zizu21 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πως κάνουμε βιντεοκλήση στο xperia mini pro?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πως κάνουμε βιντεοκλήση στο xperia mini pro?? βιντεοκληση μεσω του δικτυου κινητης δεν μπορεις να κανεις.μονο με καποιο προγραμμα(skype η αλλο )γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 βιντεοκληση μεσω του δικτυου κινητης δεν μπορεις να κανεις.μονο με καποιο προγραμμα(skype η αλλο )γινεται Παιδια καλησπερα και καλη χρονια εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο ενω μιλαω μου κλεινει ξαφνικα η κληση μηπως εχει αντιμετωπισει καποιος την ιδια περιπτωση?και αν υπαρχη καποια λυση.το τηλεφωνο ειναι το απλο το xperia οχι το pro και φοραει το τελευταιο update της Sony 4.0.4...ευχαριστω για το χρονο σας και καλη χρονια σε ολους... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο ενω μιλαω μου κλεινει ξαφνικα η κληση μηπως εχει αντιμετωπισει καποιος την ιδια περιπτωση?και αν υπαρχη καποια λυση.το τηλεφωνο ειναι το απλο το xperia οχι το pro και φοραει το τελευταιο update της Sony 4.0.4...ευχαριστω για το χρονο σας και καλη χρονια σε ολους... Εχεις κοσμοτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ναι... και πριν μια βδομαδα αλλαξα sim γιατι η παλια ειχε γινει χαλια λες να ειναι το προβλημα της COSMOTE? Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ναι... και πριν μια βδομαδα αλλαξα sim γιατι η παλια ειχε γινει χαλια λες να ειναι το προβλημα της COSMOTE? Εχω αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παλιοτερα με "πεσιμο" κλησεων (μαλιστα εβγαζε χαρακτηριστικα ενα τριγωνακι πανω σαν να εχανε το σημα ακαριαια) και παλια το αντιμετωπιζαν πολλοι το προβλημα με κοσμοτε. Το περιεργο ειναι οτι εφτιαξε μονο του. Δοκιμασε να βαλεις στο δικτυο μονο gsm για αρχη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εχω αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παλιοτερα με "πεσιμο" κλησεων (μαλιστα εβγαζε χαρακτηριστικα ενα τριγωνακι πανω σαν να εχανε το σημα ακαριαια) και παλια το αντιμετωπιζαν πολλοι το προβλημα με κοσμοτε. Το περιεργο ειναι οτι εφτιαξε μονο του. Δοκιμασε να βαλεις στο δικτυο μονο gsm για αρχη. Οκ φιλε μου το θα το τσεκαρω μονο σε gsm για αρχη και βλεπουμε.παντως και μενα μου εχει συμβει να χασει το σημα ακαριαια βγαζοντας το τριγωνακι πανω.ισως να φταιει το 3g της κοσμοτε...οκ.σε ευχαριστω για την απαντηση και τα λεμεεεε. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 το ISC είναι επίσημο η το περνάς μόνος ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πιο επισημο δεν γινεται! Ειχαμε κανα νεο για καμια εκδοση για τα μινι μας η τιποτα; Εχει κανεις custom rom ολοκληρωμενη προταση χωρις buggies και δοκιμασμένη ; Λεω να πειραματιστω λιγο γιατι βαρεθηκα με τα στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosDagon Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια ωστε να μπορεσω να επαναφερω το android v2.3 (Gingerbread) στο S.E xperia mini,υστερα απο update που του εκανα σε v4.0 (Ice Cream Sandwich). :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_lostre Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχω αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παλιοτερα με "πεσιμο" κλησεων (μαλιστα εβγαζε χαρακτηριστικα ενα τριγωνακι πανω σαν να εχανε το σημα ακαριαια) και παλια το αντιμετωπιζαν πολλοι το προβλημα με κοσμοτε. Το περιεργο ειναι οτι εφτιαξε μονο του. Δοκιμασε να βαλεις στο δικτυο μονο gsm για αρχη. Εγώ έχω βονταφον και από τότε που έκανα αναβάθμιση σε android 4 το παθαίνει συχνά. Γενικά το κινητό μου κολλίεται πολύ. Σκέφτομαι οτι έκανα βλακεία που το αναβάθμισα. Ξέρει κανένας τρόπο να το πάω πίσω στο android 2.3 χωρίς να το πάω στην sony? Το κινητό είναι εργοστασιακό ,χωρίς root και άλλα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Η κοπέλα μου έχει το Sony Xperia Mini pro U20i σε μια έκδοση 2.3 Kernel και κάτι άλλα αλαμπουρνέζικα. Θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείτε εσείς πιο σταθερή έκδοση για την εν λόγω συσκευή και να μου περιγράψετε τη διαδικασία (είτε αναλυτικά, είτε μέσω guide how to do) για να περάσω καθαρή έκδοση, να σβήσω τα ΠΑΝΤΑ από το κινητό και να το στήσω από την αρχή. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ρωτάτε πράγματα που έχουν απαντηθεί μόλις 2-3 σελίδες πίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Από αυτά που διάβασα στις 2-3 σελίδες πίσω, διαπιστώνω ότι άλλοι είναι εντάξει στην 4.0.4 κι άλλοι όχι θέλοντας να επιστρέψουν σε μια εκ των 2.3.3, 2.3.4 , 2.3.6 Εγώ απλά ρωτάω κάποιον αν γνωρίζει βάσει δοκιμών και πειραμάτων ποια είναι η πιο σταθερή έκδοση λογισμικού για το U20i και που μπορώ να βρω τη διαδικασία αυτή διότι δε γνωρίζω τίποτα απολύτως από Android μια και είμαι χρήστης iOS. Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) ειχα το Χ10mini και τωρα που εχω το xperia mini ST15i εχω χασει λιγο την μπαλα... Μπορει καποιος να μου πει αν εβαλε αλλη ROM και ποια ειναι η διαδικασια? εχω ηδη ROOT και εχω κατεβαση και μια ( ROMS smultron ) αλλα kernel? δεν μπορω να βρω. Την ολη διαδικασια θελω να μαθω απο την αρχη 1. ROOT - ΕΧΩ 2. ClockworkMod Recovery - OXI 3. Ξεκλειδωμa Bootloader - unlocking - OXI Edited January 9, 2013 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παιδες απο navigation το προτείνεται? δοκιμασα το sygic για 7 μερες trial ..λιγο φτωχο αλλα οκ για τζαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παιδες απο navigation το προτείνεται? δοκιμασα το sygic για 7 μερες trial ..λιγο φτωχο αλλα οκ για τζαμπα Για αυτά τα προγράμματα συζητάμε εδώ...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ειχα το Χ10mini και τωρα που εχω το xperia mini ST15i εχω χασει λιγο την μπαλα... Μπορει καποιος να μου πει αν εβαλε αλλη ROM και ποια ειναι η διαδικασια? εχω ηδη ROOT και εχω κατεβαση και μια ( ROMS smultron ) αλλα kernel? δεν μπορω να βρω. Την ολη διαδικασια θελω να μαθω απο την αρχη 1. ROOT - ΕΧΩ 2. ClockworkMod Recovery - OXI 3. Ξεκλειδωμα Bootloader - unlocking - OXI για να εγκαταστησεις ευκολα clockworkmod recovery κατεβασε την εφαρμογη x-parts απο το play store!αν την ψαξεις λιγο την εφαρμογη θα βρεις μια επιλογη που λεει reboot into recovery!θα σου κανει επανεκιννηση το κινητο κ θα ξανανοιξει σε clockworkmod recovery! οσο αναφορα το ξεκλιδωμα του bootloader δεν το εχω ψαξει ποτε μου για να σου πω!ψαξε λιγο στις προηγουμενες σελιδες!νομιζω εχει ξαναδωθει απαντηση πολλες φορες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδια παρακαλω δυο ερωτησεις... εχει η γυναικα μου το εξπιρια μινι. 1)πως κλεινουν οι ανοιχτες εφαρμογες ωστε να μη τρεχουν στο παρασκηνιο και τρωνε μπαταρια? 2)πηγα να τις εγκαταστησω το navigon αλλα ελεγε οτι η εκδοση που εχει δεν επιτρεπει να εγκατασταθει σε εξωτερικη μνημη και στην εσωτερικη μνημη δεν εχει χωρο. εντωμεταξυ 10 φωτος εχει ολες κιολες. τι να κανω? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 για να εγκαταστησεις ευκολα clockworkmod recovery κατεβασε την εφαρμογη x-parts απο το play store!αν την ψαξεις λιγο την εφαρμογη θα βρεις μια επιλογη που λεει reboot into recovery!θα σου κανει επανεκιννηση το κινητο κ θα ξανανοιξει σε clockworkmod recovery! οσο αναφορα το ξεκλιδωμα του bootloader δεν το εχω ψαξει ποτε μου για να σου πω!ψαξε λιγο στις προηγουμενες σελιδες!νομιζω εχει ξαναδωθει απαντηση πολλες φορες!:) Εισαι ωραιος ευχαριστο ειμαι οκ με το Clockworkmod. τωρα ξερεις αμα μπορω να βαλω ROΜ η πρεπει να flash αρο τον KERNEL οπως εκανα και με το χ10... Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εδώ θα βρεις ενδιαφέροντες οδηγούς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 παιδια παρακαλω δυο ερωτησεις... εχει η γυναικα μου το εξπιρια μινι. 1)πως κλεινουν οι ανοιχτες εφαρμογες ωστε να μη τρεχουν στο παρασκηνιο και τρωνε μπαταρια? 2)πηγα να τις εγκαταστησω το navigon αλλα ελεγε οτι η εκδοση που εχει δεν επιτρεπει να εγκατασταθει σε εξωτερικη μνημη και στην εσωτερικη μνημη δεν εχει χωρο. εντωμεταξυ 10 φωτος εχει ολες κιολες. τι να κανω? 1)αν εχεις εκδοση android 4 και πανω μπορεις να πας ρυθμισεις->διαχειρηση εφαρμογων και εκει μπορεις να κανεις απενεργοποιηση οποια εφαρμογη δεν χρειαζεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 1)αν εχεις εκδοση android 4 και πανω μπορεις να πας ρυθμισεις->διαχειρηση εφαρμογων και εκει μπορεις να κανεις απενεργοποιηση οποια εφαρμογη δεν χρειαζεσαι! Μονο απο εκει δηλαδη κλεινουνοι ανοιχτες εφαρμογες που τρεχουν στο προσκηνιο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μονο απο εκει δηλαδη κλεινουνοι ανοιχτες εφαρμογες που τρεχουν στο προσκηνιο? αν θες να κλεισεις εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι για να μην ξανανοιξουν ναι!αν παλι θες να τις κλεισεις προσωρινα ωστε να μην κολλαει το κινητο ψαξε στο play store για καποιον task killer(αν και δεν θα σου το συνιστουσα γιατι εχω ακουσει οτι οσο περισσοτερο τον χρησιμοποιεις τοσο πιο ευκολα θα κολλαει στο μελλον!χρησιμοποιησε τον με ΜΕΤΡΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 αν ειναι δυνατον ρε παιδια...δεν μπορεις να κλεισεις ενα προγραμμα δηλαδη απαυτο το κινητο? οτι android συσκευη αλλη εχω σου δινει τη δυνατοτητα να τα κλεινεις τα προγραμματα.... Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts