Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται σερβις, η επαναφορά εργοστασιακών θα κάνει τη δουλειά της.

Kαι πώς γίνετε αυτό???? Είναι το λεγόμενο wipe?????

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Kαι πώς γίνετε αυτό???? Είναι το λεγόμενο wipe?????

Ναι μπορείς να το πεις και έτσι. Ωστόσο μπορείς να το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Θα το βρεις ως "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".

Modpic.gif

Μπορεί κάποιος ίσως να μου εξηγήσει ποιά είναι η πραγματική χρήση του 'Συνεχούς συγχρονισμού' και του 'αυτόματου συγχρονισμού'????

Please..... :(:(:(:(

Καμιά ιδέα???? Γιατι βλέπω ότι κάθε φορα που τα απενεργοποιώ μειώνεται πολύ η κατανάλωση.

Αξίζει να το έχω ενεργοποιημενο? Γι αυτό ρωτάω.

Καμιά ιδέα???? Γιατι βλέπω ότι κάθε φορα που τα απενεργοποιώ μειώνεται πολύ η κατανάλωση.

Αξίζει να το έχω ενεργοποιημενο? Γι αυτό ρωτάω.

Συνεχής συχρονισμός: Όταν έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία δεδομένων δικτύου δηλ. 3G ή το wifi τότε όλα τα widget και οι εφαρμογές που απαιτούν ενημέρωση θα ενημερώνονται αυτόματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο χειροκίνητος συγχρονισμός που ενεργοποιείται με τις παραπάνω ρυθμίσεις.

Αυτόματος συγχρονισμός: Ενεργοποιεί αυτόματα το 3g και το wi fi με αποτέλεσμα την παραπάνω κατανάλωση.

Πιστεύω να τα είπα σωστά, έτσι έχω καταλάβει...

giannis-rodos-156

Συνεχής συχρονισμός: Όταν έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία δεδομένων δικτύου δηλ. 3G ή το wifi τότε όλα τα widget και οι εφαρμογές που απαιτούν ενημέρωση θα ενημερώνονται αυτόματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο χειροκίνητος συγχρονισμός που ενεργοποιείται με τις παραπάνω ρυθμίσεις.

Αυτόματος συγχρονισμός: Ενεργοποιεί αυτόματα το 3g και το wi fi με αποτέλεσμα την παραπάνω κατανάλωση.

Πιστεύω να τα είπα σωστά, έτσι έχω καταλάβει...

ο συνεχής συγχρονισμός επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές (και στα widgets) να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σύνδεση ίντερνετ για να κατεβάσουν δεδομένα. Αν δεν το έχετε τσεκαρισμένο π.χ όταν ανοίξετε το μάρκετ, δεν θα ανοίγει καν η εφαρμογή και θα σας λέει ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τον συνεχή συγχρονισμό.

άρα ο συνεχής συγχρονισμός είναι στην ουσία αυτό που δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ο αυτόματος συγχρονισμός επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές (και στα widgets) να κάνουν συγχρονισμό αυτόματα, δηλαδή όποτε θέλουν ή όποτε χρειαστεί.

Ο αυτόματος συγχρονισμός π.χ στην εφαρμογή gmail σημαίνει ότι όταν οποιοσδήποτε σας στείλει ένα mail, η εφαρμογή θα συνδεθεί αυτόματα στο ίντερνετ εκείνη την στιγμή (μέσω push) και θα σας κατεβάσει το mail στο κινητό.

Το ίδιο ισχύει και για ένα widget για τον καιρό που το έχετε ρυθμίσει να κάνει ενημέρωση κάθε 2 ώρες ας πούμε. Αν έχετε τον αυτόματο συγχρονισμό τσεκαρισμένο, τότε θα μπορέσει να το κάνει. Αλλιώς δεν θα το κάνει αυτόματα.

Αν κάποιος δεν θέλει να παίρνει αυτόματα και αμέσως τα mail του, να ενημερώνονται αυτόματα εφαρμογές για καιρό, facebook, twitter, κ.τ.λ, μπορεί και καλό είναι να ΜΗΝ έχει τσεκαρισμένο τον αυτόματο συγχρονισμό. Θα γλιτώσει αρκετή μπαταρία (είναι αισθητή η διάφορα).

Τον συνεχή συγχρονισμό αφήστε τον τσεκαρισμένο.δεν κερδίζετε πολλά πράγματα, αλλιώς θα σας εκνευρίζει κάθε φορά που θα πάτε να ανοίξετε π.χ το μάρκετ, που θα σας πετάει μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήστε τον συνεχή συγχρονισμό.

Πιστεύω να σας κάλυψα :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Στις 'Ρυθμίσεις' μέσα στο 'Λογαριασμοι και συγχρονισμος' .

Τι ακριβός χρήση έχει το καθ ένα????

Παρεπιπτόντος το κινητο από χθές μου κάνει κατί κουφό:

Το έβαλα το βράδυ να φορτήσει και το πρωι το έβγαλα με 100% μπαταρία.

Απο τότε μου δίχνει σα να συνεχίζει να φορτίζει (η μπαταρία έχει ένα κεραυνό συνέχεια μέσα) και κάθε φορα που ξεκλειδώνω την οθόνη μου δίχνει στην οθόνη ένα usb και μου γραφει ότι αν θέλω να αποσυνδεθώ απο το Kies να πατήσω το μεσαιο κουμπί.....

Κάθε φορά που μπαινω μέσα στη μπαταρία μου δίχνει οτι είναι 3 δευτερόλεπτα λειτ. με μπαταρία.

Τι φρίκη έφαγε τώρα? Τι κόλλημα?

Δεν το συνδέεις σε ένα usb και μετά να το αποσυνδέσεις να δεις μήπως ξεκολλήσει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα παιδια. Μιας και δεν εχω χρονο να το ψαξω λιγο, μπορει καποιος να με ενημερωσει για το αν υπαρχει καμια multi DPI ROM απο XDA για το γαλαξια 2?

Καλη, χρυση η αλλαγη γραμματοσειρων που γινεται ευκολα και γρηγορα (παιζω με calibri απο την πρωτη στιγμη που το εχω), αλλα ως εχει το DPI (τεραστια εικονιδια και μενου) ειναι απλα αντιαισθητικο και μη πρακτικο (λιγη πληροφορια στην οθονη).

Ψαχνω κατι σαν την εξαιρετικη Insanity CM για το γαλαξια 1:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=843019

Καλησπέρα πριν λίγο θέλοντας να σβήσω 1 μήνυμα πάτησα το διαγραφή νήματος και μου διέγραψε όλα τα μηνύματα με τον συγκεκριμένο αριθμό , σε WM HTC όταν το παθενα αυτό πηγενα σε επαναφορά στοιχείου από τα διαγραμμένα και όλα πάλι επανέρχονταν . Εδώ στο SG2 δεν βρίσκω κάπου επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων , υπαρχή στο android τέτοια λειτουργία και αν ναι που ?

Eάν όχι υπαρχή τρόπος να μπει από το μάρκετ κάποια εφαρμογή ? Τουλάχιστον για κάποιο μελλοντικο λάθος , επίσης όλα ξεκίνησαν προσπαθώντας να σβήσω 1 κατά λάθος αποθηκευμένο πρόχειρο μήνυμα δεν υπαρχή τρόπος να σβήνουμε τα πρόχειρα ? Πρεπη υποχρεωτικά να το βλέπουμε μέσα στο νήμα συνομιλίας ? :(

PS : Έκανα ψάξιμο μέσα στο θέμα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ανάλογο για βοήθεια .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Παιδιά σας παρακαλώ κάντε ένα τεστ και πείτε μου.Όταν έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο η ένταση του ήχου κλήσης και μηνύματος και αναφοράς μειώνεται και χτυπάει πολύ σιγά!!Αν δεν έχετε τα ακουστικά είναι όπως το έχετε ρυθμίσει εσείς!Αυτό μου συμβαίνει εμένα!Πείτε μου να δω τουλάχιστον αν είναι γενικό το πρόβλημα....

Παιδιά σας παρακαλώ κάντε ένα τεστ και πείτε μου.Όταν έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο η ένταση του ήχου κλήσης και μηνύματος και αναφοράς μειώνεται και χτυπάει πολύ σιγά!!Αν δεν έχετε τα ακουστικά είναι όπως το έχετε ρυθμίσει εσείς!Αυτό μου συμβαίνει εμένα!Πείτε μου να δω τουλάχιστον αν είναι γενικό το πρόβλημα....[/quote

ναι φιλε το εχουν και αλλοι αυτο ,και εγω, με τα ακουστικα δεν εχει μεγαλη ενταση στην κληση.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ναι φιλε το εχουν και αλλοι αυτο ,και εγω, με τα ακουστικα δεν εχει μεγαλη ενταση στην κληση.

Ελπίζω μόνο να είναι bug έτσι......όχι hardware πρόβλημα...

Σουπερ, δοκιμασα το usb on the go και λειτουργει απροβληματιστα. Me likes.

Ηλιθια ερωτηση: Ξερουμε αν παιζει θεμα στην καταναλωση? Δηλαδη εστω πως φορτωνεις μια ταινια στο φλασακι. Συμφερει καλυτερα να την κανεις paste στην μνημη της συσκευης και να την δεις απο κει, ή να την δεις απευθειας απο το usb? Ή ειναι το ιδιο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν το συνδέεις σε ένα usb και μετά να το αποσυνδέσεις να δεις μήπως ξεκολλήσει;

Θα το δοκιμάσω... Παντως ποιά εφαρμογή θα μπορουσε να κάνει κάτι τετοιο για να ξερω μετά την επαναφορα να μη τη ξαναβαλω?

Ελπίζω μόνο να είναι bug έτσι......όχι hardware πρόβλημα...

Παιδιά σας παρακαλώ κάντε ένα τεστ και πείτε μου.Όταν έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο η ένταση του ήχου κλήσης και μηνύματος και αναφοράς μειώνεται και χτυπάει πολύ σιγά!!Αν δεν έχετε τα ακουστικά είναι όπως το έχετε ρυθμίσει εσείς!Αυτό μου συμβαίνει εμένα!Πείτε μου να δω τουλάχιστον αν είναι γενικό το πρόβλημα....[/quote

Παιδιά σας παρακαλώ κάντε ένα τεστ και πείτε μου.Όταν έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο η ένταση του ήχου κλήσης και μηνύματος και αναφοράς μειώνεται και χτυπάει πολύ σιγά!!Αν δεν έχετε τα ακουστικά είναι όπως το έχετε ρυθμίσει εσείς!Αυτό μου συμβαίνει εμένα!Πείτε μου να δω τουλάχιστον αν είναι γενικό το πρόβλημα....

λέτε όταν χτυπάει πως ακούγεται από μεγάφωνο η ένταση, ναι έτσι είναι γιατί έχεις τα ακουστικά μειώνει την ένταση του ηχείου του κινητού, γιατί ταυτόχρονα ο ήχος ακούγεται και από τα ακουστικά.

το λέω γιατί υπάρχει και ένα πρόβλημα με μερικά κινητά η ένταση στα ακουστικά όταν μιλάς σε κλήση...

λέτε όταν χτυπάει πως ακούγεται από μεγάφωνο η ένταση, ναι έτσι είναι γιατί έχεις τα ακουστικά μειώνει την ένταση του ηχείου του κινητού, γιατί ταυτόχρονα ο ήχος ακούγεται και από τα ακουστικά.

το λέω γιατί υπάρχει και ένα πρόβλημα με μερικά κινητά η ένταση στα ακουστικά όταν μιλάς σε κλήση...

Βασικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό με την μειωμέμη ένταση απο το μεγάφωνο.Όσα κινητά και να είχα αλλάξει είναι το πρώτο που μου συμβαίνει.στο πορηγούμενο που είχα (Galaxy S1) δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Όσο για την ένταση των ακουστικών όντως σε μένα ήταν πολύ χαμηλή αλλά το έλυσα το θέμα!:)

Βασικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό με την μειωμέμη ένταση απο το μεγάφωνο.Όσα κινητά και να είχα αλλάξει είναι το πρώτο που μου συμβαίνει.στο πορηγούμενο που είχα (Galaxy S1) δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Όσο για την ένταση των ακουστικών όντως σε μένα ήταν πολύ χαμηλή αλλά το έλυσα το θέμα!:)

πως?

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

πως?

Αν εννοείς με τη χαμηλή ένταση στα ακουστικά δες εδώ!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1107384

Και δες απο κάτω απαντήσεις --> στο post του Extreme184X η Α επιλογή που έχει.

Απλά για να αλλάξεις τις τιμές αφού πας εκεί που πρέπει για να τις αλλάξεις, πρέπει να πατήσεις το touch αριστερό κουμπάκι

και να επιλέξεις μια επιλογή που λέει για input.και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όταν τελειώσεις με τις αλλαγές πατάς πάλι το αριστερό κουμπάκι και πατάς END γιατί αλλίως δεν αποθηκεύονται οι αλλαγές και επιστρέφουν στις αρχικές τους τιμές!

Οι τιμές που έχω βάλει έιναι 99 στο κάτω κάτω και όσο ανεβαίνω προς το ένα η τιμή μειώνεται κατα 1.Η ένταση έχει αυξηθεί

αρκετά...

γραει οτι δεν υπαρχει η σελιδα..

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

γραει οτι δεν υπαρχει η σελιδα..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107384

Εδώ είσαι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα παιδια. Μιας και δεν εχω χρονο να το ψαξω λιγο, μπορει καποιος να με ενημερωσει για το αν υπαρχει καμια multi DPI ROM απο XDA για το γαλαξια 2?

Καλη, χρυση η αλλαγη γραμματοσειρων που γινεται ευκολα και γρηγορα (παιζω με calibri απο την πρωτη στιγμη που το εχω), αλλα ως εχει το DPI (τεραστια εικονιδια και μενου) ειναι απλα αντιαισθητικο και μη πρακτικο (λιγη πληροφορια στην οθονη).

Ψαχνω κατι σαν την εξαιρετικη Insanity CM για το γαλαξια 1:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=843019

Βαγγελη προς το παρον,δεν υπαρχει καμια rom που να υποστηριζει κατι τετοιο (ωραια θα ηταν)...μονο αν χρησιμοποιησεις αλλο launcher (adw ex χρησιμοποιω εγω) ως προσωρινη λυση:)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλησπέρα πριν λίγο θέλοντας να σβήσω 1 μήνυμα πάτησα το διαγραφή νήματος και μου διέγραψε όλα τα μηνύματα με τον συγκεκριμένο αριθμό , σε WM HTC όταν το παθενα αυτό πηγενα σε επαναφορά στοιχείου από τα διαγραμμένα και όλα πάλι επανέρχονταν . Εδώ στο SG2 δεν βρίσκω κάπου επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων , υπαρχή στο android τέτοια λειτουργία και αν ναι που ?

Eάν όχι υπαρχή τρόπος να μπει από το μάρκετ κάποια εφαρμογή ? Τουλάχιστον για κάποιο μελλοντικο λάθος , επίσης όλα ξεκίνησαν προσπαθώντας να σβήσω 1 κατά λάθος αποθηκευμένο πρόχειρο μήνυμα δεν υπαρχή τρόπος να σβήνουμε τα πρόχειρα ? Πρεπη υποχρεωτικά να το βλέπουμε μέσα στο νήμα συνομιλίας ? :(

PS : Έκανα ψάξιμο μέσα στο θέμα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ανάλογο για βοήθεια .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλύτερα να απευθυνθείς στο Section του android. Όσο για τα πρόχειρα δοκίμασε απλά να σβήσεις το μήνυμα και θα διαγραφτεί.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

βρε παιδια οσοι εχετε προβλημα με τα mms δοκιμαστε κατι γιατι θα τρελαθω...

εμενα τις τελευταιες 4 μερες ολες οι εικονες ερχονται φευγουν στα 4kb......:rolleyes:

σημερα ομως κουφαθηκα τελειως....

πηρα μια Photo(μεγαλη ....) πηγα επεξεργασία photo και περικοπη...

την εκοψα λιγο πανω κατω αριστερα δεξια και την εκανα αποθηκευση.....

ο νεο αρχείο επισης ηταν μεγαλο...)...

στελνω την πρωτη εικονα σαν mms(την original) παει στον αλλο στα 4kb....:rolleyes:

στελνω την δευτερη εικονα(και στον εαυτο μου) και ηρθε(επιτελους) στο κανονικο μεγεθος....που πρεπει να εχει ενα mms...(Πανω απο 170 kb......)....:blink:

αρα παιδια μηπως ειναι θεμα κινητου και οχι εταιριας......????

κατι παιζει εδω και δεν εχω καταλαβει ακομη...

τελος παντων οσοι εχετε θεμα δοκιμαστε αυτο που σας ειπα και πειτε μου....

EDIT....

Τωρα μολις δοκιμασα το ιδιο απο ενα n8.....

την original photo την πηρα με 6 kb....

την "επεξεργασμένη"(περικοπή κτλ) photo απο το n8 την πηρα κανονικα....:blink::blink:(178kb)....

παιδια εχω μεινει λαλακας τωρα...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ποτε....:blink:

Edited by freddaras

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...