Jump to content

Fikies

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fikies

  • Ημ. Γέννησης 15/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Fikies's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To διπλό καλώδιο USB το είχα χρησιμοποιήσει διότι προηγουμένος είχα ξεκλειδώσει το κινητό αλλά μετά κάπου έχασε το ξεκλείδωμα, και έπρεπε με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή. Δεν δεχόταν δηλαδή την διαδικασία από την αρχή για να το ξεκλειδώσω.

    Δεν ξέρω αν θες απλά να το ξεκλειδώσεις ή αν θες να περάσεις Custom ROM. Εγώ εκτός άπό την πρώτη φορά που είπα και πριν, έχω δουλέψει μόνο με Custom ROM, συνεπώς δεν είμαι και πολύ γνώστης του απλού ξεκλειδώματος.

    Για να καταλάβεις αν χρειάζεσαι το καλώδιο, ξεκίνα την διαδικασία κανονικά, και αν είναι θα σου βγάλει ERROR χωρίς κάποια αρνητική συνέπεια.

    Γενικότερα το μπέρδεμα είναι να βρεις τα καλώδια, τους αντάπτορες κτλ. Αν τά έχει τότε δεν είναι τίποτα. Είχα ανεβάσει και ένα σχετικό ποστ με την διαδικασία, αλλά τώρα άντε βρές το...

  2. stewe θα ήθελα να ρωτησω κάτι γτ δυστηχώς έχω αφήσει το θέμα και έχω χάσει επισόδεια..Έχω trophy με γερμανικό πάροχο σε mango οfficial locked. Η διαδικασία ξεκλειδώματος παραμένει η ίδια με το διπλό καλώδιο usb κτλ?

    Αξίζει πιστεύεις να μπώ στην διαδικασία ή είναι πολύ μπέρδεμα?

  3. Αντί για card reader μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σκληρό δίσκο?
  4. Νομίζω ότι εμείς ''οι γερμανοί'' θα πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας άμα θέλουμε να κάνουμε αυτή την διαδικασία.. :/ Όταν μπορέσεις colossus φτιάξε ένα οδηγό να δούμε πόσο πολύπλοκο είναι...
  5. Αν βρείς κάτι το οποίο βοηθήσει θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα μήνυμα..!:happy:
  6. Ναι παιχταρά μου δεν εξηγείται αλλιώς γιατί και ο κολλήτός πήρε το trophy απο Γερμανία και κάνει ακριβώς τα ίδια.. άρα σίγουρα κτ παίζει... Απογοήτευση λίγο... :(
  7. Colossus ναι έχω ξαναπεράσει ρομ ... συγκεκριμένα ήμουν σε nodo κλειδωμένη και φλάσσαρα χωρίς πρόβλημα σε 7004..Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να άλλαξε!!
  8. Το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα..ξεκινάει στο 1% πετάει το σφάλμα... Το ίδιο πράγμα και σε ένα άλλο trophy που δοκίμασα ενός φίλου..και τα δύο είναι απο γερμανία...
  9. Colossus ξεκινάω να φλασσάρω την ρόμ απο μάνγο σε 7004 official και μου βγάζει error 226 flash write...ξέρεις για πιο λόγο...
  10. Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!! Τώρα το παρατήρησα για το firmware, πολυ καλό θα έλεγα.. Δύο ερωτησούλες ακόμα για την custom Rom που δεν έχω δουλέψει ποτέ.. 1) Αν θέλω να επαναφέρω σε 7004 Official (απο custom rom) φλασσάρω κατευθείαν την αρχική ρομ του κινητού μου ή πρέπει να περάσω πρώτα rspl?? 2) Colossus γνωρίζεις άν σε αυτήν την Custom Rom βάλουμε ελληνικό ε μαιλ καταργείτε το Music search function της bing? Διότι στην Official με το που βάλεις ελληνικό ε μαιλ ή region ελλάδα απευθείας το απενεργοποιεί και την θεωρώ μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή..
  11. Colossus για ποιο firmware λες? Eκεί που περιγράφεις για το πως μπορούμε να γυρίσουμε σε bootloader??
  12. Για να γυρίσω απο μανγο σε 7004 μπορώ κατευθείαν να φλασσάρω με το ROMUpdateUtility σωστά (official)? Μετά αν κατάλαβα βάζω rspl και έπειτα την custom rom mango.. Δηλαδή μέσα σε 10 λεπτά που φλασσάρει η ρόμ έχουμε μαγνκο τελικό και ξεκλείδωτο?!!!!Αυτό ήταν όλο??!!!! :happy:
  13. Παίδες καλημέρα.. Colossus thanks, πολυ κατανοητά απλά πες μου την λεπτομέρεια σε ποιο restart να αποσυνδέσω και θα τρέξω το connection setup γιατί όταν πάμε απο Nodo σε μανγο κάνει 2 ενημερώσεις δηλαδή 2 restart!! Στο πρώτο ή στο δεύτερο?
  14. Colossus διευκρίνησε αν σου είναι εύκολο λίγο την διαδικασία αποσύνδεσης όταν μπούμε σε μανγκο... θα πρέπει να τρέξουμε το connection setup στο πρώτο restart που θα κάνει το zune ή στο δεύτερο?? Επίσης to connection setup να υπάρχει πριν πάμε σε mango ή να το έχουμε σβήσει... και κάτι τρίτο ... εαν είμαστε σε nodo ξεκλείδωτοι και πάμε mango και κλειδώσει.. εάν πάμε μέσω zune επαναφορά προηγούμενης έκδοσης θα πάει nodo ξεκλείδωτο?? Τhanks for your time!
  15. Το ΗΤC Apps σε μένα το βγάζει στο μαρκετ... Το θέμα παιδιά είναι ότι περιμέναμε πως και πως το update για την χώρα μας και εν τέλη είναι απογοήτευση (για μένα..) γιατί δεν μπορείς να το προωθείς σε μία χώρα και να μην λειτουργεί το function Music της bing ή να μην έχει την μουσική στο μαρκετ. Έπρεπε πρώτα να εξασφαλιστούν όλα αυτά και μετά το βάζουν σε διαθεσιμότητα...
×
×
  • Create New...