Jump to content

kostass123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostass123

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostass123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλα μην εισαι υπερβολικος τωρα! 6 μερες δεν κρατουσαν ουτε τα παλια "χαζα" κινητα :p Σε συνηθη καθημερινη χρηση η μπαταρια κραταει κατα μεσο ορο μιαμιση μερα!
  2. Αυτο που λες για την επισκευη της οθονης το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα και σου δουλεψε? Εχω δει κ εγω πολλα κ διαφορα ψαχνοντας στο ιντερνετ που αλλοι ισχυριζονται οτι δουλεψε στο κινητο τους αλλα σε μενα και σε πολλους αλλους δεν εγινε τιποτα! Στο σερβις μου αλλαξαν ολοκληρη την οθονη αρα δε νομιζω να φτιαχνοταν με αλλαγες στο λογισμικο. Εκτος βεβαια αν οι αλλοι ηταν πιο τυχεροι και δεν επαθαν τοσο μεγαλη ζημια. Παντως επιβεβαιωνω κ εγω οτι μετα απο το περασμα της hybrom το multitouch λειτουργει ελαττωματικα! Τι να πω! Μακαρι ο φιλος που του προεκυψε το προβλημα να τη βγαλει καθαρη αλλαζοντας απλα μερικες ρομ! Για το αλλο που λες για το bootloader ναι οκ δεν ξανακλειδωνει αλλα με τον τροπο που περιεγραψα μπορεις να το κανεις να "φαινεται" κλειδωμενο. Εγω αυτο εκανα και ουτε που καταλαβαν στο σερβις οτι το ειχα πειραξει! Ολα καλα και μεσα στην εγγυηση! :D Για δες εδω αν δε βαριεσαι... Εχει διαφορες οδηγιες για να διορθωσεις το προβλημα εγκαθιστοντας διαφορες ρομ στο κινητο.. κατι σαν τις οδηγιες που σου εδωσε ο κοσμας παραπανω. Αν δεν πετυχει τιποτα κλειδωνεις bootloader βαζεις μαμισιο λογισμικο και πας για σερβις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713449&highlight=soft+keys
  3. Δες τις οδηγειες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134335 Φλασαρεις με το flashtool το μικρο αρχειο που κατεβαζεις απο το λινκ που θα βρεις και ο bootloader φαινεται κλειδωμενος. Στη συνεχεια θα πρεπει να μπορεις να κανεις αναβαθμιση με το seus για να φαινεται οτι απλα εχεις το τελευταιο επισημο λογισμικο και να πας για σερβις!
  4. Σοβαρο προβλημα αυτο και ευτυχως για σενα το εχω περασει κ εγω :p Εκτος απο την οθονη δε δουλευουν ουτε τα πληκτρα αφης ετσι? Μηπως εβαλες κατα λαθος ρομ για αλλο κινητο? Εγω το επαθα αυτο οταν εβαλα στο μινι μου ρομ που προοριζοταν για το μινι προ. Στο φορουμ των xda υπηρχαν καποιοι που καταφεραν να διορθωσουν το προβλημα φλασαροντας διαφορες ρομ ο καθενας ελεγε τα δικα του αλλα εγω οτι κ να περναγα στο κινητο το προβλημα επεμενε! Τελικα ξανακλειδωσα bootloader με το flashtool για να μη φανει οτι εχω επεμβει στο κινητο και μετα εκανα εγκατασταση με το seus το τελευταιο επισημο λογισμικο και πηγα το κινητο για σερβις! Ηταν μεσα στην εγγυηση και ουτε που καταλαβαν οτι το ειχα πειραξει. Απο οτι μου ειπαν αλλαξαν ολοκληρη την οθονη, προεκυψε δηλαδη προβλημα στο hardware του κινητου αρα ειναι λογικο να μη διορθωνεται απλα φλασαροντας διαφορες ρομ. Ελπιζω να καταλαβα το προβλημα σου και να βοηθησα! Οτι αλλο θες στειλε!
  5. Οχι κανενα προβλημα! Αν εσενα δε σου ανοιγει το wifi μαλλον θα φταιει οτι δεν εχεις εγκαταστησεις τα wifi modules!! Οταν κανεις εγκατασταση το real ICS (δεν ξερω αν ισχυει και για αλλες ρομ) μετα θα πρεπει να εγκαταστησεις και τα wifi modules κανοντας install custom zip. Τα wifi modules μπορεις να τα κατεβασεις απο εκει που κατεβασες και τον kernel σου. Για παραδειγμα αν εχεις τον krsh kernel τα modules τα κατεβαζεις απο εδω http://www.mediafire.com/?fwcd1f1d9o15033
  6. Παιδια ζητω συγγνωμη για αυτο το ποστ μου! Μολις τωρα παρατηρησα οτι οταν λαμβανω ενα μηνυμα δε λειτουγει η φωτεινη ειδοποιηση με το led! Ουτε καν μπηκα στον κοπο να το ελεγξω αυτο στην αρχη γιατι νομιζα οτι το προβλημα αυτο ειχε ξεπεραστει εδω και καιρο! Αυτο παντως ειναι το μοναδικο bug που βρηκα και τωρα εξακολουθω να πιστευω οτι η καλυτερη εκδοση απο τις real ICS ειναι η 4.1 Και παλι συγγνωμη αν σας προκαλεσα ενθουσιασμο στην αρχη και βαλατε τη ρομ ενω εχει αυτο το ενοχλητικο bug!
  7. Η καταναλωση παντως στα ιδια πλαισια βλεπω να κυμαινεται...
  8. Αγαπητοι φιλοι μολις εγκατεστησα στο κινητο μου το νεο Real ICS 6 που βγηκε πριν λιγες μερες και ολα ειναι τελεια!! Την εχει βαλει κανενας αλλος? Ελπιζω να μην ανακαλυψω κανενα bug στην πορεια! Η μπαρα ρυθμισης της φωτεινοτητας ειναι το καλυτερο πραγμα του κοσμου :D
  9. Οποιος το δοκιμασει παρακαλω ας μας πει εντυπωσεις! Εγω προς το παρον εχω βολευτει με το real ICS 4.1 και αποφευγω τα πολλα πειραματα. Παντως δεν πρεπει να εχει καμια τρελη διαφορα το android 4.1 απο οσο ξερω η πιο σημαντικη βελτιωση ειναι στο animation του μενου που εχει πιο ομαλες μεταβασεις κλπ. Επισης απο οσο ξερω δεν προκειται να βγει επισημη αναβαθμιση σε android 4.1 απο τη sony.
  10. Πως ακριβως το καταφερες αυτο? Τι πηγες να κανεις και κολλησε? Λογικα θα ξεκλειδωνει αν περασεις με το seus το επισημο λογισμικο. Σε περιπτωση που εχεις ξεκλειδωσει bootloader θα πρεπει να τον ξανακλειδωσεις αλλιως το seus θα λεει το κινητο ειναι πειραγμενο δε το αναβαθμιζω :worry:
  11. Τα κινητα εχουν την ιδια τιμη! Δες εδω! (για την ακριβεια κατα εναν παραδοξο τροπο το mini ειναι και κατα τι φθηνοτερο :p) http://www.skroutz.gr/s/363404/Sony-Ericsson-Xperia-mini.html http://www.skroutz.gr/s/270056/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini.html Ριξε μια ματια και στα χαρακτηριστικα τους (αν και ειμαι σιγουρος οτι ηδη θα το εχεις ψαξει) http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-3125.php Χωρις δευτερη σκεψη θα σου προτεινα φυσικα το mini!
  12. Υπαρχει και αλλος τροπος τον οποιο αναλυω στο σοφο ποστ μου που θα δεις αν κανεις κλικ παρακατω! Θελει βεβαια λιγη εξοικειωση με τις εντολες της γραμμης εντολων των windows αλλα δεν ειναι τιποτα δυσκολο απλα ακολουθεις τις οδηγειες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4228653&posted=1#post4228653
  13. Καλά αυτό που λες είναι το μόνο σίγουρο! Το γέμισμα της κάρτας όμως μόνο μια φορά θα γίνει την πρώτη μέρα οπότε για μια φορά μπορώ να κάνω υπομονή! Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα δω διάφορα στην καθημερινή χρήση του κινητού ή όταν παίζω παιχνίδια κλπ! Το πόσο γρήγορα θα κάνει loading για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι είναι κυρίως θέμα επεξεργαστή έτσι δεν είναι; Αλλιώς αν έχεις αργή κάρτα το overclocking θα ήταν ανούσιο...
  14. Πήγα κ πήρα μια κάρτα μνήμης 32gb class 4! Το κινητό μου παίζει μια χαρά και δε μου φαίνεται πιο αργό από πριν! Λέτε αν έπαιρνα πιο γρήγορη κάρτα class 10 για παράδειγμα να έβλεπα καμία δραματική διάφορα στην ταχύτητα; Έχει κανείς τόσο γρήγορη κάρτα να μας πει εντυπώσεις; Εγώ πάντως ήμουν πάντα υπέρ της χωρητικότητας!
  15. Επιτελους η SE σοβαρευτηκε! Πριν βιαστειτε να κανετε ρουτ και να πειραξετε το κινητο περιμενετε πρωτα να κανετε την ενημερωση που λεει ο φιλος να δουμε πως θα παει το κινητο μετα :)
×
×
  • Create New...