Zenor Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Με USB θύρα εμένα δεν ζεσταίνεται καθόλου κατά την φόρτιση. Δοκίμασε το εκτός και αν θες οπωσδήποτε να φορτίζει πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ξαναθυμιζω οτι το κινητο ζεματαγε οταν το εβγαλα...! επισης βαζοντας το για φορτιση με αλλη μπαταρια και ανοιχτο, παλι ειχε ανεβασμενη θερμοκρασια, αλλα καμια σχεση με το ψησιμο που εκανε το πρωι.. τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, απ'οσο θυμαμαι γενικοτερα οταν φορτιζει ζεσταίνεται.. ενω η αλλη συσκευη που παρατηρουσα σημερα να φορτιζει τη μπαταρια μου δεν ανεβαζε σχεδον καθολου θερμοκρασια.. θα δοκιμασω αυτο που λες με το προγραμμα που μπορει να φταιει.. το εχεις δει καπου να αναφερεται στο Ιντερνετ το συγκεκριμενο προβλημα; google..ο καλυτερος φιλος για αναζητηση ;) πατα samsung galaxy s2 wont charge...θα σε βγαλει πολλες λυσεις!το δικο μου τουλαχιστον λυθηκε :happy: τωρα φορτιζει κανονικα :) και μενα ζεματαγε στους 60 βαθμους! αλλοι απλα ειχαν με ενα αλλο προγραμμα το ιδιο προβλημα!εμενα ετυχε να γινει με το facebook! Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια υπάρχει η δυνατότητα πατώντας το κεντρικό πληκτρο να επιλέγω να μην επιστρέφει στη πρώτη σελίδα αλλα πχ στην τεταρτη;Την καλησπέρα μου σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια υπάρχει η δυνατότητα πατώντας το κεντρικό πληκτρο να επιλέγω να μην επιστρέφει στη πρώτη σελίδα αλλα πχ στην τεταρτη;Την καλησπέρα μου σε όλους. Νομίζω πως όχι. Αν θέλεις η τέταρτ να είναι η default απλά της αλλάζεις σειρά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια υπάρχει η δυνατότητα πατώντας το κεντρικό πληκτρο να επιλέγω να μην επιστρέφει στη πρώτη σελίδα αλλα πχ στην τεταρτη;Την καλησπέρα μου σε όλους. Στις custom rom τoy criskelo και του leomar γίνεται. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Κάποια ιδέα για να μην μου τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή "Κοινή χρήση Wifi"???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Κάποια ιδέα για να μην μου τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή "Κοινή χρήση Wifi"???? Παιδια υπάρχει η δυνατότητα πατώντας το κεντρικό πληκτρο να επιλέγω να μην επιστρέφει στη πρώτη σελίδα αλλα πχ στην τεταρτη;Την καλησπέρα μου σε όλους. Καλησπέρα σας. Και για τα δύο ζητούμενα, προυπόθεση είναι το root. Εφόσον γίνετε root, ρωτάτε εδώ: [thread=306743]Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II[/thread] Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπέρα σας. Και για τα δύο ζητούμενα, προυπόθεση είναι το root. Εφόσον γίνετε root, ρωτάτε εδώ: [thread=306743]Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II[/thread] Άρα το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι bug του λογισμικού και δεν έχει σχέση με πρόβλημα της συσκευής μου ή με κάτι που εγκατέστησα εγω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Άρα το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι bug του λογισμικού και δεν έχει σχέση με πρόβλημα της συσκευής μου ή με κάτι που εγκατέστησα εγω? Ναι, επιπλέον είδα που ανέφερες πιο πίσως ότι έκλεινες την εφαρμογή από task killer. Πίστεψε με, δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα έτσι. Υπάρχει πιθανότητα να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια όταν ξανά-ανοίγει η εφαρμογή, παρά όταν παραμένει ανοιχτή. Το Android δεν είναι σαν τα Windows. Όσο λιγότερη μνήμη έχει το κινητό, τόσο το καλύτερο. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Κάποια ιδέα για να μην μου τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή "Κοινή χρήση Wifi"???? Μόνο αν το κανεις freeze με το titanium το οποίο όμως απαιτεί ρουτ, οπως ειπώθηκε παραπάνω. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ναι, επιπλέον είδα που ανέφερες πιο πίσως ότι έκλεινες την εφαρμογή από task killer. Πίστεψε με, δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα έτσι. Υπάρχει πιθανότητα να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια όταν ξανά-ανοίγει η εφαρμογή, παρά όταν παραμένει ανοιχτή. Το Android δεν είναι σαν τα Windows. Όσο λιγότερη μνήμη έχει το κινητό, τόσο το καλύτερο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfchristos Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Φιλε μου, μετεφερε ολα τα αρχεια απο την καρτα στο πισι. Κατεβασε το προγραμμα Easus partition manager. => http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html Εκει (αφου εχεις μεταφερει ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ) κανε delete partition. Ετσι ωστε να μεινει unallocated η καρτα. Πατα επιβεβαιωση και ασ'το να σβησει το partition. Μετα αφου τελειωσει, ξαναπερνας την καρτα στο κινητο και τοτε κανεις format μεσα απο το μενου. Αυτο ειχα κανει εγω και μου ειχε δουλεψει. Η ολη ιστορια ειχε συμβει γιατι εκανα διαμορφωση απο windows και οχι απο το μενου. Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα. Φίλε μου σήμερα έκανες μια από τις καλύτερες πράξεις τις ζωής σου ! έσωσες έναν μεσήλικα από μεγάλη ταλαιπωρία. (περπάτημα , ιδρώτα , καυγά με υπαλλήλους κ.λ.π.) Οι πληροφορίες και οι οδηγίες σου ήταν ακριβέστατες , έκανα αυτό που περιέγραψες και τις είδε όλες τις κάρτες. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα από τα καλύτερα κινητά!!:yahoo: Σήμερα έβαλες πολλά τρίποντα , μιλάμε για πολλά γκολ , μεγάλε έπαιξες μπάλα , είσαι άπαιχτος , πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί. Δεν έχω λόγια σούπερ ευχαριστώ!:clap::clap: Ελπίζω να μην το ξέσκισα το κινητό με τα πολλά ρισταρτ. Στην επόμενη φάση κάνε μας ένα εξπλέιν πως θα βάλουμε τα δικά μας mp3 για ήχους κλήσεις. Και πάλι ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ! :up::up::up::up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ανοιγεις τον ηχο που θες με το music και του λες set as > ringtone D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Και για τα δύο ζητούμενα, προυπόθεση είναι το root. :oops: Τι είναι το root και πως γίνεται; Προσπαθούσα να βάλω πρόγραμμα reboot και μου έλεγε ότι η συσκευή μου δεν είναι root [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 :oops: Τι είναι το root και πως γίνεται; Προσπαθούσα να βάλω πρόγραμμα reboot και μου έλεγε ότι η συσκευή μου δεν είναι root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Φίλε μου σήμερα έκανες μια από τις καλύτερες πράξεις τις ζωής σου ! έσωσες έναν μεσήλικα από μεγάλη ταλαιπωρία. (περπάτημα , ιδρώτα , καυγά με υπαλλήλους κ.λ.π.) Οι πληροφορίες και οι οδηγίες σου ήταν ακριβέστατες , έκανα αυτό που περιέγραψες και τις είδε όλες τις κάρτες. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα από τα καλύτερα κινητά!!:yahoo: Σήμερα έβαλες πολλά τρίποντα , μιλάμε για πολλά γκολ , μεγάλε έπαιξες μπάλα , είσαι άπαιχτος , πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί. Δεν έχω λόγια σούπερ ευχαριστώ!:clap::clap: Ελπίζω να μην το ξέσκισα το κινητό με τα πολλά ρισταρτ. Στην επόμενη φάση κάνε μας ένα εξπλέιν πως θα βάλουμε τα δικά μας mp3 για ήχους κλήσεις. Και πάλι ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ! :up::up::up::up: Δεν κανει τιποτα φιλε μου :) Χαιρομαι που τα καταφερες και ειναι ολα καλα. Θα προτεινα να αντιγραφεί η εξηγηση στο thread των ερωτησεων για οσους αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα, να βρισκουν την απαντηση γιατι ειναι δεν ειναι συνηθες φαινομενο. Οσον αφορα τη χρηση των mp3 σου ως ηχο κλησης. Θα σου πω αυτο που εχω κανει εγω. Αυτος ο τροπος χρησιμευει αν χρησιμοποιεις κομμενα τραγουδια και οχι ολοκληρο το κομματι. Θεωρω ενοχλητικο να εμφανιζονται στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης κομμενα τραγουδια, καθως επισης μου αρεσει να επιλεγω ηχο κλησης απο το μενου (Sounds => Phone ringtone) πρεπει να κανεις το εξης: Συνδεεις το κινητο με το PC. Ανοιγεις την εσωτερικη καρτα του κινητου (οχι την microSD, την ενσωματωμενη μνημη) και δημιουργεις ενα φακελο με το ονομα "media" (χωρις τα εισαγωγικα και χωρις κεφαλαια), μεσα στον οποιο ανοιγεις παλι ενα αλλο φακελο που να ονομαζεται "audio", μεσα στον οποιο ανοιγεις ΑΛΛΟ ενα φακελο που να ονομαζεται "ringtones". Που σημαινει οτι το path του τελικου φακελου ειναι (εστω F η εσωτερικη μνημη) F:\media\audio\ringtones. Εκει βαζεις οτι τραγουδι θες. Και για να επιλεξεις αυτο το τραγουδι οπως σου ειπα, επιλεγεις εναν ηχο κλησης μεσα απο το Μενου=>Ηχος (υποθετω, εγω στα Αγγλικα το χω το κινητο). ΤΩΡΑ, αν θες να βαλεις δικο σου ηχο ειδοποιησης (notification sound) φτιαχνεις αλλον ενα φακελο μεσα στο F:\media\audio\ που να λεγεται "notifications" (final path F:\media\audio\notifications) και βαζεις εκει οτι ηχο θελεις για ειδοποιηση (αυτος που χρησιμοποιειται για SMS, Email κλπ) Τελος, αν χρησιμοποιεις ολοκληρα τραγουδια για ringtone η δε σε ενδιαφερει να βλεπεις/ακους κομμενα κομματια, μπορεις απλα να πας στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης, πατας το τραγουδι που θες, το πληκτρο του μενου και μετα "Set as" (η μεταφραση δικη σου). Πιστευω παντως πως ο τροπος που σου περιεγραψα απο πανω ειναι 1000 φορες καλυτερος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Ένα αρκετά ενδιαφέρον και λεπτομερές review της συσκευής από το Anandtech. Samsung Galaxy S 2 (International) Review - The Best, Redefined Αν έχετε το κουράγιο και το διαβάσετε όλο θα σας λύσει και μερικές απορίες που απασχόλησαν αρκετούς κατά διαστήματα σχετικά με κάποια ζητήματα του κινητού. Οι απαντήσεις βέβαια είναι οι λογικές και οι αναμενόμενες, αλλά αν το βλέπει κάποιος και αποδεδειγμένο είναι διαφορετικά. :) Edited September 11, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μπορώ να έχω τη σύνδεση ως 3G αλλά να κόβω μόνο το cosmote internet? Επίσης, στα sms και στις υπενθυμίσεις ημερολογίου δεν μπορώ να βάλω ήχο που θέλω, παρά μόνο αυτούς που έχει η συσκευή. Αυτά για να γίνουν, πρέπει να κάνω τη συσκευή root? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μπορώ να έχω τη σύνδεση ως 3G αλλά να κόβω μόνο το cosmote internet? Μπορείς να κλείσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του provider πηγαίνοντας Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία / Δίκτυα κινητής όπου απενεργοποιείς τη "Χρήση δεδομένων". Αν το κλείσεις όμως αυτό, το 3G τι το θέλεις; Επίσης, στα sms και στις υπενθυμίσεις ημερολογίου δεν μπορώ να βάλω ήχο που θέλω, παρά μόνο αυτούς που έχει η συσκευή. Αυτά για να γίνουν, πρέπει να κάνω τη συσκευή root? Δύο post πιο πάνω υπάρχει λεπτομερής απάντηση σε αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Οσον αφορα τη χρηση των mp3 σου ως ηχο κλησης. Θα σου πω αυτο που εχω κανει εγω. Αυτος ο τροπος χρησιμευει αν χρησιμοποιεις κομμενα τραγουδια και οχι ολοκληρο το κομματι. Θεωρω ενοχλητικο να εμφανιζονται στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης κομμενα τραγουδια, καθως επισης μου αρεσει να επιλεγω ηχο κλησης απο το μενου (Sounds => Phone ringtone) πρεπει να κανεις το εξης: Συνδεεις το κινητο με το PC. Ανοιγεις την εσωτερικη καρτα του κινητου (οχι την microSD, την ενσωματωμενη μνημη) και δημιουργεις ενα φακελο με το ονομα "media" (χωρις τα εισαγωγικα και χωρις κεφαλαια), μεσα στον οποιο ανοιγεις παλι ενα αλλο φακελο που να ονομαζεται "audio", μεσα στον οποιο ανοιγεις ΑΛΛΟ ενα φακελο που να ονομαζεται "ringtones". Που σημαινει οτι το path του τελικου φακελου ειναι (εστω F η εσωτερικη μνημη) F:\media\audio\ringtones. Εκει βαζεις οτι τραγουδι θες. Και για να επιλεξεις αυτο το τραγουδι οπως σου ειπα, επιλεγεις εναν ηχο κλησης μεσα απο το Μενου=>Ηχος (υποθετω, εγω στα Αγγλικα το χω το κινητο). ΤΩΡΑ, αν θες να βαλεις δικο σου ηχο ειδοποιησης (notification sound) φτιαχνεις αλλον ενα φακελο μεσα στο F:\media\audio\ που να λεγεται "notifications" (final path F:\media\audio\notifications) και βαζεις εκει οτι ηχο θελεις για ειδοποιηση (αυτος που χρησιμοποιειται για SMS, Email κλπ) Τελος, αν χρησιμοποιεις ολοκληρα τραγουδια για ringtone η δε σε ενδιαφερει να βλεπεις/ακους κομμενα κομματια, μπορεις απλα να πας στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης, πατας το τραγουδι που θες, το πληκτρο του μενου και μετα "Set as" (η μεταφραση δικη σου). Πιστευω παντως πως ο τροπος που σου περιεγραψα απο πανω ειναι 1000 φορες καλυτερος. Mε αυτο το τροπο οτι βαλεις μεσα στο F:\media\audio\ringtones και γενικοτερα στους φακελους που θα εχεις μεσα στο F:\media\audio\ δεν θα εμφανιζεται μεσα στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης???? Μου τη σπαει και μενα αυτο το θεματακι.. ειδικα αν θελεις να μαζεψεις και αλλα αρχεια ηχου στο κινητο, οπως πχ sound Fx ή αλλα αρχεια ηχου που δεν ειναι τραγουδια, ειναι σπαστικο να τα βρισκει σαν τραγουδια το κινητο.. Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Μπορείς να κλείσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του provider πηγαίνοντας Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία / Δίκτυα κινητής όπου απενεργοποιείς τη "Χρήση δεδομένων". Αν το κλείσεις όμως αυτό, το 3G τι το θέλεις Νομίζω πως δεν μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς ανοιχτό το 3G. Τώρα όσο για τους ήχους, έχω διαβάσει παραπάνω, ότι δημιουργούμε ένα φάκελο με την ονομασία Media, μέσα σ' αυτόν βάζουμε άλλους τρεις φακέλους κλπ, και όντως, στους ήχους κλήσης και στο ξυπνητήρι δουλεύει. Στο ημερολόγιο και στα sms, email όμως δεν... Τώρα όσο για τους ήχους, έχω διαβάσει παραπάνω, ότι δημιουργούμε ένα φάκελο με την ονομασία Media, μέσα σ' αυτόν βάζουμε άλλους τρεις φακέλους κλπ, και όντως, στους ήχους κλήσης και στο ξυπνητήρι δουλεύει. Στο ημερολόγιο και στα sms, email όμως δεν... Άκυρο, οι ήχοι δουλεύουν τελικά, δικό μου το λάθος :O --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τώρα όσο για τους ήχους, έχω διαβάσει παραπάνω, ότι δημιουργούμε ένα φάκελο με την ονομασία Media, μέσα σ' αυτόν βάζουμε άλλους τρεις φακέλους κλπ, και όντως, στους ήχους κλήσης και στο ξυπνητήρι δουλεύει. Στο ημερολόγιο και στα sms, email όμως δεν... Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Mε αυτο το τροπο οτι βαλεις μεσα στο F:\media\audio\ringtones και γενικοτερα στους φακελους που θα εχεις μεσα στο F:\media\audio\ δεν θα εμφανιζεται μεσα στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης???? Μου τη σπαει και μενα αυτο το θεματακι.. ειδικα αν θελεις να μαζεψεις και αλλα αρχεια ηχου στο κινητο, οπως πχ sound Fx ή αλλα αρχεια ηχου που δεν ειναι τραγουδια, ειναι σπαστικο να τα βρισκει σαν τραγουδια το κινητο.. Ακριβως, δεν εμφανιζονται στο προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης. Εμφανιζονται μονο στο μενου επιλογης ηχου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παρελαβα σημερα τη συσκευη απο το electroworld. Eχω ενα θεματακι και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εβαλα την sim μου που ειναι vodafone και στην οποια ειχα περασει διαφορες επαφες απο μια αλλη συσκευη αλλα οταν παω εισαγωγη απο sim δε βρισκει καμια επαφη. Δημιουργω εγω μια επαφη στη μνημη του τηλεφωνου και μετα την κανω εξαγωγη στη sim. Παιρνω μηνυμα οτι μεταφερθηκε μια επαφη αλλα οταν μετα παω εισαγωγη απο σιμ παλι δεν βρισκει καμια επαφη στη σιμ για να εισαγω (ουτε αυτη που υποτιθεται οτι μετεφερα.. Περιεργο? Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα... Στη συνεχεια δοκιμασα αλλη σιμ (wind) και φαινεται οτι "λειτουργει κανονικα". Δηλαδη μπορω αν παω εισαγωγη απο σιμ να δω αυτες που εχω στη καρτα της wind και να εισαγω οποια θελω. Οποτε μαλλον ειναι θεμα της καρτας μου (voda) και αν παρω νεα σιμ θα διορθωθει. Δεν καταλαβαινω ομως το εξης και γι' αυτο εβαλα εισαγωγικα στο.... λειτουργει κανονικα... Και με τις 2 sim (voda - wind) οταν παω επαφες-περισσοτερα-επιλογες οθονης στο πεδιο "επιλογη επαφων για εμφανιση" βλεπω μονο τηλεφωνο και πουθενα sim.......Δεν επρεπε κανονικα να βλεπω και τις επαφες της wind εστω (αν υποθεσουμε οτι η αλλη σιμ ειναι προβληματικη) ??? Τις επαφες της wind της βλεπω μονο οταν παω εισαγωγη απο sim... Επισης και με τις 2 σιμ οταν παω ρυθμισεις επαφων - αποθηκευση επαφης σε.... παλι μονο τηλεφωνο εχω επιλογη και τιποτε αλλο......... Τι συμβαινει ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μια απορία που την έχω καιρό τώρα: είναι θεμα λειτουργικού το γεγονός οτι αποθηκεύει σε τόσο χάλια ανάλυση τις φωτογραφίες των επαφών; Δοκίμασα και το full screen caller ID σήμερα και σε full screen φαίνονται εντελώς τραγικές.... Τελικά είναι θέμα λειτουργικού; What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts