alfa Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Σε ευχαριστω... το ειχα ξεχασει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy19 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Γεια σας σήμερα που ήμουν έξω (είχε ζέστη) και έπαιζα ένα HD παιχνιδάκι ξαφνικά το κινητό τρελάθηκε και άρχισε να πατάει από μόνο του επανειλημμένα το capacitive Back button... Ναι ήταν το γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης, μετά από λίγη ώρα που το άφησα συνήλθε, αλλά παίζει να έκανα καμιά καμιά ζημιά στο κινητό; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 είπαμε με τον τεχνικό στο κατάστημα του Γερμανου κ θα στείλει mail για να διευκρινήσουν σε τι από τα δυο οφείλεται. Κ μόλις έρθει θα κοιτάξουμε κ το θέμα της υγρασιας κ στο κατάστημα. Από κει κ πέρα θα δούμε πώς θα κινηθώ. Την προστασία καταναλωτή δεν την είχα σκεφτεί. Σε ποιο ακριβως όμως?? Συνηγορο καταναλωτή (http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html), Γενική Γραμματεια Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/) ή Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών(http://kepka.org/) Thanks for the advice!! Μα φυσικά σε όλους αν έχεις ορεξη να το κυνηγησεις...:-) Πρεπει να σταματήσει αυτό το "αστείο" που μας λένε ότι φταίμε εμείς για τα παντα στο κινητο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
y_p Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλημέρα!!Και εγώ έχω το πρόβλημα της υπερθέρμανσης με τα soft keys και θα πρέπει οπωσδήποτε να το πάω για service καθώς τις τελευταίες μέρες και με τη ζέστη δε μπορώ να πάρω ούτε τηλέφωνο!! Το θέμα είναι όμως ότι έχω κάνει root και τώρα δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να γίνει επιτυχημένα το unrooting και να φύγει το superuser..Καμία βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλημέρα!!Και εγώ έχω το πρόβλημα της υπερθέρμανσης με τα soft keys και θα πρέπει οπωσδήποτε να το πάω για service καθώς τις τελευταίες μέρες και με τη ζέστη δε μπορώ να πάρω ούτε τηλέφωνο!! Το θέμα είναι όμως ότι έχω κάνει root και τώρα δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να γίνει επιτυχημένα το unrooting και να φύγει το superuser..Καμία βοήθεια??? Κάνε restore με το SEUS, πάρε ένα backup όμως για καλό και για κακό.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τι μπορω να κανω για να μην μου τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα ? Μεσα σε 4 ωρες παει 60% ! Το μονο που εχω βαλει ειναι το GO Launcher EX και το Advanced Task Killer για να τερματιζει τις εφαρμογες (τρεχουν συνεχεια facebook,αναπαραγ. στην συσκευη και ακομα 5-6!) Τι προτεινετε να κανω ?? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τι μπορω να κανω για να μην μου τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα ? Μεσα σε 4 ωρες παει 60% ! Το μονο που εχω βαλει ειναι το GO Launcher EX και το Advanced Task Killer για να τερματιζει τις εφαρμογες (τρεχουν συνεχεια facebook,αναπαραγ. στην συσκευη και ακομα 5-6!) Τι προτεινετε να κανω ?? τι εννοεις τρεχει συνεχεια το fb ? εχεις wi-fi και sync ενεργοποιημενα ολη την ωρα? αν ναι, -40% σε 4 ωρες ειναι λογικο ποσοστο Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καποιος να βοηθησει ρε παιδια γιατι μου την εχει δωσει, εχω το μινι προ με 2.3.4 και αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 , δεν μπορω με τιποτα να το κανω ροοτ. εχει κανει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καποιος να βοηθησει ρε παιδια γιατι μου την εχει δωσει, εχω το μινι προ με 2.3.4 και αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 , δεν μπορω με τιποτα να το κανω ροοτ. εχει κανει καποιος ? εχω την εντυπωση πωσ 4.0.2.Α.0.62 δεν ροοταρετε (ακομα). αλλα δεν ειμαι και σιγουρος :what: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εχω την εντυπωση πωσ 4.0.2.Α.0.62 δεν ροοταρετε (ακομα). αλλα δεν ειμαι και σιγουρος :what: Ισχυει...!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 εχω την εντυπωση πωσ 4.0.2.Α.0.62 δεν ροοταρετε (ακομα). αλλα δεν ειμαι και σιγουρος :what: καταλαβα μεχρι να γινει root θα εχει βγει η ics :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 τι εννοεις τρεχει συνεχεια το fb ? εχεις wi-fi και sync ενεργοποιημενα ολη την ωρα? αν ναι, -40% σε 4 ωρες ειναι λογικο ποσοστο Καλημερα Οχι ουτε μια φορα δεν εχω μπει στο fb ! Συγχρονισμο απενεργοποιημενο το εχω Για απλη χρηση το θελω το τηλεφωνο και γι αυτο θελω να μου κραταει η μπαταρια :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημερα Οχι ουτε μια φορα δεν εχω μπει στο fb ! Συγχρονισμο απενεργοποιημενο το εχω Για απλη χρηση το θελω το τηλεφωνο και γι αυτο θελω να μου κραταει η μπαταρια :( Δοκιμασε να απεγκαταστησεις τον task killer σε πρωτη φαση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Το απέγκατεστησα. Τώρα Δεν θα κλείνουν αυτόματα ότι τρέχει όμως. Τον φωτισμό οθόνης τον εχω χαμηλά. Και επίσης έβαλα ένα Boot Manager και έκλεισαν επιτέλους fb και κάποια Που Δεν χρησιμοποιούσα. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Το απέγκατεστησα. Τώρα Δεν θα κλείνουν αυτόματα ότι τρέχει όμως. Τον φωτισμό οθόνης τον εχω χαμηλά. Και επίσης έβαλα ένα Boot Manager και έκλεισαν επιτέλους fb και κάποια Που Δεν χρησιμοποιούσα. οντως τα task killers ειναι οτι χειροτερο.. επισης, εφοσον δεν χρησιμοποιεις fb και τα υπολοιπα, γιατι δεν τα σβηνεις? παντως η σειρα mini της xperia δεν φημιζεται για την αυτονομια της.. :O Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Από custom roms ποιες σταθερές παίζουν; Έχω ακούσει καλά λόγια για την cm7, αλλά τίποτα σε παγωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Καλησπέρα... Εχω το εξής πρόβλημα ... Με το που ανοίγω το κινητό και πατάω το pin τρελαίνεται κανει οτι θέλει πχ οταν ανοίγω καπια εφαρμογή ανοιγει για 3 δευτερόλεπτα και μετα με επιστρέφει στην αρχική οθόνη ... Του εχω δοκιμάσει factory reset τα παντά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μου έρχεται να του τραβήξω μια στον τοίχο να ηρεμήσω !!! Εχει κανένας άλλος το ιδιο πρόβλημα με εμένα ?? Πότε βγαίνει η ics ?? Edited April 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπέρα... Εχω το εξής πρόβλημα ... Με το που ανοίγω το κινητό και πατάω το pin τρελαίνεται κανει οτι θέλει πχ οταν ανοίγω καπια εφαρμογή ανοιγει για 3 δευτερόλεπτα και μετα με επιστρέφει στην αρχική οθόνη ... Του εχω δοκιμάσει factory reset τα παντά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μου έρχεται να του τραβήξω μια στον τοίχο να ηρεμήσω !!! Εχει κανένας άλλος το ιδιο πρόβλημα με εμένα ?? Έτσι όπως τα λες το θέμα της υπερθέρμανσης του back button μου ακούγεται φίλε... Στο service Θα έλεγα να το πας! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Έτσι όπως τα λες το θέμα της υπερθέρμανσης του back button μου ακούγεται φίλε... Στο service Θα έλεγα να το πας!Η μερικες φορές κολάει και το αριστερο button..Και οταν τρελενετε δονητε συνεχεια ...Το service που ακριβώς ειναι ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) τελικα ,δυστυχως,η ανησυχια μου οτι οσο περναει ο καιρος και πιανουν οι ζεστες τα φαινομενα της υπερθερμανσης του μινι μας θα επιδεινωνονται ,αποκτα βαση.μηπως ηρθε η ωρα η μαμα εταιρια να κανει κατι?καθε μερα σχεδον ,πλεον,ολο και καποιος το αναφερει το συγκεκριμενο προβλημα.εγω απο τα δυο μινι που εχω το ενα ειναι εδω και 10 μερες στο σερβις στην αθηνα με το προβλημα στα πληκτρα αφης που <<τρελενονται>>(μα καλα τι κανουν τοσο καιρο,απορια το εχω?).εχω σχεδον σταματησει να ασχολουμαι με το μινι μου με τον φοβο μην βγαλει και αυτο τα ιδια.τελικα αρχιζω και σκεφτομαι οτι ισως ηταν λανθασμενη η αγορα του.και το κακο ειναι οτι δεν μας δινουν και την ics να δουμε μηπως εκει το διορθωσαν...αν και χλωμο το κοβω. και με εκνευριζει τρελα οτι σε αλλα κινητα της σονυ εχουν ηδη παρει την τελευταια εκδοση (ανεπισημα και επισημα)και πλεον κανουν μοντινγκ σε αυτη και εμεις αναγκαζομαστε ακομα να ασχολουμαστε με τα πληκτρα αφης. Edited April 29, 2012 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδιά, μια ερώτηση. ύπαρχει κάτι που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε ώστε στην έναρξη κατά το άνοιγμα του τηλεφώνου να μην κάνει τόοοοοοσσηηη ώρα;; κάτι σαν τύπου απενεργοποίησης οθόνης έναρξης που είχαν τα παλιά μας κινητά... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 τελικα ,δυστυχως,η ανησυχια μου οτι οσο περναει ο καιρος και πιανουν οι ζεστες τα φαινομενα της υπερθερμανσης του μινι μας θα επιδεινωνονται ,αποκτα βαση.μηπως ηρθε η ωρα η μαμα εταιρια να κανει κατι?καθε μερα σχεδον ,πλεον,ολο και καποιος το αναφερει το συγκεκριμενο προβλημα.εγω απο τα δυο μινι που εχω το ενα ειναι εδω και 10 μερες στο σερβις στην αθηνα με το προβλημα στα πληκτρα αφης που <<τρελενονται>>(μα καλα τι κανουν τοσο καιρο,απορια το εχω?).εχω σχεδον σταματησει να ασχολουμαι με το μινι μου με τον φοβο μην βγαλει και αυτο τα ιδια.τελικα αρχιζω και σκεφτομαι οτι ισως ηταν λανθασμενη η αγορα του.και το κακο ειναι οτι δεν μας δινουν και την ics να δουμε μηπως εκει το διορθωσαν...αν και χλωμο το κοβω. και με εκνευριζει τρελα οτι σε αλλα κινητα της σονυ εχουν ηδη παρει την τελευταια εκδοση (ανεπισημα και επισημα)και πλεον κανουν μοντινγκ σε αυτη και εμεις αναγκαζομαστε ακομα να ασχολουμαστε με τα πληκτρα αφης.Και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω μου εχει σπάσει τα νευρα !! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδιά, μια ερώτηση. ύπαρχει κάτι που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε ώστε στην έναρξη κατά το άνοιγμα του τηλεφώνου να μην κάνει τόοοοοοσσηηη ώρα;; κάτι σαν τύπου απενεργοποίησης οθόνης έναρξης που είχαν τα παλιά μας κινητά... Όχι, ειδικά αν δεν έχεις κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Η μερικες φορές κολάει και το αριστερο button..Και οταν τρελενετε δονητε συνεχεια ...Το service που ακριβώς ειναι ?? Να πω την αλήθεια το service της SE στην Αθήνα δεν ξέρω που είναι...:( Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Να πω την αλήθεια το service της SE στην Αθήνα δεν ξέρω που είναι...:(Ξέρεις που μπορώ να δω που εχει service η Σονυ ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts