konstantinoslp Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ximikos_fil συμφωνω σε οσα λες!και ειναι καλο να το ακουσ απο ενα ατομο που εχει σαν πρωτο κινητο,το καλυτερο της αγορας..:) το θεμαπαντως ειναι να το υποστηριξει κιολας.. Οσο για την αναβαθμιση,γιατι σε καιει τοσο πολυ;σε λιγο καιρο θα παρουν την 2.3.4 και θα μαστε ολοι στα ιδια..μην αγχωνεσαι. cool_pipis ποιος ειναι ο τροπος για να τις βαζεις χωρις να πιανει αερα;; ΠΑΙΔΙΑ θελω μια χαρη οποιος εχει αγορασει μεμβρανες για το προ και δεν χρησιμοποιει την εργοστασιακη που εδινε με το κινητο!να την πληνει να μου πει αν χαλαει γιατι εχει μαζεψει κατι τριχουλες στην κολλα και θελω να την πληνω! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το πηρα σημερα με επιδοτηση για την γυναικα μου (το απλο μινι). Ειναι απλα εκπληκτικο. Ψαρωσα πολυ με την ποιοτητα της οθονης. Πολυ ζωντατα χρωματα λες και θα ξεπηδαγανε απο μεσα. Ταχυτατο παντου. ?Το UI του επισης παρα πολυ καλο. ΤΟ βραδυ θα το δω περισσοτερο παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Υ.Σ Λες να παω και εγω για Xperia τελικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 cool_pipis ποιος ειναι ο τροπος για να τις βαζεις χωρις να πιανει αερα;; . στο video εδω την εβαλα οπως δειχνει στο 0:19 εως το 0:35 και δεν μου αφησε καθολου φουσκαλες... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το πηρα σημερα με επιδοτηση για την γυναικα μου (το απλο μινι). Ειναι απλα εκπληκτικο. Ψαρωσα πολυ με την ποιοτητα της οθονης. Πολυ ζωντατα χρωματα λες και θα ξεπηδαγανε απο μεσα. Ταχυτατο παντου. ?Το UI του επισης παρα πολυ καλο. ΤΟ βραδυ θα το δω περισσοτερο παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Υ.Σ Λες να παω και εγω για Xperia τελικα?? εγω λεω να καταβατζωσεις το κινητο απο την κυρα και να της παρεις κανενα με 100 ευρω να κανει τη δουλεια της..:lol: στο video εδω την εβαλα οπως δειχνει στο 0:19 εως το 0:35 και δεν μου αφησε καθολου φουσκαλες... φιλε μου υπαρχει ενα θεματακι τωρα πια...εβγαλα πρωτα τα προστατευτικα επειδη δεν καταλαβαινα πως μπαινει και μετα την εβαλα...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω; και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται? Edited September 23, 2011 by gsymia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) εγω λεω να καταβατζωσεις το κινητο απο την κυρα και να της παρεις κανενα με 100 ευρω να κανει τη δουλεια της..:lol: χαχα δεν ειναι κακη ιδεα. Θελω ομως μεγαλυτερη οθονη. Αν και δεν ειναι κακια και η 3αρα... Edited September 23, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω; και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται? μπορεις να παραγγειλεις απο ebay γιατι εδω νομιζω ειναι ακριβες.. για task manager χρησιμοποιω το advanced Task Killer που μπορεις να το βαλεις να κανει και απο μονο του kill σε εφαρμογες... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Χθες το αγόρασα και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενος! Μια ερώτηση μόνο θέλω να κάνω στα μηνύματα πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες? Στα μηνύματα, δεξί κλικ, ρυθμίσεις, εξοικον. κόστους(τικ) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Στα μηνύματα, δεξί κλικ, ρυθμίσεις, εξοικον. κόστους(τικ) δεν το εχει σαν επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 δεν το εχει σαν επιλογη.. σε μενα το εχει παντως... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω; και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται? Αν θες μαμισιο task manager πηγαινε ρυθμισεις - εφαρμογες - υπηρεσιες που εκτελουνται δεν το εχει σαν επιλογη.. μαλλον επειδη ειναι παραεισαγωγης.. σε ολα τα android κινητα που δεν ειναι ειδικα διαμορφωμενο το ui για ελλαδα, δε μπορεις να στειλεις 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα, εκτος αν βαλεις εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) αλλαξε το μαρκετ σε κανεναν εκτος απο εμενα??? επισεις προσεξα οτι η μπαταρια μου ειναι w30 ενω η συσκευη 31,το εχει κανενας αλλος αυτο? Edited September 23, 2011 by FFF13 Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) δεν το εχει σαν επιλογη.. δέν γίνετε. μιλάω για την εφαρμογή μηνυμάτων που έχει ήδη το κινητό εγκατεστημένη. έλεξε το ξανά. (δέν ξερω αν ισχύει αυτο με το παραεισαγωγής που σου είπαν πιο πάνω. μπορεί γιαυτο να μήν το βλέπεις. τότε κατεβάζεις άλλη εφαρμογή) Edited September 23, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 αλλαξε το μαρκετ σε κανεναν εκτος απο εμενα??? επισεις προσεξα οτι η μπαταρια μου ειναι w30 ενω η συσκευη 31,το εχει κανενας αλλος αυτο? Η μπαταρια συνηθως ειναι κατασκευασμενες αρκετες εβδομαδες πριν τη συσκευη. Περιεργο που στο δικο σου εχουν μονο 1 εβδομαδα διαφορα. Στο δικο μου ειναι 25 η μπαταρια 32 η συσκευη (και δεν ειμαι μονος, και στους αλλους στο εξωτερικο που διαβαζα ειχαν μεγαλη διαφορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Η μπαταρια συνηθως ειναι κατασκευασμενες αρκετες εβδομαδες πριν τη συσκευη. Περιεργο που στο δικο σου εχουν μονο 1 εβδομαδα διαφορα. Στο δικο μου ειναι 25 η μπαταρια 32 η συσκευη (και δεν ειμαι μονος, και στους αλλους στο εξωτερικο που διαβαζα ειχαν μεγαλη διαφορα) στο δικο μου μπαταρια w15 κ κινητο w33 δηλαδη? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Έχεις διαφορά 18 εβδομάδων από την κατασκευή του κινητού και της μπαταρίας. Δηλαδή το κινητό σου φτιάχτηκε την 33η εβδομάδα του 2011 , ενώ η μπαταρία σου την 15η εβδομάδα του 2011. Αν κάνω λάθος διορθώστε με :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) δηλαδη μαρτιο με απριλιο περιπου η μπαταρια κ το κινητο ιουλιο με αυγουστο:lol::lol::lol: φρεσκο το κινητο :rolleyes: κατεψυγμενη η μπαταρια :lol::lol: :rocket: :rocket: Edited September 23, 2011 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Εμένα w24 η μπαταρία και w30 το κινητό. Οκ καλά είναι. Μικρή σημασία έχει πάντως νομίζω. Σε λίγο θα βγει κάποιος και θα πει ότι έχει διαφορά κανά πεντάμηνο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) ximikos_fil συμφωνω σε οσα λες!και ειναι καλο να το ακουσ απο ενα ατομο που εχει σαν πρωτο κινητο,το καλυτερο της αγορας..:) το θεμαπαντως ειναι να το υποστηριξει κιολας.. Οσο για την αναβαθμιση,γιατι σε καιει τοσο πολυ;σε λιγο καιρο θα παρουν την 2.3.4 και θα μαστε ολοι στα ιδια..μην αγχωνεσαι. και δεν ειναι μονο το galaxy s2 φιλε μου αλλα εχω αλλαξει ειλικρινα καμια 15αρια android με το πρωτο το magic που ηταν το πρωτο android που κυκλοφορησε!και απο τοτε παιζω μεταξυ android και ios Edited September 24, 2011 by zxr Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 λοιπον επειδη ειδα ολοι πρεπει να ειστε με φοβο:p και καποιο mini pro πρεπει να γινει πειραματοζωο εκανα το δικο μου οταν εδωhttp://unlockbootloader.sonyericsson.com/ λενε οτι το bootloader ξεκλειδωσει δεν υπαρχει ακομη τροπος να κλειδωσει και ετσι ηταν γιατι το εβαζα στο updare service της sonyericsson και μου λεει δεν γινεται να γινει ενημερωση γιατι το κινητο σας εχει τροποποιημενο λογισμικο.H ας περασει καποιος με το flashtool ο οδηγος εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343 μια official rom η απο εδω παλιhttp://www.wotanserver.com/en/sony-ericssonτα δοκιμασα ολα το bootloader μενει ξεκλειδωτο κ ετσι το update service το βλεπει. και καθομαι τοσες μερες κ ψαχνω κ λεω ρε τη γινετε δεν παιζει τετοιο πραγμα. και τελικα επεσα πανω στην πιτα το ξανακλειδωσα απο εδωhttp://androidflip.com/re-lock-boot-loader-xperia-arc-step-step-guide/ ειπα αν παθει κατι επαθε:cry::cry::cry: καταλαβενετε τρομος πριν το κανω:cry::cry::cry: στη συνεχεια το εκανα αλα μετα το κινητο δεν ανοιγε παρα μονο οταν πατησα να ανοιξει ανοιξε το φωτακι κ χτυπησε η δονηση οπως ανοιγει το κινητο .κ λεω λες να καηκε, μπα δεν το εβαλα κατω το κλεινω το βαζω στο update service .παιδες δουλεψε ειχε κ νεα ενημερωση λεει αλα το αφησα μεχρι την μεση κ μετα το εκλεισα το update service (εχω κ προβλημα ταχυτητας στο ιντερνετ λογω ο βλακας αλαξα εταιρια) και επρεπε να κατεβουν καπου 170 mb με 1mbs. οποτε καλα μεχρι εκει κ λεω δεν το ξαναξεκλειδονω κατευθειαν μπας κ ανοιξει κ ναι ρε παιδες ανοιξε κατευθειαν οπως το ειχα το κινητο στημενο με τα παντα χωρις κανενα προβλημα .ευχαριστω για την κατανοηση κ πιστευω να βοηθησα αρκετους ολα τα παραπανω ειναι για το (mini pro sk17i):) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω; και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται? Εχει στο πλαισιο, πηγα και πηρα σημερα. Απο οτι ειδα εχει μονο για το απλο mini. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Celly-Screen-Protector-S-E-Xperia-Mini-SCREEN179.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Φιλε ddesign σε εχασα!! Το ξεκλειδωσες και το ξανακλειδωσες;γιατι; Νομιζω υπαρχει θεμα στους xda για να ξανακλειδωσεις τον bootloader.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ddesign ftw B-) οταν βρω χρονο να το κανω θα ακολουθησω τα βηματα σου! Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Φιλε ddesign σε εχασα!! Το ξεκλειδωσες και το ξανακλειδωσες;γιατι; Νομιζω υπαρχει θεμα στους xda για να ξανακλειδωσεις τον bootloader.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... καλημερα σας μαλλον δεν με προσεξες κ δεν διαβασες καλα εδω http://unlockbootloader.sonyericsson.com/ και εδω Attention: Xperia mini (ST15i) and Xperia mini pro (SK17i) – please do not unlock these phones. There is an issue with flashing the original kernel via Fastboot. Note: We have seen in forums that customers unlocking the boot loader on their phones have experienced problems when they accept a FOTA (Firmware upgrade Over The Air) update. For customers that have unlocked the boot loader please do not accept the Firmware upgrade OTA. Customers with above problem, (το αναγραφει εδω αλλα οχι για το sk 17i)-reported that they have found solutions at XDA-developers forum. τουλαχιστον προσωπικα εγω δεν βρηκα αλλη λυση κ θεμα που να γραφει για την (συγκεκριμενη) συσκευη. κ γιατι οταν συνδες το κινητο σου στο update service στο βλεπει το αναγνωριζει οτι το εχεις ξεκλειδωτο κ ας μην το εχεις root;) παντως υπαρχει τροπος κ για εμας!!!:):):) Edited September 24, 2011 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το μίνι ένα μήνα πριν. Χθες διαπίστωσα ότι η τιμή του έπεσε αισθητά κατά 50 ευρώ. Πως δικαιολογείται αυτή η πτώση στην τιμή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts