Adamanteus Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μετά από 2 μήνες χρήσης του xperia mini ,είμαι απογοητευμένος στο ότι δεν έχει δυνατό ήχο όταν με καλούν και ότι αργεί ελεινά να μου ανοίξει τις επαφές ή να πάρω γενικά ένα τηλέφωνο. Στο τελευταίο update .587 τουλάχιστον διορθώνονται? Τέλος το σκέφτομαι σοβαρά για να κάνω unlock bootloader και να βάλω νέα ROM αλλά δεν βρίσκω έναν οδηγό βήμα βήμα (στα ελληνικά) ώστε να μη του κάνω καμιά ζημιά!:O Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μετά από 2 μήνες χρήσης του xperia mini ,είμαι απογοητευμένος στο ότι δεν έχει δυνατό ήχο όταν με καλούν και ότι αργεί ελεινά να μου ανοίξει τις επαφές ή να πάρω γενικά ένα τηλέφωνο. Στο τελευταίο update .587 τουλάχιστον διορθώνονται? Τέλος το σκέφτομαι σοβαρά για να κάνω unlock bootloader και να βάλω νέα ROM αλλά δεν βρίσκω έναν οδηγό βήμα βήμα (στα ελληνικά) ώστε να μη του κάνω καμιά ζημιά!:O δεν χρειαζεται να ξεκλειδωσεις τον bootloader απλως ροοτ κανε, για να βαλεις αλλη ρομ καποιες βεβαια θελουν να ειναι ξεκλειδωτος αλλα υπαρχουν μερικες που δουλευουν καλα. με νεο update εχουν πει οτι παει λιγο καλυτερα ειδικα αυτο με τις επαφες, τωρα με τον ηχο δοκιμασε να βαλεις ενα mp3 με 320kbps ποιοτητα ειναι λιγο καλυτερα αλλα γενικα δεν νομιζω οτι εχει και πολυ δυνατο ηχο.. Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπερα. αξιζει να το παρω το μινι? εχουν λυθει τα προβληματα με την υπερθερμανση? η καμερα εχει σταθεροποιητη? καθαριζει δηλαδη μια φωτογραφια οταν πας να της κανεις ζουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπερα. αξιζει να το παρω το μινι? εχουν λυθει τα προβληματα με την υπερθερμανση? η καμερα εχει σταθεροποιητη? καθαριζει δηλαδη μια φωτογραφια οταν πας να της κανεις ζουμ? για τα λεφτα που εχει τωρα ειναι μια πολυ αξιολογη προταση, εχουν λυθει τα προβληματα πλεον, εχει σταθεροποιητη κανονικα.. Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 δεν χρειαζεται να ξεκλειδωσεις τον bootloader απλως ροοτ κανε, για να βαλεις αλλη ρομ καποιες βεβαια θελουν να ειναι ξεκλειδωτος αλλα υπαρχουν μερικες που δουλευουν καλα. με νεο update εχουν πει οτι παει λιγο καλυτερα ειδικα αυτο με τις επαφες, τωρα με τον ηχο δοκιμασε να βαλεις ενα mp3 με 320kbps ποιοτητα ειναι λιγο καλυτερα αλλα γενικα δεν νομιζω οτι εχει και πολυ δυνατο ηχο.. Μπορείς να μου στείλεις το link με τον οδηγό για root?Το βρίσκω ενδιαφέρον αρκεί να μην ειναι πονοκέφαλος... Εκδοση android :4.0.4 αριθμός έκδοσης:.431 (xperia mini st15i) Σε ευχαριστώ!:) Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Οι custom rom σαν μειονέκτημα έχουν την κατανάλωση μπαταρίας. η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου ειναι stock rom με custom kernel. Πετάς και την σαβούρα της Sony και έχεις 200mb free ram. Εγώ ειμαι με την .587 και mesa kernel 1.8 κι εγώ σε αυτήν είμαι αλλά δεν ξέρω πως και τι να κάνω για το kernel να κάνω εκκαθάριση στα άχρηστα αν καλύπτει την εγγύηση πάντα... αν μπορείς δώσε καμία οδηγία ή σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 εδω ειναι ο οδηγος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 δεν ξερω αν σου φαινεται ευκολος η δυσκολος αλλα σου κανει πιο ευκολη την ζωη μετα :p καλο ειναι πριν κανετε οτιδηποτε να κανετε backup τις επαφες και υπαρχουν και ερφαρμογες για να κανετε backup τις εφαρμογες σας (χωρις τα δεδομενα τους βεβαια) για να μην ψαχνετε παλι απο την αρχη οτι ειχατε βαλει... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 καλησπερα. το μινι το φερνει ο γερμανος ακομα? η μπαταρια του κραταει μια μερα τουλαχιστον? να παρω αυτο η το προ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Καλησπέρα, εγατέστησα στο st15i την 587 μεσω του sony pc companion, και έχω το εξής πρόβλημα. Οταν κλειδώνει η συσκευή και πατήσω το κουμπί της καμερας, τότε το τηλεφωνο ξεκλειδώνει, πράγμα που δεν με βολεύει. Καμμιά ιδέα πως απενεργοποιήται αυτό; Το ίδιο ισχύει και με ανανέωση μέσω seus. Ευχαριστώ Edited October 4, 2012 by SPHLIOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 καλησπερα. το μινι το φερνει ο γερμανος ακομα? η μπαταρια του κραταει μια μερα τουλαχιστον? να παρω αυτο η το προ? ευχαριστω. Η μπαταρια του κραταει απο 3 ωρες μεχρι 6 μερες εξαρταται τι χρηση του κανεις αν θες να μπαινεις λιγο ιντερνετ να μιλας καμμια ωρα αλλη μια ωρα μουσικη και μερικα μηνυματα στην βγαζει ανετα την μια μερα.. αν το πουλανε στο γερμανο καλυτερο ειναι να παρεις ενα τηλ η μπορεις να το κοιταξεις στο skroutz... πιο απο τα δυο να παρεις ειναι εξαρταται απο εσενα τι σου αρεσει... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλα μην εισαι υπερβολικος τωρα! 6 μερες δεν κρατουσαν ουτε τα παλια "χαζα" κινητα :p Σε συνηθη καθημερινη χρηση η μπαταρια κραταει κατα μεσο ορο μιαμιση μερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλα μην εισαι υπερβολικος τωρα! 6 μερες δεν κρατουσαν ουτε τα παλια "χαζα" κινητα :p Σε συνηθη καθημερινη χρηση η μπαταρια κραταει κατα μεσο ορο μιαμιση μερα! Για αυτο λεω μεχρι 6 ημερες :P , το εχω κανει με 40 λεπτα κλησεις μερικα μηνυματα και το βραδυ flight mode φυσικα δεν ειναι κανονικη χρηση και λογικη προφανως.. Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά ποια είναι η άποψη σας τελικά για την 4.1.Β.0.587 ? όταν είχα στο τηλέφωνο την προηγούμενη 4.1.B.0.431 αναγκαστήκαμε να το γυρίσουμε στο service για να μας το κάνουν downgrade στην 2.3. Τώρα αξίζει να δοκιμάσω να ξαναπάω στην 4.0 με 4.1.Β.0.587 ή πάλι θα τρέχουμε για downgrade? Προσωπικά θέλω την 4.0, αλλά αν είναι να δυσλειτουργεί τι να το κάνω :/ εσείς τι πιστεύεται σε σχέση με την προηγούμενη 4.0 και σε σχέση με την 2.3 ? αξίζει ? βλέπω έχει ξαναγίνει η ερώτηση προ 2-3 σελίδων, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κανα νέο μιας και το update είναι πρόσφατο. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδες τι γινεται με την .587?ακομα δεν μου ηρθε.αγορασμενο απο ελλαδα το κινητο.το ελεγχω καθε μερα αλλα τιποτα.και αληθεια βελτιωνει γενικα την ομαλοτητα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του xperia mini. Όλα καλά με το κινητό, εκτός από τη χρήση των google maps. Παίρνω συνέχεια το μήνυμα your current location is temporarily unavailable. Έχω δοκιμάσει με wi fi, με 3g, με συνδυασμό τους, έχω πειράξει settings στα location services... Τίποτα. Η ένδειξη του gps όταν ανοίγει δεν είναι φωτεινή-λευκή, όπως πχ του wifi όταν λειτουργεί. Θα έπρεπε; Έχει κανείς το ίδιο θέμα με τα maps? Η έκδοση που φοράω είναι η 4.1.Β.0.587. Thnx.. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδιά ξέρεις κανείς πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση οθόνης; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδιά ξέρεις κανείς πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση οθόνης; αν εννοεις μονο το digitizer δηλαδη το εξωτερικο τζαμακι για να στο φτιαξουν σε μαγαζι πιστευω πανω απο 70 αν το θες να το κανεις μονο σου απο ebay μπορεις να βρεις ανταλακτικο με κανα 25αρι, αν θες και την μεσα lcd οθονη μαλλον δεν θα συμφερει να το φτιαξεις σε μαγαζι με την τιμη που εχει τωρα καινουργιο... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 καλησπερα παιδια, εχει τυχη σε καποιον να βγαζει το κινητο του πολυ θολες φωτο? εμενα κατι εχει παθει και εχει αυτη την θολαδα που ειχαν τα πρωτα κινητα! παρατηρησα οτι το τζαμι εχει κατι σαν γρατζουνιες. αλλα ειναι εσωτερικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλησπερες σε ολους. αν αγορασω το μινι θα μου εχει εγκατεστημενη την αιςκριμ η πρεπει να την περασω εγω? αν μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση τι πρεπει να κανω? να περιμενω? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλησπερες σε ολους. αν αγορασω το μινι θα μου έχει εγκατεστημένη την αιςκριμ η πρεπει να την περασω εγω? αν μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση τι πρεπει να κανω? να περιμενω? ευχαριστω. Μπορεί να την έχει, μπορεί και όχι :) . Θα σου την βγάλει , απλά πρώτα δόθηκε μια έκδοση και μετά βγήκε μια άλλη. Όσοι λένε ότι δεν τους ήρθε εννοούν την πιο νέα. Αν θέλεις την πιο νέα και δεν σου έχει έρθει ακόμη, απλά περιμένεις. Σε εμένα ήρθε μέσω wifi(OTA) χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα και είναι μια χαρά. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλησπερα παιδια, εχει τυχη σε καποιον να βγαζει το κινητο του πολυ θολες φωτο? εμενα κατι εχει παθει και εχει αυτη την θολαδα που ειχαν τα πρωτα κινητα! παρατηρησα οτι το τζαμι εχει κατι σαν γρατζουνιες. αλλα ειναι εσωτερικεςΚαι εμένα έτσι είναι εχει εσωτερικές γρατζουνιές αλλά τραβάει καλές φώτο ...Τι να είναι αυτές οι εσωτερικές γρατζουνιές άραγε ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το xperia mini pro..Αμα στειλω 2-3 μηνύματα και πάω να στείλω κάποιο άλλο μετά, κολλαει και για να σταλθεί πρέπει να κάνω επανεκκίνηση... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmd Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) παιδιά εχει κανένας να προτείνει screen protector ? κατα προτίμηση χωρις τρυπες αισθητηρων. ειχα τον Norton line, ηταν ισα ισα στο μέγεθος που ηταν αδυνατον να τοποθετηθεί χωρις να εξεχει και οι τρυπες ηταν κομμένες ανάποδα (!) και ωρες ωρες κολουσε και ηταν σαν να κανεις swipe σε γομα. εχω και μια ερωτηση για το πρόβλημα με τα παρασιτα οταν ηχογραφει, υπαρχει εδω κανείς που του εχουν αντικαταστήσει την συσκευή ? ειναι απο Vodafone. Edited October 8, 2012 by Cmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγώ πριν 2 εβδομάδες πήρα αυτές εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος,είναι και σε πολύ καλή τιμή και έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής ... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το xperia mini pro..Αμα στειλω 2-3 μηνύματα και πάω να στείλω κάποιο άλλο μετά, κολλαει και για να σταλθεί πρέπει να κάνω επανεκκίνηση... Τι μπορεί να φταίει; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Αν έχεις το handcent απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. Αν όχι βάλτο και δες αν συνεχίζει το ίδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts