Jump to content

sagemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sagemis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το κινητό είναι πραγματικά απίστευτο..... ότι πρέπει για να στείλω το iPhone 7 για ύπνο........
  2. Αγάπη μόνο!!! Και καινούργια κινητά!! ;-)
  3. Έντάξει...... μακράν το καλύτερο κινητό που υπάρχει στην αγορά....... ας το κερδίσω για να βγεί στην σύνταξη το iphone 5 που έχω τώρα.......
  4. sagemis

    iPhone 5

    Μόλις έκλεισα μια ολόκληρη μέρα με το iOS 8, το έκανα clean install , κι έχω να πω πως δεν έχω αντιμετωπίσει το παρά μικρό πρόβλημα!!!
  5. Τέλειος ο διαγωνισμός!!! Καλή επιτυχία σε όλους!! p.s.Προσωπικά μου αρέσει ο iron man!!! ;-)
  6. Παιδία, μόλις αναβάθμισα το mini μου, σε 4.0.2.A.0.69. Μέσω pc companion!! Καμία αλλαγή, πέρα απο τήν προσθήκη εικονιδίων google+. Άντε και σε 1.5 μήνα θα φάμε παγωτό!!! ;-)
  7. Καλησπέρα παίδες!!! Μόλις σύνδεσα το mini με το pc, και μου έβγαλε ενήμέρωση για update!! Μόλις περνάω την 4.0.2.Α.0.62. Θα σας ενημερώσω για το αν υπάρχει τίποτα το καινούργιο...... Όσοι έχετε mini πάτε για αναβάθμιση!!!! Αντε να έρθει και το ''παγωτό''!!!!!!!
  8. Καλήσπέρα παίδες!! Έχω το mini με έκδοση: 4.0.2.Α.0.42 (rooted), άμα θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 4.0.2.Α.0.58 , Θα πρέπει να κάνω πρώτα unroot;;; Φοβάμαι μήν brick-αρει, όπως του nitse 4.....:(:( Και μείνω χωρίς κινητό βραδιάτικα, και χωρίς λύση για να το ξε-brick-άρω... update: Έχουμε κάτι νέο σε αυτή την έκδοση;;;
×
×
  • Create New...