Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση. Το πηρε καποιος φιλος εδω και δυο εβδομαδες περιπου απο πλαισιο κι ενω ολα δουλευαν ρολόι, πριν 2-3 μερες αρχισε να του κανει σχεδον συνεχομενα αποσυνδεσεις το wi fi, και καποιες φορες μετα απο λιγο συνδεοταν και παλι απο μονο του:confused:

Απο τα λιγα που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες, ειδα για το προβλημα στο σημα του wi fi αλλα για αποσυνδεσεις δεν ειδα να αναφερεται κατι. Τι λετε να φταιει?

Ειναι του ''κουτιου'', χωρις ρουτ αναβαθμισεις χακεριες κλπ. Και εννοειται πως του εχει γινει και επανεκκινηση χωρις ομως αποτελεσμα:(

Και εγώ το παθαίνω αυτό. Με ένα restart στο ρούτερ φτιάχνει ;)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι με τον Touchwiz ειμαι.τωρα θα το κανω δοκιμη σε αλλο PC και θα ενημερωσω,σε ευχαριστω γαι τις αμεσες απαντησεις.

Λοιπον τελος καλο ολα καλα τελικα το προβλημα συνδεσης με το KIES ηταν στις ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη>και ξεκλικαρα τον εντοπισμο σφαλματων και αμεσως συνδεθηκε με το KIES τωρα παμε για δευτερο γυρο αφου λοιπον το συνδεσα πηγα να τσεκαρω για αναβαθμιση της ΚΕ2 και μου γραφει (Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης) τρεχουσα εκδοση PDA:KE2/PHONE:KDJ/CSC:KE2(KOR) ΑΚΥΡΟ το βρηκα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743&page=77

Edited by giogio

Και εγώ το παθαίνω αυτό. Με ένα restart στο ρούτερ φτιάχνει ;)

Για δοκιμαστε να αλλαξετε καναλι στο router για το wireless

Μπαινω στο kies και ενω το βλεπει κανονικα και βγαζει και αναβαθμιση μολις ξεκιναει να κανει προετοιμασια υπολογισμικου κολαει εκει. τι να κανω ρε παιδια?

Μάλλον πρέπει να τρέξεις το KIES με δικαιώματα διαχειριστή. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και μετά να το εγκαταστήσεις ξανά.

Το εκανα αλλά τίποτα.....

Που μπορώ να βρώ την αναβάθμηση να τη κάνω μόνος μου μεσω odin?

Το εκανα αλλά τίποτα.....

Που μπορώ να βρώ την αναβάθμηση να τη κάνω μόνος μου μεσω odin?

Καλησπέρα. Ανοίξτε το KIES και από το tab tools(Εργαλεία φαντάζομαι στα Ελληνικά) επιλέξτε την επιλογή install drivers.

Μετά θα το δει κανονικά. 99%

Δοκίμασε κ'αυτό, αλλιώς ποιο firmware θες;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δοκίμασε κ'αυτό, αλλιώς ποιο firmware θες;

Και αυτο το δοκιμασα αλλα τιποτα.

Το KF3 το ελληνικό ψαχνω. Το samfirmware δεν έχει την EUR εκδοση.

Εισαι σιγουρος? Γιατι εχω και το omnia HD(με hack του Γερμανου). Οπου πιάνω με το omnia HD πιάνω και με το S2(wifi).Δεν ξερω μπορει να ειμαι διπλα στο router και να δείχνει 2 γραμμές και να βγω στην αυλή να παω σε διπλανό σπιτι και να δείχνει μια γραμμή μερικες φορες ουτε μια αλλα μπαίνει σφαίρα...... Oσο για σήμα με wind το S2 παντα 1-2 γραμμες πάνω απο το HD. Ειδικά για σερφαρισμα ΔΕμε 3G το S2 ειναι τραγικά μα πολύ τραγικά πιο γρηγορο απο το omniaHD.

Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης στο σερφαρισμα το s2 κυριαρχει σε ταχυτητες απο το i phone 4 με την προυποθεση οτι θα πιασει σημα που εκει τα βρισκει σκουρα.Με το hd 8910 ειναι ιεροσυλια η συγκριση του στο σερφαρισμα .Απλα το 8910 χακ υπερτερει στο σημα στο Λουτρακι συγκριτκα με το s2

παιδακια για βοηθηστε με σε κατι γιατι θα τρελαθω...

μου στειλανε σημερα mail απο ενα n8...με συνημμένα photo.....

απο το email που υπαρχει στο social hub το συνημμένο δεν φαινεται πουθενά....

δεν υπαρχει καν σαν επιλογη να το κατεβασω...

απο το gmail η επιλογη υπαρχει κανονικα....:worry::blink::blink:

και στο pc φαινεται κανονικα......

γιατι συμβαινει αυτο...?πριν δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα......:blink:

για δειτε λιγο και εδω....

Edited by freddaras

κατεβαζω την kf3 αλλα ειναι σε μορφη .exe . ετσι πρεπει να ειναι?

Κανενα προβλημα.Τρεξε το exe και θα στο κανει extract

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Από τον κάδο απορριμάτων στο gmail του κινητού,πώς σβήνουμε τα emails?:confused:

Οχι ένα-ένα αλλά όλα μαζί!

Edited by nemos

κατεβαζω την kf3 αλλα ειναι σε μορφη .exe . ετσι πρεπει να ειναι?

απο που την κατεβάζεις φίλε; Κάνει και για την Αγγλική έκδοση του s2;

Και εγω το αγγλικο εχω. απο εδω το κατεβασα. στις επισημες ρομ. Εχω ομως σοβαρο προβλημα με το κινητο. καθε 30-40 λεπτα μου κολλαει και δεν κανει τιποτα.πρεπει να βγαλω μπαταρια και να το ανοιξω και μετα παλι τα ιδια και με την ΚΕ7 και με την KF3 τωρα το ιδιο. τι να κανω? παω για σερβις μαλλον ε?

ο συνδυασμος Cognition S2 v1.12 με spb shell 3d v1.10 πιστευω οτι κανει το κινητο πραγματικα υπεροχο!Η rom ειναι βασισμενη σε android 2.3.4 και το εχω χρονισμενο στα 1.5 Ghz, φορτωμενο με full widget παντoς τυπου και με το καινουργιο market (ειναι περασμενο στην rom)....το αποτελεσμα ειναι πολυ εντυπωσιακο και η συσκευη πολυ γρηγορη με ram στα 450 MB και μπαταρια στην 1 μιση μερα!!παρακολουθηστε το βιντεο και συγχωρεστε με για τα απαισια χρωματα και την θολη εικονα...!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kTgViRSVQ_I

• Administrators
Και εγω το αγγλικο εχω. απο εδω το κατεβασα. στις επισημες ρομ. Εχω ομως σοβαρο προβλημα με το κινητο. καθε 30-40 λεπτα μου κολλαει και δεν κανει τιποτα.πρεπει να βγαλω μπαταρια και να το ανοιξω και μετα παλι τα ιδια και με την ΚΕ7 και με την KF3 τωρα το ιδιο. τι να κανω? παω για σερβις μαλλον ε?

Βάλε και την ΚΕ2 (ή όποια άλλη φορούσε όταν ήρθε η συσκευή) και αν το πρόβλημα συνεχιστεί... μάλλον δεν τη γλυτώνεις την επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Τηλέφωνο 600 euro και έχει 100 προβλήματα. :down:

Ένα μεγάλο μπρόβο σε μας που σε εποχη με οικονομική κρίση σκάσαμε 600 euro και αντί να παίρνουμε τηλέφωνο , καθόμαστε στο internet κάνοντας post στο forum με τα προβλήματα μας ...... :dash:

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

• Administrators
To προαναφερθέν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Από στατιστικής άποψης, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές.

Modpic.gif

Τηλέφωνο 600 euro και έχει 100 προβλήματα. :down:

Ένα μεγάλο μπρόβο σε μας που σε εποχη με οικονομική κρίση σκάσαμε 600 euro και αντί να παίρνουμε τηλέφωνο , καθόμαστε στο internet κάνοντας post στο forum με τα προβλήματα μας ...... :dash:

Nαι πολύ σωστά, ας τα δώσουμε στο κράτος κι αυτά να ξεχρεώσει επιτέλους και μέχρι να έρθουμε ξανά στις παλιές καλές εποχές ας το ρίξουμε στην -κλεψιμέικη- ντοματούλα μπας τη βγάλουμε καθαρή ως τότε..:lol:

Υπάρχει και η λύση της παραγωγικότητας βέβαια που ένα φόρουμ δεν σ'αφήνει να πραγματοποιήσεις...:p

Αφήστε τον κόσμο να κάνει το κέφι του βρε, όσο μπορεί ακόμα τουλάχιστον.:)

To προαναφερθέν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Από στατιστικής άποψης, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές.

Κιτρινίλες στην οθόνη , χαμηλό σήμα στο wifi , "ροζίλες" στις photo είμαι μερικά προβλήματα που έχουν σχεδόν όλοι . Αυτό δεν λέγεται μεμονωμένο αλλα γενικό. Στην αρχική σελίδα του site υπάρχει αναφορά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310063

Nαι πολύ σωστά, ας τα δώσουμε στο κράτος κι αυτά να ξεχρεώσει επιτέλους και μέχρι να έρθουμε ξανά στις παλιές καλές εποχές ας το ρίξουμε στην -κλεψιμέικη- ντοματούλα μπας τη βγάλουμε καθαρή ως τότε..:lol:

Υπάρχει και η λύση της παραγωγικότητας βέβαια που ένα φόρουμ δεν σ'αφήνει να πραγματοποιήσεις...:p

Αυτό λέω. Δώσαμε και δίνουμε τόσα στο κράτος που πάνε χαμένα. Γιατί να δώσω αλλα 600 euro στους κορεάτες?

Edited by aleman
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

• Administrators
Κιτρινίλες στην οθόνη , χαμηλό σήμα στο wifi , "ροζίλες" στις photo είμαι μερικά προβλήματα που έχουν σχεδόν όλοι . Αυτό δεν λέγεται μεμονωμένο αλλα γενικό. Στην αρχική σελίδα του site υπάρχει αναφορά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310063

Η απάντησή μου πήγαινε στο πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Που να φανταστώ ότι ήθελες να μιλήσεις εδώ γενικότερα για τα προβλήματα της συσκευής όταν μάλιστα υπάρχουν ήδη τόσα thread αφιερωμένα σε αυτό το θέμα.

Παρακαλώ να περιορίσουμε τα off topic και ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με το GS2.

Modpic.gif

Η απάντησή μου πήγαινε στο πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Που να φανταστώ ότι ήθελες να μιλήσεις εδώ γενικότερα για τα προβλήματα της συσκευής όταν μάλιστα υπάρχουν ήδη τόσα thread αφιερωμένα σε αυτό το θέμα.

Έχω φρικάρει φιλε μου και βγάζω την χολή μου ! Έχω smartphone που είναι τόσο χαζό που δεν πιάνει σήμα!

Περιμένω το usb για reset του μετρητή για να το πάω service και μετά για πούλημα!

Αυτό λέω. Δώσαμε και δίνουμε τόσα στο κράτος που πάνε χαμένα. Γιατί να δώσω αλλα 600 euro στους κορεάτες?

Αυτα που αναφερει υπάρχουν και σε μενα, αλλά ενταξει δεν βγαζουν ματι.

Για μενα δεν μαυριζουν με τιποτα την ολη εικονα του κινητου.

Το πιο σημαντικο ειναι το θεμα με το wifi, αλλά οπου και να το εχω χρησιμοποιησει κλειδωνει και σερφάρει ανετα.

Τωρα αν θα επρεπε να ειχε 4 γραμμες και εχει 2, ισως να ειναι προβλημα με την απεικονιση.

Το θεμα ειναι οτι παντα θα βρει δικτυο και ας ειναι με μια γραμμη.

Edited by sothoms

Καλά κι άλλοι δίνουν 750 στους Αμερικάνους αλλά δεν είναι της παρούσης..:lol:

Τέλος πάντων, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Samsung δείχνει ότι θα το υποστηρίξει το SII από κάθε άποψη. Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα στην αρχή αλλά αν από πίσω υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη όλα καλά.

Κι απ'την άλλη υπάρχουν τόσοι και τόσοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο κινητό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν κάνει παπάδες. Λίγο ψάξιμο από εμάς -έτσι για να μας κεντρίζει και το ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση βρε αδερφέ..- και όχι μόνο τα προβλήματα θα λυθούν, λίαν συντόμως θα φτιάξουμε ένα τηλέφωνο που ούτε καν φανταστήκαμε ποτέ ότι κρατάμε στα χέρια μας!

Υπεραισιόδοξος; Ίσως. Βλέποντάς τα θετικά, σίγουρα μόνο καλά μπορεί να σου έρχονται τα πράγματα..:)

Παρακαλώ να περιορίσουμε τα off topic και ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με το GS2.

Με συγχωρείτε για το off, το κλείνω εδώ.:)

Edited by makis206

Γιάννη είσαι πανταχού παρόν! Να είσαι καλά!;)

Να ρωτήσω ξανά σε τι format γράφει τα βίντεο, γιατί δεν μπορώ να τα δω στον υπολογιστή.

Tελικά ΟΚ με το βίντεο, τα βλέπω κανονικά. Έχει κάποιο θέμα ο υπολογιστής του γραφείου μου.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...