Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...

πάω ολοταχώς προς αγορά... αλήθεια, teamviewer έχει δοκιμάσει κανείς στο mini pro?

στο χ10 προ ειχα ασχοληθει με teamviewer.δουλευε κανονικα.δεν βρισκω λογο να μην γινεται στο καινουρια.

να ρωτησω κατι εγω σχετικα με το timescape?δεν μπορω να πω.πολυ χρησιμο.εχεις μαζεμενα τα παντα σε ενα σημειο.

αλλα δεν μπορω να κανω το εξης.να συγχρονισω πχ μια επαφη με το facebook ωστε καθε φορα που μπαινω ιντερνετ να μου δειχνει τη συγκεκριμενη επαφη και το τι εχει κανει στο fb.δεν ξερω αν γινεται βεβαια κατι τετοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2 ερωτησεις, η μια κυριως για χρηστες του απλου μινι.

1. Η ληψη σηματος δικυτου του, αλλα και του wifi ειναι ικανοποιητικη ?

2. (Αφορα κυριως κατοχους του απλου μινι). Το virtual keyboard ειναι ευχρηστο, ή δυσκολευεστε ? Ρωταω λογω της σχετικα μικρης οθονης.

EDIT : Η φαρσοκωμωδια συνεχιζεται.. πηρα μολις τηλ τη sonyericsson hellas (μετα απο τοσες μερες) και η απαντηση ηταν ακριβως η ιδια !!

Δε γνωριζουν ουτε για θορυβο στο προ, ουτε για ανακληση συσκευων απλων μινι απο τις αλυσιδες !!

Σκεφτομαι να το ριξω στην πλακα.. να παιρνω καθε μερα και να μου λενε καθε μερα οτι πρωτη φορα το ακουνε !

Edited by oregon

2. (Αφορα κυριως κατοχους του απλου μινι). Το virtual keyboard ειναι ευχρηστο, ή δυσκολευεστε ? Ρωταω λογω της σχετικα μικρης οθονης.

1. μια χαρα ειναι

2. ετσι και ετσι . αρκετα μικρα τα πληκτρα

αναμενομενο ομως σε τοσο μικρο κινητο

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

EDIT : Η φαρσοκωμωδια συνεχιζεται.. πηρα μολις τηλ τη sonyericsson hellas (μετα απο τοσες μερες) και η απαντηση ηταν ακριβως η ιδια !!

Δε γνωριζουν ουτε για θορυβο στο προ, ουτε για ανακληση συσκευων απλων μινι απο τις αλυσιδες !!

Σκεφτομαι να το ριξω στην πλακα.. να παιρνω καθε μερα και να μου λενε καθε μερα οτι πρωτη φορα το ακουνε !

γιατι σε παραξενευει αυτο που σου ειπε η sonyhellas και δεν σε παραξενευει οτι τα κινητα αποσυρθηκαν μονο απο τις αλυσιδες καταστηματων πλαισιo και saturn?μηπως προερχονται απο καπου αλλου?τα multirama τα πουλανε κανονικα απο την ημερα που τα εχουν,και δεν αποσυρθηκαν καθολου.

1. μια χαρα ειναι

2. ετσι και ετσι . αρκετα μικρα τα πληκτρα

αναμενομενο ομως σε τοσο μικρο κινητο

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Προφανως και δε μπορουμε να τα εχουμε ολα. Απλα εχει διαφορα αν το keyboard απλα σε δυσκολευει, ή φτανει στο σημειο να σου σπανε τα νευρα.

γιατι σε παραξενευει αυτο που σου ειπε η sonyhellas και δεν σε παραξενευει οτι τα κινητα αποσυρθηκαν μονο απο τις αλυσιδες καταστηματων πλαισιo και saturn?μηπως προερχονται απο καπου αλλου?τα multirama τα πουλανε κανονικα απο την ημερα που τα εχουν,και δεν αποσυρθηκαν καθολου.

Εχω την εντυπωση οτι ειχαν αποσυρθει και απο αλλες εταιρειες. Δεν παιρνω ορκο ομως γιατι δεν θυμαμαι.. π.χ. Κωτσοβολος στο μαυρο λεει αναμενεται συντομα.

Επισης απ'οσο ξερω το πλαισιο εδω και χρονια εχει κοψει τις παραεισαγωγες, ενω καποιος φιλος που το πηρε απο saturn, ηταν σιγουρα ελληνικης αντιπροσωπειας..

Επισης αν η sonyericsson hellas θελει να λεγεται σοβαρη εταιρεια (εδω γελανε) και αν θεωρητικα το πλαισιο εκανε παραεισαγωγη, οταν ανεφερα στον εκπροσωπο της SE οτι ειχα επισημα ενημερωση απο στελεχος του τμηματος κινητης του πλαισιου (οχι απο πωλητη απλα), θα μου ανταπαντουσε οτι στο πλαισιο δεν εχουν διατεθει τα συγκεκριμενα κινητα.

Τεσπα, οψομεθα

Προφανως και δε μπορουμε να τα εχουμε ολα. Απλα εχει διαφορα αν το keyboard απλα σε δυσκολευει, ή φτανει στο σημειο να σου σπανε τα νευρα.

Εχω την εντυπωση οτι ειχαν αποσυρθει και απο αλλες εταιρειες. Δεν παιρνω ορκο ομως γιατι δεν θυμαμαι.. π.χ. Κωτσοβολος στο μαυρο λεει αναμενεται συντομα.

Επισης απ'οσο ξερω το πλαισιο εδω και χρονια εχει κοψει τις παραεισαγωγες, ενω καποιος φιλος που το πηρε απο saturn, ηταν σιγουρα ελληνικης αντιπροσωπειας..

Επισης αν η sonyericsson hellas θελει να λεγεται σοβαρη εταιρεια (εδω γελανε) και αν θεωρητικα το πλαισιο εκανε παραεισαγωγη, οταν ανεφερα στον εκπροσωπο της SE οτι ειχα επισημα ενημερωση απο στελεχος του τμηματος κινητης του πλαισιου (οχι απο πωλητη απλα), θα μου ανταπαντουσε οτι στο πλαισιο δεν εχουν διατεθει τα συγκεκριμενα κινητα.

Τεσπα, οψομεθα

οταν απεσυρθη απο το πλαισιο και saturn πηγα στο multirama και πουλιοταν κανονικα.και ποτε μη παιρνεις ορκο για κανενα γιατι μπορει να βρεθεις προεκπληξεως,σου μιλαει ενας παθων που αγορασε κινητο απο το πλαισιο πριν 2 χρονια υποτιθεται επισημης αντιπροσωπειας και απεδειχθει οτι ηταν εισαγωγη απο γερμανια με πειρασμενα εκ των υστερων τα ελληνικα προοριζομενο για την αγορα της γερμανιας με επισημο εγγραφο της nokia ελλαδος.τωρα αν εκοψε τις παραεισαγωγες,το μαθαινεις μονο οταν παθει κατι το κινητο.

1. Με το σήμα δικτύου είχα και εγώ λιγο την απορία και έκανα αναζητηση δικτύων. και απο WIND 3G το έβαλα σε WIND 2G και έχει καλύτερο σήμα. Για το wi-fi δέν ξέρω γιατι κανείς δεν με βοηθά :p

2. Χρησιμοποίησα μόνο το keyboard 3 γράμματα κάθε 'κουμπάκι' αυτό ειναι πολύ καλο. Άλλο δέν χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής αν εννοείς το ψηφιακό QWERTY . Επίσης έχω χοντρα δάκτυλα οπότε το 1ο θα φροντίσω να συνηθήσω.

Μου έκανε εντύπωση η ανταπόκριση της οθόνης.

Που μπορώ να βρω θηκούλα για το mini , screen protector και ένα πίσω καπάκι μαύρο ?

1. Με το σήμα δικτύου είχα και εγώ λιγο την απορία και έκανα αναζητηση δικτύων. και απο WIND 3G το έβαλα σε WIND 2G και έχει καλύτερο σήμα. Για το wi-fi δέν ξέρω γιατι κανείς δεν με βοηθά :p

2. Χρησιμοποίησα μόνο το keyboard 3 γράμματα κάθε 'κουμπάκι' αυτό ειναι πολύ καλο. Άλλο δέν χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής αν εννοείς το ψηφιακό QWERTY . Επίσης έχω χοντρα δάκτυλα οπότε το 1ο θα φροντίσω να συνηθήσω.

Που μπορώ να βρω θηκούλα για το mini , screen protector και ένα πίσω καπάκι μαύρο ?

To 1 ειναι λογικο για το 2G σημα..

για θηκη μπορεις να κοιταξεις στο amazon.de η στο ebay

εγω εχω παραγγειλει αυτες της 2

http://www.amazon.de/ERICSSON-SILIKON-SCHUTZH%C3%9CLLE-TRANSPARENT-SCHWARZ/dp/B0057DL19Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1315417382&sr=8-2

http://www.amazon.de/mumbi-Silikon-Ericsson-Xperia-Silicon/dp/B005J5145G/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1315417384&sr=8-5

και απο ebay δες εδω

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=xperia+mini+st15i&_sacat=20349&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=xperia+mini+st15i&_osacat=20349&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

http://www.ebay.com/sch/Screen-Protectors-/58540/i.html?_nkw=xperia+mini+st15i&_catref=1&_dmpt=PDA_Accessories&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

Ελπιζω αν σε βοηθησα...

Edited by cool_pipis

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

To 1 ειναι λογικο για το 2G σημα..

για θηκη μπορεις να κοιταξεις στο amazon.de η στο ebay

εγω εχω παραγγειλει αυτες της 2

http://www.amazon.de/ERICSSON-SILIKON-SCHUTZH%C3%9CLLE-TRANSPARENT-SCHWARZ/dp/B0057DL19Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1315417382&sr=8-2

http://www.amazon.de/mumbi-Silikon-Ericsson-Xperia-Silicon/dp/B005J5145G/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1315417384&sr=8-5

και απο ebay δες εδω

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=xperia+mini+st15i&_sacat=20349&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=xperia+mini+st15i&_osacat=20349&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Ελπιζω αν σε βοηθησα...

Thanks. Είναι ωραίες.

Στο eBay θα βρεις αυτά που θέλεις αν είσαι από ηράκλειο σε μερικές μέρες περιμένω μερικές αν θέλεις να σου δωσω

Sent from my ST15i using Tapatalk

Καλησπερα παιδια. Εχει η αδελφη μου το mini το απλο και μετα την αναβαθμιση οταν παταει το πληκτρο home για να μπορεσει να ξεκλειδωσει το κινητο, η οθονη αναβει ελαφρος στην αρχη και μετα αναβει εντονα (το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα). Ειναι σαν να αναβοσβηνει στιγμιαια. Στο χ10 που ειχε και στο arc το δικο μου δεν το κανει. Αυτο ξεκινησε μετα την αναβαθμιση. Παντως το κινητο τα σπαει, το πηρε απο τα πρωτα, απο τον κωτσοβολο και δεν κανει τον θορυβο στο βιντεο ουτε στην αναμονη. Μπορει καποιος να ελεγξει αν του το κανει για να δουμε αν ειναι φυσιολογικο?

Φίλε μου να σε βοηθήσω αλλά σε μένα δεν κάνει τίποτα όσο και να το πατάω!πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή που λες?

nαι ενοειται,τι δεν κανει τιποτα οσο το πατας,τι πατας?:p

βρε βρε βρε τι μαθαίνουμε...με τη ασχολείσαι και σε ενδιαφέρουν αυτά φίλε μου ? Φυσικός ?

οχι προγραματιστης(προσπαθω τουλαχιστον:p

οχι απλα μου αρεσει πολυ η φυσικη η και γενικως οτιδιποτε μηχανολογικο κτλπ κτλπ:p

Και εγω εκδοση 335 εχω και δεν μου δινει αναβαθμιση :wacko:

Εμενα με αρκετη χρηση κραταει περιπου 25-30 ωρες και ελπιζω να στρωσει και αλλο :shifty:

Επισεις επειδη γυρισα 5-10 καταστηματα και δοκιμασα απειρα pro προσεξα οτι ολα εχουν το προβλημα απλα αλλαζει περιπου η ενταση και η συχνοτητα του ηχου οποτε οι περισσοτεροι δεν το ακουνε καν,οπως επισεις προσεξα οτι οντως το ηχειο κανει ηχους οταν ειναι ανοιχτη η οθονη αλλα αυτο καταφερα να το δοκιμασω μονο σε 3 συσκευες απο οσες ειδα διοτι αλλου υπηρχε φασαρια αλλα αυτο το εχω δει σε απειρες συσκευες και νομιζω πως μαλιστα μπορει να ειναι φυσιολογικο μιας και δεν βαζουνε καμια μονοση(παρεμβολες)!

Αν υπαρχει καποιος ηλεκτρονικος η ηλεκτρολογος εδω ας το πει αν ειναι να ανεβασω ενα video με τον ηχο διοτι αμα ειναι ηλεκτρονικος θορυβος δεν ξερω αν θα μπορεσουν να το διορθωσουν εντελως μεσω software και η περιπτωση της ανακλησης μου φαινεται λιγο αδυνατη εμενα πρωσοπικα!!!!!

το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

Στο eBay θα βρεις αυτά που θέλεις αν είσαι από ηράκλειο σε μερικές μέρες περιμένω μερικές αν θέλεις να σου δωσω

Sent from my ST15i using Tapatalk

Φίλε Θεσσαλονίκη είμαι. ευχαριστώ. Παράγγειλα. Αλλά μαύρο καπάκι που θέλω για το μίνι δέν βρίσκω.

Επίσης με το PC Companion στο pc έκανα την ενημέρωση σε 4.0.Α.2.377

Κανείς να με βοηθήσει αυτό που είπα με το ίντερνετ?

Edited by kyprianou

Πάντως στον τομέα του ''πειράγματος'' (ακόμα δέν το πείρα...) δέν υπάρχει τπτ... ούτε κάν root...

ισχυει..τι στο καλο?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας για το xperia mini pro (2011 generation)....

Εχω ακουσει για ηλεκτοστατικο θορυβο στα βιντεο που τραβαει....

ευχαριστω

Καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας για το xperia mini pro (2011 generation)....

Εχω ακουσει για ηλεκτοστατικο θορυβο στα βιντεο που τραβαει....

ευχαριστω

Διαβασε και μερικες σελιδες πριν..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό άρχισα και καταλαβαίνω κι εγώ. Και το λεω γιατί την πρώτη φορά που μίλησα με την SE για το ότι κατέβηκε το Neο από το site μου απάντησαν ότι δεν ήξεραν κάτι άκομα. Λίγη ώρα μετά με ενημερώσανε ότι ο λόγος ήταν πως τελικά δεν θα κυκλοφορήσει δείχνοντας ότι όντως δεν ήξεραν κάτι την πρώτη φορά.

Από τον υπολογιστή στο κινητό κοίτα για Internet Sharing Connection. Γίνεται εύκολα ανάλογα το λειτουργικό που έχεις.

Βοηθήστε Χριστιανοί.....!!!!! :)

Δέν έχω μόντεμ με ασύρματο δίκτυο. Έχω το Sony Ericsson Xperia mini. Έχω dsl στο σπίτι και ένα laptop. Θέλω ίντερνετ στο κινητό μέσω του dsl στο σπίτι. Τί κάνω? Πώς μπορώ να έχω ίντερνετ στο κινητό ήτε μέσω usb με το laptop ήτε με σύνδεση μέσω wi-fi με το laptop έτσι ώστε να παίρνω ίντερνετ απο το laptop ?

Δεν με διαβάζεις μου φαίνεται! :p Αν δεν μας πεις λειτουργικό δεν μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε... ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν με διαβάζεις μου φαίνεται! :p Αν δεν μας πεις λειτουργικό δεν μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε... ;)

Σε διαβάζω. xperia mini έχω επομένως και 2.3 Android στο κινητό και windows vista στο laptop. To το δοκίμασα αυτο που λές και στην ουσία πρέπει να κάνεις μια ad-hoc σύνδεση και μετά υποτίθετε θα έωρισκε την σύνδεση μου το κινητό και θα συνδεόμουν πάνω της και θα είχα ίντερνετ. Αλλά δέν την βλεπει την σύνδεση. Μήπως επειδή είναι Android το κινητό και Windows το λαπτοπ δέν γίνετε?

Ευχαριστώ παρολα αυτα.

καλησπέρα!!απο χτες το βράδυ υπάρχει στη σελίδα του πλαισίου διαθέσιμο και πάλι το απλό mini με τιμή στα 265ευρώ. Παρ' ότι λέγαν ότι η ανάκληση έγινε για αναβαθμίσουν το λειτουργικό σε 2.4 στα χαρακτηριστικά γράφει ακόμα 2.3...Ελπίζω πάντως, επειδή θέλω να το αγοράσω σύντομα, οτι για να τα ξαναβγάλουν στη κυκλοφορία θα έχουν αντιμετωπίσει όποια προβλήματα είχαν πριν την ανάκληση...

καλησπέρα!!απο χτες το βράδυ υπάρχει στη σελίδα του πλαισίου διαθέσιμο και πάλι το απλό mini με τιμή στα 265ευρώ. Παρ' ότι λέγαν ότι η ανάκληση έγινε για αναβαθμίσουν το λειτουργικό σε 2.4 στα χαρακτηριστικά γράφει ακόμα 2.3...Ελπίζω πάντως, επειδή θέλω να το αγοράσω σύντομα, οτι για να τα ξαναβγάλουν στη κυκλοφορία θα έχουν αντιμετωπίσει όποια προβλήματα είχαν πριν την ανάκληση...

2.4; Δεν υπαρχει αυτη η εκδοση.

2.3.3 και 2.3.4 υπαρχει.

Δεν νομιζω να κανανε την 2.3.4 καθως δεν ξερω κατα ποσο ειναι ετοιμη απο την SE αλλα και να ηταν,θα επρεπε να βγει και για τα προ.εχουν δεν εχουν προβλημα..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

@xp_mini

O πωλητής ΠΛΑΙΣΙΟΥ χθές μου είπε πάλι 2.3 θα έβαζαν αλλά κάποια άλλη έκδοση τής. Εγώ το πείτα απο Multirama και η sony ericsson δέν τους ζήτησε να τα στείλουν πίσω τα mini.

Το πείρα χθές το πρωί. Δέν βρήκα κάποιο ψεγάδι :p

Λοιπόν, πήγα και τα πήρα και τα δύο. Το ένα που είχα δικιμάσει και ένα ακόμη ίδιο (το οποίο μάλλον δοκίμασε κάποιος άλλος πριν από εμένα γιατί ήταν ανοιχτό)..

Το θόρυβο τον κάνουν και τα δύο στην απόλυτη ησυχία. Τράβηξα βίντεο και από τα δύο χωρίς να ακούγεται κιχ και ο θόρυβος υπάρχει. Καμία βέβαια σχέση με αυτά τα βίντεο που έχω δει στο internet όπου εσύ μιλάς και τα παράσιτα σε καλύπτουν. Αν βγεις στο δρόμο θα ψιλοχαθεί ακόμα περισσότερο...

Του είπα βέβαια ότι αν βγάλουν πρόβλημα στις 7 μέρες μέσα θα του τα πάω πίσω.

Τώρα τα φορτίζω... Μόλις είναι έτοιμα θα τα συνδέσω να δω για καινούριο λογισμικό και μετά θα ξεκινήσω να τα στρώσω.

Αγανάκτισα να περιμένω και αποφάσισα τελικά να τα πάρω...

Αν έκανα καλά ή άσχημα θα φανεί...

Α! Μέσα στη συσκευασία είχε δεύτερο καπάκι και έναν screen protector μαζί με τα ακουστικά και το φορτιστή...

Αυτά για την ώρα...

Για το pro μιλάω...

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

Screen protector λογικά έχει μόνο το Pro. Άς μας πεί κάποιος άν στο mini του είχε screen protector .

Screen protector λογικά έχει μόνο το Pro. Άς μας πεί κάποιος άν στο mini του είχε screen protector .

το μινι δεν ειχε μεσα στο κουτι screen protector

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro