Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισκευάστηκε σε κανένα το συγκεκριμένο πρόβλημα από την SE και αν ξέρει πως?

εμενα μου ειπαν οτι ειναι γνωστο προβλημα αυτο δηλαδη το βλεπουν αρκετα συχνα και πως γινεται σε μια μερα.

περιεργο που σου ειπαν 10-12 μερες εσενα :-/.. μηπως ξερουμε απο τι προκαλειται το προβλημα ωστε να προσπαθησουμε

να το αποφυγουμε απτο να ξαναγινει στο μελλον?

κοιτα στον γερμανο που πηγα στην αρχη (απο εκει αγοραστηκε) μου ειπαν οτι ειναι πολυ συχνο (σχεδον τα μισα μινι που πωληθηκαν επεστρεψαν με αυτο το προβλημα).10-12 εργασιμες μου ειπαν και εκει.απο οτι ειπαν κανουν αναβαθμιση και μετα,αν μεινει το προβλημα,παει για αλλαγη πλακετας η ισως και αντικατασταση.

στο σερβις της σονυερικσσον που πηγα μετα μου ειπαν οτι ειναι η πρωτη φορα που τους ερχεται μινι με αυτο το προβλημα και οτι θα το προωθησει απευθειας στα κεντρικα για επιλυση.10-12 μερες και εκει.

και πες μου τωρα εσυ τι να κανω τωρα?να το παω στον γερμανο η να το παω στο σερβις?εσυ τι θα εκανες?

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοιτα στον γερμανο που πηγα στην αρχη (απο εκει αγοραστηκε) μου ειπαν οτι ειναι πολυ συχνο (σχεδον τα μισα μινι που πωληθηκαν επεστρεψαν με αυτο το προβλημα).10-12 εργασιμες μου ειπαν και εκει.απο οτι ειπαν κανουν αναβαθμιση και μετα,αν μεινει το προβλημα,παει για αλλαγη πλακετας η ισως και αντικατασταση.

στο σερβις της σονυερικσσον που πηγα μετα μου ειπαν οτι ειναι η πρωτη φορα που τους ερχεται μινι με αυτο το προβλημα και οτι θα το προωθησει απευθειας στα κεντρικα για επιλυση.10-12 μερες και εκει.

και πες μου τωρα εσυ τι να κανω τωρα?να το παω στον γερμανο η να το παω στο σερβις?εσυ τι θα εκανες?

σοβαρα? το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο, και στη Λαμια δεν εχει Πλαισιο οποτε απευθυνθηκα κατευθειαν σε σερβις.. και μου ειπαν οτι υπαρχει επισημο κοντα σε μενα σε Βολο και Λαμια. Περνω πρωτα Βολο για ενημερωση: μου λενε οτι σε μια μερα ειναι ετοιμο το πολυ, δηλαδη μπορουσα να το στειλω και να μου το στειλουν πισω την αλλη μερα και μαλιστα οταν αναφερα το προβλημα το χαρακτηρισε ο τυπος που μιλησα ως "το κλασσικο". Μετα παιρνω και στη Λαμια και με ρωτησαν τι εχει και αναφερα το προβλημα και μου λενε "ναι ναι ναι.. φερτε το απο εδω.....αν φτιαχνετε εδω θα το εχετε την επομενη μερα αλλιως αν χρειαστει να σταλει αθηνα θα παρει 6-7 εργασιμες". Τωρα εγω το εδωσα σημερα το πρωι και αυριο θα εχω νεοτερα.. δοκιμασε να επικοινωνησεις και με καποιο αλλο επισκευαστικο κεντρο οπως εκανα εγω για να σαι σιγουρος οτι εκει που θα το πας ξερουν τι τους γινεται :-/

Coolpad F1 (8297W)

Πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι ενα τετοιο πανέμορφο,δυνατό και βολικό μηχανάκι εχει παρουσιάσει τοσο σοβαρό πρόβλημα..δυστυχώς δεν ειναι μια και δύο παρτίδες που έχουν θέμα..μιλαμε και για συσκευές που φεύγουν από τα εργοστάσια το 2012!

Αχ ρε σονυ κατεστρεψες τον διάδοχο του πιο επιτυχημένου σου κινητού....

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω και κατι αλλο

καποιος που το ειχε αυτο το προβλημα και το πηγε για φτιαξιμο σε σερβις..

πλεον ολα ενταξει με τη συσκευη!??! δεν ξαναπαρουσιασε κατι, σωστα?

Coolpad F1 (8297W)

να ρωτησω και κατι αλλο

καποιος που το ειχε αυτο το προβλημα και το πηγε για φτιαξιμο σε σερβις..

πλεον ολα ενταξει με τη συσκευη!??! δεν ξαναπαρουσιασε κατι, σωστα?

To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το πήγα σε επίσημο service-κατάστημα της SE και μετά από 4-5 ώρες με ειδοποίησαν και το παρέλαβα πίσω (Ηράκλειο Κρήτης). Του έκαναν αναβάθμιση και καλιμπράρισμα της οθόνης και των πλήκτρων αφής. Το έχω στα χέρια μου 1 περίπου εβδομάδα και δεν έχει παρουσιάσει (προς το παρόν) το παραμικρό πρόβλημα!!!

Διαβάστε και 4-5 σελίδες πίσω στο forum ρε παιδιά... όλο τα ίδια θα λέμε??? Δεν είναι καλό να spammάρουμε...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4067147#post4067147

Edited by grego_z

Διαβάστε και 4-5 σελίδες πίσω στο forum ρε παιδιά... όλο τα ίδια θα λέμε??? Δεν είναι καλό να spammάρουμε...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4067147#post4067147

αφου ειναι τοσο συχνο φαινομενο θα μπορουσε ο topic starter να κανει sticky το κομματι που απευθυνεται στο συγκεκριμενο προβλημα :) επισης το συγκεκριμενο ποστ το διαβασα, απλα δεν με καλυπτει μια μεμονομενη περιπτωση! επισης πιστευω πως 1 βδομαδα ειναι σχετικα λιγος καιρος για "testing" (ελπιζω να μη σου ξαναβγαλει τπτ). δεν υπαρχει καποιος που εκανε το συγκεκριμενο σερβις και να χει περασει περισσοτερο απο 1,5 μηνας απο τοτε?

κατι αλλο που διαβασα.. σε ενα προηγουμενο post αναφερθηκε πως ο bootloader ξανακλειδωνει (ενω αλλος ειπε πως δεν γινεται αυτο). τελικα τι ισχυει? και αν ισχυει πως ξανα κλειδωνει υπαρχει καποιο link για how-to καπου?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

........κατι αλλο που διαβασα.. σε ενα προηγουμενο post αναφερθηκε πως ο bootloader ξανακλειδωνει (ενω αλλος ειπε πως δεν γινεται αυτο). τελικα τι ισχυει? και αν ισχυει πως ξανα κλειδωνει υπαρχει καποιο link για how-to καπου?

Με δικό σου ρίσκο πάντα... εγώ δεν τον έχω κάνει unlock και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Διάβασε προσεκτικά πριν κάνεις οτιδήποτε πάντως.

http://www.theandroidsoul.com/guide-how-to-relock-boot-loader-on-xperia-arc/

Κάπου στους xda διάβασα ότι το παραπάνω δουλεύει και για το mini μας.

Καλή επιτυχία!!

Με δικό σου ρίσκο πάντα... εγώ δεν τον έχω κάνει unlock και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Διάβασε προσεκτικά πριν κάνεις οτιδήποτε πάντως.

http://www.theandroidsoul.com/guide-how-to-relock-boot-loader-on-xperia-arc/

Κάπου στους xda διάβασα ότι το παραπάνω δουλεύει και για το mini μας.

Καλή επιτυχία!!

ευχαριστω φιλε μου :-) γενικοτερα ειμαι υπερ του πειραγματος.. οποτε και να κρατηθω μια βδομαδα..δυο βδομαδες..

ε καπου εκει θα λυγισω..χαχα

Coolpad F1 (8297W)

ευχαριστω φιλε μου :-) γενικοτερα ειμαι υπερ του πειραγματος.. οποτε και να κρατηθω μια βδομαδα..δυο βδομαδες..

ε καπου εκει θα λυγισω..χαχα

Οταν λυγισεις πες μου τα αποτελεσματα γιατι με ενδιαφερει; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν λυγισεις πες μου τα αποτελεσματα γιατι με ενδιαφερει; :p

Θυμάμαι που το ψάχναμε και πριν κανά μήνα-ενάμιση (πριν τον ξεκλειδώσουμε)... Χαίρομαι που βρήκαμε τρόπο...

Όπως διάβασα τον τρόπο η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε το Vol up ή Vol down αντί για το back...

Όσο για το πρόβλημά μου. Κάρτα έχω :lol: και άλλη συσκευή να δοκιμάσω δεν.... Οπότε κάποια λύση κάποιος?

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

απο ποιοτητα ηχου πως πατε?

Η θήκη σιλικόνης μου τα χαλάει λίγο... αν την βγάλω τέλεια!

Never stop dreaming

αυτο λες? δεν νομιζω..

Τι σου παρουσιάζει?

Never stop dreaming

Τι σου παρουσιάζει?

δεν το εχω εγω η κοπελα μου.

κανει εν "γρρρρ" οταν μιλαει.

εχει εγγυηση το καλυπτει λες..;

επειτα απο λιγο ψαξιμο, λεγεται πως υπαρχει λυση για το προβλημα αυτο με το back button που προκαλειται απο την θερμοτητα

εδω ο οδηγος που πρεπει να ακολουθηθει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387605&page=8

δεν το εχω δοκιμασει και αχρειαστο να ειναι, αλλα αν καποιος εχει το προβλημα και ειναι και

εκτος εγγυησης ισως στραφει προς αυτη την λυση

μολις βρηκα και τον ιδιο οδηγο (αναλυτικοτερα) που ακολουθησαν περισσοτεροι χρηστες και δηλωνουν πως ολα οκ μετα απο αυτο!.. τον παραθετω εδω:

just go to wotanserver.com and choose xperia mini.

then download all things needed from wotanserver. u also need an account of the web.

use wotanserver to flash your phone back to build number .42 (i used .42 cuz not sure which other .XX can also be used).

after flashing, download doomlord v4 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841876&d=1325678726) to root your phone.

Before u Root:

(1) Make sure u have installed adb drivers for ur device

(2) Enable "USB DEBUGGING" from (Menu\Settings\Applications\Development)

(3) Enable "UNKNOWN SOURCES" from (Menu\Settings\Applications)

(4) [OPTIONAL] increase screen timeout to 10 minutes

(5) Connect USB cable to PHONE and then connect to PC

(6) Skip "PC Companion Software" prompt on device

after rooting, download GScript Lite from android market place.

use GScript Lite to run code below :

dev=/sys/devices/platform/spi_qsd.0/spi0.0

fw=touch_smultron_sony.hex

cyttsp_fwloader -dev $dev -fw /system/etc/firmware/$fw -verify_only

sleep 5

reboot -p

the phone will then shutdown and it should be fixed.

**i've tried updated back to build number .62 and the button went crazy again. now i stay at .42 and no more problem.

hope this can help.

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Καλησπερα παιδια. Μολις επεστρεψα απο την SE με το μινι μου,το γνωστο προβλημα με την υπερθερμανση.

Εκαναν μια μερα για την επισκευη,αλλα οταν πηγα και ρωτησα τι αλλαξανε και μου ειπε εγινε αναβαθμιση λογισμικου,ηθελα να το παρω,να της το πεταξω στη μουρη και να σηκωθω να φυγω. :wacko:

Πλακα πλακα ομως τωρα το λειτουργησα για κανενα 10λεπτο και ειναι οκ....ενω πριν στα 4 λεπτα αρχισαν παλι τα δικα τους τα πληκτρα....

Δοκίμασα να φτιάξω το Mini με το gscript και δούλεψε. το καλό είναι ότι άλλαξα rom μετά απο δύο μέρες και φαίνεται ότι το κινητό εξακολουθεί να μην παρουσιάζει πρόβλημα απο τότε που το πείραξα με το παραπάνω προγραμματάκι. για όποιον είναι root το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

δεν το εχω εγω η κοπελα μου.

κανει εν "γρρρρ" οταν μιλαει.

εχει εγγυηση το καλυπτει λες..;

Μήπως κάτι με το μικρόφωνο... Ας κάνει ένα πειραματάκι. Αν μιλάει από handsfree ας τα ξεσθνδέσει και να μιλήσει. Αν μιλάει από το μικρόφωνο του κινητού ας απομακρύνει μαλλιά, χρυσαφικά ή μπιζού... Εκτός αν έχει άλλο κινητό πάνω της και επηρρεάζει! Αν και δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό!

Αλλιώς, αφού είναι και στην εγγύηση, ας το πάει μια βόλτα στο service... Δεν της έπεσε τίποτα κάτω ή σε νερό ή οτιδήποτε σωστά?

Never stop dreaming

αφου ειναι τοσο συχνο φαινομενο θα μπορουσε ο topic starter να κανει sticky το κομματι που απευθυνεται στο συγκεκριμενο προβλημα :) επισης το συγκεκριμενο ποστ το διαβασα, απλα δεν με καλυπτει μια μεμονομενη περιπτωση! επισης πιστευω πως 1 βδομαδα ειναι σχετικα λιγος καιρος για "testing" (ελπιζω να μη σου ξαναβγαλει τπτ). δεν υπαρχει καποιος που εκανε το συγκεκριμενο σερβις και να χει περασει περισσοτερο απο 1,5 μηνας απο τοτε?

κατι αλλο που διαβασα.. σε ενα προηγουμενο post αναφερθηκε πως ο bootloader ξανακλειδωνει (ενω αλλος ειπε πως δεν γινεται αυτο). τελικα τι ισχυει? και αν ισχυει πως ξανα κλειδωνει υπαρχει καποιο link για how-to καπου?

Εγώ ήμουν αυτός που υποστήριζε πως μπορεί να ξανά κλειδωθεί. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 έχει και άλλα χρήσιμα;)

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Καλησπερα παιδια. Μολις επεστρεψα απο την SE με το μινι μου,το γνωστο προβλημα με την υπερθερμανση.

Εκαναν μια μερα για την επισκευη,αλλα οταν πηγα και ρωτησα τι αλλαξανε και μου ειπε εγινε αναβαθμιση λογισμικου,ηθελα να το παρω,να της το πεταξω στη μουρη και να σηκωθω να φυγω. :wacko:

Πλακα πλακα ομως τωρα το λειτουργησα για κανενα 10λεπτο και ειναι οκ....ενω πριν στα 4 λεπτα αρχισαν παλι τα δικα τους τα πληκτρα....

τωρα που περασαν αρκετες ωρες ειχες κανενα κρουσμα?

εμενα δεν γινεται λενε με απλη αναβαθμιση στο σερβις της Λαμιας και σταλθηκε (χωρις να με ρωτησουν)

Αθηνα και θα εχω νεα τους σε 5-6 μερες. Υπαρχει και ενδεχομενο μου ειπαν για αντικατασταση διοτι το δικο μου

ειχε και το θεματακι με την καμερα του. (δεν θα με χαλαγε νεα συσκευη :ninja:)

Coolpad F1 (8297W)

Πως να αποθηκεύσω τα μην'υματα του κινητού μου στον υπολογιστή παιδιά ξεέρει κανένας;;

εγω ξερω μονο οτι μπορεις να τα κανεις backup στο gmail σου, υπαρχει εφαρμογη στο market.

Coolpad F1 (8297W)

Πως να αποθηκεύσω τα μην'υματα του κινητού μου στον υπολογιστή παιδιά ξεέρει κανένας;;

Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο από τα παρακάτω???

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.bobarctor.smsbackup&feature=search_result

Και οι 2 αυτές εφαρμογές αποθηκεύουν τα sms σου σε ένα αρχείο xml στην sdcard, το οποίο μπορείς να το κρατήσεις και στο PC σου.

Τώρα αν θες να μπορείς να τα διαβάζεις στο PC, δεν ξέρω αν γίνεται με το xml.... αλλά όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει!

Γενικά για BACKUP στις Android συσκευές μας, δείτε στο παρακάτω link:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171

Edited by grego_z

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro