Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“the noise is caused by the tuning of the secondary microphone [which is] too sensitive

....αλλα οι χρηστες ειναι πολυ επιφυλακτικοι για το κατα ποσο ειναι software θεμα

Αν όντως είναι θέμα υπερ-ευαίσθητου ακουστικού τότε δεν τίθεται θέμα. Είναι θέμα software και χρόνου για να φτιαχτεί. Πραγματικά είναι πολύ εύκολο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες!! Το κινητο τα σπαει!! Ερωτηση: με το παλιο μινι,εμπαινα στο μαρκετ, και μου ενφανιζε οτι υπηρχαν διαθεσιμεσ ενημερωσεις για τις εφαρμογες μου. Με το νεο, δεν μουβγαζει ειδοποιηση...καμια ιδεα;;

Μπες στο μαρκετ, με το κουμπί μενου μπες στις ρυθμισεις και τσεκαρε τις ειδοποιήσεις..

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αν όντως είναι θέμα υπερ-ευαίσθητου ακουστικού τότε δεν τίθεται θέμα. Είναι θέμα software και χρόνου για να φτιαχτεί. Πραγματικά είναι πολύ εύκολο.

Τοτε πως εξηγειται οτι ο ηχος δεν υπαρχει μονο στο βιντεο, αλλα και γενικα οταν ειναι αναμενη η οθονη (αν το βαλεις κοντα στο αφτι) ?

Μαλλον ο ηχος υπαρχει ετσι κι αλλιως, απλα επειδη ειναι ευαισθητο το μικροφωνο τον πιανει στο βιντεο. Αρα κανουν λιγοτερο ευαισθητο το μικροφωνο, λυνεται το προβλημα στο βιντεο, αλλα το hardware προβλημα παρεμενει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο ήχος πρόερχεται από το συντονισμό του μικροφώνου. Εξαλείφοντας το συντονισμό (κάτι που γίνεται προγραμματιστικά) εξαλείφεις τον θόρυβο.

Ο θόρυβος υπάρχει ακόμα κι όταν είναι αναμμένη η οθόνη γιατί και σε αυτή την περίπτωση επέρχεται συντονισμός. Κατά πάσα πιθανότητα λόγω του ότι διαρρέεται από ρεύμα η συσκευή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξερετε αν υπαρχει καποιος οδηγος για να κανω root τη συσκευη?

Θελω να εγκαταστησω ενα παιχνιδακι και πρεπει να μεταφερω καποια αρχεια στο root folder και δε μου επιτρεπεται η προσβαση :wacko:

Παλιοτερα που ειχα το Xperia X8 το εκανα χωρις δευτερη σκεψη αφου το android 2.1 δεν παλευοτανε αλλα τωρα το σκεφτομαι αν αξιζει να βγω εκτος εγγυησης... Τι λετε?

Ξερετε αν υπαρχει καποιος οδηγος για να κανω root τη συσκευη?

Θελω να εγκαταστησω ενα παιχνιδακι και πρεπει να μεταφερω καποια αρχεια στο root folder και δε μου επιτρεπεται η προσβαση :wacko:

Παλιοτερα που ειχα το Xperia X8 το εκανα χωρις δευτερη σκεψη αφου το android 2.1 δεν παλευοτανε αλλα τωρα το σκεφτομαι αν αξιζει να βγω εκτος εγγυησης... Τι λετε?

πριν μερικες σελιδες ενας φιλος αναφερει αναλυτικα τον τροπο του ρουτ.

Αλλιως υπαρχει και στους xda..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

OK το βρηκα στο φορουμ των XDA. Απο οτι βλεπω θελει αρκετη δουλεια δε γινεται μονο με ενα κλικ οπως σε αλλα κινητα :(

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανω το bluetooth ανιχνευσιμο για παντα? Λογικα θα χρειαστω καποια εφαρμογη γιατι απο τις ρυθμισεις του κινητου γινεται μονο για 120 δευτερολεπτα...

OK το βρηκα στο φορουμ των XDA. Απο οτι βλεπω θελει αρκετη δουλεια δε γινεται μονο με ενα κλικ οπως σε αλλα κινητα :(

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανω το bluetooth ανιχνευσιμο για παντα? Λογικα θα χρειαστω καποια εφαρμογη γιατι απο τις ρυθμισεις του κινητου γινεται μονο για 120 δευτερολεπτα...

Ολο και κατι θα βγει να μπορουμε να το κανουμε με ενα κλικ.

Το μπλουτουθ ειναι ενα θεμα.κ ςτο παλιο μου ετσι ηταν..

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολοι την παρεα καλως σας βρηκα :) ειμαι καινουριος στο φορουμ.Εχω το εξης "προβλημα" ειμαι κατοχος του mini pro το αγορασα προχτες και μετα ανακαλυψα πως δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεοκλησεις μεσο 3G,το ψαξα το θεμα στο κινητο αλλα και παλι τιποτα :( ενω μεσο skype μπορω, πως γινετε να το κανω να κανει βιντεοκλησεις μεσο 3G?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!:)

Καλησπερα σε ολοι την παρεα καλως σας βρηκα :) ειμαι καινουριος στο φορουμ.Εχω το εξης "προβλημα" ειμαι κατοχος του mini pro το αγορασα προχτες και μετα ανακαλυψα πως δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεοκλησεις μεσο 3G,το ψαξα το θεμα στο κινητο αλλα και παλι τιποτα :( ενω μεσο skype μπορω, πως γινετε να το κανω να κανει βιντεοκλησεις μεσο 3G?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!:)
Το pro η το mini εχεις φιλε?

Εννοεις να κανεις βιντεοκληση με κινητο που φοραει λογισμικο απλου κινητου; (και οχι android ή iOS κ.λ.π)

δεν γινεται δυστυχως..το χα ψαξει..οι βιντεοκλησεις γινονται μονο μεσω καποιας εφαρμογης..(πρεπει να την εχουν και τα δυο κινητα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολο και κατι θα βγει να μπορουμε να το κανουμε με ενα κλικ.

Το μπλουτουθ ειναι ενα θεμα.κ ςτο παλιο μου ετσι ηταν..

sent from Xperia mini proooooo! :)

Καλησπέρα και από μένα.

Περνώντας την CM7 στο Χ10 mini μου (android 2.3.4), είχες την επιλογή να κάνεις το bluetooth να είναι εμφανίσιμο πάντα. Τώρα θέλω να πιστεύω, ότι βγάζοντας κάποια rom για τα new mini, θα υπάρχει κάτι ανάλογο, όπως και αρκετά άλλα "κόλπα".

Φιλικά

Χρήστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτησα στην SE για το θεμα της ram και μου απαντησαν αυτο: RAM taken up in the startup/running processes. This is normal.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πήγα και το είδα σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο Καλλιθέας. Είχε μόνο το pro. Δεν είμαι και τόσο φίλος με αυτόν τον τύπο κινητού. Μπορώ να πω όμως ότι μ'άρεσε σαν κατασκευή και μ'άρεσε επίσης και ο τρόπος που το κρατάς. Γεμίζει το χέρι σου ένα πράγμα. Μου φάνηκε μια χαρά. Θα προσπαθήσω να δω και το απλό βέβαια, να το πιάσω λίγο να δω αίσθηση και θα αποφασίσω.

Ένας λόγος που ίσως προτιμήσω το pro, είναι ότι μπορείς να κάνεις και βιντεοκλήση. Εντάξει δεν κάνεις κάθε μέρα βιντεοκλήση αλλά γιατί να μην έχει αυτή την δυνατότητα? Led στο μπροστινό μέρος του κινητού και όχι από πάνω. Αμελητέα πράγματα αλλά μπορεί να με κάνουν να αποκτήσω το pro τελικά και όχι το απλό. Είδωμεν...

Δεν έχω κλείσει χρόνο που έχω το Χ10 mini, μιας και είχα αποκλείσει το pro. Τώρα όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω τύπο κινητού :) Θα πουλήσω το Χ10 θα συπληρώσω και λίγα χρήματα και θα το πάρω.

237 ευρώ από το kinitomania.com νομίζω ότι η τιμή είναι σούπερ. Από εκεί είχα πάρει και το Χ10. Είχα ανοίξει κιόλας την συσκευασία για να δω αν ήταν όλα καλά, οπότε έτσι θα γίνει και τώρα για δοκιμή λήψης βίντεο μήπως και ακούσω και εγώ αυτό το "τριζόνι" :lol:

Αυτά προς το παρόν.

Χαιρετώ

Φιλικά

Χρήστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοεις να κανεις βιντεοκληση με κινητο που φοραει λογισμικο απλου κινητου; (και οχι android ή iOS κ.λ.π)

δεν γινεται δυστυχως..το χα ψαξει..οι βιντεοκλησεις γινονται μονο μεσω καποιας εφαρμογης..(πρεπει να την εχουν και τα δυο κινητα)

Μεσω καποιας εφαρμογης ε? Δηλαδη θα μπορουσε και το απλο Xperia Mini που δεν εχει μπροστινη καμερα να κανει βιντεο κληση χρησιμοποιωντας την κανονικη μοναδικη του καμερα?

Καλησπέρα και από μένα.

Περνώντας την CM7 στο Χ10 mini μου (android 2.3.4), είχες την επιλογή να κάνεις το bluetooth να είναι εμφανίσιμο πάντα. Τώρα θέλω να πιστεύω, ότι βγάζοντας κάποια rom για τα new mini, θα υπάρχει κάτι ανάλογο, όπως και αρκετά άλλα "κόλπα".

Φιλικά

Χρήστος

Ετσι χαιρω πολυ! Και το παλιο μου Χ8 με τις custom rom εκανε παπαδες! Πραγματικα οι XDA developers ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τους βλακες της sony ericsson που θα παιρνουν και εκατομμυρια!

Τουλαχιστον στο νεο μινι θα βγαλουν αναβαθμισεις για το λογισμικο...

Κωστη υποτειθεται οτι το skype και αλλες εφαρμογες βιντεοκλησεων εχουν την δυνατοτητα αυτη κυριως σε συσκευες που φορανε 2.3.

Δεν θελω να σε μπλεξω με το θεμα τησ πισω καμερας οποτε αν καποιος ξερει συγκεκριμενα για το μινι ας σου απαντησει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτησα στην SE για το θεμα της ram και μου απαντησαν αυτο: RAM taken up in the startup/running processes. This is normal.

Να εισαι καλα:Ρ ε λογικο ηταν μωρε!που το εστειλες το mail και σου απαντησαν??

λογικα θα απλουστευθει το root απλα δεν εχω ιδεα αν θα μπορεσουν να κρατανε και την εγγυηση απο οτι κτλβα εγω!

τιμη του sar εχει κανενας για το προ(βρηκα που ελεγαν για 0,5 αλλα μου φαινεται πολυ καλο για αληθινο και δν βρησκω και στο νετ πολλες πηγες)??

επισεις οταν μπαινω απο δικτιο τηλεφωνιας στο νετ στν μπαρα βγαζει οτι υπαρχει μεταφορα δεδομενων,εχει κανενας ιδεα τι σημαινει το καθε γραμμα που βγαζει στην κα8ε φορα γιατι δν μπορω να βρω????

Edited by FFF13
το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

Να εισαι καλα:Ρ ε λογικο ηταν μωρε!που το εστειλες το mail και σου απαντησαν??

λογικα θα απλουστευθει το root απλα δεν εχω ιδεα αν θα μπορεσουν να κρατανε και την εγγυηση απο οτι κτλβα εγω!

τιμη του sar εχει κανενας για το προ(βρηκα που ελεγαν για 0,5 αλλα μου φαινεται πολυ καλο για αληθινο και δν βρησκω και στο νετ πολλες πηγες)??

επισεις οταν μπαινω απο δικτιο τηλεφωνιας στο νετ στν μπαρα βγαζει οτι υπαρχει μεταφορα δεδομενων,εχει κανενας ιδεα τι σημαινει το καθε γραμμα που βγαζει στην κα8ε φορα γιατι δν μπορω να βρω????

Τους εκανα ερωτηση στο twitter και μου απαντησαν..;)

Root και εγγυηση δεν πανε μαζι..παρολα αυτα με ενα flashαρισμα της επισημης ρομ,εισαι αυτοματα και εντος εγγυησης..:)

για το σαρ απο,τι θυμαμαι τοσο ειχα ακουσει και γω..ψεμα ή αληθεια,δεν ξερω..

το 3G φανταζομαι ξερεις τι ειναι.το Η σημαινει HSDPA που ειναι πιο γρηγορο απο το 3G.ε μετα,σκετο G και E σημαινει καιει καρβουνο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, το παρακάτω λέω να το βάλει κάποιος στην πρώτη σελλιδα, γιατί δουλεύει τελεία στο μίνι, και θα το χρειαστούν ίσως αρκετοί. Παρακάτω το Skype τροποποιημένο, για να δουλεύει κ με μια κάμερα.έχει πολλές επιλεγες στά advanced settings. Κ μάλιστα όλη η δουλειά είναι από ελληνα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

Κωστας - Κατερινη

Καλημέρα.

προσπαθω να κανω sync με το gmail αλλά δεν τα καταφερνω ουτε κάποια εφαρμογη βρισκω ουτε τιποτα βια βοήθεια παρακαλώ

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Δεν έχω κλείσει χρόνο που έχω το Χ10 mini, μιας και είχα αποκλείσει το pro. Τώρα όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω τύπο κινητού :) Θα πουλήσω το Χ10 θα συπληρώσω και λίγα χρήματα και θα το πάρω.

Στην ίδια φάση με εσένα είμαι, δεν συμπαθω τα "συρταρωτά" και γιαυτό πήρα και εγώ το Χ10μινι.... τώρα που το μινι έγινε 3ιντσο θα είναι ακόμα καλύτερη η οθόνη - και άρα και η πληκτρολόγηση, που ήταν το μόνο που με δυσκόλευε λίγο, άρα δεν χρειάζεται να πας στο προ για να έχεις πληκτρολόγιο!!

Τώρα για την τιμή εγώ θεωρώ οτι θα πέσει στα 250 μέχρι τα Χριστούγεννα, την έπαθα και με το Χ10μινι που βιάστηκα να το πάρω τον Ιούνιο του 2010 στα 270, και τα Χριστούγεννα είχε πέσει στα 230!!!! Τώρα και με την οικονομική συγκυρία που περιορίζονται τα λεφτά για gadgets, δεν με βλέπω να το παίρνω πριν τα Χριστούγεννα, το μικρό αν το δώσεις θα πιάσεις με το ζόρι 90 ευρώ - σκότωμα...

@konstantinoslp: νομίζω το Ε σημάινει edge και είναι καλύτερο από το G που σημαίνει GPRS, άρα η σειρά από ταχύτερο σε ...κάρβουνο πάει έτσι: H, E, G

Καλημέρα.

προσπαθω να κανω sync με το gmail αλλά δεν τα καταφερνω ουτε κάποια εφαρμογη βρισκω ουτε τιποτα βια βοήθεια παρακαλώ

τι εννοείς δεν έχεις εφαρμογή για gmail, δεν υπάρχει μέσα??? Από internet browser μπάινεις?

Αν είνια η πρώτη φορά που θα κάνεις sync θέλει οπωσδήποτε wifi και αρκετή υπομονή, έχει πολύ πάρε-δώσε.....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro