Jump to content

billy19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billy19

  1. Γεια σας πρόσφατα άκουσα αυτή την μουσική από το trailer του Vampire Diaries http://www.youtube.com/watch?v=YQ8caYo8SCw αλλά έφαγα τον κόσμο και δεν την βρίσκω! Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...
  2. Μιλάω για μια αναβάθμιση που γίνεται ειδικά για το θέμα των κουμπιών, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται να το κάνουμε μόνοι μας (εκτός αν δεν σε πειράζει να χάσεις την εγγύηση μπορείς να βάλεις το calibration script απ το xda).
  3. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Αν σου τύχει όμως διορθώνεται με μια αναβάθμιση λογισμικού σε κάποιο service center της SE.
  4. Δηλαδή το πήγες ήδη μια φορά σε service, στο φτιάξαν, και ξαναεμφανίζει το πρόβλημα με τα κουμπιά που τρελένονται; Εγώ από τότε που το πήγα για επιδιόρθωση δεν το ξαναεμφάνισε. Αλλά ίσως η ακτινοβολία να είναι ένα θέμα όπως λες.
  5. Κατάλαβα. Μου άρεσε η ics αλλά αυτό το θέμα μετην κάμερα είναι ένα αρκετά μείον. Μπορεί να το γυρίσω σε gingerbread (στο κάτω κάτω δεν του λείπει τίποτα)
  6. Παιδιά από τότε που έβαλα ICS μου φαίνεται πως όταν βγάζω βίντεο έχει λιγότερα frames, επειδή η αίσθηση δεν είναι η ίδια. Σαν να "σκαλώνει" λίγο... Το πρόσεξε κανείς άλλος;;; Και εδώ σύγκριση βίντεο από gingerbread και ics στο mediainfo, αν μπορεί κάποιος να διαλευκάνει την υπόθεση. http://img844.imageshack.us/img844/517/videocomparison.jpg
  7. Όντως. Είδα να αναφέρεται και μια λύση από το xda forum με ένα script. Μήπως το δοκίμασε κανείς; Και κάτι ακόμα, αν κάνω root το κινητό μου (εφόσον αυτό θέλει πρώτα) θα σταματήσει να ισχύει η εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :)
  8. Παιδια θελω λιγο την βοηθεια σας. Τωρα τελευταια μετα απο περιπου 1 ωρα συνεχης χρησης το κινητο αρχιζει να τρελενεται! Παταει τα soft buttons συνεχεια! Μαλλον επειδη ανεβαζει θερμοκρασια, αλλα τωρα τι θα γινει τετοια θα μου κανει καινουριο κινητο; Σε εσας εχει γινει αυτο και αν ναι μετα απο ποση ωρα χρησης; Τι να πω... Μου αρέσει να παιζω παιχνιδια και να βλεπω κανα βιντεακι που και που αλλα φαινεται το xperia mini δεν ειναι και τοσο για τετοια.. Αλλα αυτο που με κανει εντυπωση ειναι οτι μια φιλη μ εχει το ιδιο κινητο και δεν της εχει παθει τπτ τετοιο.
  9. Γεια σας σήμερα που ήμουν έξω (είχε ζέστη) και έπαιζα ένα HD παιχνιδάκι ξαφνικά το κινητό τρελάθηκε και άρχισε να πατάει από μόνο του επανειλημμένα το capacitive Back button... Ναι ήταν το γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης, μετά από λίγη ώρα που το άφησα συνήλθε, αλλά παίζει να έκανα καμιά καμιά ζημιά στο κινητό; :(
  10. Καλησπέρα και χριστός ανέστη. Έχουμε νέα για το ICS στα Xperia Mini; Στο thread του neo v διάβασα ότι κάποιοι το έχουν περάσει ήδη και λέω μήπως...
  11. Καλησπέρα. Πώς γίνεται να βγάζουμε screenshot την οθόνη του Xperia mini; Edit: οκ το βρήκα, πατάμε κρατημένο το κουμπί κλειδώματος/απενεργοποίησης και βγαίνει ένα μενού με την επιλογή "λήψη στιγμαιότυπου" :D
  12. Να ρωτήσω κάτι. Κάπου εδώ είδα να λέει κάποιος ότι γίνεται να βάλουμε Bravia Engine σε αυτό το κινητό (με αυτό το link). Μήπως το δοκίμασε κανείς; Δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι... Edit: sorry αν αναφέρθηκε ξανά αυτό το θέμα :)
  13. Παιδιά το κινητό πως είναι σε μέγεθος; Μήπως είναι πολύ μεγάλο;
  14. Μια ερώτηση σε αυτούς που το έχουν αγοράσει, η οθόνη του πως σας φαίνεται;
  15. Παιδιά πολύ ωραίο κινητό αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να του κατεβάσουν λίγο την τιμή (αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά του με άλλα των 200 ευρώ). Εγώ τώρα γενικά ψάχνομαι για καινούριο κινητό και κάπως έτσι το βλέπω αλλά τι να πω μπορεί να κάνω λάθος. :)
  16. Ναι αυτό ακριβώς εννοούσα! Σ' ευχαριστώ :D
  17. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό τραγούδι παίζει στην διαφήμιση του Supernatural στο Star;;; Η σειρά ξεκινάει στις 12:00πμ. (Αν χρειαστεί, θα προσπαθήσω να πετύχω την διαφήμιση και να γράψω ένα απόσπασμα για να καταλάβετε ποιό λέω. :) ) ΥΓ: Πολύ ωραίο φόρουμ ;)
×
×
  • Create New...