pan05 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Πολλές ακόμα πληροφορίες μπορείς να βρεις στο παρακάτω λινκ: Blade: "Πειράξτε" τη ROM σας /φτιάξτε τη δική σας custom ROM Δες και την υπογραφή μου. Μπορεί να βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει. Αν θες να περιμένεις λίγο, θα βγει και ελληνική έκδοση rom βασισμένη στην official που θα έχει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις. Μία από αυτές θα είναι φυσικά και το hardware acceleration. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 αν θέλει κανείς την επίσημη rom σε clockworkmod zip: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307475 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanA Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δυστυχώς πάει για βρούβες... Δοκίμασα και άλλη πόρτα USB και άλλο καλώδιο, τίποτα... είναι dead... "τότε στείλτο πίσω και πες ότι απλά μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει..." Θα εφαρμόσω αυτό από Δευτέρα... kogos, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως... ήταν το original Wind download... μήπως είναι τα Vista??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δυστυχώς πάει για βρούβες... Δοκίμασα και άλλη πόρτα USB και άλλο καλώδιο, τίποτα... είναι dead... "τότε στείλτο πίσω και πες ότι απλά μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει..." Θα εφαρμόσω αυτό από Δευτέρα... kogos, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως... ήταν το original Wind download... μήπως είναι τα Vista??? μπορεί να ήταν και τα vista... στεναχωριέμαι γιατί είσαι ο πρώτος με νεκρό blade εδώ :cry:. Έχουμε σώσει ένα σωρό καταστάσεις... κρίμα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanA Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δεν πειράζει... αρκεί η προσπάθεια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μια τελευταια προσπαθεια. Το κινητο μενει κολημενο στο πρασινο android η δεν ανοιγει καθολου;;; Αν εχει εστω καποια ανταποκριση πιστευω πως σωνεται Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanA Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καμιά... ούτε καν το return δεν ανάβει κόκκινο έστω αμυδρά την ώρα που πατάς το power... είναι teza... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καμιά... ούτε καν το return δεν ανάβει κόκκινο έστω αμυδρά την ώρα που πατάς το power... είναι teza... τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν σώζεται... κρίμα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν σώζεται... κρίμα Μάλλον φίλε kogos σε νίκησαν τα ΣVista!!!:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 στον οδηγό γράφει " μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει," αυτό σημαίνει πως ενώ αρχικά δεν είχαμε CWM αλλά μόνο FTM πλέον μπαίνει και το CWM; το FTM τι γίνεται; μπορούν να συνυπάρχουν και τα 2; Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Άψογος και κατατοπιστικότατος οδηγός. Τα κατάφερα με επιτυχία και όλα ok !!! Να είσαι καλά φίλε Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 στον οδηγό γράφει " μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει," αυτό σημαίνει πως ενώ αρχικά δεν είχαμε CWM αλλά μόνο FTM πλέον μπαίνει και το CWM; το FTM τι γίνεται; μπορούν να συνυπάρχουν και τα 2; όχι, δεν μπορείς να τα έχεις και τα 2. Το CWM μπαίνει στο recovery partition, εκεί που παλιά ήταν το FTM protocol. Αν το θες, μπορείς απλά να το εγκαταστήσεις εκτελώντας το βήμα 1, αν και είναι ψιλοάχρηστο σε σχέση με το CWM. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) ok thank u! θα το δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα :) EDIT μόλις έγινεεε :) Edited May 31, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socin Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Φίλε kogos έχω βάλει την rom της wind με 512MB RAM και 248MB partition που προτείνεις. Εαν (χτυπα ξυλο) χρειαστώ να βάλω τo FTM με το CWM και μετά κάνω το official update από το site της wind, θα εχω πρόβλημα με τα partition που έχουνε άλλο μέγεθος; Λέω για περιπτώσεις που το θέλω να το κάνω stock για να το πάω πίσω. Ακομα και να χωράει η official μπορει να φανεί κάπως αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Φίλε kogos έχω βάλει την rom της wind με 512MB RAM και 248MB partition που προτείνεις. Εαν (χτυπα ξυλο) χρειαστώ να βάλω τo FTM με το CWM και μετά κάνω το official update από το site της wind, θα εχω πρόβλημα με τα partition που έχουνε άλλο μέγεθος; Λέω για περιπτώσεις που το θέλω να το κάνω stock για να το πάω πίσω. Ακομα και να χωράει η official μπορει να φανεί κάπως αυτό; Αν κάνεις το official update της wind που μπορείς να βρεις στο site της, τότε θα σου κάνει full wipe το κινητό, και θα σου γυρίσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε stock, συμπεριλαμβανομένων και των partition sizes. Οπότε δεν θα μείνει απολύτως κανένα ίχνος "πειράγματος" και τα partition sizes θα αλλάξουν αυτόματα με το update σε αυτά που έχει ένα απείραχτο κινητό. (και φυσικά θα γυρίσεις σε 256ram) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socin Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία kogos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiosss Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 την έκανα την κοτσάνα μου και γω! λοιπόν, είχα το μαμίσιο gen1, κάνω τα βήματα του οδηγού για τα 152 και το βγάζω από το USB πριν εμφανιστεί η τελευταία εικόνα, διότι είχαν περάσει 5 λεπτά που ήταν κολλημένο στο 98%. Αποτελέσμα είναι να μου ανοίγει μετά το πράσινο ανδροειδες το CWR και ενω κανω reboot system now στο κινητο δειχνει παλι το CWR. στο FTP εννοειται πως δεν μπαινει με κρατημένο το - στο ανοιγμα. το pc δεν αναγνωριζει καν τη συσκευή και δεν μπορω να δω την SD για να κάνω το βήμα 1. βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Χμμμ, το ίδιο έπαθα κι εγω αν κοιτάξεις λίγο πιο πισω... λες πάντως οτι βλέπεις cwr. "Ιnstall zip from sdcard" δεν βλέπεις δηλαδή για να "τρέξεις" το αρχείο βήμα 1; σ' εμένα πάντως την κάρτα την έβλεπα κανονικά μέσω τηλ/νου. Ετρεξα το βήμα 1 και επανήλθε στα πρότερα χωρίς 512. Απλά για να έχω τηλέφωνο πάλι, το έκανα αυτό. Να ρωτήσω κάτι άλλο παίδες: τι πρέπει να γίνει σε αυτή τη φάση για παρακάτω και να ξεκινήσει φυσιολογικά με τις μεταβολές που έγιναν το κινητό; σόρυ αν αυτό που ρωτάω είναι κουταμάρα, αλλά εμένα έμεινε εκεί (cmr) και κυκλικά εμφανιζόταν το cmr. Από reboot σε cmr με πήγαινε και δώστου πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiosss Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Χμμμ, το ίδιο έπαθα κι εγω αν κοιτάξεις λίγο πιο πισω... λες πάντως οτι βλέπεις cwr. "Ιnstall zip from sdcard" δεν βλέπεις δηλαδή για να "τρέξεις" το αρχείο βήμα 1; σ' εμένα πάντως την κάρτα την έβλεπα κανονικά μέσω τηλ/νου. Ετρεξα το βήμα 1 και επανήλθε στα πρότερα χωρίς 512. Απλά για να έχω τηλέφωνο πάλι, το έκανα αυτό. Να ρωτήσω κάτι άλλο παίδες: τι πρέπει να γίνει σε αυτή τη φάση για παρακάτω και να ξεκινήσει φυσιολογικά με τις μεταβολές που έγιναν το κινητό; σόρυ αν αυτό που ρωτάω είναι κουταμάρα, αλλά εμένα έμεινε εκεί (cmr) και κυκλικά εμφανιζόταν το cmr. Από reboot σε cmr με πήγαινε και δώστου πάλι. το βλέπω κανονικά το "Ιnstall zip from sdcard", αλλά δεν βλέπω την κάρτα SD στον υπολογιστή μου πλέον και δεν μπορώ να βάλω εκεί το zip για να τρέξω το 1ο βήμα. βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 το βλέπω κανονικά το "Ιnstall zip from sdcard", αλλά δεν βλέπω την κάρτα SD στον υπολογιστή μου πλέον και δεν μπορώ να βάλω εκεί το zip για να τρέξω το 1ο βήμα. βοήθεια!! Δεν υπάρχει κάποιος ανάπτορας (ή άλλο κινητό) ώστε να βάλεις την SD για να περάσεις την ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiosss Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Δεν υπάρχει κάποιος ανάπτορας (ή άλλο κινητό) ώστε να βάλεις την SD για να περάσεις την ROM? Αυτό σκέφτηκα ως πιθανή λύση και γω.. αντε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Η λύση είναι με τον αντάπτορα και θα δουλέψει μετά. :) Προβληματισμός... μεταφέρω από την 1η σελίδα: ....- Το κινητό θα κλείσει αυτόματα, θα ξεκινήσει ξανά, η διαδικασία θα μείνει κολλημένη για κάποια δευτερόλεπτα στο 4%, θα συνεχίσει, μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει, ώστε μετά από 3 λεπτά περίπου συνολικά να ολοκληρώσει, δίνοντας το παρακάτω παράθυρο. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20070&stc=1&d=1304693800 - Όταν δείτε αυτό το παράθυρο βγάλτε το κινητό από το USB και πατήστε την επιλογή reboot από το κινητό (επιλέξτε reboot με τα volume+ και volume- και πατήστε το πλήκτρο home στο κινητό. Το κινητό θα κάνει reboot, και θα έχετε πλέον τη stock wind 2.2 froyo, με 512ΜΒ ξεκλείδωτα, και μάλιστα με το CWM έτοιμο για δοκιμές:) Μετά δηλαδή εφόσον κάνεις ριμπούτ και γυρίζει σε cwm πρέπει να κάνεις install from sd το βήμα 1 για να είναι ok το τηλ/νο και να ξεκινήσει με 512mb πλέον; και αν είναι σωστά αυτά που λέω θεωρητικά πρέπει να έχεις κάνει root τη συσκευή ώστε να έχεις μπορέσει να έχεις πάρει μπακάπ και να έχει τις ίδιες εφαρμογές-ρυθμίσεις με πριν; καλά τα λέω ή οχι παίδες; :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Όταν το κινητό κάνει reboot και μπαίνει σε CWM χωρίς να μπορεί να κάνει κανονικά boot, αυτό σημαίνει πως δεν έχει εγκατασταθεί το system. Οπότε το κινητό προσπαθεί να bootarei, δεν βρίσκει όμως σύστημα και αυτόματα μπαίνει recovery. Αν έχετε τέτοια προβλήματα, κάντε πάλι το βήμα 1 κ.λ.π. Για το τι χρειάζεται για να κανεις backup ρυθμίσεις κλπ δεν ασχολούμαι, γιατί αλλάζοντας τουλαχιστον 2 rom την μερα δεν υπάρχει χρόνος για backup. Πάντως, για να λειτουργήσεις το cwm δεν χρειάζεσαι root, αν εννοείς αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ GEN2 μΜΕ TPT, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ GEN1 ΜΕ TPT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. TPT ΚΑΙ WINDOWS ΜΕΘΟΔΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Αρκετά προβλήματα μη επιτυχημένης εγκατάστασης έχουν να κάνουν με προηγούμενες επεμβάσεις που έχουν γίνει στο κινητό. Edited June 2, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apo208 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα με το αρχείο μοθ έχεις στο κείμενο αυτό Η δεύτερη επιλογή (που προσωπικά συνιστώ) είναι να κάνει install την wind 2.2 rom αλλά με 248ΜΒ ελεύθερου χώρου. Προσοχή πως ΔΕΝ αναφέρομαι στην RAM αλλά στον ελεύθερο χώρο για install εφαρμογών. Η αύξηση του χώρου επιτυγχάνεται με μείωση του system partition σε 152MB. Επομένως αυξάνετε το data σε 248ΜΒ. Δυστυχώς η wind δεν μας αφήνει να πέσουμε κάτω από τα 152ΜΒ system, κάτι που θα μας έδινε ακόμα περισσότερο χώρο για data. Αν επιλέξετε αυτή την περίπτωση, τότε ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα αλλά σαν updater απλά χρησιμοποιείστε αυτό το αρχείο (διορθώθηκε το αρχείο στις 7/5, 4:20, thanks to manik. Αν το είχατε κατεβάσει πιο πριν, πρέπει να το ξανακατεβάσετε), και όχι το παραπάνω. έχει και τα 512 mb; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiosss Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) με τη βοήθεια 2ου κινητού έβαλα το zip στην SD και τρέχω το βήμα 1. ανοίγω ξανά το κινητό και με βγάζει σε FTM mode,αφού δείξει πρώτα κάτι κινέζικα γράμματα (μάλλον το σήμα τησ ZTE), χωρίς όμως να έχω πατήσει - volume. Δοκίμασα αρκετές φορές να τρέξω το βήμα 2, αλλά με το που πατάω το ''reboot system now'' στο CWR με βγάζει πάλι στο CWR. Δε βγάζω άκρη! -δεν βλέπουν τα windowsΧΡ το κινητό ως μονάδα δίσκου -όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό του φίλου μου, είδα πως έχει μέσα ακόμα τα apps που είχα κατεβάσει από το μάρκετ. Κάπου διάβασα πως η διαδικασία κανονικά αδειάζει όλη την κάρτα και τα αρχεία. -επαναλαμβάνω πως είχα βγάλει το κινητό από το USB όταν ήταν στο 98%. πριν δω δηλαδή το τελευταίο εικονίδιο του οδηγού. Βοηθεία!! -βγάζει σε FTM mode και σε CWR αντιστοιχα με το ανοιγμα κα8ε φορά χωρίς να έχω πατημένο το - volume down. Δε φαίνεται παντως να ειναι κολλημένο το πληκτρο -. Thanx! έβαλα την επίσιμη της WIND και το κινητό άνοιξε κανονικά. ¨Ηταν gen2 όπως είπε ο κογκος. Τώρα τί κανουμε για να δούμε και τα 512 ενώ έχω την επίσιμη αναβα8μιση της WIND πλέον? Edited June 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts