STELIOS063 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Nαι απλά δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση. Είναι σε εμφάνιση στο ίδιο πλαίσιο που λέει ότι χρειάζεται φόρτιση... ναι το λεει και μενα οταν βγαζει προειδοποιηση για φορτιση,να κλεισουμε τυχον ανοικτες εγαρμογες γιατι θα επειρεασει την φορτιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εχω ξαναρωτήσει, πως μπορούμε να δούμε ένα side όπως είναι και στο pc χωρίς να το κάνει αυτόματα σε μορφή mobile? Μου είχατε γράψει για τον opera αλλά και αυτός το κάνει μετατροπή. . . Καμία ιδέα? Επίσης το εχω ξαναπεί ότι ο ήχος με τα hands free, και κατά τη διάρκεια μιας κλίσης και κατά την ακρόαση από το ραδιόφωνο (ειδικά σε αυτή τη περίπτωση σα να έρχεται από το "βάθος" ) είναι απαράδεκτα χαμηλός! Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantz Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εχω ξαναρωτήσει, πως μπορούμε να δούμε ένα side όπως είναι και στο pc χωρίς να το κάνει αυτόματα σε μορφή mobile? Μου είχατε γράψει για τον opera αλλά και αυτός το κάνει μετατροπή. . . Καμία ιδέα? Επίσης το εχω ξαναπεί ότι ο ήχος με τα hands free, και κατά τη διάρκεια μιας κλίσης και κατά την ακρόαση από το ραδιόφωνο (ειδικά σε αυτή τη περίπτωση σα να έρχεται από το "βάθος" ) είναι απαράδεκτα χαμηλός! Άνοιξε τον κανονικό browser και δώσε για διεύθυνση about:useragent και επέλεξε desktop. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) παιδιά προσπαθώ να κάνω αποσύνδεση από το facebook και δε μπορώ με τίποτα!!Μπαίνω από την εφαρμογή και όλα καλά ,κάνει αποσύνδεση,μπήκα όμως μια φορά από τον Browser και εκτοτε δε μπορώ με τίποτα να κάνω αποσύνδεση ,το κρατάει στη μνήμη αν και στις ρυθμίσεις έχει αποσύνδεση ,το πατάω αλλά τίποτα..Help παίδες,πρέπει να κάνω την αποσύνδεση,δώστε καμιά ιδέα.Έκανα απεγακτάσταση-εγκατάσταση αλλά τίποτα.. EDIT: Άκυρο,το βρήκα.. Edited August 31, 2011 by dchris79 s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μπες στις ρυθμισεις του opera ή του dolphin Και αλλαξε το σε desktop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εχει κανεις σας πρόβλημα με το καινούργιο market?Εμενα οταν παω να κανω μια αγορά,μου βγάζει συνέχεια σφάλμα :-( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Άνοιξε τον κανονικό browser και δώσε για διεύθυνση about:useragent και επέλεξε desktop. ;) Mercy ! ! Αυτό έκανα και είναι οκ! :) Για την ένταση έχουμε κανένα tips?? Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εχει κανεις σας πρόβλημα με το καινούργιο market?Εμενα οταν παω να κανω μια αγορά,μου βγάζει συνέχεια σφάλμα :-( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Με το 3.1.3 εννοείς? Γιατί και σε μένα έκανε κάτι ιστορίες.. Το απεγκατεστησα και έβαλα το παλιό και βρήκα την υγειά μου :D Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μάλλον είναι bug και αυτό όπως σε κάποιες εφαρμογές που βγάζει ενημέρωση αλλά δεν την κάνει, και εγώ έβαλα πάλι το παλιό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά στην αριθμομηχανή σε σας υπάρχει η πράξη τις εκατό % η εγώ δεν το βλέπω γιατί είμαι τυφλός Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά στην αριθμομηχανή σε σας υπάρχει η πράξη τις εκατό % η εγώ δεν το βλέπω γιατί είμαι τυφλός Δεν είσαι τυφλός. Έχει πάρα πολλά calculator στο market. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά στην αριθμομηχανή σε σας υπάρχει η πράξη τις εκατό % η εγώ δεν το βλέπω γιατί είμαι τυφλός γύρισε το σε landscape ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ρε παιδια τελικα η κιτρινιλα στο αριστερο μερος της οθονης ειναι θεμα softwιare η hardware και συγκεκριμενα υπερθερμανσης;Απο πια πλευρα,ειναι ο επεξεργαστης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι το εβγαλα και το ξανακανει εγκατασταση μονο του... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θελω να κανω την συσκευή μου root,αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να κατεβασω γιατι στην "εκδοση βασικου φασματος" εχω ΧΧΚΕ7 αλλα στην "εκδοση kernel XWKF3",ποια απο τις δυο πρεπει να χρησιμοποιησω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θελω να κανω την συσκευή μου root,αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να κατεβασω γιατι στην "εκδοση βασικου φασματος" εχω ΧΧΚΕ7 αλλα στην "εκδοση kernel XWKF3",ποια απο τις δυο πρεπει να χρησιμοποιησω;;; Κοίταξε τον αριθμό κατασκευης, λογικά είναι KF3(ρυθμίσεις - πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο -αριθμό κατασκευής) Ακολούθησε αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 HELP!!!! Κολλησα σε boot loop αφου περασα ενα θεμα,και δεν μπορω να επαναφερω το κινητο... Παρολο που εκανα factory reset και περασα original ROM,και το τριγωνο παρεμεινε,και δεν επανηλθε η αρχικη εικονα του boot αλλα παραμενει αυτη του θεματος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 HELP!!!! Κολλησα σε boot loop αφου περασα ενα θεμα,και δεν μπορω να επαναφερω το κινητο... Παρολο που εκανα factory reset και περασα original ROM,και το τριγωνο παρεμεινε,και δεν επανηλθε η αρχικη εικονα του boot αλλα παραμενει αυτη του θεματος... Πηγαινε σε recovery mode και κανε wipe all και ξαναστειλε μια rom αποψη μου....ποιο ηταν το περιβοητο θεμα που σου εκανε την ζημια να εχουμε το νου μας οι υπολοιποι? http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εχετε καποιο network counter να προτινετε το οποιο να δουλευει σωστα στο galaxy s2? Βλεπω πολλα εχουν αρνητικα σχολια και οτι δεν μετρανε σωστα! Κατα προτιμηση να εχει και widget και alarm Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εχετε καποιο network counter να προτινετε το οποιο να δουλευει σωστα στο galaxy s2? Βλεπω πολλα εχουν αρνητικα σχολια και οτι δεν μετρανε σωστα! Κατα προτιμηση να εχει και widget και alarm 3g watchdog??? εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 3g watchdog??? εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) εχει ενα θεμα η συγκεκριμενη εφαρμογη στο κινητο μας.. συμφωνα και με τον developer ακομα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλημέρα! Αργεί λίγο να φορτίσει ή μου φαίνεται? Κανένα τρίωρο περίπου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 3g watchdog??? εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Δεν πρέπει να μετράει σωστά, γιατί σε αρχή μήνα ενώ μπήκα στο internet και έλαβα και έστειλα gmail αυτό παρέμεινε στο 0. Αλλά στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δεν πρέπει να μετράει σωστά, γιατί σε αρχή μήνα ενώ μπήκα στο internet και έλαβα και έστειλα gmail αυτό παρέμεινε στο 0. Αλλά στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ. Υπάρχουν και άλλες επιλογές. Έχεις δοκιμάσει το Call Meter; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλημέρα! Αργεί λίγο να φορτίσει ή μου φαίνεται? Κανένα τρίωρο περίπου? Από 220v τόσο κάνει, περισσότερο από θύρα usb. ;) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts