Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδέθηκα χτες σε ένα wi-fi στη γειτονιά (εγώ δεν έχω) και έβαλα το kies air για να δω τι κάνει και πως παίζει.Το κινητό δεν ήταν συνδεδεμένο στο pc μου.Πατάω kies air και βγάζει μια εικόνα με ένα κινητό που προσπαθεί να συνδεθεί σε ένα pc και μου ζητάει να πληκτρολογίσω μια διεύθυνση στον browser του pc μου.Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα άλλο όσες φορές και αν ξαναπροσπάθησα.Έψαξα τις σελίδες ποιο πριν αλλά δεν έχω δει κάποιον άλλο να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

Επειδή προσπαθώ κι εγώ να συνδεθώ, να σε ρωτήσω:

Πληκτρολόγησες την ip που σου λέει το κινητό, στο pc;

Εγώ το έκανα και προσπαθεί ο υπολογιστής να διαβάσει το κινητό, αλλά μένει στην προσπάθεια...

giannis-rodos-156

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βεβαίως μπορείς. Στις ρυθμίσεις ήχου βάλε τη δόνηση στη τελευταία ρύθμιση (only when not in silent mode). Έτσι κάθε φορά που κατεβάζεις την notification bar και πατάς το κουμπί της φωνής, θα το κάνεις εντελώς αθόρυβο (και χωρίς δόνηση, με ένα πάτημα κουμπιού όπως ζήτησες ;))....

Για ρυθμίσεις mms κοίτα εδώ : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html και εδώ : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html απο Αντώνη ;)

Γιάννη & Prattein_Aloga ευχαριστώ για την απάντηση! Για να καταλάβετε στο HTCII πατώντας το κουμπί της έντασης, έχεις 3 επιλογές : Αθόρυβο-Δόνηση- Ένταση ήχου και επιλέγεις αυτό που θες με συνοπτικές διαδικασίες. Στο SAMSUNG πας στο μενού του ήχου. Γίνεται φυσικά, αλλά....

Για τα ΜΜΣ πάω να δω!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επειδή προσπαθώ κι εγώ να συνδεθώ, να σε ρωτήσω:

Πληκτρολόγησες την ip που σου λέει το κινητό, στο pc;

Εγώ το έκανα και προσπαθεί ο υπολογιστής να διαβάσει το κινητό, αλλά μένει στην προσπάθεια...

Για να γίνει αυτό θα πρέπει το pc να είναι συνδεδεμένο επίσης στο wifi αλλά εμένα έχει δικό του internet.

Σπίτι δεν έχω wifi και ούτε θέλω.

• Administrators
εχω ενα προβλημα

γιατι στο widget που εχει την ωρα μετα απο κανα μισαωρω

κολαει και δειχνει παντα την ιδια

εχω τον adw launcher

Χρησιμοποιείς κάποιον task killer;

Modpic.gif

Για να γίνει αυτό θα πρέπει το pc να είναι συνδεδεμένο επίσης στο wifi αλλά εμένα έχει δικό του internet.

Σπίτι δεν έχω wifi και ούτε θέλω.

Αν το δικό σου pc δεν μοιράζεται internet μέσω wifi για να μπεί το κινητό σου με μια local ip στο ίδιο δίκτυο μάταια θα προσπαθείς να δουλέψεις το kies air...

Αν το δικό σου pc δεν μοιράζεται internet μέσω wifi για να μπεί το κινητό σου με μια local ip στο ίδιο δίκτυο μάταια θα προσπαθείς να δουλέψεις το kies air...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική όμως. Γιατί να μην μπορεί να πάρει τα updates με data connection μέσω του G/3G δικτύου ή με wifi ή απλά κάνοντας usb connection με το pc και να πάρει τα updates μπαίνοντας στο internet που έχει το pc (όχι wifi) και να τελειώσει η ιστορία.

Από ότι έχω δει όμως έχει και updates αν πας settings -> About Phone -> Software Update -> Check for update.

Δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το kies air και τι παίζει γενικά.Ίσως να έχω μπερδέψει γενικά την λειτουργεία για την οποία προορίζεται αλλά ένα παιδί μερικές σελίδες πριν κατέβασε updates μέσω του kiss air.Δεν θα έπρεπε να γίνεται με το Check for updates που είπα πριν ;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική όμως. Γιατί να μην μπορεί να πάρει τα updates με data connection μέσω του G/3G δικτύου ή με wifi ή απλά κάνοντας usb connection με το pc και να πάρει τα updates μπαίνοντας στο internet που έχει το pc (όχι wifi) και να τελειώσει η ιστορία.

Από ότι έχω δει όμως έχει και updates αν πας settings -> About Phone -> Software Update -> Check for update.

Δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το kies air και τι παίζει γενικά.Ίσως να έχω μπερδέψει γενικά την λειτουργεία για την οποία προορίζεται αλλά ένα παιδί μερικές σελίδες πριν κατέβασε updates μέσω του kiss air.Δεν θα έπρεπε να γίνεται με το Check for updates που είπα πριν ;

Βασικά άλλο το κies air και άλλο το kies. Το kies air ειναι ένα πρόγραμμα το οποίο το ενεργοποιείς στο κινητό σου. Μετά γράφεις την ip που σου υποδείχνει στον explorer σου και με αυτό το τρόπο έχεις ένα γραφικό περιβάλλον στο pc σου για να δείς τα περιεχόμενα του κινητού σου. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να είναι στο ίδιο wifi δίκτυο το κινητό με το pc σου. Το kies χρησιμεύει για αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό σου....

Το έχω και εγώ αυτό.Δεν ξέρω αν ακούγομαι μπάσα αλλά με το speaker καμιά φορά πρέπει να μιλάω ποιο δυνατά και ας μην είμαι μακριά.Με το bluetooth κανένα πρόβλημα.Με το HTC Touch 2 που έχω συμβαίνει το ίδιο και μη σου πω και χειρότερα οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να ανησυχούμε :)

Παιδιά δείτε αυτό όσοι έχετε πρόβλημα με χαμηλή ένταση μικροφώνου.

http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/

Παιδια προσπαθω να συνδεσω το τηλ με το pc[usb] και δεν το βλεπει...

ξερει κανεις το γιατι????

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ναι ούτε εγώ. χρειάζεται κάποια σουίτα να κατεβάσουμε πρώτα???

εχω κατεβασει το kies και εχω κανει κανονικα εξοδο...αλλα δεν το βλεπει...

• Administrators

Εγκατέστησε το ΚΙΕS. Κάνε μια αναζήτηση στο google.

"Έξοδο" έχεις κάνει; :confused:

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων. Ενεργοποιείστε το και ξαναδοκιμάστε.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Στις ρυθμίσεις>εφαρμογές>ανάπτυξη πρέπει να μήν είναι τσεκαρισμένο το <Εντοπισμός σφαλμάτων> . Μήπως το έχεις τσεκαρισμένο γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα.

Στις ρυθμίσεις>εφαρμογές>ανάπτυξη πρέπει να μήν είναι τσεκαρισμένο το <Εντοπισμός σφαλμάτων> . Μήπως το έχεις τσεκαρισμένο γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα.

Οκ...ειχα προβλημα με το usb...ολα καλα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

επειδή δεν έχει wifi o υπολογιστής μου και αν κατάλαβα καλά μόνο έτσι λειτουργεί το kies αν κατεβάσω το pc studio 3.1 και το συνδέσω με τη usb θύρα θα το αναγνωρίσει??

http://www.samsung.com/ca/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

Το PC STUDIO 3.1 σου δινει την επιλογη να το κατεβασεις? γιατι δεν βγαζει λινκ στο site.Μονο για το New PC Studio μου δινει επιλογη για κατεβασμα..

Να πω κ κατι που παρατηρησα σε 2 Galaxy μηπως βοηθησει κανενα.Σχετικα με την συνδεση USB.

ΜΗΝ το βαζετε σε usb Hub δε θα το δει ποτε στον αιωνα.Καρφωστε το απευθειας σε usb του υπολογιστη.Ενημερωτικα επειδη το παρατηρησα σε 2 κινητα.

Edited by MaGeLaNoS
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

τώρα που το λες και το παρατήρησα έτσι είναι. αλλά και πάλι χάνομαι όταν ψάχνω για το new pc studio. τελικά το symbian ήταν πολύ πολύ πιο εύχρηστο....... :)

χθες εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω του kies το οποιο μου προτεινε την παρακατω εκδοση λογισμικου:

PDA:KF3 / PHONE:KE7 / CSC:KF1 (EUR)

ξερει κανεις τι αλλαξε στο Samsung Galaxy S II αυτη η αναβαθμιση;;;

Πληροφοριακα για οσους θελουν να την περασουν μεσω kies:

1. Δεν υπηρξε κανενα προβλημα

2. Το κινητο μετα την αναβαθμιση δεν εχασε επαφες, μυνηματα, αρχειο κλησεων και ολες τις ρυθμισεις

• Administrators

Κανείς δεν ξέρει μιας και δεν είναι διαθέσιμα τα change logs της samsung. Ωστόσο θεωρητικά έχουν βελτιώσεις στα σημεία, μην περιμένεις να δεις αλλαγές αισθητικού περιεχομένου.

Modpic.gif

Καλησπέρα και απο εμένα, έχω το εξής πρόβλημα:

Θέλω να προωθήσω κάποιο email που μου έχουν στείλει και αυτό δεν γίνεται γιατί φεύγει κενό email.

Όταν πατήσω το σχετικό κουμπί, μου βγάζει επάνω χώρο για να γράψω, με υπογραφή (Αποστολή από κινητό Samsung) και απο κάτω το αρχικό μήνυμα. Όταν πατήσω προώθηση το email που φεύγει είναι μόνο το επάνω μέρος, δηλαδή χωρίς το προωθούμενο μήνυμα, με αποτέλεσμα αυτός που το λαμβάνει να βλέπει μόνο το Αποστολή από κινητό Samsung...

Τι κάνω λάθος? Ξέχασαν κάτι οι softwareαδες της Samsung?

thanks

χθες εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω του kies το οποιο μου προτεινε την παρακατω εκδοση λογισμικου:

PDA:KF3 / PHONE:KE7 / CSC:KF1 (EUR)

Πληροφοριακα για οσους θελουν να την περασουν μεσω kies:

1. Δεν υπηρξε κανενα προβλημα

2. Το κινητο μετα την αναβαθμιση δεν εχασε επαφες, μυνηματα, αρχειο κλησεων και ολες τις ρυθμισεις

Έχω αρχίσει πάντως να πιστεύω ότι αρκετα νέα firmware δεν προσφέρουν πραγματικά τίποτα καινούριο , και πιο πολύ είναι θέμα marketing ότι η εταιρία βγάζει νέες εκδόσεις αρκετά συχνά.

Άσε που είναι και ψυχολογικό και όλοι πιστεύουμε ότι το κινητό πάει πιο γρήγορα με κάθε νέα αναβαθμίσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τωρα το galaxy s , με τις αναβαθμισεις που εχει πάρει , θα έπρεπε να τρέχει με την ταχύτητα της σκέψης.

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...