Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω όσο και αν θέλω να το αποφύγω και δυστυχώς δεν είμαι μέσα στο DOA. Το πρόβλημα το είχε από την πρώτη στιγμή το κινητό, αλλά δεν είχα ασχοληθεί να δω τι φταίει όλο αυτό το διάστημα, αλλά είχα επικεντρωθεί στο στήσιμο του κινητού.

Με το ΤΙΤΑΝΙUM BACK UP PRO που έχω, παίρνω BACK UP πριν το κάνω UNROOT και στήνετε ξανά το κινητό όταν με το καλό το πάρω ''ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ'' ήταν κατά το BACK UP; Δηλαδή με τους φακέλους και τα προγράμματα που έχω, έτσι δεν είναι;

Κατά μέσο όρο από την εμπειρία σας πόσο διάστημα κάνει η samsung για να το έχω και πάλι στα χέρια μου;

ναι ολα αυτα θα κανεις αλλα μη ξεχασεις να αντιγραψεις το φακελο του τιτανιουμ εκτος συσκευης και να μηδενισεις τον μετρητη μολις περασεις τη μαμα ρομ

σε καμια βδομαδα θα το χεις πισω μην αγχωνεσαι και αν πεις οτι ειναι επαγγελματικο μπορει και νωριτερα

αντεγραψε ολους τους φακελους σου στον υπολογιστη σου και κανε φορματ της εσωτερικης καρτας πριν το στειλεις δε πρεπει να βρουνε μεσα υπολοιματα κλπ γιατι αν θελουν μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι ολα αυτα θα κανεις αλλα μη ξεχασεις να αντιγραψεις το φακελο του τιτανιουμ εκτος συσκευης και να μηδενισεις τον μετρητη μολις περασεις τη μαμα ρομ

σε καμια βδομαδα θα το χεις πισω μην αγχωνεσαι και αν πεις οτι ειναι επαγγελματικο μπορει και νωριτερα

αντεγραψε ολους τους φακελους σου στον υπολογιστη σου και κανε φορματ της εσωτερικης καρτας πριν το στειλεις δε πρεπει να βρουνε μεσα υπολοιματα κλπ γιατι αν θελουν μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης

Καλημερα σε ολους...

Δυο εργασιμες το κραταει η Smartec...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι λίγο πολύ τα ξέρω αυτά και ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς όλοι οι φάκελοι μετά το φορμάτ της εσωτερικής κάρτας θα εμφανιστούν και πάλι με το τιτάνιουμ, έτσι δεν είναι;

Θα πάω να πάρω τις αντιστάσεις σήμερα για να μηδενίσω τον μετρητή και ίσως θα είναι ευκαιρία μετά να δοκιμάσω και κάποια custom rom. Μάλλον για leomar λέω!:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ναι λίγο πολύ τα ξέρω αυτά και ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς όλοι οι φάκελοι μετά το φορμάτ της εσωτερικής κάρτας θα εμφανιστούν και πάλι με το τιτάνιουμ, έτσι δεν είναι;

Θα πάω να πάρω τις αντιστάσεις σήμερα για να μηδενίσω τον μετρητή και ίσως θα είναι ευκαιρία μετά να δοκιμάσω και κάποια custom rom. Μάλλον για leomar λέω!:confused:

μονο οι εφαρμογες-παιχνιδια επαναφερονται με το τιτανιουμ,εσυ θα κρατησεις αντιγραφα των φακελων εφαρμογων και παιχνιδιων στον υπολογιστη σου θα κανεις ενα φορματ στη συσκευη μεσω του υπολογιστη σου θα περασεις το μαμα λειτουργικο που ειχε οταν το αγορασες η το τρεχον επισημο ελληνικο θα μηδενισεις τον μετρητη και θα το πας

οταν το παρεις πισω πρωτα θα το τεσταρεις μπροστα τους αν οντως εχει φτιαχτε μην ξαναπηγαινεις μετα και μολις γυρισεις σπιτι ρουταρεις περνας τιτανιουμ αντιγραφεις τους φακελους που εχεις κρατησει απο τον υπολογιστη στη συσκευη και κανεις επαναναφορα

Παιδια καλημερα.ειμαι χρηστης του GALAXY S και σημερα βρηκα απο ενα φιλο μου τον δευτερο γαλαξια και μου τον δινει 350ευρω...νομιζω πολυ καλη τιμη και λεω να προχωρησω στην αγορα..τι λετε κι εσεις?

Παιδιά μια ερωτησούλα σχετικά με το handsfree. Όταν είσαστε σε κατάσταση κλήσης (με το fandsfree) και πατάτε το volume up, τερματίζει η πράσινη γραμμή στάθμης της έντασης;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα και τον opera mini 6.1 και είναι zip αρχείο. Τον βάζω όπως είναι στο κινητό και το κάνει install ή χρειάζεται κάπιοα άλλη διαδικασία...;;; Η αποσυμπίεση βγάζει πολλά αρχεία έξω πάντως... :worry:

Παιδια καλημερα.ειμαι χρηστης του GALAXY S και σημερα βρηκα απο ενα φιλο μου τον δευτερο γαλαξια και μου τον δινει 350ευρω...νομιζω πολυ καλη τιμη και λεω να προχωρησω στην αγορα..τι λετε κι εσεις?

Αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει προβλήματα, ναι να το πάρεις

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα και τον opera mini 6.1 και είναι zip αρχείο. Τον βάζω όπως είναι στο κινητό και το κάνει install ή χρειάζεται κάπιοα άλλη διαδικασία...;;; Η αποσυμπίεση βγάζει πολλά αρχεία έξω πάντως... :worry:

Που τον βρηκες? Η πηγη θα αναφερει αν ειναι flashable με cwm. Γιατι δεν τον κατεβαζεις απλως απο το market? Free ειναι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To Galaxy S1 υποστηρίζει pause στο video recording. Στο Galaxy S2 δεν έχει pause, σωστά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε pause; Ίσως με άλλη εφαρμογή κάμερας;

Επίσης, καμιά πληροφορία, για το πότε θα αναβαθμιστεί επίσημα το Galaxy S2 από 2.3.3 σε κάτι νεώτερο;

καλή τιμή αν είναι σε άριστη κατάσταση,γιατί βρίσκεις και σφραγισμένο στο κουτί του με 400

s7 edge 935F

LG Gpad V500

καλή τιμή αν είναι σε άριστη κατάσταση,γιατί βρίσκεις και σφραγισμένο στο κουτί του με 400

ειναι σε υπεραριστη, 2 μηνων το πολυ, με 2 screen protectors και 2 θηκες...αυτο με τα 400 παντως δεν το ηξερα :confused:

καλησπερα παιδια.πως μπορω να κανω root τ κινητο μου σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε?θελω να αναβαθμισω την καμερα και πρεπει να ειναι rooted....

400Ε που το ειδες καινουριο Galaxy S II ; Θελω Link

http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1111&category_id=43&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ.

Edited by vairas5770

καλησπερα παιδια.πως μπορω να κανω root τ κινητο μου σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε?θελω να αναβαθμισω την καμερα και πρεπει να ειναι rooted....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

400Ε που το ειδες καινουριο Galaxy S II ; Θελω Link

http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1111&category_id=43&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ.

μαλλον εδω 350Ε !!!!!!!

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9384/Samsung-Galaxy-S2-(II)-GT-I9100-Smartphone-Second-Hand-or-Opened-Box-Stock-House-Μαύρο-(Black)-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3-κινητό-από-ανο?ref=bestprice.gr

Οπα λάθος παιδιά παρατήρησα οτι κάτω γράφει δείγμα ή ανοιγμένη συσκευασία ΣΟΡΥ!!!

Edited by whitemen
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

μαλλον εδω 350Ε !!!!!!!

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9384/Samsung-Galaxy-S2-(II)-GT-I9100-Smartphone-Second-Hand-or-Opened-Box-Stock-House-Μαύρο-(Black)-Dual-Core-1-2GHz-8MPx-Camera-Android-2-3-κινητό-από-ανο?ref=bestprice.gr

Οπα λάθος παιδιά παρατήρησα οτι κάτω γράφει δείγμα ή ανοιγμένη συσκευασία ΣΟΡΥ!!!

ΦΙΛΕ αυτα τα μαγαζια τα ξερουμε ΧΡΟΝΙΑ. Να πας εσυ να παρεις συσκευη που κανει εισαγωγη το συγκεκριμενο καταστημα.

Να τρεχεις σαν τρελος για να βρεις εγγυηση !!!! Τα εχω φαει στη μαπα ολα αυτα . ΚΑλυτερα να δωσω +100Ε και να ξερω οτι θα μου αλλαξει την συσκευη παρα να παρακαλαω την samsung για αλλαγη.

ΦΙΛΕ αυτα τα μαγαζια τα ξερουμε ΧΡΟΝΙΑ. Να πας εσυ να παρεις συσκευη που κανει εισαγωγη το συγκεκριμενο καταστημα.

Να τρεχεις σαν τρελος για να βρεις εγγυηση !!!! Τα εχω φαει στη μαπα ολα αυτα . ΚΑλυτερα να δωσω +100Ε και να ξερω οτι θα μου αλλαξει την συσκευη παρα να παρακαλαω την samsung για αλλαγη.

Αφου τα ξερετε χρονια καλα θα κανετε να μην τα πλησιαζεται, οποιος τα εχει παει και τα σκαει και τα παιρνει κουτι Ελληνικο, οσοι ομως δεν τα εχουν χοντρα τα παιρνουν απο αυτα τα μαγαζια, τωρα τη θα βγει στην πορεια ειναι αλλο θεμα, εγω πχ. αυτο που εχω οταν βγηκε το αγόρασα απο ενα τετοιο μαγαζι 150ευρω φθηνότερα, και ηταν απο Γερμανια το εχω τωρα εδω 5 μηνες και ειναι μια χαρα δεν εχω το παραμικρο προβλημα, και το επόμενο που θα ξαναπάρω παλι απο τετοιο μαγαζι θα το παρω γιατι πλέον εχω ακρες και φιλους σε αυτα τα μαγαζια μιας και τα ξερω χρονια τωρα και οχι μονο εγω, να σου πχ οτι οταν βγηκε το iphone4 εγω το πηρα ζελατινα 400 ευρω το κρατησα 2 μηνες δεν μου αρεσε και το εδωσα 500. οποτε φιλε δεν ειναι ολα μαπα και μην τα ισοπεδώνουμε ολα.

ΤΩΡΑ μιλας για τους 2 μας και ΟΧΙ για ολους .

ΚΑΙ εγω πηρα απο Ebw Xperia play sta 238E και το εδωσα οσο το εδωσα,τι νοημα εχει ;

Το θεμα ειναι να προστατεψουμε τον κοσμο .Εαν θες να κανεις ΕΜΠΟΡΙΟ αυτο το μαγαζι κανει ΝΑΙ .

Εαν ομως εισαι ερασιτεχνης ΔΕΝ κανει Γιατι μια στραβη να γινει θα ψαχνεσαι !!!

ΤΩΡΑ μιλας για τους 2 μας και ΟΧΙ για ολους .

ΚΑΙ εγω πηρα απο Ebw Xperia play sta 238E και το εδωσα οσο το εδωσα,τι νοημα εχει ;

Το θεμα ειναι να προστατεψουμε τον κοσμο .Εαν θες να κανεις ΕΜΠΟΡΙΟ αυτο το μαγαζι κανει ΝΑΙ .

Εαν ομως εισαι ερασιτεχνης ΔΕΝ κανει Γιατι μια στραβη να γινει θα ψαχνεσαι !!!

Δεν αναφερωμαι στο συγκεκριμενο καταστημα υπαρχουν και αλλα τετοιου ειδους, τωρα το πως αγοραζεις εχει και αυτο τον τροπο του γιατι οταν καεις μια φορα το φυσας και δεν κρυωνει. Τωρα δεν επειδη ασχολουμαι χρονια με τα κινητα ερασιτεχνικά βεβαια εχω βρει και τις ακρες μου και αν μου βγει φολα το γυριζω, δεν γινετε ομως σε ολους (σωστα τα λες) αλλα πριν πας να αγορασεις κατι και αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ κανεις μια ερευνα αγορας δεν πας να παρεις γουρουνι στο σακι που λενε. αυτα φιλικα παντα!!!

To Galaxy S1 υποστηρίζει pause στο video recording. Στο Galaxy S2 δεν έχει pause, σωστά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε pause; Ίσως με άλλη εφαρμογή κάμερας;

Αυτό το θέμα το έχω και εγώ. Είναι χαζό να έχουν εξελιχθεί οι κάμερες τόσο και να μην σου δίνει δυνατότητα pause!!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δεν αναφερωμαι στο συγκεκριμενο καταστημα υπαρχουν και αλλα τετοιου ειδους, τωρα το πως αγοραζεις εχει και αυτο τον τροπο του γιατι οταν καεις μια φορα το φυσας και δεν κρυωνει. Τωρα δεν επειδη ασχολουμαι χρονια με τα κινητα ερασιτεχνικά βεβαια εχω βρει και τις ακρες μου και αν μου βγει φολα το γυριζω, δεν γινετε ομως σε ολους (σωστα τα λες) αλλα πριν πας να αγορασεις κατι και αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ κανεις μια ερευνα αγορας δεν πας να παρεις γουρουνι στο σακι που λενε. αυτα φιλικα παντα!!!

Ενταξει πρεπει ομως να σκεφτομαστε τους πολλους που ΔΕΝ εχουν ακρες και ειδικα τα μικρα παδιια 20-25.

Εγω συσκευη που ερχεται απο εξω δεν την αγοραζω. ΠΡοτιμω να παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να τα "σπασω" ολα μεχρι να μου το αλλαξουν.

ΚΑΙ οντος το κανουν.

Παρατηρησα σημερα το tweeter της samkiesfirmware και αν δε κανω λαθος απο τα οσα εχω δει απο το προσφατο παρελθον μεσα στη μερα ή αυριο πιθανον να εχουμε για τα κινητα απο Αγγλια τουλαχιστον αναβαθμιση επισημη σε 2.3.4

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Εάν θέλω να αλλάξω το φόντο, μου βγάζει επιλογές "Live Wallpapers", "Συλλογή" και "Συλλογή φόντων". Το τελευταίο έχει τα ενσωματωμένα στο κινητό wallpapers. Μπορώ να βάλω δικά μου wallpapers, αλλά να εμφανίζονται στην συγκεκριμένη επιλογή, και όχι στην "Συλλογή"; Μήπως υπάρχουν συγκεκριμένα folders για αυτό; Αν ναι, υπάρχουν αντίστοιχα και για τα ringtones; Edited by diofar

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...