Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα σταμάτησε να κάνει update η επίσημη της ms η οποια είναι super? Εγινε επί πληρωμή ή κάτι παίχτηκε με την όλη φασαρία?

Εγινε σφαγη με την google και αφαιρεθηκε ..τωρα υπαρχει μονο το web app που απλα σε παει στο mobile site

Ε όχι και τραγικοί. Δεν με "προδώσαν" ποτε, ούτε έχω ακουσει παράπονα απο άλλους.

Συμφωνω για τους χαρτες ..δεν τους χρησιμοποιω συχνα αλλα οποτε τους χρειαστηκα ηταν αψογοι

Ρε παιδια εχω μια απορια...μπορουμε να κανουμε το κινητο να φαινεται ως αφαιρουμενος δισκος στον υπολογιστη??Για παραδειγμα κατεβαζω ενα παιχνιδι στο pc...πως το περναω στο κινητο?

Σε WP 7.8 δεν μπορεις επισημα ..επισης απο το πισι "εφαρμογες" μπορεις να βαλεις μονο σε τηλ με custom rom

αν εχεις τετοιο με τον xap explorer και αφου εγκαταστησεις το dev kit

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα με έχει απογοητεύσει το Nokia Drive βασικά. Μετά από κανά εξάμηνο άριστης λειτουργίας (προφανώς μετά από κάποια updates), πλέον είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αναξιόπιστο, όχι τόσο σαν χάρτες, όσο σαν λειτουργία του app (κολλήματα, reroute στα καλά καθούμενα κτλ). Δεν υπερβάλω, είναι τραγικό.

Έχω το Nokia Drive 3.1.0.3206

0.2.47.103

σε ένα παλιό LG-E900 και πάει μια χαρά.............;)

• 3 weeks later...
Μανίκι, σε σχέση με την παλιά μέθοδο, το ξεκλείδωμα, αλλά μου δούλεψε με την πρώτη. :up:

Τώρα που είναι ξεκλείδωτο, δύο ερωτήσεις:

- πώς θα δουλέψει το bluetooth ανθρώπινα, δηλαδή να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία σε άλλες συσκευές;

- πώς θα δουλέψει το nokia drive 3.0, που μου βγάζει, μετά την εγκατάσταση, ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό μου;

μήπως μπορεις να μου στείλεις το λινκ για το ξεκελειδωμα επειδη δε τα παω καλα με τα αγγλικα και χαθηκα στο forum xda?

• 1 month later...
EΒαλα κάμερες στο σπίτι μου αλλα δεν μπορώ να τις δω απο το κινητό μου γιατί όλες προτείνουν προγράμματα για android και Ios..Yπάρχει κάποιο πρόγραμα για wp 7.5?

EΒαλα κάμερες στο σπίτι μου αλλα δεν μπορώ να τις δω απο το κινητό μου γιατί όλες προτείνουν προγράμματα για android και Ios..Yπάρχει κάποιο πρόγραμα για wp 7.5?

Υπαρχουν προγραμματα /..αλλα δεν ξερω αν κανουν για το λογισμικο της καμερας που εχεις σπιτι

Ψαξε στο στορ και θα βρεις

Μια απο τις καλες ειναι αυτη

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/ip-cam-manager/06195f84-9dcd-441d-a05f-ea4e762116ad

Δεν κάνει γιατι οι κάμερες δεν είναι IP αλλα αναλογικές.

Εχουν εφαρμογη για να τις βλεπεις απο το πισι ειναι ειναι μεσω web ?

• 1 month later...
Ξαφνικά το Marketplace στο lumia720 μου σταμάτησε να μου δείχνει ποιες εφαρμογές θέλουν ενημέρωση... Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει?:ninja:

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Ξαφνικά το Marketplace στο lumia720 μου σταμάτησε να μου δείχνει ποιες εφαρμογές θέλουν ενημέρωση... Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει?:ninja:

1. Εχεις βαλει tile του Store στην Homescreen ?

2. Εισαι σε λαθος τοπικ ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

1. Εχεις βαλει tile του Store στην Homescreen ?

2. Εισαι σε λαθος τοπικ ;)

1. ναι

2. πλάκα με κανεις!!!!! που να παω?

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

1. ναι

2. πλάκα με κανεις!!!!! που να παω?

1. Δηλαδη για να καταλαβουμε κλαυτερα. Το tile υποθετω δεν σου δειχνει αριθμο νεων ενημερωσεων. Οταν μπαινεις μεσα στο store σου τις βγαζει για να τις κανεις ?

2. Εδω ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• 3 weeks later...
Application του instagram για το lumia 800 (WP 7.5) ΥΠΆΡΧΕΙ? Δεν είναι συμβατό ούτε με το 6tag ούτε με το instance...:wacko:

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

1. Δηλαδη για να καταλαβουμε κλαυτερα. Το tile υποθετω δεν σου δειχνει αριθμο νεων ενημερωσεων. Οταν μπαινεις μεσα στο store σου τις βγαζει για να τις κανεις ?

Δεν βγάζει καμία ειδοποίηση για ενημέρωση. Πρέπει να πάω να βρω το κάθε app ξεχωριστά και να τσεκάρω αν υπάεχει ενημέρωση. Παλιά τις έβγαζε στο live tile.

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Application του instagram για το lumia 800 (WP 7.5) ΥΠΆΡΧΕΙ? Δεν είναι συμβατό ούτε με το 6tag ούτε με το instance...:wacko:

δες το #2InstaWithLove

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

δες το #2InstaWithLove

αυτό είναι ένα 'instagram' της nokia όχι app για να ποστάρεις στο instagram, κάνω λάθος?

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

αυτό είναι ένα 'instagram' της nokia όχι app για να ποστάρεις στο instagram, κάνω λάθος?

Ποσταρεις κανονικά στο instagram. Απλα είναι εφαρμογή που δημιούργησε για αυτο το σκοπό η Nokia.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

γεια σας, μπορω με καποιο τροπο να βλεπω στο viber τα emoticons και τα stickers που μου στελνουν πχ απο iphone; εχω το lumia 900 με wp 7.8

ευχαριστω

Η αφυπνιση μια λειτουργεί μια όχι στο 800, τι έχει γίνει και μπλοκάρει έχει κανείς καμιά ιδέα?

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

• 4 weeks later...

υπάρχει κάποια εφαρμογή ημερολογίου που να περνάει μαζί με τις εορτές και τις απεργίες του google ημερολογίου που έχω βασικά

το ημερολόγιο chronos δεν έχει αυτή τη δυνατότητα ούτε το week view ...και το VsysCalendar το οποίο είναι για λογαριασμό google τα βγάζει υπερβολικά μικρά και στριμωγμένα

Παιδιά, ξέρουμε γιατί το BING είναι τόσο χάλια; Μιλάμε, δεν βγάζει τίποτα, είναι απίστευτο το πόσο κακή μηχανή αναζήτησης είναι (τουλάχιστον στο 920, στο λαπτοπ δεν το χρησιμοποιώ καν). Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις; Πραγματικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η μηχανή αναζήτησης της ΜΣ είναι τόσο άθλια.

Το έιχα και εγώ αυτο το προβλημα..1)Διεγραψε το Tile του στορ απο την εναρξη 2) Πηγαινε στον Internet Explorer και πηγαινε εκεί που λέει διαγραφή ιστορικού 3)Πάτα το κουμπί μειωσης της έντασης μαζί με το κουμπί του κλειδώματος ταυτόχρονα μέχρι να κλείσει το κινητό

4)Ξαναβάλε το Tile του στορ στην έναρξη..θα σου βγάλει τις ενημερώσεις ετσι λογικα :)

Μπορει καποιος να μου πει αν στο here drive, εχει εκφωνηση οδων στην πλοηγηση, ή απλα λεει στριψε αριστερα, δεξια, κτλ; Γιατι στο δικο μου 920 δεν..

Για αυτά που ζητάτε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι συσκευές σας έχουν windows phone 8 και όχι wp7 που αναφέρει ο τίτλος. :rolleyes:

Μπορείτε λοιπόν να απευθυνθείτε στα αντίστοιχα σχετικά θέματα.

υπάρχει κάποια εφαρμογή ημερολογίου που να περνάει μαζί με τις εορτές και τις απεργίες του google ημερολογίου που έχω βασικά

το ημερολόγιο chronos δεν έχει αυτή τη δυνατότητα ούτε το week view ...και το VsysCalendar το οποίο είναι για λογαριασμό google τα βγάζει υπερβολικά μικρά και στριμωγμένα

εγώ πάντως LG E900 έχω

:)