Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει καποιος αν γινεται να παω πισω το κινητο που εχω αγορασει απο οτεσωπ ? δηλαδη υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης προϊοντος οπως πχ στο μουλτιραμα ? ξερεις κανεις ?

Όλες οι συσκευές έχουν μια βδομάδα νομίζω περιθώριο για να τις επιστρέψεις πίσω. Επίσης κάτι καλύτερο από αυτό που κρατάς δεν παίζει.

Sent from my sgsII using Tapatalk

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά αν περάσω την official (ξέρω δεν είναι η Ελληνική) rom : I9100XXKG5 ## 2.3.4 CSC = XEUKG5 από το site samformware.com θα έχω βελτίωση στο volume των ακουστικών? Έχω κάνει την μέθοδο από το service menu ,αλλα μετά από restart πρέπει να ξανά κάνω το setup. Αν όχι , υπάρχει κάποιος μόνιμος τρόπος για boost volume?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

καποιος να μου πει αν χρειαζεται να κατεβασουμε το astro manager? και στο wiget διαχειριση να κανουμε που και που εκκαθαριση μνημης

η θα σβησουμε τιποτα?

• Administrators
καποιος να μου πει αν χρειαζεται να κατεβασουμε το astro manager?

Αν θέλεις κάποιον file explorer κατέβασε καλύτερα τον ES File Explorer.

και στο wiget διαχειριση να κανουμε που και που εκκαθαριση μνημης

η θα σβησουμε τιποτα?

Κάνε άφοβα.

Modpic.gif

Κάνε άφοβα.

μηπως ειναι λιγο σχετικο αυτο..?

αφοβα με την εννοια οτι δεν θα σβηστει-διαγραφει κατι..

αλλα απο την αλλη επιβαρυνει και την καταναλωση αν το κανει κανεις καθε 3 και λιγο..

• Administrators
μηπως ειναι λιγο σχετικο αυτο..?

αφοβα με την εννοια οτι δεν θα σβηστει-διαγραφει κατι..

αλλα απο την αλλη επιβαρυνει και την καταναλωση αν το κανει κανεις καθε 3 και λιγο..

Από τη στιγμή που ρώτησε για διαγραφή δεν έχει κανένα φόβο. Το κάθε τρεις και λίγο από την άλλη δεν έχει και νόημα.

Modpic.gif

απλως κανω τη διευκρινηση γιατι καποιοι μπλεκουν με task killers, η κανουν το παραπανω και γενικως εχουν μια ψυχωση στο να μην ειναι ανοιχτες πολλες εφαρμογες στο backround..

• Administrators
απλως κανω τη διευκρινηση γιατι καποιοι μπλεκουν με task killers, η κανουν το παραπανω και γενικως εχουν μια ψυχωση στο να μην ειναι ανοιχτες πολλες εφαρμογες στο backround..

Εγώ είμαι ένας από αυτούς και δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. :rolleyes:

Modpic.gif

Ρε παιδιά μας μπερδεύετε όλους εμάς που δεν έχουμε πόσες γνώσεις για το σύστημα. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η διαχείρηση των εφαρμογών γίνετε επίτηδες έτσι από το σύστημα, το οποίο δεν έχει πρόβλημα με τις ανοιχτές εφαρμογές, σε εναντιθέση με τα windows.

Φιλικά Γιώργος

Παρακαλώ θέλω να ρωτήσω τα έξης

Έχω Samsung galaxy s2

Έχει 2 εικονίδια email & gmail

Ρύθμισα το gmail αλλά το ίδιο κάνει και το mail

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου γράψει πως θα μπορέσω να

αλλάξω τις ρυθμίσεις λογαριασμού του mail και να παίρνω τα mail της cosmote.

Ευχαριστώ

Και εγω το ιδιο......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Παρακαλώ θέλω να ρωτήσω τα έξης

Έχω Samsung galaxy s2

Έχει 2 εικονίδια email & gmail

Ρύθμισα το gmail αλλά το ίδιο κάνει και το mail

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου γράψει πως θα μπορέσω να

αλλάξω τις ρυθμίσεις λογαριασμού του mail και να παίρνω τα mail της cosmote.

Ευχαριστώ

Αν αναφερεσαι στο gmail, δε μπορεις να κανεις τπτ γιατι δουλευει μονο με google accounts,gmails.

Το αλλο μπορεις να το ρυθμισεις με της cosmote αρκει μα δεις στο email της cosmote τι ρυθμισεις πρεπει να βαλεις

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλημέρα σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με το ίντερνετ της Vodafone.Εχω πακέτο 100 mb και όταν παω να μπω ίντερνετ αργεί πάρα πολύ,αν είναι να δεις και κανένα βίντεο στο YouTube απλά το ξεχνάς.Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος και δεν εχω καλή ταχύτητα?

Εχει το G αναμμένο αλλά ταχύτητα 0.

Οποία λύση-συμβουλή δεκτή

Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με το ίντερνετ της Vodafone.Εχω πακέτο 100 mb και όταν παω να μπω ίντερνετ αργεί πάρα πολύ,αν είναι να δεις και κανένα βίντεο στο YouTube απλά το ξεχνάς.Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος και δεν εχω καλή ταχύτητα?

Εχει το G αναμμένο αλλά ταχύτητα 0.

Οποία λύση-συμβουλή δεκτή

Ευχαριστώ

Αν σου έχει το G είναι λογικό να είναι τόσο αργό. Προφανώς είσαι σε περιοχή με όχι καλό σήμα. Ειδικα για να μπεις youtube καλό είναι να περιμένεις να γίνει 3G ή H το σημα. Αν και θα σου πρότεινα με 100 ΜΒ πακέτο μην πολυμπαίνεις youtube...

Και με 3G ειναι απελπισια της vodafone για να δω βιντεο το βλεπω σε slow motion οποτε μη σε απασχολει φιλε μου..
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Και με 3G ειναι απελπισια της vodafone για να δω βιντεο το βλεπω σε slow motion οποτε μη σε απασχολει φιλε μου..

Οκ ευχαριστώ.Νόμιζα πως είχε πρόβλημα η συσκευή.

Πως μπορουμε στο μενου των εφαρμογων να βαλουμε μια σελιδα ως εικονιδιο; οπως εχει δηλαδη το market το google.

Αν αναφερεσαι στο gmail, δε μπορεις να κανεις τπτ γιατι δουλευει μονο με google accounts,gmails.

Το αλλο μπορεις να το ρυθμισεις με της cosmote αρκει μα δεις στο email της cosmote τι ρυθμισεις πρεπει να βαλεις

Δεν μπορουν να τις βρουν

Εσυ πως τις βρηκες !!!!!!!!!!

Δεν εχω cosmote email.

Μηπως δεν εχει δυνατοτητα το email να κανει συγχρονισμο με εφαρμογες γενικα;

Παρε την cosmote και ρωτησε την

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Αν θέλεις κάποιον file explorer κατέβασε καλύτερα τον ES File Explorer.

Κάνε άφοβα.

ευχαριστω φιλε μου οκ να εισαι καλα

Αν σου έχει το G είναι λογικό να είναι τόσο αργό. Προφανώς είσαι σε περιοχή με όχι καλό σήμα. Ειδικα για να μπεις youtube καλό είναι να περιμένεις να γίνει 3G ή H το σημα. Αν και θα σου πρότεινα με 100 ΜΒ πακέτο μην πολυμπαίνεις youtube...

Το πακέτο δεδομένων με το σήμα δεν έχουν καμμιά σχέση. Το πακέτο αναφέρεται σε προπληρωμένο όγκο δεδομένων ανά μήνα. Το σήμα της Vodafone είναι ένα.

Φιλικά Γιώργος

Κ μια ερωτηση στα γρηγορα...το εχεις σε usb κ φορτιζει κανονικα οκ?Πως μπορεις να το γυρισεις σε mass storage κατασταση χωρις να βαζω-βγαζεις το καλωδιο?
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Καλημερες και απο δω! Εχω μια απορια! Στην εφαρμογη GMAIL δεν μπορω να βρω πώς σβηνονται τα emails του καδου ανακυκλωσης

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλημερες και απο δω! Εχω μια απορια! Στην εφαρμογη GMAIL δεν μπορω να βρω πώς σβηνονται τα emails του καδου ανακυκλωσης

οντως κ γω δε μπορω να το βρω αυτο :P

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...