Jump to content

Trophy / HD7 / Mozart : Προετοιμασια και ξεκλειδωμα

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνομι που ξαναρωταω αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα υπαρχει καποιο προβλημα επειδη εχω καρτα vodafone και η ρομ ειναι tmobile και αν εχετε καπιο λινκ για το πωσ γινετε το flash τησ rom

ευχαριστω.

• Απαντήσεις 254
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σε όλους,

οφείλω να πώ ότι όταν πήρα στα χέρια μου το HD7 ψιλοπικράθηκα με τόσο "κλείδωμα"¨που έχει παίξει και ακόμα περισσότερο πιρκάθηκα όταν διαπίστωσα πως, όσες εφαρμογές είχα από τα 6.5 ήταν για πέταμα.

Έτσι μπήκα (ξανά) στο λούκι να ψάχνω για προγράμματα, ξεκλειδώματα και δεν συμμαζεύεται...

Έχω εδώ και κανα 2-3 μέρες, που προσπαθώ να βάλω αυτήν την rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214371 (7714_Schubert_USA_PTB_PTG_RUS_ELL)

όπου αντιμετωπίζω το ότι ξανακλειδώνει το τηλ. καθιστώντας αδύνατη κάθε ενέργεια με TouchXplorer κ.τ.λ

Κάνω κάτι λάθος, ή απλά λέω βλακείες; Δηλ. δεν μπορώ να τα έχω όλα;

Τώρα είμαι με την 7004, για να μπορώ να το έχω ξεκλείδωτο (και ομολογώ ότι όλο και κάποιο λάθος κάνω και μου παίρνει ώρα να το ξεκλειδώνω κάθε φορά)

• Administrators

Προφανώς δεν ενημερώθηκες πρώτα για το τι εστί το εν λόγω λειτουργικό που ουδεμία σχέση έχει με τα wm.

Σχετικά με τη διαδικασία για ξεκλείδωμα... γιατί δεν ακολουθείς τις οδηγίες στο πρώτο post;

Modpic.gif

γεια σε ολους.ξεκλειδωσα κανονικα τη συσκευη μου αλλα πωσ μπορω να βαλω δικα μου τραγουδια για ηχο κλησησ?χρησιμοποιω το advance configuration tool πηγαινω sounds και μοου εμφανιζει "not implemented yet".υπαρχει καποια λυση?ευχαριστω!

Προφανώς δεν ενημερώθηκες πρώτα για το τι εστί το εν λόγω λειτουργικό που ουδεμία σχέση έχει με τα wm.

Σχετικά με τη διαδικασία για ξεκλείδωμα... γιατί δεν ακολουθείς τις οδηγίες στο πρώτο post;

Προφανώς... δεν λές τίποτα.. άστα !!!!

Όσο για το ξεκλείδωμα όλο και κάποια :Xκία κάνω και έτσι ζορίζομαι, ολίγον, ή εννοείς να εφαρμόσω την διαδικασία ξεκλειδώματος στην νέα rom ; αφού είναι 7714 OS ver.

Γειά σε όλους,

οφείλω να πώ ότι όταν πήρα στα χέρια μου το HD7 ψιλοπικράθηκα με τόσο "κλείδωμα"¨που έχει παίξει και ακόμα περισσότερο πιρκάθηκα όταν διαπίστωσα πως, όσες εφαρμογές είχα από τα 6.5 ήταν για πέταμα.

Έτσι μπήκα (ξανά) στο λούκι να ψάχνω για προγράμματα, ξεκλειδώματα και δεν συμμαζεύεται...

Έχω εδώ και κανα 2-3 μέρες, που προσπαθώ να βάλω αυτήν την rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214371 (7714_Schubert_USA_PTB_PTG_RUS_ELL)

όπου αντιμετωπίζω το ότι ξανακλειδώνει το τηλ. καθιστώντας αδύνατη κάθε ενέργεια με TouchXplorer κ.τ.λ

Κάνω κάτι λάθος, ή απλά λέω βλακείες; Δηλ. δεν μπορώ να τα έχω όλα;

Τώρα είμαι με την 7004, για να μπορώ να το έχω ξεκλείδωτο (και ομολογώ ότι όλο και κάποιο λάθος κάνω και μου παίρνει ώρα να το ξεκλειδώνω κάθε φορά)

Σόρρυ,

αλλά εννοείς ότι η:[DFT Freedom ROM] Mango 7714 SCHUBERT Custom ROM , με το ίδιο τρόπο;

Σχολια του τυπου δεν δουλευουν οι εφαρμογές που ειχα σε WM 6.X δεν βοηθανε...

Προφανως επρεπε να γνωριζεις οτι ειναι τελειως διαφορετικό λειτουργικό και δεν εχει καμμια σχεση με τα προηγουμενα

Για να βοηθησουμε ας τα παρουμε απο την αρχή και να προσπαθησουμε να βγαλουμε ακρη ....

Γραψε εδω αναλυτικα τα στοιχεια που δειχνει στο settings/about/more info...

Επίσης γραψε τι ακριβως θέλεις να κανεις.

γεια σε ολους.ξεκλειδωσα κανονικα τη συσκευη μου αλλα πωσ μπορω να βαλω δικα μου τραγουδια για ηχο κλησησ?χρησιμοποιω το advance configuration tool πηγαινω sounds και μοου εμφανιζει "not implemented yet".υπαρχει καποια λυση?ευχαριστω!

Σε ποια εκδοση είσαι ???

Η version του Αdv Conf Tool που εχεις ειναι παλια ...Δες ΕΔΩ

Edited by colossus_r

Εφαρμογές που δεν βλέπω πώς μπορούν να δουλέψουν και που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα σε πρώτη φάση:

Destinator, Igo8 και γενικότερα προγράμματα πλοήγησης, Vito Audio Notes.

Τα στοιχεία λοιπόν έχουν ώς εξής, μετά την εγκατάσταση της:

RUU_Schubert_HTC_Europe_1.60.401.01_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10_Signed_SCHUBERT_RELEASE

OS version: 7.0.7004.0

Firmware version number:2250.09.16001.401

hardware revision number: 0002

Radio software version: 5.52.09.16_22.33b.50.10U

Radio hardware version: A.102.0.D4

Bootloader version: 1.60.2250.0(114364)

Chip SOC version: 2.2.5.0

Από αυτή λοιπόν την ρόμ, θέλω να περάσω στην:7714_Schubert_USA_PTB_PTG_RUS_ELL

την οποία όμως όταν την περνάω, το τηλ. ξανακλειδώνει, {μόλις ανακάλυψα ότι κάτι πρέπει να γίνεται όταν περνάω το RSPL ή το HSPL} οπότε προγράμματα όπως:

FileSystemBrowser

RegistryEditor

RegistryViewer

TouchXplorer κ.τ.λ δεν μπορούν να εγκατασταθούν.

Εκείνο που ρωτώ είναι άν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό, ή άν είναι κάτι που κάνω λάθος εγώ:confused:.

**είπαμε οκ, το κατάλαβα ότι τα wm7 δεν έχουν σχέση με τα wm 6.x, τώρα το άν έπρεπε να το ξέρω ή όχι τί να σου πώ:O, πάντως δεν με πειράζει να μαθαίνω πράγματα, και πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με την τεχνολογία:D.

Edited by markon
νέα στοιχεία

Εφαρμογές που δεν βλέπω πώς μπορούν να δουλέψουν και που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα σε πρώτη φάση:

.....................................................

TouchXplorer κ.τ.λ δεν μπορούν να εγκατασταθούν.

Εκείνο που ρωτώ είναι άν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό, ή άν είναι κάτι που κάνω λάθος εγώ:confused:.

**είπαμε οκ, το κατάλαβα ότι τα wm7 δεν έχουν σχέση με τα wm 6.x, τώρα το άν έπρεπε να το ξέρω ή όχι τί να σου πώ:O, πάντως δεν με πειράζει να μαθαίνω πράγματα, και πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με την τεχνολογία:D.

H Rom που πας να βαλεςι ειναι custom (OXI ΕΠΙΣΗΜΗ) και δεν αναβαθμιζεται απο την MS...

Νομιζω σε αυτη την φάση ειναι καλύτερα να εισαι σε επισημη ΡΟΜ...Ακολουθησε τον οδηγο στην υπογραφή μου

Αν πας σε mango επισημη η οχι τα προγραμματα αυτα δεν δουλευουν (οτι αλλαζει το συστημα) Ο Touch explorer αν εχει μπει απο πριν και πας με τα update θα δουλευει...

Προγραμματα πλοηγησης αρχισαν να βγαινουν (navigon κλπ) αλλα οσο και να σε ενδιαφερουν τα Destinator, Igo8 δεν υπάρχουν ...ακομη. Προγραμματα για audio notes υπαρχουν πολλα ...ψαξε στο marketplace

Ειχα ξεκλειδωτω trophy μεχρι χθες που το χρησημοποιουσα συνεχεια κανοντας εγκαταστασεις (προγραμματων,rigtones κ.λ.π.) που εδεινε ο colossus με wpdτ. Απο χθες που γυρισα απο τις διακοπες εκανα μια αναβαθμιση που μου προτεινε το zune και εκτοτε δεν δουλευει καμια απο τις αρχικες εφαρμογες (Advance Configuration Tool,Βattery tool...)και μου βγαζει μηνυμα οτι εχουν αποσυρθει απο τη M$ και προτεινει να τα απεγκαταστησω.Το μονο που δουλευει ακομα ειναι το ελλ. πληκτρολογιο.Και η ερωτηση ειναι το αφηνω και περιμενω Mago η φλασαρω και ξεκιναω απο την αρχη βρισκοντας τι πηγε στο τελος λαθος;

Ειχα ξεκλειδωτω trophy μεχρι χθες που το χρησημοποιουσα συνεχεια κανοντας εγκαταστασεις (προγραμματων,rigtones κ.λ.π.) που εδεινε ο colossus με wpdτ. Απο χθες που γυρισα απο τις διακοπες εκανα μια αναβαθμιση που μου προτεινε το zune και εκτοτε δεν δουλευει καμια απο τις αρχικες εφαρμογες (Advance Configuration Tool,Βattery tool...)και μου βγαζει μηνυμα οτι εχουν αποσυρθει απο τη M$ και προτεινει να τα απεγκαταστησω.Το μονο που δουλευει ακομα ειναι το ελλ. πληκτρολογιο.Και η ερωτηση ειναι το αφηνω και περιμενω Mago η φλασαρω και ξεκιναω απο την αρχη βρισκοντας τι πηγε στο τελος λαθος;

Σε ποια ΡΟΜ εισαι τωρα ??? Setting/about/more info

Καλημέρα σας!!

Ας θέσω και εγώ το θεματάκι μου με το htc trophy!

Κάνοντας την μισή διαδικασία ξεκλειδώματος μετά το Update μέσω zune το κινητό κλείδωσε. Προσπάθησα να φλασσάρω και αρχικά έβγαζε error 260 (opened ports). Έπειτα δεν ξέρω τι άλλαξε και είδε την συνδεση με το Pc και στο 1% της διαδικασίας έβγαλε σφάλμα ERROR [294] : INVALID VENDER ID. Να σημειώσω ότι δεν με αφήνει να περάσω ούτε απο market place pc. Oι πληροφορίες είναι οι εξής :

ΟS : 7.0.7392.0

Firmware 2250.21.12200.162

Hardware 0003

Radio software 5.65.09.25_22.45.50.21u

Radio hardware A.102.0.D4

Bootloader 1.22.2250.0(119397)

Chip SOC 2.2.5.0

Έχω και εγώ την απορία αν θα πρέπει να περιμένω το official mango ή να το ξεκλειδώσω.

Όποιος θέλει βοηθάει! Ευχαριστώ!!

Καλημέρα σας!!

Ας θέσω και εγώ το θεματάκι μου με το htc trophy!

Κάνοντας την μισή διαδικασία ξεκλειδώματος μετά το Update μέσω zune το κινητό κλείδωσε. Προσπάθησα να φλασσάρω και αρχικά έβγαζε error 260 (opened ports). Έπειτα δεν ξέρω τι άλλαξε και είδε την συνδεση με το Pc και στο 1% της διαδικασίας έβγαλε σφάλμα ERROR [294] : INVALID VENDER ID. Να σημειώσω ότι δεν με αφήνει να περάσω ούτε απο market place pc. Oι πληροφορίες είναι οι εξής :

ΟS : 7.0.7392.0

Firmware 2250.21.12200.162

Hardware 0003

Radio software 5.65.09.25_22.45.50.21u

Radio hardware A.102.0.D4

Bootloader 1.22.2250.0(119397)

Chip SOC 2.2.5.0

Έχω και εγώ την απορία αν θα πρέπει να περιμένω το official mango ή να το ξεκλειδώσω.

Όποιος θέλει βοηθάει! Ευχαριστώ!!

H ROM που πρέπει να βαλεις δεν ειναι Ελληνική (το τηλ σου ειναι απο Γερμανια) ειναι αυτη

5. Vodafone_DE operator, CV 162 with CID VODAP102:

5.1 BR: RUU_Spark_Vodafone_DE_1.09.162.00_Radio_5.52.09.16 _22.33.50.09U_by_ansar (7004)

5.2 BR: RUU_Spark_Vodafone_DE_1.10.162.06_Radio_5.52.09.16 _22.33a.50.10U_by_ansar (7008)

Απο αυτο το λινκ δοκιμασε και τις 2 ΡΟΜ και ειμαι σιγουρος οτι η μια απο της 2 θα μπει κανονικά

Πιστεύω πως έχεις απόλυτο δίκιο...θα το δοκιμάσω αύριο γιατί σήμερα σίγουρα δεν προλαβαίνω και θα σε ενημερώσω...;) Thanks!!!

Όλα καλά τελικά πέρασε μια χαρά η rom!!!

Κάτι για το ξεκλείδωμα έχω..το registry editor απο που θα το βρώ για να το περάσω να κάνω τα settings μέσα στο κινητό??

όπως και το πρόγραμμα XAPDeployX.exe δεν υπάρχει μέσα στο πακετάκι...μπορώ να χρησιμοποιήσω αντίστοιχα το Τομ xap installer και το unlockit όπως το περιγράφεται εδώ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305504

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Καλημέρα , έχω πρόβλημα στο εξής σημείο:πως γίνεται η κανονική σύνδεση του τηλεφώνου;

Αν εννοεις συνδεση με το Zune απλως την πρωτη φορα σου ζητησει θα δωσεις ονομα στο τηλ και θα προχωρησει μονο του.

Αν δεν το εκανες τοτε στην αρχική οθονη οταν το συνδεεις εχει επιλογή change relationship που κανει παλι την διαδικασια

Colussus μια τελευταία ερώτηση...χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στην registry για να έχουμε ελληνικά όταν θα βγεί το official mango??

Colussus μια τελευταία ερώτηση...χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στην registry για να έχουμε ελληνικά όταν θα βγεί το official mango??

Μαλλον οχι ,,αλλα θα το δουμε οταν βγει και επισημα

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδιά

Έχω ένα πρόβλημα με το HD7 HTC μου. Έκανα επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία και μου ζητάει κωδικό που δεν θυμάμαι . Έτσι τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω . Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Καλησπέρα και από εμένα, πήρα το HTC Mozart προχθές και χωρίς να δω το φόρουμ το έχω κάνει ιδη update στη version OS: 7.10.7720.68

Firmware revision number: 2250.21.40501.111

Bootloader version 4.5.2250.1(128979)

Μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για το ξεκλείδωμα ή κακώς έκανα το update στην τελευταία version :O? επίσης υπάρχει κανένα GPS για WP7 και αν ναι πως το εγκαθιστούμε?

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα και από εμένα, πήρα το HTC Mozart προχθές και χωρίς να δω το φόρουμ το έχω κάνει ιδη update στη version OS: 7.10.7720.68

Firmware revision number: 2250.21.40501.111

Bootloader version 4.5.2250.1(128979)

Μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για το ξεκλείδωμα ή κακώς έκανα το update στην τελευταία version :O? επίσης υπάρχει κανένα GPS για WP7 και αν ναι πως το εγκαθιστούμε?

Ευχαριστώ πολύ

Όπως είσαι δεν μπορείς

Κανε restore στην προηγούμενη εκδοσή και αν είναι 7004 η 7008 τότε μπορείς .. Δες στην υπογαφη μου για θέματα με οδηγους

From my Asus Tablet