Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που μ αρέσει περισσότερο είναι η τάση που έχουμε να δικαιολογούμε την επιλογή μας ακόμα και όταν το βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είναι λάθος... Αυτά βλέπουν και οι εταιρίες και συνεχίζουν ακάθεκτες να σερβίρουν ότι θέλουν...

Όχι κύριε, η κάμερα μου θέλω να είναι κάμερα και η οθόνη να είναι οθόνη και ότι άλλο βάζει ο νους σας...

Ας γίνουμε λίγο ποιο απαιτητικοί και να μν τρώμε ότι μας σερβίρουν... Και ξέρετε γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν μας το χάρισαν ούτε και μας έκαναν σκόντο στην τιμή.... Τους δώσαμε τα ωραία μας λεφτά και θέλουμε να πάρουμε αυτό που αγοράσαμε...

Σε κανέναν δεν περισσεύουν 600 ευρώ, απλά τα δίνουμε για να κάνουμε το μεράκι μας,

Έχω να πω τόσα και άλλα τόσα άλλα το σταματάω εδώ γιατί είμαι off topic. Επίσης δεν θέλω να σας κουράζω γιατί κάποιοι ίσος με βρουν υπερβολικό...

Φιλικά πάντα Μάκης

Αυτό που μ αρέσει περισσότερο είναι η τάση που έχουμε να δικαιολογούμε την επιλογή μας ακόμα και όταν το βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είναι λάθος... Αυτά βλέπουν και οι εταιρίες και συνεχίζουν ακάθεκτες να σερβίρουν ότι θέλουν...

Όχι κύριε, η κάμερα μου θέλω να είναι κάμερα και η οθόνη να είναι οθόνη και ότι άλλο βάζει ο νους σας...

Ας γίνουμε λίγο ποιο απαιτητικοί και να μν τρώμε ότι μας σερβίρουν... Και ξέρετε γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν μας το χάρισαν ούτε και μας έκαναν σκόντο στην τιμή.... Τους δώσαμε τα ωραία μας λεφτά και θέλουμε να πάρουμε αυτό που αγοράσαμε...

Σε κανέναν δεν περισσεύουν 600 ευρώ, απλά τα δίνουμε για να κάνουμε το μεράκι μας,

Έχω να πω τόσα και άλλα τόσα άλλα το σταματάω εδώ γιατί είμαι off topic. Επίσης δεν θέλω να σας κουράζω γιατί κάποιοι ίσος με βρουν υπερβολικό...

Φιλικά πάντα Μάκης

καλα τα λες αλλα εγω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου οτι συσκευη και να ειχα (apple android winmob symbian) ολα για καποιο λογο θελανε το update τους, τα λεφτα μας οι εταιρίες εκτος απο την συσκευη τα διαθετει και σε support (updates) και η sammy τουλαχιστον εδειξε καλο προσωπο με το sgs

επισης δεν γινεται μια συσκευη να καλυπτει ολα τα γουστα δλδ και φωτοκινητο και mp3/movie player και ιντερνετ τσατ

καπου θα υστερει

Αν θες απο το κινητο σου να βγαζεις τον μικρο φωτογραφο που εχεις μεσα σου ισως επρεπε να κοιταξεις καποια αλλη συσκευη

επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του μια ερωτηση , στον ηλιο και γενικα σε εξωτερικες συνθηκες μερας φαινεται καθολου η οθονη ή θα κανω σκια με τις παλαμες για να παρω ενα τηλεφωνο οπως με την amoled του ν85 μου?

Βιντεάκι με μια επίδειξη της λειτουργίας tv-out μέσω MHL αντάπτορα.

Δυστυχώς το πρότυπο MHL έχει κάποιος περιορισμούς τους οποίους προσωπικά δεν πολυσυμπαθώ

1. Δε μπορεί κάποιος να έχει έξοδο στην τηλεόραση και χρήση data από τη θύρα microusb ταυτόχρονα. Εαν κάποιος χρησιμοποιήσει το tv out ό,τι συνδέσει από εκεί και πέρα πρέπει να είναι σε bluetooth.

2. Για να δουλέψει ο αντάπτορας πρέπει να έχει υποχρεωτικά εξωτερική τροφοδοσία. Δηλαδή πρέπει κάποιος υποχρεωτικά να του έχει συνδέσει το φορτιστή πάνω και να τον έχει βάλει στην πρίζα.

Οπότε προσωπικά θεωρώ ότι ο συνδυασμός micro usb + hdmi out σε ένα κινητό είναι καλύτερος από τη χρήση μόνο MHL-micro usb.

[Offtopic]

Και κάτι για την ιστορία...

Κάποτε με τον NTROPIC είχαμε μια συζήτηση σχετικά με MHL ή HDMI. Αυτός έλεγε ότι κάτσε περίμενε να μάθουμε λεπτομέρειες για το πρότυπο MHL για να δούμε αν το πρακτικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο κι εγώ του έλεγα σιγά μωρέ πώς κάνεις έτσι, μία η άλλη θα είναι...

Ε λοιπόν, σωστός ο NTROPIC και σκ@τά στα μούτρα μου :p:lol:

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε... :D

[/Offtopic]

Edited by karlesg

επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του μια ερωτηση , στον ηλιο και γενικα σε εξωτερικες συνθηκες μερας φαινεται καθολου η οθονη ή θα κανω σκια με τις παλαμες για να παρω ενα τηλεφωνο οπως με την amoled του ν85 μου?

με μιση φωτεινοτητα θα εχεις σιγουρα προβλημα

με φουλ φωτεινωτητα και κατω απο τον ηλιο να εισαι δεν θα εχεις προβλημα

με μιση φωτεινοτητα θα εχεις σιγουρα προβλημα

με φουλ φωτεινωτητα και κατω απο τον ηλιο να εισαι δεν θα εχεις προβλημα

+1

ετσι ακριβως ειναι.....

παιδια δοκιμασα σημερα το usb on the go του n8 αλλα δεν ταιριαζει με τιποτα στο samsung...

(το ηξερα απλα ειχα μια μικρη ελπιδα....)...

οποτε περιμενω απο το expansys τωρα το original...ο θεος βοηθος...δηλαδη....

επισης δεν μου "ξαναεβρασε" το κινητο απο χθες παρολο που το εχω διαλύσει.....:)

τελος με την καμερα εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος..το λεω και το ξαναλεω δεν το περιμενα με τιποτα...ειδικα το ledaki τα σπαει κανει την νυχτα μερα πραγματικα....

Σε ευχαριστω για την απαντηση! Οντως ετσι ειναι, μολις το εκανα.

Μηπως γνωριζεις την απαντηση κ στην 2η ερωτηση ή αν γνωριζει καποιος αλλος?

(σχετικα με το αν αλλαζει το φοντο στο μενου ή αναγκαστικα ειναι το ιδιο με του wallpaper)

Σίγουρα γίνεται με κάποιον launcher. Ο go που χρησιμοποιούσα το έκανε.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πολύ καλά τα λες φίλε μου μπράβο!! Το ίδιο πράγμα λέμε και έχουμε και τα ίδια πιστεύω...

Δεν θέλω να κάνει τα πάντα, ας μν είχε καθόλου κάμερα δεν με πειράζει...

Θέλω να μου δίνουν αυτό που υποσχέθηκαν πως θα μου δώσουν με 600 ευρώ....

Εφόσον δεν το κάνουν, δεν είναι λύση να τους δικαιολογώ και από πάνω...

Στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε.. όλα αυτά τα λέω για το καλό μας και τπτ παραπάνω....

Τέλειο τα galaxy 2 και αν στρώσουν αυτά τα 2 θέματα θα το ξαναπάρω χωρίς 2 σκέψη... μέχρι τότε θα μείνω με το παλιό μου γτ δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλος άξιος αντίπαλος του s2..

Μιας και από χθες το εχω και εγώ στα χέρια μου μια πολύ μικρή ερώτηση.

Αν και το γνωρίζω ότι στα sms όπως και να γράψεις το μύνημα αυτό στο παραλήπτη θα πάει με κεφαλαία, δε μπορώ να βρω πως αλλάζει από κεφαλαία σε μικρα, Ελληνικα,μου αρέσει να το βλέπω έτσι. . .

Κατά τα αλλά, υπάρχει και το LG 2x, δεν εχω δει κάτι που να πω ότι υστερεί.

Θα το δουλέψω και θα σας πω εν καιρώ εντυπώσεις.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θαμπώθηκα από τα επιχειρήματα... λες και δεν υπάρχουν τόσες και τόσες προβληματικές συσκευές που έχουν στρώσει μετά από μερικές παρτίδες. Άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κινητό βάσει δυνατοτήτων που να αξίζει 600 ευρώ κατ'εμέ... το πρώτο για το οποίο θα τα έσκαγα θα ήταν το συγκεκριμένο, αλλά με απογοήτευσε. Οπότε σύνεση και υπομονή, και σε λίγο καιρό, ακόμα κι αν δεν έχει στρώσει όπως ελπίζεις, σίγουρα θα έχει κυκλοφορήσει και κάτι άλλο με ανάλογα specs.

Τι επιχειρήματα!?! δεν προσπαθώ να σε πίσω για κατι για ξαναδιάβασε το μήνυμα μου... Σου λεω με λιγα λογία οτι αφου βρίσκεις τοσα αρνητικά στο S2 παρε μια αλλη συσκευη.Τι πιο απλο να πω ανθρωπος?

Μας λες χίλια δυο και θες και με το ζόρι να διαφωνήσουμε μαζί σου!

Αν ψάχνεσαι για VS στους διαξιφισμούς οχι εδώ!

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να παρω backup τα save απο τα παιχνιδια και τις υπολιπες εφαρμογες μου απο το GS στο PC για να μπορεσω μετα να τις μεταφερω στο GS 2 οταν το παραλαβω με το καλο ?

γεια σας!!!, λοιπόν αύριο η μεθαύριο πρέπει να έχω και το δικό μου sgs2 το έχω κάνει παραγγελία και το περιμένω.

τώρα δεν ξέρω από iphone 4 που θα πάω σε sgs2 πως θα μου κάτσει αυτό!!! αν κάποιος το έχει κάνει και μπορεί με pm να μου πει πως το είδε θα το εκτιμούσα πολύ ας είναι και περισσότερα άτομα!!!

Μετά να πω την αλήθεια έχω φρακάρει με αυτά που διάβασα γιατί λέτε κάτι για την κάμερα, οθόνη για κάτι κίτρινα, για το wifi, ότι θερμαίνεται πολύ και μια λέω να το ακυρώσω και μια να μην το κάνω...

οκ δεν έχει και λίγα χρήματα, τα άτομα που πρόλαβαν και το πήραν από Ελλάδα τι λένε για τα παραπάνω!!!, περιμένω με αγωνία να διαβάσω καμία απάντηση!!!

ευχαριστώ.

Φιλε διαβασε λιγες σελιδες πισω το ποστ μου .

Φαινεται να ειναι θεμα ανδροειδη τα προβληματα , αρα θα διορθωθουν με την 2.3.4

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρε παιδια να ρωτήσω ειδα το θέμα που λετε με το auto brightness που λετε εχω και γω το ελληνικο σε αυτά που δουλευουν σωστά δωστε ενα παραδειγμα πως λειτουργει γιαι σε μενα που το έχω σαν να κανει κατι αυξομειωσεις αλλα οχι και τρελα πραγματα οποτε θελω να καταλαβς για να συγκρινω αν το κανει σωστα η οχι.

Οσο για την κιτρινισμενη οθονη δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα φερτε μου ενα παραδειγμα πως μπορω να το δω.

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

Aloha,

Μεταφέρθηκαν μηνύματα εκεί που έπρεπε να είχαν γραφτεί εξαρχής.

Υπενθυμίζω λοιπόν!

Για εφαρμογές παιχνίδια κτλπ ρωτάμε στο Android Section !

Για το πρόβλημα κατασκευής της οθόνης υπάρχει αντίστοιχο θέμα.

Για root/hacks/mods και custom ROMs, υπάρχει επίσης αντίστοιχο θέμα, όπως και για αξεσουάρ!

Παρακαλώ λοιπόν να διατηρείτε το thread καθαρό για την διευκόλυνση ΟΛΩΝ μας. :)

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Οσο για την κιτρινισμενη οθονη δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα φερτε μου ενα παραδειγμα πως μπορω να το δω.

πηγαινε σε αυτην την ενοτητα και δες τις προβληματικες photo

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307415

τελος με την καμερα εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος..το λεω και το ξαναλεω δεν το περιμενα με τιποτα...ειδικα το ledaki τα σπαει κανει την νυχτα μερα πραγματικα....

Και που να δεις (αν δεν το χεις δει ηδη) και αυτο

ο φιλος Potatoman εφτιαξε ακομη καλυτερο ηχο και εικονα... :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ορίσω άλλη οθόνη σαν homescreen? Έχω συνηθίσει να είναι στο κέντρο η homescreen και να έχω αριστερά-δεξιά τις άλλες.

Αν δεν υπάρχει ρύθμιση, τότε είναι όπως στο sgs. Χρειάζεται κάποιο mod, το οποίο φυσικά προυποθέτει root.

No root, no party. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Και που να δεις (αν δεν το χεις δει ηδη) και αυτο

ο φιλος Potatoman εφτιαξε ακομη καλυτερο ηχο και εικονα... :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

τι χρειαζεται root για να περασεις το συγκεκριμενο προγραμμα ? με root χάνεις την εγγυηση?

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

τι χρειαζεται root για να περασεις το συγκεκριμενο προγραμμα ? με root χάνεις την εγγυηση?

Ναι και ναι

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Administrators

Ναι και ναι (μέχρι να το ξανακάνεις unroot).

Modpic.gif

ΔΕΝ το συνδεσα πουθενά ούτε σε pc για να παρη από kies το μόνο που έκανα πιο νωρίς όμως δεν ξέρω αν φταίει αυτό διαβάζοντας στο manual έλεγε αυτό

››Αντιγραφή επαφών

Για να αντιγράψετε επαφές από την κάρτα SIM ή USIM προς τη

συσκευή σας,

1 Στην κατάσταση αναμονής, ανοίξτε τη λίστα εφαρμογών και

επιλέξτε Επαφές.

2 Πατήστε [ ] → Εισαγωγή/Εξαγωγή → Εισαγωγή από κάρτα

SIM.

Και υπέθεσα ότι είναι κάποιος τρόπος backup επαφών όμως που δεν θα φενετε στον κατάλογο

σαν διπλή επαφή Υπαρχή περίπτωση να οφείλετε σαυτο ? ΑΝ ναι τι κανω τωρα ? 1 προς 1 σβησιμο ?

Φαντάζομαι πως δίπλα σε κάθε επαφή σου βγάζει και το σχετικό εικονίδιο για το που είναι αποθηκευμένη , π.χ. sim ή τηλέφωνο ή γούγλης κ.τλ.

Αν λοιπόν σου εμφανίζει 2 φορές την κάθε επαφή , μια φορά από την κάρτα sim και μία από το τηλέφωνο , πήγαινε στης επαφές -> αριστερό soft key -> περισσότερα -> Επιλογές οθόνης και διάλεξε να μην φαίνονται οι επαφές sim

Ρίξε και ένα feedback αν σου λύθηκε το θέμα :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Παιδιά, το κινητό είναι ταχύτατο, αλλά στο TouchWiz, στα μενού, όταν είμαι σε διαδικασία προσθήκης widget και εναλλάσω τις οθόνες, έχει κάποια σκαλώματα το UI, σα να καθυστερεί. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...