Jump to content

FFF13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FFF13

  1. δεν έχω ίδεα αλλα δεν λειτουργεί και βρήκα αρκετούς με πρόβλημα αλλα όχι λύση,update ota η φρέσκο ?
  2. μετα το update σε lollipop λειτουργεί σε όλους το tethering?
  3. FFF13

    Moto G

    Στα multirama το 4g το είχε σίγουρα πάντως!
  4. FFF13

    Moto G

    1)ενοούσα συγκεκριμένα κατάστημα wind αναγκαστικά διότι απο την wind ειναι η επιδότηση 2)τα 8-16 gb σου έφτασαν ? 3)τέλεια που ειναι pure :D για τις custom rom ενοούσα αν έχει διαφορετικές το 4g με το απλο
  5. FFF13

    Moto G

    Έχω επιδότηση απο wind και πήγα σήμερα να το παραλάβω αλλα ήταν το X1032 η 1ης γενιάς απο ότι είδα και μου είπαν οτι την lte έκδοση δεν την φέρνουν 1)ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω μήπως υπάρχει κανένα κατάστημα που να κάνει την εξαίρεση ? 2)εκτός απο το δίκτιο έχει άλλες διαφορές? 3)bloatware η wind βάζει+custom rom για το συγκεκριμένο ειναι οι ιδιες με το 2nd generation?
  6. Το μοντελο μου ειναι το sgh-t959v,υπαρχει κανενα προβλημα με αυτον τον οδηγο για την δικια μου συσκευη?
  7. αν ανοιξεις το πληκτρολογιο και κοιτας το κινιτο σου απο την πισω πλευρα τοτε ειναι μεσα και αριστερα!!! επισεις ανακαλυψα οτι εχει εξαφανιστει απο παντου η επιλογη για την μπροστινη καμερα αρα λογικα εκει χρησιμευει η ταινια!!!
  8. καλησπερα σε ολους,ειμαι κατοχος του μινι προ και παρακολουθουσα σχεδων συνεχεια τα ποστ σας αλλα δεν ειδα κανεναν να εχει παρομιο προβλημα,αν ανοιξετε και πληκτρολογιο υπαρχει μια σαν αλουμινενια ταινια που διπλωνεται και ξεδιπλωνεται καθε φορα που το ανοιγοκλεινεις και σε εμενα εχει σκιστει απο την μια πλευρα με αποτελεσμα να ακουγεται και να εχω και τον φοβο να μου κοπει τελειως!:( εχει τυχει σε κανεναν αλλον?στην εγγυηση θα εχω προβλημα??
  9. και εμενα :( εμενα και μετα το update se .58 αλλα δυστηχως ακομα και ετσι τα περισσοτερα live wallpapers μετα απο ενα restart βγαινουν:( απο την 2.3.4 εχω παρατηρησει οτι οταν το ξυπνας απο το stand by αργει παραπανω!!
  10. οχι δεν εχω κοσμοτε,αυτα μου τα κανει περιπου εδω και 2 μερες και το μονο που αλλαξε αυτες τις 2 μερες ειναι κατι app που εβαλα που ειναι τελειως ασχετα!!!
  11. εχει κανενας συναντησει προβλημα στο μινι προ(.42 και οχι ροοτ) το οτι βαζει ενα live wallpaper και οταν κανει restart πριν καν κλεισει η οθονη(εκει που ειναι θολο το background) του βγαινει το default wallpaper(αυτο με τν θαλασσα) και το εχει φυσικα και οταν το ανοιγει???(βεβαια ενω τα κανει σχεδν σε ολα τα live wallpaper σε μερικα οπως αυτο δεν το κανει !!!) επισεις κατα την διαρκεια μιας κλησης μερικες φορες χανει το σημα με αποτελεσμα να σταματησει η κληση!!!!:cry:
  12. Σε eclipse το λειτουργω απλα ηθελα απο περιεργια να δω πως θα ειναι το netbeans μηπως και βολευε περισσοτερο!!!
  13. πολυ ωραιος οδηγος:D:D:D εμενα τα κανει ολα κανονικα(το site για τα plugins δεν λειτουργει ποια (http://kenai.com/downloads/nbandroid/ <-τα εχει να λειτουργουν εκει) εμενα απλα ενω κατεβαζω μεσω του manager μερικα virtual machines και ενω τρεχουν κανονικα δεν μπορω να τα βαλω μεσα στα netbeans διοτι στον φακελο απλα μπαινει και δεν βγαζει next!!:(
  14. εμενα αυτο το κανει στα δημοσια μονο παραμονο οταν ειναι η προσβαση οντως περιορισμενη(τα μισα ανοιχτα σε αφηνουν να συνδεθεις μονο 30 λεπτα συνεχομενα):wacko:
  15. ευχαριστω πολυ δουλεψε κανονικα!!!!:D:D:D οταν ανοιγει πατα μετα τα γραμματα "sony ericsson" πατα συνεχομενα το back και θα μπει!
  16. oλες οι εντολες βγαινουν σωστα,το εχ"ω" δοκιμασει απειρες φορες και δεν ξεκιναει με τιποτα!
  17. νομιζω πως ενοειται οτι πρεπει να κανουμε οτι ενημερωσεις "μας δινονται":p Εγω ειχα δοκιμασει ενα μινι και το αυτο που προσεξα ηταν οτι το back καθηστερουσε τις μισες φορες και αλλες φορες πατιοταν μονο του!! στο προ παντως εγω μια μερα το αφησα να κρυωσει γιατι ελεγε θερμοκρασια μπαταριας 60 βαθμους με υπερβολικο ξεσκισμα και δεν υπηρξε τετοιο φαινομενο!!! εχει βρει κανενας αν υπαρχει τροπος η εφαρμογη να ελενξουμε τις λεξεις που εχει αποθηκευσει απο μονο του αλλα και να προστεσω μερικες αλλες(ειναι αλφαριθμιτικες οποτε δεν τις αποθηκευει μονο του)? (συγνωμη για το διπλο ποστ :X)
  18. FFF13

    Sony Xperia Play

    http://www.itech4u.gr/news/news-feed/item/2148-sony-ericsson-xperia-play-to-support-hd-video-recording ο λογος που το εβαλα ηταν οχι γιατι τελικα θα παρει στην 2.3.4 βιντεο 720p αλλα διοτι εχει εναν θορυβο ο οποιος υπαρχει και σε αλλο κινιτο se xperia mini pro,μακαρι να κανω λαθος απλα το εβαλα ενημερωτικα!!!
  19. ισχυει,ελπιζω να δουμε βελτιωση τουλαχιστον στον θορυβο στν 2.3.4 (και ας μην γρουσουζεβω και πω για 4,μακαρι να μας δωσουν και το παγωτακι:p) @ddesign ευχαριστω πολυ δεν χρειαζεται :happy: εχει βρει κανενας αν υπαρχει τροπος η εφαρμογη να ελενξουμε τις λεξεις που εχει αποθηκευσει απο μονο του αλλα και να προστεσω μερικες αλλες(ειναι αλφαριθμιτικες οποτε δεν τις αποθηκευει μονο του)? επισεις εχω και πολυ περιεργα νεα!!!το play θα παρει υποστιριξη 720p με τν αναβαθμιση σε 2.3.4 και βρηκα ενα video του σε 720 και μαντεψτε:ninja: ακριβως ο ιδιος ηχος με το προ!!!!:wacko:
  20. παιδια εγω εχω το προ και εχω μεινει στην .335 :S δεν μου δινει κανενα προγραμμα οτι υπαρχει κατι νεο!!!!
  21. αλλαξε το μαρκετ σε κανεναν εκτος απο εμενα??? επισεις προσεξα οτι η μπαταρια μου ειναι w30 ενω η συσκευη 31,το εχει κανενας αλλος αυτο?
  22. απο πλαισιο περιπου και οχι δν ειναι!!!(που μπορω να τσεκαρω αν το ιμει του ειναι ελληνικο?
  23. εμενα δεν μου δινει αναβαθμιση ακομα και εχω την .335
  24. αμα σου πω οτι μαλλον ειχα κολλησει και δεν το φανταστηκα καθολου και οταν ειδα τν απαντηση γελουσα μονος μου:p(εγραψα και αλλα με επιασε εμπνευση:Ρ) δεν μου φαινεται λογικο να γινεται κατι τετοιο παντως η απλα φορτιζει μεχρι 100% και μετα αρχιζει να ξεφορτιζει και δεν αρχιζει να φορτιζει αμεσως αλλα ουτε αυτο το κοβω διοτι σε τοσες λιγες ωρες δεν προλαβενει η παλι η ιδια κατασταση και κλειστο,κατι παιζεται με το λειτουργικο μαλλον!!!παντως εχω δοκιμασει αυτο που ειπες και οντως λειτουργει απλα συνηθως ξυπναω και φευγω κατευθειαν οποτε αυτο ειναι προβλημα να το κανω!!!:wacko: το προ εχω και τριζει ελαφρα κατω δεξια!!
×
×
  • Create New...