Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείς το λεντ για τις αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα?

Ναι αυτό. Το Blink .

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα να δεις φίλτατε... Μόλις έκανα μια αναπάντητη από άλλο κινητό στο κινητό μου και είδα ότι το λεντ αναβόσβηνε σε πράσινο χρώμα κάθε 2 δευτερόλεπτα. Μετά από λίγο όμως σταμάτησε :mad: Ενημερώνω ότι έχω βάλει τον launcher pro αν και δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό.

Τώρα, για τα μηνύματα, έχω καταφύγει στη λύση handsetsms. Ρυθμίζεις σχεδόν τα πάντα από μηνύματα. Το ξέρεις φαντάζομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα να δεις φίλτατε... Μόλις έκανα μια αναπάντητη από άλλο κινητό στο κινητό μου και είδα ότι το λεντ αναβόσβηνε σε πράσινο χρώμα κάθε 2 δευτερόλεπτα. Μετά από λίγο όμως σταμάτησε :mad: Ενημερώνω ότι έχω βάλει τον launcher pro αν και δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό.

Τώρα, για τα μηνύματα, έχω καταφύγει στη λύση handsetsms. Ρυθμίζεις σχεδόν τα πάντα από μηνύματα. Το ξέρεις φαντάζομαι.

δοκιμασε το Blink - Flash LED απο το market και θα στο φτιαξει (αν δεν υπαρξει προβλημα με την εγκατασταση). Και σε μενα το led το ιδιο εκανε στις κλησεις και στα μηνυματα με τον εργοστασιακο launcher...

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Για την αναπάντητη εννοείς έχεις το blink ? Και εμένα τη πρώτη φορά μου έσβησε με το blink και μετά που ξαναδοκίμασα είναι οκ. Με το blink ρυθμίζεις και τα μηνύματα, μπαταρία,μνήμη... Τα χρώματα τα ορίζεις εσύ και τη συχνότητα του led.

Απο το μάρκετ λέει ότι δέν το υποστηρίζει η συσκευή. Κάνε google search και το βρίσκεις αρκετά εύκολα.

Μου την πήρε την εφαρμογή κανονικά. Ήταν συμβατή. Αύριο όμως θα ασχοληθώ. Ήρθε ο Μορφέας και μου ψιθύρισε...:)

Καληνύχτα σας και ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαζω το τηλεφωνο για πρωτη φορτιση (με 22% μπαταρια), το κοιταζω τυχαια μετα απο 1 ωρα και 10-15 λεπτα και το λεντακι ηταν ηδη πρασινο.

Τοσο γρηγορα φορτιζει ?

Βαζω το τηλεφωνο για πρωτη φορτιση (με 22% μπαταρια), το κοιταζω τυχαια μετα απο 1 ωρα και 10-15 λεπτα και το λεντακι ηταν ηδη πρασινο.

Τοσο γρηγορα φορτιζει ?

1μιση ώρα φορτίζει πλήρως την μπαταρία. Μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση αυτο. Επίσης και απο usb(απο τον υπολογιστή) σχετικά φορτίζει γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά.

sorry ρε παιδια για να καταλαβω..απ'οτι βλεπω οι ποιο πολλοι ερχομαστε απο wm αρα θα ειχατε το ας πουμε το lumos που εκανες τις ρυθμισεις σου και η φωτεινοτητα αυξομειωνε αναλογα με τον φωτισμο του χωρου.

Δεν γινετε το ιδιο πραμα και στο μινι? για να ξερουμε τι λεει ο καθενας.

Το κινητο φορτιζει πολυ γρηγορα καθως ειναι 1200 μιλιαμπερορια..αν το λεω σωστα :p

παντως αποσο ξερω κανενα σμαρτφον δεν αργει να φορτισει.επισης μην σας ξεγελαει το λεντ το πρασινο στη φορτιση.πρασινιζει στο 90%

Να το αφηνετε παραπανω να παει στο 100%.

οσο για την αυτοματη φωτεινοτητα δεν υπαρχει επιλογη.το κινητο οριζει μονο του ποτε θα αυξομειωσει τη φωτεινοτητα οταν το παρει πρεφα ο σενσορας..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 3G φανταζομαι ξερεις τι ειναι.το Η σημαινει HSDPA που ειναι πιο γρηγορο απο το 3G.ε μετα,σκετο G και E σημαινει καιει καρβουνο

ε κατι ψιλοξερω :p

η σειρα ειναι GSM<GPRS<EDGE<UMTS<HSDPA<HSPA+ τα 4 τελευταια(το τελευταιο ειναι λιγο αλλη ιστορια ιδιετερα σε ελλαδα δeν υπαρχει καθολου νομιζω) ειναι τυπου 3G(τα αλλα ειναι 2g και 2,5g{Πιθανοτατα τα g(enetation) ειναι απλα ονομασιες που εβγαλαν οι εταιριες για να καταλαβενει ο κοσμος τι γινεται αλλα ενοειται για για εμπορικους σκοπους διοτι προτοκολα δεν ειναι σιγουρα}) απλα το EDGE ειναι υποτιθεται:lol::p στα 384kbps ενω τα UMTS,HSDPA υποτιθεται:lol: ειναι στα 2Mbps και 14Mbps το καθε ενα!!το EDGE πρακτικα δημιουργηθηκε διοτι καθυστερισε να κυκlοφορησει γενικως το UMTS οποτε για να καληψουν το κενο εφτιαξαν κατι τετοιο!συγνωμη για το offtopic!

:whistle::oops:!!

εμενα κανει να φορτισει πολυ παραπανω αφου το βαζω πολυ αργα το βραδυ(οπως τωρα)και το πρωι κατα τις 9 δεν ειναι 100%(απο ενα widget που εχω παντως προσεξα οτι φορτιζει μεχρι 95% γρηγορα και μετα μεχρι 100% πολυ αργα:wacko:),επισεις κλειστο η ανοιχτο εχει διαφορα?

εχει βρει κανενας καμια λυση ωστε να μην τριζει το καπακι(εκτος απο χαρτακια εσωτερικα:p)???

Edited by FFF13
το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

ε κατι ψιλοξερω :p

η σειρα ειναι GSM<GPRS<EDGE<UMTS<HSDPA<HSPA+ τα 3 τελευταια ειναι σε 3G απλα το EDGE ειναι υποτιθεται:lol::p στα 384kbps ενω τα UMTS,HSDPA υποτιθεται:lol: ειναι στα 2Mbps και 14Mbps το καθε ενα!!το EDGE πρακτικα δημιουργηθηκε διοτι καθυστερισε να κυκολφορησει γενικως το UMTS οποτε για να καληψουν το κενο εφτιαξαν κατι τετοιο

εμενα κανει να φορτισει πολυ παραπανω αφου το βαζω πολυ αργα το βραδυ(οπως τωρα)και το πρωι κατα τις 9 δεν ειναι 100%,επισεις κλειστο η ανοιχτο εχει διαφορα?

εχει βρει κανενας καμια λυση ωστε να μην τριζει το καπακι(εκτος απο χαρτακια εσωτερικα:p)???

Λολ!!τοτε προς τι η απορια!;;;

οταν σου κανει κατι τετοιο βγαζε το φορτιστη και ξαναβαζε τον..εχει τυχει και μενα να καθεται στο πρασινο λεντ λιγο πριν το 100% και να μην φτανει ποτε στο φουλ.βγαζω λοιπον το καλωδιο και το ξαναβαζω.και σε λιγο εχει φορτισει φουλ..

Ποιο εχεις;το προ ή το απλο;εμενα ειναι φοβερα συμπαγης η κατασκευη.. (προ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λολ!!τοτε προς τι η απορια!;;;

οταν σου κανει κατι τετοιο βγαζε το φορτιστη και ξαναβαζε τον..εχει τυχει και μενα να καθεται στο πρασινο λεντ λιγο πριν το 100% και να μην φτανει ποτε στο φουλ.βγαζω λοιπον το καλωδιο και το ξαναβαζω.και σε λιγο εχει φορτισει φουλ..

Ποιο εχεις;το προ ή το απλο;εμενα ειναι φοβερα συμπαγης η κατασκευη.. (προ)

αμα σου πω οτι μαλλον ειχα κολλησει και δεν το φανταστηκα καθολου και οταν ειδα τν απαντηση γελουσα μονος μου:p(εγραψα και αλλα με επιασε εμπνευση:Ρ)

δεν μου φαινεται λογικο να γινεται κατι τετοιο παντως η απλα φορτιζει μεχρι 100% και μετα αρχιζει να ξεφορτιζει και δεν αρχιζει να φορτιζει αμεσως αλλα ουτε αυτο το κοβω διοτι σε τοσες λιγες ωρες δεν προλαβενει η παλι η ιδια κατασταση και κλειστο,κατι παιζεται με το λειτουργικο μαλλον!!!παντως εχω δοκιμασει αυτο που ειπες και οντως λειτουργει απλα συνηθως ξυπναω και φευγω κατευθειαν οποτε αυτο ειναι προβλημα να το κανω!!!:wacko:

το προ εχω και τριζει ελαφρα κατω δεξια!!

Edited by FFF13
το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

Εχω διαβασει οτι για την προστασια της μπαταριας στις android συσκευες μπορει να πεσει απ'το 100% στο 90% μεσα σ'ενα δεκαλεπτο. Η ακομα και να μη φτανει ποτε στο 100% η φορτιση. Ο λογος ειναι οτι οσο λιγοτερο παραμενουν τερμα γεματες οι μπαταριες, τοσο μεγαλυτερη διαρκεια ζωης εχουν.

Εχει σχολιαστει αρκετα το θεμα στο thread του nexus s, οπου υπαρχουν και links για σχετικα αρθρα.

Μεχρι και στο λαπτοπ μου υπαρχει προτεινομενη επιλογη οταν το εχεις συχνα στο ρευμα να φορτιζει μεχρι 80% μονο.

Στο δικο μου μινι μεσα σε 5 ωρες τη νυχτα (το κινητο στην αναμονη με κλειστη οθονη και ανοιχτο wifi, bluetooth), ειχε παει η μπαταρια 85%.

νεα αποτελεσματα με a2sd που βρηκα απο εδω http://www.cybapps.com/App2sd%20for%20Xperia%20Arc.html φτασαμε στα ...:X:X:X Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Το κινητο φορτιζει πολυ γρηγορα καθως ειναι 1200 μιλιαμπερορια..αν το λεω σωστα :p

παντως αποσο ξερω κανενα σμαρτφον δεν αργει να φορτισει.επισης μην σας ξεγελαει το λεντ το πρασινο στη φορτιση.πρασινιζει στο 90%

Να το αφηνετε παραπανω να παει στο 100%.

οσο για την αυτοματη φωτεινοτητα δεν υπαρχει επιλογη.το κινητο οριζει μονο του ποτε θα αυξομειωσει τη φωτεινοτητα οταν το παρει πρεφα ο σενσορας..

Τα mAh δεν παίζουν ρόλο στο πόσο γρήγορα φορτίζει η συσκευή αλλά στο πόσο γρήγορα αποφορτίζεται. Αντιθέτως όσο πιο πολλά mAh τόσο πιο αργή η φόρτιση (αναφέρομαι σε φόρτιση με τον ίδιο φορτιστή και μπαταρίες διαφορετικών mAh).

Η ταχύτητα στη φόρτιση αφείλεται καθαρά στον φορτιστή που χρησιμοποιείτε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τι να σας πω ρε παιδια..χθες κατα τις 6 το πρωι που κοιμηθηκα το εβαλα να φορτισει κλειστο (αφου πρωτα το εκανα να κλεισει μονο του απο μπαταρια) και σημερα στις 2 που ξυπνησα ηταν τερμα φορτισμενο..

Τις πρωτες φορτισεις πως τις κανατε;;αδιασμα και γεμισμα;ή στην πριζα οποτε ναναι;

@ddesign: γιατι μας το κανεις αυτο;;δεν θελω να το πειραξω ακομα!!μην με προκαλεις!!

Μιλαμε για εξωπραγματικα νουμερα!!βλεπεις διαφορα εσυ ή ειναι μονο αριθμοι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις λιθιου δεν ειναι καλο να ξελιγωνεται η μπαταρια. (Επισης αν κανεις καιρο να χρησιμοποιησεις μια μπαταρια δεν θα πρεπει να την αφηνεις γεματη, αλλα στο 40% περιπου)

Γι'αυτο καλο ειναι η φορτιση να γινεται οταν βγαινει η αντιστοιχη ενδειξη στο κινητο. Καποιοι αλλοι λενε να μην πεφτει κατω απ'το 20%.

Εγω πρωτη φορτιση εκανα με τη μπαταρια στο 22%. Το εβγαλα απ'το φορτιστη 3 παρα το πρωι και τωρα με μικρη χρηση ειναι στο 60%. Αναγκαστηκα να κλεισω wifi γιατι και στην αναμονη και χωρις να κανει updates κλπ, καταναλωνε μπαταρια.

Ελπιζω να στρωσει λιγο η μπαταρια γιατι με μετρια χρηση δε βλεπω να με βγαζει 24ωρο

Εγω έχω κάνει εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις προγραμμάτων, συνδέθηκα 4-5 σε wi-fi για 20λεπτα ανα φορά. Έχω κάνει κλήσεις συνόλου 50 λεπτά περίπου. έχω στείλει μερικά μηνύματα και το είχα βγάλει απο το φορτιστή χτές κατα τις 10 το πρωί(το φόρτισα πλήρως). Έχω γύρο στο 30% την φωτεινότητα, συνδέετε μόνο σε GSM και σε 2G δίκτυα. Αν δείτε ότι καταναλώνει πολύ σβήστε και ανοίξτε το κινητό . Τώρα που μιλάμε η μπαταρία μου είναι στο 44%. (έπαιζα και με το φλάς γιατί κατέβασα ένα widget που το κάνει σαν φακό).

Τα βράδια όπου είναι περίπου στο 8ωρο απενεργοποιημένη μόνο η οθόνη μου τρώει 8-10%.

Τα mAh δεν παίζουν ρόλο στο πόσο γρήγορα φορτίζει η συσκευή αλλά στο πόσο γρήγορα αποφορτίζεται. Αντιθέτως όσο πιο πολλά mAh τόσο πιο αργή η φόρτιση (αναφέρομαι σε φόρτιση με τον ίδιο φορτιστή και μπαταρίες διαφορετικών mAh).

Η ταχύτητα στη φόρτιση αφείλεται καθαρά στον φορτιστή που χρησιμοποιείτε.

αυτο εννοω και γω..οτι τα 1200mah ειναι λιγα..αρα λογικο να φορτιζει (και να ξεφορτιζει) πιο γρηγορα..το ιδιο λεμε ή καπου σε εχασα?:worry:

Εγω έχω κάνει εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις προγραμμάτων, συνδέθηκα 4-5 σε wi-fi για 20λεπτα ανα φορά. Έχω κάνει κλήσεις συνόλου 50 λεπτά περίπου. έχω στείλει μερικά μηνύματα και το είχα βγάλει απο το φορτιστή χτές κατα τις 10 το πρωί(το φόρτισα πλήρως). Έχω γύρο στο 30% την φωτεινότητα, συνδέετε μόνο σε GSM και σε 2G δίκτυα. Αν δείτε ότι καταναλώνει πολύ σβήστε και ανοίξτε το κινητό . Τώρα που μιλάμε η μπαταρία μου είναι στο 44%. (έπαιζα και με το φλάς γιατί κατέβασα ένα widget που το κάνει σαν φακό).

Τα βράδια όπου είναι περίπου στο 8ωρο απενεργοποιημένη μόνο η οθόνη μου τρώει 8-10%.

εχω ακουσει οτι στην αναμονη το κινητο (χωρις ανοιχτα bt,wifi και λοιπα τρωει 1% ανα ωρα..αρα λογικο μου ακουγεται το 8-10% που γραφεις..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο εννοω και γω..οτι τα 1200mah ειναι λιγα..αρα λογικο να φορτιζει (και να ξεφορτιζει) πιο γρηγορα..το ιδιο λεμε ή καπου σε εχασα?:worry:

Όχι σωστός. Το ίδιο λέμε. Νόμιζα ότι εννοούσες το αντίθετο. :)

Eγώ από την άλλη έχω ακούσει ότι αν είναι να μην χρησιμοποιήσεις για καιρό μια μπαταρία να την αφήνεις γεμάτη και η φόρτιση να είναι πλήρης και αν είναι δυνατόν από ξελιγωμένη σε full...

Μια μπαταρία που θα μείνει καιρό αχρησιμοποίητη καλό είναι να είναι φορτισμένη κι όχι εντελώς αφόρτιστη. Τώρα αν θα είναι 100% φορτισμένη ή 50% δεν έχει σημασία. Έχετε υπόψη σας ότι οι μπαταρίες αποφορτίζονται με το πέρασμα του χρόνου κι αν μια μπαταρία αποφορτιστεί εντελώς τότε ακόμα κι αν συνδεθεί σε φορτιστή μπορεί να μην φορτίζει.

Το λέω από προσωπική εμπειρία μιας αναγκάστηκα να την συνδέσω με τροφοδοτικό για να την κάνω να ξυπνήσει!!! (εννοείται ότι αυτά τα πράματα δεν τα δοκιμάσει κάποιος αν δεν ξέρει τί κάνει :!: )

Μια μπαταρία που θα μείνει καιρό αχρησιμοποίητη καλό είναι να είναι φορτισμένη κι όχι εντελώς αφόρτιστη. Τώρα αν θα είναι 100% φορτισμένη ή 50% δεν έχει σημασία. Έχετε υπόψη σας ότι οι μπαταρίες αποφορτίζονται με το πέρασμα του χρόνου κι αν μια μπαταρία αποφορτιστεί εντελώς τότε ακόμα κι αν συνδεθεί σε φορτιστή μπορεί να μην φορτίζει.

Το λέω από προσωπική εμπειρία μιας αναγκάστηκα να την συνδέσω με τροφοδοτικό για να την κάνω να ξυπνήσει!!! (εννοείται ότι αυτά τα πράματα δεν τα δοκιμάσει κάποιος αν δεν ξέρει τί κάνει :!: )

πολυ σωστο εχει τυχη κ σε εμενα το περιστατικο για να την ξυπνησεις ...:):):) μονο που δεν κραταει καθολου ομως τουλαχιστον ετσι σε εμενα ειχε συμβει

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Να ρωτησω ρε παιδια?ποιος ειναι ο αριθμος εκδοσης του τελευταιου επισημου λογισμικου που εχει το κινητο?

Να ρωτησω ρε παιδια?ποιος ειναι ο αριθμος εκδοσης του τελευταιου επισημου λογισμικου που εχει το κινητο?
4.0.Α.2.377

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro