Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ximikos_fil συμφωνω σε οσα λες!και ειναι καλο να το ακουσ απο ενα ατομο που εχει σαν πρωτο κινητο,το καλυτερο της αγορας..:)

το θεμαπαντως ειναι να το υποστηριξει κιολας..

Οσο για την αναβαθμιση,γιατι σε καιει τοσο πολυ;σε λιγο καιρο θα παρουν την 2.3.4 και θα μαστε ολοι στα ιδια..μην αγχωνεσαι.

cool_pipis ποιος ειναι ο τροπος για να τις βαζεις χωρις να πιανει αερα;;

ΠΑΙΔΙΑ θελω μια χαρη οποιος εχει αγορασει μεμβρανες για το προ και δεν χρησιμοποιει την εργοστασιακη που εδινε με το κινητο!να την πληνει να μου πει αν χαλαει γιατι εχει μαζεψει κατι τριχουλες στην κολλα και θελω να την πληνω!

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πηρα σημερα με επιδοτηση για την γυναικα μου (το απλο μινι). Ειναι απλα εκπληκτικο.

Ψαρωσα πολυ με την ποιοτητα της οθονης. Πολυ ζωντατα χρωματα λες και θα ξεπηδαγανε απο μεσα.

Ταχυτατο παντου. ?Το UI του επισης παρα πολυ καλο. ΤΟ βραδυ θα το δω περισσοτερο παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

Υ.Σ Λες να παω και εγω για Xperia τελικα??

cool_pipis ποιος ειναι ο τροπος για να τις βαζεις χωρις να πιανει αερα;;

.

στο video εδω

την εβαλα οπως δειχνει στο 0:19 εως το 0:35 και δεν μου αφησε καθολου φουσκαλες...

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Το πηρα σημερα με επιδοτηση για την γυναικα μου (το απλο μινι). Ειναι απλα εκπληκτικο.

Ψαρωσα πολυ με την ποιοτητα της οθονης. Πολυ ζωντατα χρωματα λες και θα ξεπηδαγανε απο μεσα.

Ταχυτατο παντου. ?Το UI του επισης παρα πολυ καλο. ΤΟ βραδυ θα το δω περισσοτερο παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

Υ.Σ Λες να παω και εγω για Xperia τελικα??

εγω λεω να καταβατζωσεις το κινητο απο την κυρα και να της παρεις κανενα με 100 ευρω να κανει τη δουλεια της..:lol:

στο video εδω
την εβαλα οπως δειχνει στο 0:19 εως το 0:35 και δεν μου αφησε καθολου φουσκαλες...

φιλε μου υπαρχει ενα θεματακι τωρα πια...εβγαλα πρωτα τα προστατευτικα επειδη δεν καταλαβαινα πως μπαινει και μετα την εβαλα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω;

και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται?

Edited by gsymia

εγω λεω να καταβατζωσεις το κινητο απο την κυρα και να της παρεις κανενα με 100 ευρω να κανει τη δουλεια της..:lol:

χαχα δεν ειναι κακη ιδεα. Θελω ομως μεγαλυτερη οθονη. Αν και δεν ειναι κακια και η 3αρα...

Edited by zxr

εμενα μεσα στο κουτι δεν ειχε καν screen protector μηπως ξερετε που μπορω να βρω;

και κατι αλλο επειδη ειμαι καινουργιος στα ανδροιντ για task manager πιο χρησιμοποιειται?

μπορεις να παραγγειλεις απο ebay γιατι εδω νομιζω ειναι ακριβες..

για task manager χρησιμοποιω το advanced Task Killer που μπορεις να το βαλεις να κανει και απο μονο του kill σε εφαρμογες...

Χθες το αγόρασα και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενος! Μια ερώτηση μόνο θέλω να κάνω στα μηνύματα πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες?

Στα μηνύματα, δεξί κλικ, ρυθμίσεις, εξοικον. κόστους(τικ)

δεν το εχει σαν επιλογη..

σε μενα το εχει παντως...

Αν θες μαμισιο task manager πηγαινε ρυθμισεις - εφαρμογες - υπηρεσιες που εκτελουνται

μαλλον επειδη ειναι παραεισαγωγης.. σε ολα τα android κινητα που δεν ειναι ειδικα διαμορφωμενο το ui για ελλαδα, δε μπορεις να στειλεις 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα, εκτος αν βαλεις εφαρμογη

αλλαξε το μαρκετ σε κανεναν εκτος απο εμενα???

επισεις προσεξα οτι η μπαταρια μου ειναι w30 ενω η συσκευη 31,το εχει κανενας αλλος αυτο?

Edited by FFF13
το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

δέν γίνετε. μιλάω για την εφαρμογή μηνυμάτων που έχει ήδη το κινητό εγκατεστημένη. έλεξε το ξανά.

(δέν ξερω αν ισχύει αυτο με το παραεισαγωγής που σου είπαν πιο πάνω. μπορεί γιαυτο να μήν το βλέπεις. τότε κατεβάζεις άλλη εφαρμογή)

Edited by kyprianou

αλλαξε το μαρκετ σε κανεναν εκτος απο εμενα???

επισεις προσεξα οτι η μπαταρια μου ειναι w30 ενω η συσκευη 31,το εχει κανενας αλλος αυτο?

Η μπαταρια συνηθως ειναι κατασκευασμενες αρκετες εβδομαδες πριν τη συσκευη. Περιεργο που στο δικο σου εχουν μονο 1 εβδομαδα διαφορα.

Στο δικο μου ειναι 25 η μπαταρια 32 η συσκευη (και δεν ειμαι μονος, και στους αλλους στο εξωτερικο που διαβαζα ειχαν μεγαλη διαφορα)

Η μπαταρια συνηθως ειναι κατασκευασμενες αρκετες εβδομαδες πριν τη συσκευη. Περιεργο που στο δικο σου εχουν μονο 1 εβδομαδα διαφορα.

Στο δικο μου ειναι 25 η μπαταρια 32 η συσκευη (και δεν ειμαι μονος, και στους αλλους στο εξωτερικο που διαβαζα ειχαν μεγαλη διαφορα)

στο δικο μου μπαταρια w15 κ κινητο w33 δηλαδη?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Έχεις διαφορά 18 εβδομάδων από την κατασκευή του κινητού και της μπαταρίας. Δηλαδή το κινητό σου φτιάχτηκε την 33η εβδομάδα του 2011 , ενώ η μπαταρία σου την 15η εβδομάδα του 2011.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη μαρτιο με απριλιο περιπου η μπαταρια κ το κινητο ιουλιο με αυγουστο:lol::lol::lol:

φρεσκο το κινητο :rolleyes: κατεψυγμενη η μπαταρια :lol::lol: :rocket: :rocket:

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Εμένα w24 η μπαταρία και w30 το κινητό. Οκ καλά είναι.

Μικρή σημασία έχει πάντως νομίζω. Σε λίγο θα βγει κάποιος και θα πει ότι έχει διαφορά κανά πεντάμηνο :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ximikos_fil συμφωνω σε οσα λες!και ειναι καλο να το ακουσ απο ενα ατομο που εχει σαν πρωτο κινητο,το καλυτερο της αγορας..:)

το θεμαπαντως ειναι να το υποστηριξει κιολας..

Οσο για την αναβαθμιση,γιατι σε καιει τοσο πολυ;σε λιγο καιρο θα παρουν την 2.3.4 και θα μαστε ολοι στα ιδια..μην αγχωνεσαι.

και δεν ειναι μονο το galaxy s2 φιλε μου αλλα εχω αλλαξει ειλικρινα καμια 15αρια android με το πρωτο το magic που ηταν το πρωτο android που κυκλοφορησε!και απο τοτε παιζω μεταξυ android και ios

Edited by zxr

λοιπον επειδη ειδα ολοι πρεπει να ειστε με φοβο:p και καποιο mini pro πρεπει να γινει πειραματοζωο εκανα το δικο μου

οταν εδωhttp://unlockbootloader.sonyericsson.com/ λενε οτι το bootloader ξεκλειδωσει δεν υπαρχει ακομη τροπος να κλειδωσει και ετσι ηταν γιατι το εβαζα στο updare service της sonyericsson και μου λεει δεν γινεται να γινει ενημερωση γιατι το κινητο σας εχει τροποποιημενο λογισμικο.H ας περασει καποιος με το flashtool ο οδηγος εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343 μια official rom η απο εδω παλιhttp://www.wotanserver.com/en/sony-ericssonτα δοκιμασα ολα το bootloader μενει ξεκλειδωτο κ ετσι το update service το βλεπει. και καθομαι τοσες μερες κ ψαχνω κ λεω ρε τη γινετε δεν παιζει τετοιο πραγμα.

και τελικα επεσα πανω στην πιτα το ξανακλειδωσα απο εδωhttp://androidflip.com/re-lock-boot-loader-xperia-arc-step-step-guide/ ειπα αν παθει κατι επαθε:cry::cry::cry: καταλαβενετε τρομος πριν το κανω:cry::cry::cry: στη συνεχεια το εκανα αλα μετα το κινητο δεν ανοιγε παρα μονο οταν πατησα να ανοιξει ανοιξε το φωτακι κ χτυπησε η δονηση οπως ανοιγει το κινητο .κ λεω λες να καηκε, μπα δεν το εβαλα κατω το κλεινω το βαζω στο update service .παιδες δουλεψε ειχε κ νεα ενημερωση λεει αλα το αφησα μεχρι την μεση κ μετα το εκλεισα το update service (εχω κ προβλημα ταχυτητας στο ιντερνετ λογω ο βλακας αλαξα εταιρια) και επρεπε να κατεβουν καπου 170 mb με 1mbs.

οποτε καλα μεχρι εκει κ λεω δεν το ξαναξεκλειδονω κατευθειαν μπας κ ανοιξει κ ναι ρε παιδες ανοιξε κατευθειαν οπως το ειχα το κινητο στημενο με τα παντα χωρις κανενα προβλημα .ευχαριστω για την κατανοηση κ πιστευω να βοηθησα αρκετους

ολα τα παραπανω ειναι για το (mini pro sk17i):)

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Εχει στο πλαισιο, πηγα και πηρα σημερα. Απο οτι ειδα εχει μονο για το απλο mini. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Celly-Screen-Protector-S-E-Xperia-Mini-SCREEN179.htm

Φιλε ddesign σε εχασα!!

Το ξεκλειδωσες και το ξανακλειδωσες;γιατι;

Νομιζω υπαρχει θεμα στους xda για να ξανακλειδωσεις τον bootloader..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ddesign ftw B-)

οταν βρω χρονο να το κανω θα ακολουθησω τα βηματα σου!

Sent from my ST15i using Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Φιλε ddesign σε εχασα!!

Το ξεκλειδωσες και το ξανακλειδωσες;γιατι;

Νομιζω υπαρχει θεμα στους xda για να ξανακλειδωσεις τον bootloader..

καλημερα σας μαλλον δεν με προσεξες κ δεν διαβασες καλα εδω http://unlockbootloader.sonyericsson.com/ και εδω Attention: Xperia mini (ST15i) and Xperia mini pro (SK17i) – please do not unlock these phones. There is an issue with flashing the original kernel via Fastboot.

Note: We have seen in forums that customers unlocking the boot loader on their phones have experienced problems when they accept a FOTA (Firmware upgrade Over The Air) update. For customers that have unlocked the boot loader please do not accept the Firmware upgrade OTA. Customers with above problem, (το αναγραφει εδω αλλα οχι για το sk 17i)-reported that they have found solutions at XDA-developers forum.

τουλαχιστον προσωπικα εγω δεν βρηκα αλλη λυση κ θεμα που να γραφει για την (συγκεκριμενη) συσκευη.

κ γιατι οταν συνδες το κινητο σου στο update service στο βλεπει το αναγνωριζει οτι το εχεις ξεκλειδωτο κ ας μην το εχεις root;)

παντως υπαρχει τροπος κ για εμας!!!:):):)

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το μίνι ένα μήνα πριν. Χθες διαπίστωσα ότι η τιμή του έπεσε αισθητά κατά 50 ευρώ. Πως δικαιολογείται αυτή η πτώση στην τιμή;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro