Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τον βρηκα , ειναι ο DCIM , οτι εβαλα ειναι οκ , φενονται και στο "συλογη μου" , μονο προβλημα τραβιωνται οι υποτιτλοι αλλα μου βγαινουν κατι παραξενα τριγωνακια αντι για γραμματα :(

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τον βρηκα , ειναι ο DCIM , οτι εβαλα ειναι οκ , φενονται και στο "συλογη μου" , μονο προβλημα τραβιωνται οι υποτιτλοι αλλα μου βγαινουν κατι παραξενα τριγωνακια αντι για γραμματα :(

ο dcim ειναι ο φάκελος που αποθηκεύονται η φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς με την κάμερα...

όπως σου είπα και χύμα να τον βάλεις τον φάκελο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κάποιος που είχε πριν το SGS2, το DHD, (ή που έχει κάνει σύγκριση μεταξύ των δύο) μπορεί να μου πει αν έχει χειρότερο σήμα στο wifi?

Χειρότερο σήμα έχει το SGS2. Το μόνο αρνητικό στο κινητό. Ελπίζω να το φτιάξουν επιτέλους κάποια στιγμή (αν είναι θέμα software - που δε νομίζω)
Phantom Of The Opera

Κάποιος που είχε πριν το SGS2, το DHD, (ή που έχει κάνει σύγκριση μεταξύ των δύο) μπορεί να μου πει αν έχει χειρότερο σήμα στο wifi?

Με μαμά ρομ και τα δύο σε ίδια σημεία το galaxy μου πάει αρκετά καλύτερα.

Με μια γραμμή μονο πάει σφαίρα ενώ το dhd σέρνετε η δε φορτώνει καθόλου.

Πιστεύω κάτι παίζει με την ένδειξη στο galaxy. μάλλον λάθος απεικόνιση. γιαυτό έχει παρεξηγηθεί λίγο το σήμα του.

Το λέω αυτό γιατί 3 μέτρα από το μόντεμ και δεν έχει φουλ σήμα πάντα.

Στην πράξη όμως....

Κώστας

Χειρότερο σήμα έχει το SGS2. Το μόνο αρνητικό στο κινητό. Ελπίζω να το φτιάξουν επιτέλους κάποια στιγμή (αν είναι θέμα software - που δε νομίζω)

Παρακαλώ να σταματήσουν οι συγκρίσεις εδώ.

Με μαμά ρομ και τα δύο σε ίδια σημεία το galaxy μου πάει αρκετά καλύτερα.

Με μια γραμμή μονο πάει σφαίρα ενώ το dhd σέρνετε η δε φορτώνει καθόλου.

Πιστεύω κάτι παίζει με την ένδειξη στο galaxy. μάλλον λάθος απεικόνιση. γιαυτό έχει παρεξηγηθεί λίγο το σήμα του.

Το λέω αυτό γιατί 3 μέτρα από το μόντεμ και δεν έχει φουλ σήμα πάντα.

Στην πράξη όμως....

Συμφωνώ σε αυτό, εμπειρικά πάντα. Προσωπικά σε wifi χωρίς καμία γραμμή κατέβαζα εφαρμογές από μαρκετ με ταχύτητα 1.5mb. :ninja:

:offtopic:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επειδη τα εχω και τα δυο το dhd εχει μακραν το καλυτερο wifi...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επειδη τα εχω και τα δυο το dhd εχει μακραν το καλυτερο wifi ...για το σημα εννοω...γιατι στην ταχυτητα το s2 δεν παιζετε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με την μνήμη. Βλέπω στις ρυθμίσεις-->αποθήκευση: Συνολικός Χώρος 11,5gb και διαθέσιμος χώρος 11,44gb και διαθέσιμος χώρος 1,72gb. Πηγαίνοντας στις εφαρμογές στην καρτέλα Όλα, λεεί στη μνήμη συσκευής 247mb σε χρήση από τα 1,7gb και στη κάρτα SD (που δεν έχω sd μέσα είναι η υπόλοιπη μνήμη) 69mb απο τα 11gb. Έχω κάποιες εφαρμογές πχ angry birds που θέλω να τις μεταφέρω στη μνήμη SD που ανέφερα πριν, αλλά όταν πατάω μεταφόρα που λέει "Αποτυχία μετακίνησης εφαρμογής: Ανεπαρκής Μνήμη". Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές που επιθυμώ στη συγκεκριμένη μνήμη ή ακόμη καλύτερα είναι δυνατό να διαλέγω που να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές? Αναφέρω πάλι ότι μνήμη SD δεν έχει τοποθετηθεί... Ευχαριστώ :)

Καμία βοήθεια για αυτό που αναφέρω?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παράθεση από CrazyDoc >

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με την μνήμη. Βλέπω στις ρυθμίσεις-->αποθήκευση: Συνολικός Χώρος 11,5gb και διαθέσιμος χώρος 11,44gb και διαθέσιμος χώρος 1,72gb. Πηγαίνοντας στις εφαρμογές στην καρτέλα Όλα, λεεί στη μνήμη συσκευής 247mb σε χρήση από τα 1,7gb και στη κάρτα SD (που δεν έχω sd μέσα είναι η υπόλοιπη μνήμη) 69mb απο τα 11gb. Έχω κάποιες εφαρμογές πχ angry birds που θέλω να τις μεταφέρω στη μνήμη SD που ανέφερα πριν, αλλά όταν πατάω μεταφόρα που λέει "Αποτυχία μετακίνησης εφαρμογής: Ανεπαρκής Μνήμη". Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές που επιθυμώ στη συγκεκριμένη μνήμη ή ακόμη καλύτερα είναι δυνατό να διαλέγω που να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές? Αναφέρω πάλι ότι μνήμη SD δεν έχει τοποθετηθεί... Ευχαριστώ

Καμία βοήθεια για αυτό που αναφέρω?

Καμία βοήθεια για αυτό που αναφέρω?:worry:

Καλησπερα.Το τηλεφωνο απο τα 16GB που εχει αφιερωνει τα 2 σαν εσωτερικη μνημη που εγκαθιστανται τα απαιτουμενα αρχεια των εφαρμογων για να "τρεξουν" κ στα υπολοιπα 14 περιπου ολα τα υπολοιπα στοιχεια. πχ ας πουμε για το Navigon το προγραμμα πλοηγησης θα εγκαταστησει στα 2GB τα αρχεια της εφαρμογης για να τρεξει σωστα η εφαρμογη κ στα υπολοιπα 14GB τους χαρτες της εφαρμογης χοντρικα για να στο δωσω ως παραδειγμα.

Αν βαλεις εξωτερικη καρτα μνημης οπως εκανα κ γω θα σου λεει στη μνημη οτι υπαρχει ΚΑΙ εξωτερικη SD.

Το παιχνιδι που αναφερεις που προσπαθεις να μεταφερεις στην ουσια δε σε αφηνει γιατι πας να μεταφερεις τα αρχεια συστηματος του παιχνιδιου στην υπολοιπη καρτα μνημης που εχεις την εσωτερικη.Με αυτο τον τροπο δε θα τρεξει η εφαρμογη.Αναγκαστικα τα αρχεια συστηματος των εφαρμογων πηγαινουν στα 2GB της εσωτερικης σου μνημης κ ολα τα υπολοιπα που δεν ειναι τοσο απαραιτητα για την εφαρμογη για να τρεξει σωστα πηγαινουν στα 14.

Τα αρχεια που μπορεις να μεταφερεις σε εξωτερικη καρτα μνημης νομιζω ειναι μονο αυτα που βρισκονται στα 14Gb της συσκευης σου.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Καλησπερα.Το τηλεφωνο απο τα 16GB που εχει αφιερωνει τα 2 σαν εσωτερικη μνημη που εγκαθιστανται τα απαιτουμενα αρχεια των εφαρμογων για να "τρεξουν" κ στα υπολοιπα 14 περιπου ολα τα υπολοιπα στοιχεια. πχ ας πουμε για το Navigon το προγραμμα πλοηγησης θα εγκαταστησει στα 2GB τα αρχεια της εφαρμογης για να τρεξει σωστα η εφαρμογη κ στα υπολοιπα 14GB τους χαρτες της εφαρμογης χοντρικα για να στο δωσω ως παραδειγμα.

Αν βαλεις εξωτερικη καρτα μνημης οπως εκανα κ γω θα σου λεει στη μνημη οτι υπαρχει ΚΑΙ εξωτερικη SD.

Το παιχνιδι που αναφερεις που προσπαθεις να μεταφερεις στην ουσια δε σε αφηνει γιατι πας να μεταφερεις τα αρχεια συστηματος του παιχνιδιου στην υπολοιπη καρτα μνημης που εχεις την εσωτερικη.Με αυτο τον τροπο δε θα τρεξει η εφαρμογη.Αναγκαστικα τα αρχεια συστηματος των εφαρμογων πηγαινουν στα 2GB της εσωτερικης σου μνημης κ ολα τα υπολοιπα που δεν ειναι τοσο απαραιτητα για την εφαρμογη για να τρεξει σωστα πηγαινουν στα 14.

Τα αρχεια που μπορεις να μεταφερεις σε εξωτερικη καρτα μνημης νομιζω ειναι μονο αυτα που βρισκονται στα 14Gb της συσκευης σου.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Κατανοητό :). Αλλά στο ενδεχόμενο που αυτά τα 2gb γεμίσουν τι κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω extend?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυσκολο να γεμισουν , αν εχουν μονο αρχεια συστηματος-εφαρμογων

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Κατανοητό :). Αλλά στο ενδεχόμενο που αυτά τα 2gb γεμίσουν τι κάνω? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω extend?

Δεν γεμιζουν. Με τιποτα. 300 εφαρμογες περιπου και 1.11 GB free εδω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

oοπως ειπαν καοι φιλοι παραπανω δεν υπαρχει τροπος να γεμισει!!! ειναι τοσο πολυ που εισαι μια χαρα!

καποτε να φανταστεις ειχαμε μονο 150mb σε αλλες συσκευες....και παλι τα καταφερναμε, αν και με πειραγμενες rom.

μην σε ανησυχει αυτο με τπτ

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

ερωτηση για να συνδεσουμε το γαλαξια σε πηγη αυτοκινητου που εχει θυρα aux για να παιζει η playlist moy θελει καλωδιο jack to jack ή microusb to jack ?

Ξέρει κανείς παρακαλώ πως μπορώ να στείλω μουσική μέσω BT με το Α2DP προφίλ? έχω ένα κράνος που υποστηρίζει και ΒΤ ομιλία και ΒΤ Α2DP αλλά όταν παίζω κάποιο τραγούδι μέσω του προγράμματος δεν μπορεί να στείλει τον ήχο στο ακουστικό. Μπορεί να μου απαντήσει κανείς? Τhanks

Καλημερα, για καποιους που θελουν να χρησιμοποιούν ελληνικα στο swype.:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16015803#post16015803

δεν το συνιστω φιλε μου....εχει πολλα προβληματα και ειναι θεμα τυχης και rom αν σου δουλεψει σωστα ή οχι...

εκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλα παλι δεν δουλευει το usb.

εχω δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή

εχω βαλει drivers

Edited by saliez

γιατι στις ταινειες (AVI + str sub) μου βγαζει τον υποτιτλο με κατι περιεργα τριγωνακια ...:blink: ρομβους ...:blink: ... καπως ετσι ... δεν βγαζει γραματα ?? (παιζω με τον μαμισιο player)

αα και κατι αλλο , απο το προηγουμενο κινητο μου (Omnia HD I8910) εσωσα τις επαφες μου στο PC μεσω συνχρονισμου με microsoft outllook, πως μπορω να τις βαλω στο S II , δεν βλεπω στο Kies πουθενα συνχρονισμο ??????

Edited by jimmis1974

Μολις το "τσιμπησα" στα 479Ε απο γνωστη εταιρεια πληροφορικης.

Λοιπον μεχρι στιγμης πανε ολα καλα..Σε 3 ημερες θα ξερω τα θετικα-Αρνητικα.

Ελπιζω στις 7 ημερες ΝΑ ΜΗΝ χρειαστει να το παω πισω για αλλαγη !

καλησπερα. αν οχι απο αυριο το πολυ μεθαυριο το κινητο θα ειναι στην αρχικη του τιμη 599. Edited by gabroulis1970

γιατι στις ταινειες (AVI + str sub) μου βγαζει τον υποτιτλο με κατι περιεργα τριγωνακια ...:blink: ρομβους ...:blink: ... καπως ετσι ... δεν βγαζει γραματα ?? (παιζω με τον μαμισιο player)

αα και κατι αλλο , απο το προηγουμενο κινητο μου (Omnia HD I8910) εσωσα τις επαφες μου στο PC μεσω συνχρονισμου με microsoft outllook, πως μπορω να τις βαλω στο S II , δεν βλεπω στο Kies πουθενα συνχρονισμο ??????

αν οι υπότιτλοι σου είναι σε μορφή .srt άνοιξέ τους με το σημειωματάριο των windows και άλλαξε τη κωδικοποίηση τους σε UTF-8.

Σύνδεσε το κινητό σου με το KIES και θα δείς και το συγχρονισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...