυασμο με την πολυ ωραια εμφανιση το καθιστουν πολυ καλη επιλογη. το θεμα ειναι βεβαια και τι θελει ο καθενας κι αν του αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει για κανένα μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή. Την δουλειά της την κάνει μια χαρά! Όπως είπες είναι μια χαρά λύση για πρώτη επαφή με android. Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν υπετιμημένο και ότι θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο. Ίσως να είναι κι έτσι. Αλλά το θεωρώ καλή επιλογή. Ποσο υπερτιμημενο αφου εχει 180 ευρω...??Εψαξα και δεν βρηκα κατι που να μου εκανε καλυτερο..τεσπα βγηκαμε σχετικα offtopic!!Thanx! Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ποσο υπερτιμημενο αφου εχει 180 ευρω...??Εψαξα και δεν βρηκα κατι που να μου εκανε καλυτερο..τεσπα βγηκαμε σχετικα offtopic!!Thanx! Sent from my GS2 with Tapatalk Εγώ το πήρα την δεύτερη μέρα κυκλοφορίας του και κόστιζε τότε 299,90 ευρώ!!! Άρα εσύ το πήρες περισσότερο απο 100 ευρώ κάτω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εγώ το πήρα την δεύτερη μέρα κυκλοφορίας του και κόστιζε τότε 299,90 ευρώ!!! Άρα εσύ το πήρες περισσότερο απο 100 ευρώ κάτω!!! Νομίζω ότι για 180€ πραγματικά είναι μια καλή επιλογή. http://www.skroutz.gr/s/326911/HTC-Wildfire-S.html Εγώ έχω το S2 που κινείται σε άλλο επίπεδο καταναλωτικά (και πολύ πιο ακριβό) αλλά από ότι έχω δει το μικρούλι είναι πολύ πολύ καλό! Δυστυχώς δεν το έχω δει από κοντά αλλά από Youtube ότι είδα και reviews είναι αρκετά "τίμιο" και ειδικά για κάποιον σαν τον αδερφό μου που απέχει από την τεχνολογία σθεναρά ότι και να του κάνω! Ευτυχώς του πήρα ένα ipad το καλοκαίρι και έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία αφής!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την μέθοδο για root; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343114 Αν δεν κάνω λάθος είναι η μοναδική που υπόσχεται ρουτάρισμα στο wild S χωρίς το clip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Γεια Το κινητο το φορτιζω τωρα 3η φορα...μεχρι στιγμης η μπαταρια κραταει 3-4 ωρες το πολυ, με χρηση πειραγμα του μενου και εφαρμογων!:angry: αμφιβαλλω αν θα βελτιωθει θεαματικια μετα την 5η φορτιση...μαλλον εχει προβλημα.:cry: Αν ειναι να κραταει η μπαταρια 1-2 μερες χωρις να το αγγιζω παω για αλλαγη... Εχω τωρα ενα Νοκια ν78 και μου κραταει 4-5 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 3 με 4 ώρες αυτονομία είναι σίγουρα πρόβλημα. Αλλά σε γενικές γραμμές να γνωρίζεις ότι αυτές οι συσκευές με το ζόρι φτάνουν τις 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γεια Το κινητο το φορτιζω τωρα 3η φορα...μεχρι στιγμης η μπαταρια κραταει 3-4 ωρες το πολυ, με χρηση πειραγμα του μενου και εφαρμογων!:angry: αμφιβαλλω αν θα βελτιωθει θεαματικια μετα την 5η φορτιση...μαλλον εχει προβλημα.:cry: Αν ειναι να κραταει η μπαταρια 1-2 μερες χωρις να το αγγιζω παω για αλλαγη... Εχω τωρα ενα Νοκια ν78 και μου κραταει 4-5 μερες... Ίσως πρέπει να το επιστρέψεις μέσα στις 7 μέρες για να κάνεις χρήση DOA με αλλαγή του κινητού με καινούργιο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γεια Το κινητο το φορτιζω τωρα 3η φορα...μεχρι στιγμης η μπαταρια κραταει 3-4 ωρες το πολυ, με χρηση πειραγμα του μενου και εφαρμογων!:angry: αμφιβαλλω αν θα βελτιωθει θεαματικια μετα την 5η φορτιση...μαλλον εχει προβλημα.:cry: Αν ειναι να κραταει η μπαταρια 1-2 μερες χωρις να το αγγιζω παω για αλλαγη... Εχω τωρα ενα Νοκια ν78 και μου κραταει 4-5 μερες... εαν πειραζεις το κινητο για 3-4 ωρες και πολυ σου κρατησε!εμενα το desire s εαν το παιξω πολυ(εννοω με ανοιχτη οθονη ,σερφαρισμα 3g κλπ) για 4 ωρες τοτε η μπαταρια του κραταει 8-9 ωρες.εαν ομως το χρησιμοποιησω πολυ για ομιλια και sms μονο τοτε φτανει -χωρις 3g- κια τις 2 μερες.μια χαρα εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την μέθοδο για root; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343114 Αν δεν κάνω λάθος είναι η μοναδική που υπόσχεται ρουτάρισμα στο wild S χωρίς το clip. Και εγώ αυτήν την απορία έχω... Ψήνομαι να το δοκιμάσω αλλά επειδή (κλασικός Έλληνας) δεν θέλω να πειραματιστώ, θα προτιμούσα να μας πει κάποιος Έλληνας αν το έχει δοκιμάσει και αν όντως δουλεύει... (και αν δουλεύει, αν υπάρχουν ή θα βγουν ελληνικές οδηγίες κάπου) Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 εαν πειραζεις το κινητο για 3-4 ωρες και πολυ σου κρατησε!εμενα το desire s εαν το παιξω πολυ(εννοω με ανοιχτη οθονη ,σερφαρισμα 3g κλπ) για 4 ωρες τοτε η μπαταρια του κραταει 8-9 ωρες.εαν ομως το χρησιμοποιησω πολυ για ομιλια και sms μονο τοτε φτανει -χωρις 3g- κια τις 2 μερες.μια χαρα εισαι. Ειναι πολυ λιγο 3-4 ωρες κατα την γνωμη μου..εμενα γνωστος που το εχει του κρατα στανταρ 2 μερες αλλα δεν κανει χρηση καθολου 3G αλλα δουλευει αρκετα το wifi...μαλλον εχει προβλημα πιστευω..εγω χθες το πηρα και θα το δωσω στον αδερφο μου πρωτοχρονια! Ελπιζω να μην εχει καποιο τετοιο θεμα γιατι μενει κι επαρχεια (Λευκαδαρα!!) και θα ειναι δυσκολο το ολο θεμα... Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ρε παιδια δοκιμασε κανεις να βαλει μια μεγαλυτερη μπαταρια της Htc ή αλλης εταιρειας? εχω βρει αυτη: http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=95658473&tracker=adwords_gr_PDA&langId=10&gclid=CIugibD2p60CFclH3godpVV2kw#/assortmentProductId/76703263/shopGroupId/95658473 που ειναι στα 2200 mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ρε παιδια δοκιμασε κανεις να βαλει μια μεγαλυτερη μπαταρια της Htc ή αλλης εταιρειας? εχω βρει αυτη: http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=95658473&tracker=adwords_gr_PDA&langId=10&gclid=CIugibD2p60CFclH3godpVV2kw#/assortmentProductId/76703263/shopGroupId/95658473 που ειναι στα 2200 mah. Είναι αρκετά πιο μεγάλη και όπως βλέπεις δίνουν και νέο πίσω καπάκι. Θα στο κάνει πολύ χοντρό το κινητό.:down: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δοκίμασε κανένας το HTC Supertool; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343114 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 σε μένα δε δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 σε μένα δε δούλεψε. Ωραίος! Με πρόλαβες, σκόπευα αυτές τις μέρες να το δοκιμάσω κι εγώ. Θα το επιχειρήσω και θα γράψω εντυπώσεις. Υπάρχει πουθενά κάποια λίστα με custom roms για το Wildfire S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ωραίος! Με πρόλαβες, σκόπευα αυτές τις μέρες να το δοκιμάσω κι εγώ. Θα το επιχειρήσω και θα γράψω εντυπώσεις. Υπάρχει πουθενά κάποια λίστα με custom roms για το Wildfire S? Ό,τι υπάρχει από custom roms, θα είναι εδώ! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω : 1. Αν δοκιμάσω το HTC Supertool με τι πρόγραμμα κάνω backup αυτά που έχω στο κινητο; (το Titanium Backup στο Market που βρήκα λέει ότι είναι για rooted συσκευές) τις επαφές τις έχω στο gmail, υποθέτω ότι το κινητό μετά θα κάνει αυτόματο sync και θα τις "κατεβάσει" ξανά... Για τις εφαρμογές (και τα settings τους) διάβασα ότι κάποιοι τα χάνουν όλα και σε κάποιους το market τις κατεβάζει αυτόματα ξανά... 2. Όταν με το καλό ξεκινήσω τι διαδικασία, τι θα πρέπει να επιλέξω πρώτα από τι λίστα που φαίνεται στο "dos-like" παράθυρο; (δείτε στο link που έχουν ανεβάσει πιό πάνω). 3. Τι πιθανότητες έχει για να γίνει "lego"; 4. Επειδή δεν κατάλαβα καλά (μου φαίνεται λίγο περίεργη η διαδικασία και μιας και δεν υπάρχει ελληνικός οδηγός θέλω να είμαι 100% σίγουρος τι κάνω πριν το δοκιμάσω) λέει κάπου ότι πρέπει να κάνεις request για φόρουμ... Τι είναι αυτό; 5. Όταν τελειώσω με όλα... Τι rom θα έχει το κινητό; την μαμίσια απλά θα είναι S-OFF και θα έχω admin rights για να σβήσω πχ. τις εφαρμογές της vofafone ή να μεταφέρω apps στην κάρτα είτε θέλουν είτε όχι ή κάτι άλλο; 6. Πήγα στο σύνδεσμο που έδωσε ο Villis αλλά δεν κατάλαβα ποιά ROM κάνει για το WFs και ποιά τα χαρακτηριστικά τους... Είναι γιορτές και πιθανότατα θα λείπουν οι περισσότεροι αλλά θα περιμένω μια απάντηση ώστε να ξεκινήσω τι διαδικασία. Πιθανότατα (και ελπίζω) να τα καταφέρω απλά χρειάζομαι όσο πιο σαφής απαντήσεις γίνεται στα παραπάνω ερωτήματα ώστε να είμαι καλυμμένος και να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις :D Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 1. οι επαφές γίνονται sync με το gmail, δε τις χάνεις :) 5. ναι, θα έχει τη μανισια και μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις/μπορείς. για να βάλεις άλλη ρομ ακολουθείς άλλη διαδικασία 6. όλες οι ρομ που βλέπεις κάνουν για το S :) ότι ξεκινάει με [ROM] δηλαδή(άν δεις πάνω π'ανω γράφει "HTC Wildfire S->Wildfire S Android Development" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 1. οι επαφές γίνονται sync με το gmail, δε τις χάνεις :) 5. ναι, θα έχει τη μανισια και μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις/μπορείς. για να βάλεις άλλη ρομ ακολουθείς άλλη διαδικασία 6. όλες οι ρομ που βλέπεις κάνουν για το S :) ότι ξεκινάει με [ROM] δηλαδή(άν δεις πάνω π'ανω γράφει "HTC Wildfire S->Wildfire S Android Development" Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Για το 6 είμαι τελικά θεόστραβος... χαχα. Ούτε που το είδα. Για τα 2,3,4 δε ξέρεις κάτι να υποθέσω ε; Περισσότερο με καίει το 3 καθώς, αν είναι να μη δουλέψει απλά δεν έγινε και τίποτα σημαντικό.. απλά περιμένω να βγει κάτι που να δουλέψει... αν γίνει "lego" όμως ειδικά τώρα στις γιορτές ε.. θα είναι λίγο ως πολύ... :X Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts