Jump to content

jimpe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    221
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimpe

  1. Τέλειο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ myphone.gr
  2. Τελικά μου έστειλα σήμερα το ΖΤΕ ZXHN H268N . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο απο το technicolor. Μου είπαν οτι δε θα είναι voip συνεπώς λέω να πάρω ένα πιο σοβαρό router. Με ενδιαφέρει να έχει VPN server και ddns. Φυσικά και καλό wifi!
  3. Καλησπέρα σας, Έκανα αίτηση για αναβάθμιση απο 24mbps σε 50 vdsl απο wind. Γνωρίζει κάποιος τι ρούτερ δίνουν και αν θα μετατραπεί σε voip η γραμμή μου ή όχι; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω νέο router δικό μου (και να μην χρησιμοποιήσω της wind) Και θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω θέμα με την τηλεφωνία.
  4. Ισχύει το έχω δει σε πολλές κριτικές οτι τα solid είναι ακόμα πιο δύσκολα...Εγώ πάντως επειδή με το μικροκυμάτων δε τα κατάφερα σε αλλαγή απλού λάστιχου, δοκίμασα με πιστολάκι και έτσι τα κατάφερα..(με το μικροκυμάτων έκαιγε τόσο που δε μπορούσα να το πιάσω μετά.) Επίσης αν δε περνάει με τίποτα, θα σου πρότεινα τα ακόλουθα: 1) Δες σχόλια- κριτικές σε μεγάλα κινεζο-μάγαζα μήπως βρεις εκεί κανέναν άλλο τρόπο\ 2) Πήγαινε σε βουλκανιζατέρ, όλο και κάτι δε θα καταφέρουν παραπάνω; :p
  5. Εμένα μου έσκασε στα 240km το μπροστινό που εχει το μοτέρ.. Έπεσε με τη μέγιστη ταχύτητα σε μια λακκούβα από απροσεξία και έσκασε με τη μία (είμαι 96kg).. Επίσης αν και είχα λαστιχάκι στο τιμόνι από την πίεση κάτι έγινε και χαλάρωσε τόσο που δε μάζευε το τζόγο ούτε το πιο παχύ λαστιχάκι.. Δυστυχώς με δύσκολεψε και εμένα 3 ώρες να το αλλάξω.. Τελικά με πιστολάκι μαλλιών τα κατάφερα να ξαναπεράσω λάστιχο σε ζάντα..όσο για το κενό σΤο τιμόνι το έλυσα και το έδεσα πάλι και εσφιξε τόσο που δε θέλει καν λαστιχάκι πια.. Ευτυχώς δεν είχε σπάσει κάτι.. Τέλος για ανταλλακτικά Εγώ έχω παραγγείλει 2 σαμπρέλες από ebay να τις έχω.. Υποθέτω όμως ότι σε κάποιο ποδηλαταδικο αν παραγγείλεις με τις διαστάσεις θα σου φέρουν..
  6. Δεν τα είχα δει καν αυτά.. Καλή προσέγγιση μετά από αυτό θα είναι άψογο.. Έχω βέβαια έχω ένα μεγάλο θέμα να λύσω πρώτα. Ειχα επιχειρήσει να βάλω στο Led πίσω ένα πλαστικό διαχωριστικό και στην προσπαθεία μου να βγάλω το φτερό χάλασα τη μία από τις 3 βίδες του (λόγω λάθους Άλεν) και την έκανα στρογγυλή στο καφαλι και έτσι δε μπορώ να το βγάλω με τίποτα. Εχει και εσοχή λόγω φτερού και δε μπορώ να την πιάσω κάπως.. Με βλέπω να σπάω το φτερό.
  7. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις.. Με βάζεις σε σκέψεις να το πάρω.. Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο να βλέπεις από την οθόνη... Αναφορικά με το θόρυβο, πράγματι στο τιμόνι είναι απαραίτητο κάποιο mod για το θόρυβο.. Εμένα επίσης ακούγεται το πίσω φτερό μερικές φορές όταν δεν είναι επίπεδο τελείως το οδόστρωμα .. Έχει βρει κανείς λύση για αυτό;
  8. Όταν παραλάβεις αν μπορείς γράψε μας δύο λόγια για το πως είναι και αν είσαι ευχαριστημένος.. Απο περιέργια πόσο κοστίζει;
  9. Το βελτίωσε και το έχει προς πώληση.. Αλλά έχει κλείσει τις παραγγελίες λόγω μεγάλης ζήτησης.
  10. Άψογο..δε πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι.
  11. Καλησπέρα σας, Γράφω και εγώ για το ίδιο θέμα, σήμερα το πρωι πάγωσε η οθόνη της κοπέλας μου στο lg g4 και απο τότε δεν ανοίγει καν. Το ερώτημα μου είναι το εξής, θα χαθούν τα δεδομένα που έχει μέσα μετά απο αποστολή στην LG; Αν ναι υπάρχει καποιος τρόπος να τα σώσω πριν το στείλω? Είναι όλα στη μνήμα του κινητού ..με ενδιαφέρει κυρίως φωτογραφίες! Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ.: Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ηδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες και δεν είδα κάτι αντίστοιχο.
  12. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και δεν το βρίσκω σε κανένα κατάστημα άμεσα διαθέσιμο. Έχει σταμτήσει η κυκλοφορία του? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το s7 edge αλλα θεωρώ καλύτερο το s6 edge Plus. Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο κατάστημα παρακαλώ για κάποιο pm . Ευχαριστώ.
  13. Καλή τύχη και καλές διακοπες σε όλους!
×
×
  • Create New...