Te_salat Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλημέρα μετά από ενημέρωση του youtube από το android market το πρόγραμμα δεν λειτουργεί. Βγάζει παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.:wacko: Κανε διαγραφή του εικονίδιου και ξανά βάλτο. Θα δουλέψει κανονικα. Κάτι με την διαδρομή παίζει. Το έκανε και σε μένα αλλα μόλις άνοιξα την εφαρμογη ΚΑΤ ευθείαν απο το μάρκετ, έπαιξε κανονικα. Ενω απο το εικονίδιο που είχα δεν ξεκιναγε καν. Μόλις διέγραψα το εικονίδιο και το επανέφερε απο τις εφαρμογές δούλεψε κανονικα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εχω γραψει λιγο παραπανω οτι ανα διαστηματα χανει το σημα του και μου βγαζει το welcome to vodafone. Χθες το βραδυ πηγα ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια -> Δικτυα κινητης -> λειτουργια δικτυου και αλλαξα απο GSM/WCDMA (Αυτοματη λειτουργια) σε Μονο GSM 10 ωρες ολο το βραδυ δεν εχασε το σημα καμια φορα. Το πρωι το ξαναεβαλα στο αυτοματο και μεσα σε 15 λεπτα το εχασε 2 φορες (Εχω βαλει το No signal που κραταει λογκ και κανει και εναν ηχο αν χαθει το σημα) Ειναι νορμαλ ολο αυτο τελικα, καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εχω γραψει λιγο παραπανω οτι ανα διαστηματα χανει το σημα του και μου βγαζει το welcome to vodafone. Χθες το βραδυ πηγα ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια -> Δικτυα κινητης -> λειτουργια δικτυου και αλλαξα απο GSM/WCDMA (Αυτοματη λειτουργια) σε Μονο GSM 10 ωρες ολο το βραδυ δεν εχασε το σημα καμια φορα. Το πρωι το ξαναεβαλα στο αυτοματο και μεσα σε 15 λεπτα το εχασε 2 φορες (Εχω βαλει το No signal που κραταει λογκ και κανει και εναν ηχο αν χαθει το σημα) Ειναι νορμαλ ολο αυτο τελικα, καμμια ιδεα? το πιθανότερο είναι ότι στο σπίτι σου δεν έχεις καλό 3g σήμα. Οπότε όταν το χάνει μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι Ν γυρίσει σε GSM. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αυτο που περίμενα πιο δυνατο ειναι το ηχειο οταν παιζει το κινητο βιντεο η τραγουδι, με την φωνη τερμα στο 15 περίμενα περισσότερη ενταση. Αληθεια ξερει κανεις κανα τροπο να αυξάνουμε την ενταση του ηχειου μεσα απο κρυφες ρυθμίσεις? Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την χαμηλή ένταση των βίντεο. Έχουν γράψει το παρακάτω στους XDA, αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ρύθμιση για το εξωτερικό ηχείο! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1107384 Hello hpe, Indeed many people have this same problem, and should not be ignored since talking in the phone is the most important use of the phone. For me my volume is sooooooo low that it is nowhere near acceptable volume when increased to the max. I can't hear them, they cant hear me, its annoying. here are three options might want to try: A) Enter service mode by typing below code on your dialer : *#*#197328640#*#* click the following: [5] AUDIO [1] NB (VOICE CALL) Choose Handset, headset, Speaker (which ever you want higher volume) [1] VOLUME [1] SRC Speech RX Volume Change default values and higher the values any number of your choosing, here is an example: [0]0_lvl : 68 [1]1_lvl : 72 [2]2_lvl : 76 [3]3_lvl : 80 [4]4_lvl : 84 [5]5_lvl : 88 Higher these values to until hear volume improvement. Can also edit the values from: [2]DST I2S1 TX Volume [3]SRC I2S1 RX Volume: 100 [4]DST Speech TX Volume: 94 This is Samsung volume setting, worked for several people but sadly only worked 2 times for me and values keep resetting for me (doesn't mean for you, so give it a try) Also this is based on STOCK firmware. Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 το πιθανότερο είναι ότι στο σπίτι σου δεν έχεις καλό 3g σήμα. Οπότε όταν το χάνει μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι Ν γυρίσει σε GSM. Εχω γραψει παραπανω οτι το προβλημα με το χασιμο του σηματος το ειχα απο την αρχη μεχρι και σημερα και δεν εχει να κανει με το σπιτι μου ή με το χωρο που βρισκεται γενικοτερα γιατι το κανει παντου. Με το που το εβαλα χθες το βραδυ δοκιμαστικα μονο GSM, δεν το εκανε καθολου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εχω γραψει παραπανω οτι το προβλημα με το χασιμο του σηματος το ειχα απο την αρχη μεχρι και σημερα και δεν εχει να κανει με το σπιτι μου ή με το χωρο που βρισκεται γενικοτερα γιατι το κανει παντου. Με το που το εβαλα χθες το βραδυ δοκιμαστικα μονο GSM, δεν το εκανε καθολου. Αλλαξε μια SIM. Εχει αναφερθει βελτιωση απο χρηστες που αλλαξαν καρτα. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) να ρωτησω κατι θα ηθελα παλι... με την εφαρμογη my backup pro που εχω αμα κανω φορματ στο κινητο δεν θα μου τα φερει ολα πισω μετα με το ρεστορε???ΘΑ μου τα φερει ακριβως οπως τα εχω φτιαξει δηλαδη με τα φακελα που εχω φτιαξει κ εχω βαλει μεσα της εφαρμοφες με κατηγοριες? ξερει κανεις?? Edited August 9, 2011 by manolis_33 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 να ρωτησω κατι θα ηθελα παλι... με την εφαρμογη my backup pro που εχω αμα κανω φορματ στο κινητο δεν θα μου τα φερει ολα πισω μετα με το ρεστορε???ΘΑ μου τα φερει ακριβως οπως τα εχω φτιαξει δηλαδη με τα φακελα που εχω φτιαξει κ εχω βαλει μεσα της εφαρμοφες με κατηγοριες? ξερει κανεις?? Ναι, αλλά πρόσεξε να μην κάνεις restore εφαρμογές του συστήματος. Δεν συνίσταται σε καμία περίπτωση. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να ξανά κάνεις τις ρυθμίσεις. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ξερει κανεις ??? ->http://www.theandroidsoul.com/downloadinstall-xxkg6-leaked-official-firmware-for-galaxy-s-2-i9100-update/ να την βαλω ?? ειναι επισημη ?? Ελληνικα λογικα εχει ? να κανω αντιγραφο μεσω Kies η δεν θα μου σβησει τιποτε στο κινητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ναι, αλλά πρόσεξε να μην κάνεις restore εφαρμογές του συστήματος. Δεν συνίσταται σε καμία περίπτωση. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να ξανά κάνεις τις ρυθμίσεις. Αυτο μας το εξηγεις λιγο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αυτο μας το εξηγεις λιγο? Εφαρμογές συστήματος = Όλες οι μαμά εφαρμογές, μουσική, φωτογραφική κτλπ. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι να γίνεται λάθος και να βλέπεις τις εφαρμογές να βγάζουν force close συνέχεια. Ο τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό, είναι να μην τις κάνουμε restore. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Το my backup pro θελει να εχεις κανει root το τηλέφωνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ξερει κανεις ??? ->http://www.theandroidsoul.com/downloadinstall-xxkg6-leaked-official-firmware-for-galaxy-s-2-i9100-update/ να την βαλω ?? ειναι επισημη ?? Ελληνικα λογικα εχει ? να κανω αντιγραφο μεσω Kies η δεν θα μου σβησει τιποτε στο κινητο? Δεν είναι ελληνική επίσημη αλλά πολωνική και κατά συνέπεια και πάλι θα είσαι εκτός εγγύησης αν την βάλεις (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει αυτό). Ελληνικά έχει παντού εκτός του swype (στο οποίο μπορείς να βάλεις με "πείραγμα"). Αν την βάλεις θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα χάσεις ότι έχεις προσθέσει. Για αυτά συζητάμε σε ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Κάτι περίεργο ρε παιδιά. Βάζω ήχο κλήσης σε επαφές , το κρατάει στη μνήμη κανονικά , αμα μπώ ξανα δηλαδή στην επαφή το βλέπω αλλα όποιος και να με πάρει χτυπάει το ίδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Κάτι περίεργο ρε παιδιά. Βάζω ήχο κλήσης σε επαφές , το κρατάει στη μνήμη κανονικά , αμα μπώ ξανα δηλαδή στην επαφή το βλέπω αλλα όποιος και να με πάρει χτυπάει το ίδιο. δοκιμασες ενα restart μηπως εχει σκαλωσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) δοκιμασες ενα restart μηπως εχει σκαλωσει; Ναι.. τίποτα. Edit: Έσβησα το φάκελο ringtones και τον ξαναπέρασα απο το pc και έστρωσε. Ότι ναναι.. -Υπάρχει κανένας τρόπος μέσα στη συλλογή όταν βλέπουμε τα βιντεο να μας λέει τίτλο? Γιατι πχ έχω ποσα southpark και όλα έχουν το ίδιο εικονίδιο προεπισκόπησης. Edited August 9, 2011 by Arxegonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Το my backup pro θελει να εχεις κανει root το τηλέφωνο; NOTE: Data/setting of applications can only be supported if you have a rooted phone, or if the application integrates with us. Εν μέρει δεν χρειάζεται, αλλά. Τι να τις κάνεις τις εφαρμογές αν δεν έχουνε τα save τους. Δεν είναι τίποτα το root, ο tyxerakias το έχει αναλύσει πολύ σωστά εδώ: Τέρμα ο μύθος του root, αναλυτική επεξήγηση. Κάτι περίεργο ρε παιδιά. Βάζω ήχο κλήσης σε επαφές , το κρατάει στη μνήμη κανονικά , αμα μπώ ξανα δηλαδή στην επαφή το βλέπω αλλα όποιος και να με πάρει χτυπάει το ίδιο. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με επιλεκτικούς ήχους κλήσεις, μήπως όμως δεν έχεις τις επαφές αποθηκευμένες στο τηλέφωνο αλλά στη Sim; Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εν μέρει δεν χρειάζεται, αλλά. Τι να τις κάνεις τις εφαρμογές αν δεν έχουνε τα save τους. Δεν είναι τίποτα το root, ο tyxerakias το έχει αναλύσει πολύ σωστά εδώ: Τέρμα ο μύθος του root, αναλυτική επεξήγηση. Ναι, τιποτα δεν είναι, μόνο που εχω μπερδευτει με τι root να κανω. Απλό root ή CFroot; Οτι απο τα 2 και να κάνω μπορω μετα να περάσω ότι rom θελω και kernel θελω; Εκει το έχω χασει καπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Αλλαξε μια SIM. Εχει αναφερθει βελτιωση απο χρηστες που αλλαξαν καρτα. Τι ακριβώς εννοείς ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 παιδια με τα mms ειστε οκ;ενω μπορω να λαβω mms δεν μπορω να στειλω.οι ρυθμισεις ειναι ενταξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εχω απο την αγορα του προβληματα συνεχως με το σημα. Κακη ποιοτητα ομιλιας, σημα που παιζει απο 1 - 3 γραμμες λες και ειναι ...μετρητης ηχου! Το εχεις και αλλος το προβλημα? Και αν οχι ποια αντιπροσωποια να επιλεψω επισκευης γιατι ακουω τα χειροτερα για την Samsung hellas. Τους πηρα και εγω τηλεφωνο και το μονο `ξερο` που ξερουν να λενε , στειλτε το για επισκευη. Αλλα το ποσες ημερες και για αντικατασταση δεν το λενε ? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ναι, τιποτα δεν είναι, μόνο που εχω μπερδευτει με τι root να κανω. Απλό root ή CFroot; Οτι απο τα 2 και να κάνω μπορω μετα να περάσω ότι rom θελω και kernel θελω; Εκει το έχω χασει καπου. Βάλε τον Cfroot. Επίσης, όποιες άλλες απορίες γι'αυτό το θέμα πάνε στο αντίστοιχο θέμα. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Για οσους ειχαν sgs1 πριν θελω να ρωτησω το εξης. στην καμερα ειχε ενα εφε που το ονομαζε vintage, και εκει ειχε επιλογη για ασπρομαυρη φωτογραφια. στο sgs2 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο δικο μου η ειναι καπου και δεν την βρισκω. σε σας υπαρχει ? σε ενα sgs2 Που ειχα παρει για δοκιμη πριν κανενα 20μερο, θυμαμαι οτι την ειχε την επιλογη αυτη. στο δικο μου εκανα το camera update απο το samsung apps και δεν το βρισκω πουθενα. ειμαι με επισημη ελληνικη kf3. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 παιδια με τα mms ειστε οκ;ενω μπορω να λαβω mms δεν μπορω να στειλω.οι ρυθμισεις ειναι ενταξει. Με τα ΜΜΣ έχω μπερδευτεί και εγώ. Κατάφερα να στείλω αλλά και να λάβω μόνο σε λειτουργία 3G. Η SAMSUNG που επικοινώνησα μου λέει ότι μόνο έτσι γίνεται. Είναι άλλοι όμως που λένε ότι στέλνουνε κανονικά!! Δεν ξέρω !!:confused: Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Για οσους ειχαν sgs1 πριν θελω να ρωτησω το εξης. στην καμερα ειχε ενα εφε που το ονομαζε vintage, και εκει ειχε επιλογη για ασπρομαυρη φωτογραφια. στο sgs2 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο δικο μου η ειναι καπου και δεν την βρισκω. σε σας υπαρχει ? ειμαι με επισημη ελληνικη kf3. Με την KF3 κι εγώ και την επιλογή για ασπρόμαυρη φωτογραφία την βλέπω κανονικά. Στο μενού της κάμερας πας στο "Εφέ" και επιλέγεις "Κλίμακα του γκρι".:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts