Jump to content

MTS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MTS

  1. Το απλο 40 που το βρίσκεις; μονο το neo βλεπω σε σκρουτζ και το 5g με τιμη κοντα στα 350 Επίσης το edge 40 5g είναι 8/256 Το neo 12/256 Και με αυτά τα specs το απλό είναι καλυτερο; 250€ πάντως δεν το βλέπω κάπου...
  2. οκ, εχω διαβάσει και αλλου αυτή την απάντηση, μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι :lol: Τι σημαίνει "αρκεί να γίνει πριν τη λήξη" ; Εφόσον είναι αυτόματη γίνεται μόνη της, δεν το καθορίζω αυτό εγώ... Μήπως εννοείς να έχει λεφτά πριν τη λήξη ώστε να μπορέσει να γίνει; Αν είναι έτσι το καταλαβαίνω, φυσικά εννοείται ότι προυπόθεση είναι να υπάρχουν λεφτά μεσα... Ευχαριστώ!
  3. Θα ήθελα και εγώ μιά απάντηση στο παρακάτω από όποιον γνωρίζει. Η βασική μου ερώτηση δηλαδή είναι, με την αυτόματη ανανέωση σου κρατάει τα παλιά ή πάει πάλι 600' προς όλους κλπ Ευχαριστώ
  4. Ναι αλλα επειδή είναι αυτόματη και δεν το καθορίζω εγώ, αυτό ακριβώς ρωτάω :p. Αν με την αυτόματη ανανέωση μεταφέρονται, ή για να μεταφερθούν θα πρεπέι να μην γίνεται αυτόματα.
  5. Καλησπέρα, επειδή μόλις έκανα την αλλαγή από συμβόλαιο σε κάρτα, έχω κάποιες απορίες αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Καταρχήν έβαλα το πρόγραμμα με τα 10€. - Αν κάνω αυτόματη ανανέωση, θα παραμείνουν τα όποια λεπτά/MB από τον προηγούμενο μήνα, ή αυτό δεν συμβαίνει στην αυτόματη ανανέωση; - σε συνέχεια του παραπάνω, το πρόγραμμα μπήκε σήμερα 15/5 και τα MB και λεπτά ληγουν 14/6. Αν δεν λειτουργεί το παραπάνω με την αυτόματη ανανέωση, θα πρέπει για να παραμείνουν και στον επόμενο μήνα να την κάνω εγώ μέχρι τις 14/6 και μέχρι ποια ώρα; 12 το βράδυ πχ; Τα λέω αυτά γιατί σε cosmote που εχω δει, αν κάνει ανανέωση πχ 15/5 λήγουν 15/6 στη 1 το μεσημέρι, δηλαδή και την ώρα που λήγουν γράφει και δεν σου "τρώει" μια μερα και μπορείς να κάνεις ανανέωση κάθε 15 πχ ωστέ να μην χάνεις λεπτά/ΜΒ του κάθε μήνα αλλά και τα ΜΒ λήγουν λίγο αργότερα (1 μέρα μετά) απο τα λεπτα ομιλίας. Εδώ λήγουν όλα μαζί; και όταν λεει 14/6 εννοει κάποια συγκεκριμένη ώρα; Ευχαριστώ!
  6. Με ΕΛΤΑ κουριερ απο 30/11 ενα δέμα με φάρμακα ακόμα το δέιχνει κλείσιμο Αγιο Δημήτριο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ 30-11-2020 10:32 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 30-11-2020 19:14 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Άλλα 2 δέματα που δεν τα βιαζόμουν κιόλας,,, 27/11/2020 12:01 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 27/11/2020 17:51 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 03/12/2020 07:53 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 03/12/2020 08:50 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 07/12/2020 13:06 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 07/12/2020 20:56 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 10/12/2020 07:05 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Τι να κάνω ρε παιδιά, έχω απηυδήσει, έχω πάρει ότι τηλέφωνο έχω βρεί, έχω στέιλει και email στο οποίο μου απάντησαν "Παρακαλώ επικοινωνήστε εκ νέου μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την άφιξη της αποστολής." !!!! Έχει κανα τηλέφωνο σε κεντρικά που να απαντήσει κάποιος ή να πάω από κει; Το δίκανο!!
  7. Καταρχην να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις. Τεινω προς το Ζ3 το μεγαλο λογω design και μπαταριας, αλλα και γιατι δεν βλεπω και πολλες επιλογες τελικα. Ισως και το Galaxy S5. Για επιλογες απο Lumia, φανταζομαι διαβασανε τα παιδια μονο τον τιτλο για καλη καμερα και οχι το κειμενο που ανεφερα για android. To Note 4 θα το επερνα για εμενα αλλα για κοπελα και μεγαλο ειναι και δεν θα χρησιμοποιησει ποτε τις περισσοτερες δυνατοτητες του. Αν εχει κανεις καμια αλλη προταση στην επομενη ωρα, μετα μπορειτε να της πειτε καλοριζικο, οτι και αν ειναι τελικα! Ευχαριστω.
  8. Καλησπερα και καλη χρονια! Προοριζεται για κοπελα νυν κατοχο iphone4 και μελλοντικα android συσκευης. Βασικη προυποθεση να εχει καλη καμερα! Λειτουργικο android, οθονη οχι μεγαλη αλλα οι προτασεις ας ειναι και για τετοιο αν αξιζει. Προσωπικα εχω to Note 2 και γενικοτερα Samsung τα τελευταια χρονια, αλλα κοιταζα μαλλον προς το G2/G3 ή ακομα καλυτερα προς Z2/Ζ3 compact μεχρι που διαπιστωσα με βαση τα σχολια εδω οτι απο καμερα η sony υστερει αρκετα... Μετα διαβασα για το Samsung A αλλα κατι οτι το σταματανε, κατι με μπαταρια, παλι μπερδευτικα. Δεν θα ασχοληθει φυσικα με root της συσκευης. Αγορα θα γινει απο Ελλαδα. Οσοι σοφοι προσελθετε! Ευχαριστω!
  9. Σωστος, δεν ειχα σκεφτει να το κοιταξω αν και υπαρχει μεσα στο κινητο. Δεν βρηκα ομως κατι, το μονο που εχει ειναι το engineering mode που το ηξερα ετσι κι αλλιως με κωδικο και ειχα μπει, αλλα εχει μονο να αλλαξεις καποια values, δεν εχει να τεσταρεις. Καποιο test mode οπως στο note2 πχ που ειπε ο φιλος παραπανω δε βρισκω...
  10. Ελα μου που δεν ειναι για το note ομως... Ευχαριστω παντως, αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αναμενω!
  11. Επειδη εγινε μεταφορα σε αυτο το τοπικ και μαλλον χαθηκε λιγο πισω, ρωταω ξανα Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος) να τεσταρω αν δουλευει το εσωτερικο ακουστικο της συσκευης (αυτο που ακους οταν μιλας σε μια κληση), ενω δεν εχει καρτα sim? και πως το λενε ρε παιδια αυτο στην αγγλικη? Buildin Earpiece, build in speaker? Ευχαριστω!
  12. Οπως τα λεει ο τιτλος. Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος) να τεσταρω αν δουλευει το εσωτερικο ακουστικο της συσκευης (αυτο που ακους οταν μιλας σε μια κληση), ενω δεν εχει καρτα sim? και πως το λενε ρε παιδια αυτο στην αγγλικη? Buildin Earpiece, build in speaker? Ευχαριστω!
  13. Συγχαρητηρια για το διαγωνισμο, καλοριζικο σε οποιον/α το κερδισει!
  14. Καλη επιτυχια, αμα δεν το κερδισω, ελπιζω να κερδισω το S4 σε επομενη κληρωση! :lol:
  15. Καλη επιτυχια, και καλοριζικο σε οποιον το παρει!
  16. Ευχαριστω για το tip, ξερω οτι υπαρχουν προγραμματακια, απλα δεν ειχα βρει αν υπαρχει κατι ετοιμο, οποτε με καλυψε ο Στρατος.
×
×
  • Create New...