sothoms Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Το "Vodafone MMS" δε χρειάζεται/μπορείς να το επιλέξεις, γιατί είναι μονίμως "on". Όταν απενεργοποιείς τα δεδομένα πακέτου, λογικό είναι να μην μπορείς να στείλεις/λάβεις MMS, καθώς απενεργοποιείται κάθε δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων. Το 3G Watchdog (αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει) δεν νομίζω να μετράει τις χρεώσεις, αλλά τις κινήσεις δεδομένων. Όταν στέλνεις μια φωτογραφία π.χ. 100kb, αυτά τα δεδομένα μεταφέρονται από το κινητό σου μέσω του 3G δικτύου, οπότε τα καταγράφει. Αυτό δε σημαίνει ότι τα χρεώθηκες κιόλας... Κι ομως οταν εβαλα το APN Droid και του δηλωσα να απενεργοποιησει τα δεδομενα πακετου, αλλά να κρατησει τα MMS, τοτε έλαβα και έστειλα MMS κανονικά, χωρίς το 3G WatchDog να καταγράψει καμία κίνηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι έτσι όντως χτυπά, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν έχει δόνηση ούτε όταν χτυπά το κινητό. Άρα υπάρχει κάποιο θέμα εδώ, το οποίο ελπίζω να λυθεί με την επόμενη αναβάθμιση που θα γίνει, αλλά για μένα και για πολλούς φαντάζομαι είναι σοβαρό. Θα δοκιμάσω και το ημερολόγιο που μου προτείνεις. Σχετικά με την μπαταρία με ελαφριά χρήση και 3η φόρτιση-εκφόρτιση, έχει κάνει όντως διαφορά και ήδη κοντεύει 2 μέρες με bluetooth και η μπαταρία είναι πολύ πιο πάνω από τη μέση. Ποσοστό μπαταρίας που έχει μείνει πως βλέπουμε;;;:O Το σήμα του κινητού όντως κάνει κάτι παράξενα κάποιες φορές, δηλαδή ξαφνικά δείχνει ότι δεν έχει καθόλου και μετά από λίγο πιάνει, αλλά δεν πρόσεξα να έχω κάποιο θέμα έως τώρα με την λίγη χρήση που του έχω κάνει. Σε συνέχεια του παραπάνω, να πω ότι τελικά βρήκα τι θέλει για να έχει ειδοποίηση. Όταν δημιουργούμε μια υπενθύμιση, πρέπει ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να πάμε και να πατήσουμε την επιλογή ''Επανάληψη'' και να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε. Αν ''ΔΕΝ'' το κάνουμε αυτό τότε δεν θα χτυπήσει το κινητό! Σε αυτή την περίπτωση και αφού κάνουμε αποθήκευση βγάζει αριστερά ένα ρολογάκι που σημαίνει ότι είναι ενεργή η ειδοποίηση. Χωρίς αυτό δεν έχει τίποτε. Με τα MMS τι ρύθμιση θέλει άραγε παιδιά για cosmote; Στο HDII έγιναν όλα αυτόματα, ενώ εδώ δεν βγάζω άκρη! Να θέσω ξανά την ερώτηση που έκανα στην παράθεση. Πως βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας που μένει; Edited July 19, 2011 by topet Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Σε συνέχεια του παραπάνω, να πω ότι τελικά βρήκα τι θέλει για να έχει ειδοποίηση. Όταν δημιουργούμε μια υπενθύμιση, πρέπει ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να πάμε και να πατήσουμε την επιλογή ''Επανάληψη'' και να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε. Αν ''ΔΕΝ'' το κάνουμε αυτό τότε δεν θα χτυπήσει το κινητό! Σε αυτή την περίπτωση και αφού κάνουμε αποθήκευση βγάζει αριστερά ένα ρολογάκι που σημαίνει ότι είναι ενεργή η ειδοποίηση. Χωρίς αυτό δεν έχει τίποτε. Με τα MMS τι ρύθμιση θέλει άραγε παιδιά για cosmote; Στο HDII έγιναν όλα αυτόματα, ενώ εδώ δεν βγάζω άκρη! Να θέσω ξανά την ερώτηση που έκανα στην παράθεση. Πως βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας που μένει; Αν έχεις CF-Root Kernel ή custom ROM (για να μπορείς να το περάσεις μέσω CWM) κοίτα εδώ για να φτιάξεις το δικό σου:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3660039#post3660039 Εναλλακτικά κοίτα εδώ για να πάρεις κάποια έτοιμα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Επειδή δεν καταλαβαίνω, εννοείς ότι άνοιξες το kies και σου βγήκε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμο update? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο μήνυμα. Ή μήπως κατέβασες μέσω kies απλώς κάποια αρχεία που είχες ήδη στο pc? Ναι εχει βγει επισημο update μεσω KIES και μενα μου το εμφανισε δεν το εκανα ακομα ομως περιμενω να δω και απο τους υπολοιπους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 δοκιμασε με κανεναν αλλον player οπως kmplayer... Thank you, το δοκιμασα φαινεται οκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αν έχεις CF-Root Kernel ή custom ROM (για να μπορείς να το περάσεις μέσω CWM) κοίτα εδώ για να φτιάξεις το δικό σου:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3660039#post3660039 Εναλλακτικά κοίτα εδώ για να πάρεις κάποια έτοιμα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 Επειδή ακόμη δεν έχω εξοικοιωθεί με τους όρους του ANDROID, το CF-Root Kernel, σημαίνει ότι έχω κάνει root το κινητό; Αν ναι, τότε ακόμη δεν τοέχω κάνει, αλλά ναι θα το κάνω. Κάτι ακόμη που θυμήθηκα, είναι ότι κάποιες φορές (ακόμη και μεγεμάτη μπαταρία αν αυτό έχει σχέση...) δεν ανάβουν τα εξωτερικά 2 πλήκτρα που έχει κάτω χαμηλά, παρόλο που τα έχω να ανάβουν πάντα. Πχ τη μια φορά έκανα επανεκκίνηση και άναψαν πάλι και σήμερα πριν από λίγο επανήλθε από μόνο του! Συμβαίνει και σε άλλους και ξέρουμε που είναι το πρόβλημα; Πάλι μελλοντική αναβάθμισή ή......:mad: Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Επειδή ακόμη δεν έχω εξοικοιωθεί με τους όρους του ANDROID, το CF-Root Kernel, σημαίνει ότι έχω κάνει root το κινητό; Αν ναι, τότε ακόμη δεν τοέχω κάνει, αλλά ναι θα το κάνω. Κάτι ακόμη που θυμήθηκα, είναι ότι κάποιες φορές (ακόμη και μεγεμάτη μπαταρία αν αυτό έχει σχέση...) δεν ανάβουν τα εξωτερικά 2 πλήκτρα που έχει κάτω χαμηλά, παρόλο που τα έχω να ανάβουν πάντα. Πχ τη μια φορά έκανα επανεκκίνηση και άναψαν πάλι και σήμερα πριν από λίγο επανήλθε από μόνο του! Συμβαίνει και σε άλλους και ξέρουμε που είναι το πρόβλημα; Πάλι μελλοντική αναβάθμισή ή......:mad: υπαρχει επιλογη για να τα κανεις να μην αναβουν? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 υπαρχει επιλογη για να τα κανεις να μην αναβουν? Ναι! Πας στις Ρυθμίσεις-Οθόνη-Διάρκεια φωτισμού πλήκτρων-Πάντα ενεργό Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 φιλε μου με στοκ ρομ που εχω εγω το ιδιο προβλημα συμβαινει με γιαχου..κατεβαζω τα συννημενα απο την ιστοσελιδα ..ρε παιδια γρηγορα το ξεφτιλισανε το κινητο..470 σε πλαισιο μουλτιραμα? Στα μαγαζιά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας παραμένει στα 600 ευρώ. Προφανώς είναι κάποια προσφορά ημερών που μπορούν να την κάνουν αυτοί που φέρνουν παραεισαγωγή. Όπως και να έχει αυτός που θέλει σκέτη συσκευή κερδίζει. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται αυτόματος συγχρονισμός ώρας? Άλλαξα την ώρα και πάτησα την επιλογή να παίρνει δεδομένα από το δίκτυο αλλά δεν αλλάζει την ώρα στην σωστή. Κάνω κάτι λάθος? Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ναι! Πας στις Ρυθμίσεις-Οθόνη-Διάρκεια φωτισμού πλήκτρων-Πάντα ενεργό κ ομως δεν το ειχα προσεξει :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Στα μαγαζιά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας παραμένει στα 600 ευρώ. Προφανώς είναι κάποια προσφορά ημερών που μπορούν να την κάνουν αυτοί που φέρνουν παραεισαγωγή. Όπως και να έχει αυτός που θέλει σκέτη συσκευή κερδίζει. Δεν είναι παραεισαγωγή οι συσκευές που πουλιούνται στο ΠΛΑΙΣΙΟ,Multirama είναι της Samsung Hellas επίσημα ελληνικές συσκευές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Κι ομως οταν εβαλα το APN Droid και του δηλωσα να απενεργοποιησει τα δεδομενα πακετου, αλλά να κρατησει τα MMS, τοτε έλαβα και έστειλα MMS κανονικά, χωρίς το 3G WatchDog να καταγράψει καμία κίνηση Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να έστειλες MMS και να χρεώθηκες ογκοχρέωση σε kb wireless internet (ή αφαίρεση των kb από τυχόν πρόγραμμα δωρεάν όγκου, αν έχεις). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να έστειλες MMS και να χρεώθηκες ογκοχρέωση σε kb wireless internet (ή αφαίρεση των kb από τυχόν πρόγραμμα δωρεάν όγκου, αν έχεις). Αυτο που λες ειναι το λογικο. Συμφωνα με το 3G watchdog αυτο γίνεται όμως. Τυχαία έπεσα σε αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311407 Ο φίλος αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με μενα και είδε κανονικά ότι έχει χρεωση σε data 1€. Μάλιστα του προτείνουν το APNDroid. Άρα παλι καταληγουμε ότι πρέπει να βάλεις κάποια εφαρμογη για να κανεις τα αυτονοητα. Το έχει παρατηρησει κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αυτο που λες ειναι το λογικο. Συμφωνα με το 3G watchdog αυτο γίνεται όμως. Τυχαία έπεσα σε αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311407 Ο φίλος αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με μενα και είδε κανονικά ότι έχει χρεωση σε data 1€. Μάλιστα του προτείνουν το APNDroid. Άρα παλι καταληγουμε ότι πρέπει να βάλεις κάποια εφαρμογη για να κανεις τα αυτονοητα. Το έχει παρατηρησει κανεις αλλος? Κανονικά θα έπρεπε να παίρνεις mms ακόμα και αν η λήψη πακέτων σου ήταν απεργοποιημένη. Δεν ξέρω μήπως το apn για τα mms σου είναι για internet+mms αντί μόνο για mms..Μπορείς να το δείς αν πάρεις ενα backup των APN σου με το Apn Backup & Restore. Αφού το κάνεις άνοιξε το αρχείο με εναν file editor και δες τις ρυθμίσεις για το ΑΡΝ των mms. Αν το APN type είναι σκέτο mms τότε συνέχισε με το APN droid. Αν οχι φτιάξε ένα καινούργιο στα πρότυπα του συμφουρίτη Αντώνη που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html Πέραν αυτού όμως μη συγκρίνεις bada με android γιατί είσαι χαμένος απο χέρι...:p Δώσε του λίγο χρόνο και θα δείς οτι τα αυτονόητα (και πολλά παραπάνω) τα κάνεις με android και SGSII για να μπώ και on topic...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acbba_b Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Παρακαλω πολυ μπορει καποιος να μου γραψει πως θα αλλαξω τον ηχο που βγαζει το κινητο οταν ειναι πληρως φορτισμενο κανει ενα μπιπ και το ακουω λιγο Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Eπειδη δεν το εχω κανει δεν μπορω να σου πω κατι καλυτερο εκτος απο το να δεις αυτο εδω. Λεει πως γινεται ειτε με εφαρμογη, ειτε αν εισαι root μεσω του root explorer ;) http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/331058-stopping-fully-charged-sound.html Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Κανονικά θα έπρεπε να παίρνεις mms ακόμα και αν η λήψη πακέτων σου ήταν απεργοποιημένη. Δεν ξέρω μήπως το apn για τα mms σου είναι για internet+mms αντί μόνο για mms..Μπορείς να το δείς αν πάρεις ενα backup των APN σου με το Apn Backup & Restore. Αφού το κάνεις άνοιξε το αρχείο με εναν file editor και δες τις ρυθμίσεις για το ΑΡΝ των mms. Αν το APN type είναι σκέτο mms τότε συνέχισε με το APN droid. Αν οχι φτιάξε ένα καινούργιο στα πρότυπα του συμφουρίτη Αντώνη που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html Πέραν αυτού όμως μη συγκρίνεις bada με android γιατί είσαι χαμένος απο χέρι...:p Δώσε του λίγο χρόνο και θα δείς οτι τα αυτονόητα (και πολλά παραπάνω) τα κάνεις με android και SGSII για να μπώ και on topic...;) Σαφως και δεν συγκρίνω android και bada, απλά μου φάνηκε παράλογο πως σε ενα τόσο διαδεδομενο λειτουργικό οπως το android και έχει αυτές τις παιδικές "ασθένειες" Στο θέμα μας τωρα. Οπως είπα στο τηλέφωνο υπάχουν 2 APN Vodafone Internet με τύπο APN: Internet και Vodafone MMS με τύπο APN: mms Άρα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσω εφαρμογή (APNDroid) για να παίξει το όλο θέμα. Σωστά; Χωρίς την εφαρμογή δεν μπορώ να έχω mms ενω έχω κλείσει τα δεδομένα πακέτου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikekakias Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Γεια σε ολους. Σχετικα με την τιμη το ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπε οτι δεν ειναι καποια προσφορα, ειναι μειωση τιμης που θα παραμεινει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 σημερα το παρελαβα και εγω απο το πλαισιο στην μειωμενη τιμη φοβερο!! ξεχασα κιλας το iphone4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Γεια σε ολους. Σχετικα με την τιμη το ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπε οτι δεν ειναι καποια προσφορα, ειναι μειωση τιμης που θα παραμεινει... σημερα το παρελαβα και εγω απο το πλαισιο στην μειωμενη τιμη φοβερο!! ξεχασα κιλας το iphone4 Να θυμίσω ότι έχουμε ξεχωριστό thread για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306444 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Παιδιά βγήκε η επίσημη 2.3.4 στο Kies ; Πριν αναβαθμίσω μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο util για πλήρες backup ώστε να μην χάσω εφαρμογές ,contacts,ρυθμίσεις,folderάκια κτλ μετά την αναβάθμιση ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Παιδιά βγήκε η επίσημη 2.3.4 στο Kies ; Πριν αναβαθμίσω μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο util για πλήρες backup ώστε να μην χάσω εφαρμογές ,contacts,ρυθμίσεις,folderάκια κτλ μετά την αναβάθμιση ; βασικα να επαναφερεις το κινητο ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ στο 100% δηλαδη δεν γινεται! (επιφανεια εργασιας widgets κτλ...).. για τις εφαρμογες titanium(πραγματικα σε σωζει) για τις επαφες απλα τις επαναφερεις απο το mail σου;) τα αλλα τα ξαναχτίζεις δυστηχως απο την αρχη.. αυτος ειναι και ο λογος που δεν την εχω βαλει ακομη την νεα οφισιαλ ρομ! (πραγματικα δεν υπαρχει χρονος για να τα στησω ολα απο την αρχη μακαρι να υπηρχε τροπος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 βασικα να επαναφερεις το κινητο ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ στο 100% δηλαδη δεν γινεται! (επιφανεια εργασιας widgets κτλ...).. για τις εφαρμογες titanium(πραγματικα σε σωζει) για τις επαφες απλα τις επαναφερεις απο το mail σου;) τα αλλα τα ξαναχτίζεις δυστηχως απο την αρχη.. αυτος ειναι και ο λογος που δεν την εχω βαλει ακομη την νεα οφισιαλ ρομ! (πραγματικα δεν υπαρχει χρονος για να τα στησω ολα απο την αρχη μακαρι να υπηρχε τροπος) ΟΚ. Μικρό το κακό αν κάνεις restore τις εφαρμογές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 (edited) ΟΚ. Μικρό το κακό αν κάνεις restore τις εφαρμογές... ναι βεβαια.. βαλε titanium και τελειωσες με το θεμα!:) δεν θα ξανασχοληθεις με εφαρμογες ποτε ξανα:) σε μενα κανει επαναφορα μεχρι και δεδομενα του ιντερνετ(εφαρμογη βεβαια και αυτο) που εχω καταναλώσει.:) στην ουσια δεν χανεις τιποτα απολυτως! το περιτύλιγμα πρεπει απλα να ξαναφτιάξεις.;) για να καταλαβεις ..το δικο μου το back up με τις εφαρμογες(titanium) απο τον γαλαξια τον δευτερο θα το περασω στον γαλαξια τον πρωτο ενος φιλου που μολις τον αγορασε;) με την μια παίρνει ολες τις εφαρμογες μου(φυσικα μονο τις εφαρμογες γιατι αυτον δεν τον ενδιαφερουν τα "data" των εφαρμογών μου). στο δικο σου το κινητο επαναφερεις απλα τα παντα!:) (ολα αυτα υπαρχουν στις επιλογες του titanium) Edited July 19, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts