Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Για έναν φίλο ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποιο app που να μετράει την χρήση 3g ?

byte in και out?

Όχι.

Πιστεύω είναι θέμα χρόνου.

Καλησπέρα.Μπορώ να στείλω επαφη με SMS απο το lumia 710 Που έχω?

για δοκιμασε φιλαρακι την εφαρμογη "send a contact" einai free

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

καλημερα, εχω το εξης προβλημα με το htc locations στο trophy, και αναρωτιεμαι αν το αντιμετωπιζει και κανενας αλλος.

Εχω κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του προγραμματος, εχω καταβασει τον χαρτη της ελλαδας, και παρ ολα αυτα το προγραμμα δεν μπορει να βρει τη θεση μου εκτος αν εχω ανοιχτο το internet. Η υπηρεσια εντοπισμου ειναι ανοιχτη κανονικα, οποτε δεν θα επρεπε να θελει συνδεση για να λειτουργησει. Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι οταν το ανοιγω και δειχνει τον χαρτη στο κεντρο της οθονης, εχει την φραση "updating" στο κατω μερος για μερικα δευτερολεπτα, η οποια εξαφανιζεται αν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. Χωρις συνδεση οταν επιχειρω να εντοπισω την θεση μου με παει καπου στην... Ταιπει. :blink::blink::blink:

Και κατι αλλο, οταν ο εντοπισμος δουλεψει, δεν ειναι παντα πολυ ακριβης, μπορει να με βγαλει μερικα τετραγωνα απο εκαι που ειμαι.

Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα;

Ευχαριστω

Edited by gkapitso
προσθεση πληροφοριων

Η Νοκια εχει την εφαρμογη μεταφορα επαφων αλλα η HTC (Radar) δεν την εχει.Εγω θελω απο νοκια Χ6 να παρω τις επαφεσ στο HTC Radar

και δεν βγαζω ακρη

Πέρασέ τες στην SIM. Μετά βάλε την SIM στο Radar και κάνε import.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Απορία για το marketplace:

-Αν αγοράσουμε κάποιες εφαρμογές και μετά για κάποιο λόγο κάνουμε reset στο κινητό μας και σβηστούν τα πάντα, πώς διασφαλίζουμε ότι θα ξαναέχουμε τις εφαρμογές μας;

Sent neither from iphone nor android phone

Απορία για το marketplace:

-Αν αγοράσουμε κάποιες εφαρμογές και μετά για κάποιο λόγο κάνουμε reset στο κινητό μας και σβηστούν τα πάντα, πώς διασφαλίζουμε ότι θα ξαναέχουμε τις εφαρμογές μας;

Περνάς το ίδιο account. Αυτό είναι χρεωμένο στο account σου επίσης.

καλημερα, εχω το εξης προβλημα με το htc locations στο trophy, και αναρωτιεμαι αν το αντιμετωπιζει και κανενας αλλος.

Εχω κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του προγραμματος, εχω καταβασει τον χαρτη της ελλαδας, και παρ ολα αυτα το προγραμμα δεν μπορει να βρει τη θεση μου εκτος αν εχω ανοιχτο το internet. Η υπηρεσια εντοπισμου ειναι ανοιχτη κανονικα, οποτε δεν θα επρεπε να θελει συνδεση για να λειτουργησει. Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι οταν το ανοιγω και δειχνει τον χαρτη στο κεντρο της οθονης, εχει την φραση "updating" στο κατω μερος για μερικα δευτερολεπτα, η οποια εξαφανιζεται αν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. Χωρις συνδεση οταν επιχειρω να εντοπισω την θεση μου με παει καπου στην... Ταιπει. :blink::blink::blink:

Και κατι αλλο, οταν ο εντοπισμος δουλεψει, δεν ειναι παντα πολυ ακριβης, μπορει να με βγαλει μερικα τετραγωνα απο εκαι που ειμαι.

Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα;

Ευχαριστω

Και εγω το trophy εχω αλλα βρισκει γρηγορα το στηγμα, το μονο αρνητικο ειναι οτι αργει στον επανυπολογισμο διαδρομης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορείς να στείλεις ενα αρχείο (εικόνα η τραγούδι) με BT?(στό PC η σε άλλο κινητό)

Επίσης,πώς μπορείς νά λάβεις ένα αρχείο με BT απο τό PC?

Η συσκευη μου είναι NOKIA LUMIA 710.

Πως μπορείς να στείλεις ενα αρχείο (εικόνα η τραγούδι) με BT?(στό PC η σε άλλο κινητό)

Επίσης,πώς μπορείς νά λάβεις ένα αρχείο με BT απο τό PC?

Η συσκευη μου είναι NOKIA LUMIA 710.

Συγχρόνισε το Zune να στέλνει ασύρματα μέσω Wifi αυτόματα (Wireless Sync), ή σύνδεσέ το με USB καλώδιο.

Bluetooth μόνο για audio/headset

• Administrators
Πως μπορουμε να επιλεξουμε ενα τραγουδι για ηχο κλησης?

http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/start/create-ringtones.aspx

Modpic.gif

Ευχαριστω.Ακολουθοντας τον οδηγο οταν παω στους ηχους κλησης δεν μου βγαζει το "κομενο τραγουδι".

Φταιει μηπως οτι το κινητο το πηρα απο την Vodafone?Δεν ειναι ετσι ακριβως τα βηματα.Ευχαριστω.:(

Τελικα ολα καλα.Βρηκα τι "λαθος" εκανα.Ευχαριστω.....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

καλησπερα. Πέρασα το board express for tapatalk και ενω βρίσκει κανονικά το myphone οταν το επιλέγω μου λέει ότι πλέον δεν ειναι διαθέσιμο.

Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί;

Καλησπέρα σας και καλή ανάσταση να έχουμε!!

Χάρηκα πολύ που βρήκα ελληνικό thread για τα mango, θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.

Είμαι και γώ από αυτούς που ήθελαν πέρισυ να πρόλάβουν τη προσφορά για το lg optimus 7 και παρόλο που δεν υπήρε ελληνικό marketplace έκανα την γνωστή "μαγκιά" (η χαζομάρα) να το παίξω αμερικάνος :p

Τώρα όμως που βγαίνουν ωραίες εφαρμογούλες και θέλω να αγοράσω, δεν μπορώ γιατί πρέπει να εισάγω στοιχεία ελληνικα (αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, γιατί δεν τους αρκεί μια visa με το απαιτούμενο ποσο, αλλά τέλος πάντων.).

Γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω hard reset το κινητό και θα χαθούν όλα.

Πώς μπορώ όμως να σώσω τουλάχιστον τις επαφές, μιας και οι περισσότερες είναι δεμένες με το facebook πλέον (για να βγαίνει φώτο όταν καλεί κάποιος), ώστε στο ελληνικό live id να ρίξω μέσα τις επαφές, έστω μόνο με νουμερα και ονόματα, ας χαθεί το δέσιμο τους με facebook κλπ.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας και καλή ανάσταση να έχουμε!!

Χάρηκα πολύ που βρήκα ελληνικό thread για τα mango, θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.

Είμαι και γώ από αυτούς που ήθελαν πέρισυ να πρόλάβουν τη προσφορά για το lg optimus 7 και παρόλο που δεν υπήρε ελληνικό marketplace έκανα την γνωστή "μαγκιά" (η χαζομάρα) να το παίξω αμερικάνος :p

Τώρα όμως που βγαίνουν ωραίες εφαρμογούλες και θέλω να αγοράσω, δεν μπορώ γιατί πρέπει να εισάγω στοιχεία ελληνικα (αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, γιατί δεν τους αρκεί μια visa με το απαιτούμενο ποσο, αλλά τέλος πάντων.).

Γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω hard reset το κινητό και θα χαθούν όλα.

Πώς μπορώ όμως να σώσω τουλάχιστον τις επαφές, μιας και οι περισσότερες είναι δεμένες με το facebook πλέον (για να βγαίνει φώτο όταν καλεί κάποιος), ώστε στο ελληνικό live id να ρίξω μέσα τις επαφές, έστω μόνο με νουμερα και ονόματα, ας χαθεί το δέσιμο τους με facebook κλπ.

Ευχαριστώ.

Το δέσιμο με το Facebook το ξαναδένεις στο καινούριο Windows Live ID δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Το δέσιμο γίνεται στο κινητό μόνο. Οι επαφές αποθηκεύονται ως live contacts.

Τι μπορείς να κάνεις. Το πιο απλό είναι να τραβήξεις όλα τα contacts από τον 2ο Windows Live λογαριασμό σου στις επιλογές του contacts.live.com και να συγχρονίσεις.

Ακόμη πιο απλά κάνε export όλα τα contacts σε csv από την ίδια σελίδα, και στο νέο LiveID κάνε import! Ένας συγχρονισμός με το νέο LiveID από το κινητό και θα μπουν όλα. Προσθέτεις και FB και θα ενοποιηθούν! :)

Το κόλλημα με το Marketplace είναι γνωστό και αφορά κυρίως κάποιους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και να έχει είναι σπαστικό.

Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη! Θα θελα και γω να κανω μια ερωτηση. Εχω το lumia 710 και θελω να αγορασω μερικες εφαρμογες και παιχνιδια απο το marketplace. Μου ζηταει ομως αριθμο καρτας. Εχω καρτοκινητο, κοσμοτε whats up. Δεν γινεται να παρει τα λεφτα απο την καρτα? Στις οδηγιες απο το marketplace υποτιθεται λεει πως μπορεις να χρεωσεις τον λογαριασμο σου ή ενναλακτικα να χρησιμοποιησεις καρτα, οχι μονο καρτα.. Ευχαριστω!

Χρονιά Πολλά σε όλους. Μήπως έχετε υπόψη κάποια καλή εφαρμογή για ονομαστικές εορτές. Δοκίμασα το greek namedays αλλά δε με ικανοποίησε.
Sent neither from iphone nor android phone

Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη! Θα θελα και γω να κανω μια ερωτηση. Εχω το lumia 710 και θελω να αγορασω μερικες εφαρμογες και παιχνιδια απο το marketplace. Μου ζηταει ομως αριθμο καρτας. Εχω καρτοκινητο, κοσμοτε whats up. Δεν γινεται να παρει τα λεφτα απο την καρτα? Στις οδηγιες απο το marketplace υποτιθεται λεει πως μπορεις να χρεωσεις τον λογαριασμο σου ή ενναλακτικα να χρησιμοποιησεις καρτα, οχι μονο καρτα.. Ευχαριστω!

Δεν υποστηρίζουν οι πάροχοι στην Ελλάδα ακόμη καλά την χρέωση έτσι, αλλά σίγουρα θα έρθει και αυτό.

Χρονιά Πολλά σε όλους. Μήπως έχετε υπόψη κάποια καλή εφαρμογή για ονομαστικές εορτές. Δοκίμασα το greek namedays αλλά δε με ικανοποίησε.

Πιο εύκολα πρόσθεσε οποιοδήποτε Google ημερολόγιο/εορτολόγιο ή μέσα στο Windows Live calendar ή απλά από Google account και θα το συγχρονίσει στο τηλέφωνο.

Σε ευχαριστώ @RacOOn! Ακολούθησα αυτό και δούλεψε τέλεια!

Παρακαλώ! Είναι πολύ εύκολο με Windows Phone να προσθέσει κανείς Google contacts, calendars, είτε ως iCal μορφή στο Windows Live Calendar με import είτε αν έχει Google account να συγχρονίσει αφού εγγραφτεί σε ένα εορτολόγιο. :)

Έτσι γλιτώνεις από ένα extra app, μνήμη, αφού είναι πλέον στο ενσωματωμένο Calendar.

Edited by RacOOn

Καλημέρα σας,

Μια ερώτηση όλοι έχετε μετά το mango sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά;;; Το βλέπω παντού που όλοι έχουν ενω εμένα το hd7 μου με custom rom δεν έχει.. Μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως ή είναι λόγω της custom rom που δεν έχει;;;

Ευχαριστώ!