jpsih Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το gps μου κάνει να κλειδώσει 2-5 lεπτά όταν είναι κρύο και είμαι εν κίνηση?Όταν σταματάω κάνει κάτω από 2 λεπτά κρύο και κάτω από 1λεπτό ζεστό.Εσάς πόση ώρα κάνει?Επίσης σε αμάξι που δεν το έχω στο parmpriz δεν μπορεί να κλειδώσει όταν είμαι σε κίνηση. εμενα κρυο για να κλειδωσει δορυφορους με navigon με χρηση agps βεβαια, κανει 5-10 δευτερολεπτα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το δικό μου κλειδώνει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το πολύ(κρύο εννοείτε) με don't panic. Λέτε να παίζει ρόλο και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εμενα κρυο για να κλειδωσει δορυφορους με navigon με χρηση agps βεβαια, κανει 5-10 δευτερολεπτα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Την χρήση agps πως την ενεργοποιείς?Λογικά πρέπει να έχεις ανοιχτό και 3g... http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εννοείται ότι παίζει ρόλο ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 νεο tv post http://pocketnow.com/android/samung-airs-another-galaxy-s-ii-ad-this-time-about-dual-core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ρε μάγκες.. κάνα τρόπο να μεταφέρω τα sms απo windows mobile.. στο gs2; ..κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές μέσω gmail.. τα sms πως τα κάνουμε; ..δοκίμασα το sms backup&restore αλλα τίποτα.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) ρε μάγκες.. κάνα τρόπο να μεταφέρω τα sms απo windows mobile.. στο gs2; ..κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές μέσω gmail.. τα sms πως τα κάνουμε; ..δοκίμασα το sms backup&restore αλλα τίποτα.:( Διάβασε κάνα δύο σελίδες ποιο πριν και θα το βρεις... ΕΔΩ Edited June 13, 2011 by makis21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Αν θέλουμε να καταργήσουμε τελείως μια εφαρμογή είναι αρκετο που πατάμε κατάργηση η μένουν 'υπολήματα' πίσω..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Τα μηνύματα που αφορούν αλλαγές Firmware για Root κτλπ πάνε στο αντίστοιχο θέμα: Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S II Ευχαριστώ. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Διάβασε κάνα δύο σελίδες ποιο πριν και θα το βρεις... ΕΔΩ επειδή βλέπω έχεις δώσει ακριβώς την απάντηση στο πρόβλημα.. edit: μου πετάει κάτι error.. και ένα άλλο πρόγραμμα που δοκίμασα το ίδιο.. Edited June 13, 2011 by g4ssecca Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Αν θέλουμε να καταργήσουμε τελείως μια εφαρμογή είναι αρκετο που πατάμε κατάργηση η μένουν 'υπολήματα' πίσω..? και εγω την ιδια απορια ειχα!!!!! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 και εγω την ιδια απορια ειχα!!!!! :wacko: Στην sd μένουν υπόλοιπα.Στο κινητό δεν ξέρω.Τα υπόλοιπα που μένουν πάντως στην sd είναι άδειοι φάκελοι.Υπάρχει εφαρμογή που τα σβήνει όλα αυτά? http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Στην sd μένουν υπόλοιπα.Στο κινητό δεν ξέρω.Τα υπόλοιπα που μένουν πάντως στην sd είναι άδειοι φάκελοι.Υπάρχει εφαρμογή που τα σβήνει όλα αυτά? astro file....οταν πατας παρατεταμενα πανω σε ενα φακελο σου βγαζει edit και πατωντας το βγαζει την ενδειξη delete http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το wifi-direct ? To WiFi Direct πεταει αν και εγω δυσκολευτηκα να το κανω να λειτουργησει. Δειτε το βιντεο για WiFi Direct και την εκδοση του κινητου με NFC εδώ. ;) Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 astro file....οταν πατας παρατεταμενα πανω σε ενα φακελο σου βγαζει edit και πατωντας το βγαζει την ενδειξη delete Αυτό το ήξερα απλά λέω αν ίππαρχοι καμια εφαρμογή που να καθαρίζει από άχρηστους άδειους φακέλους η ένας uninstaller που όταν κανεις uninstal την οποια εφαρμογή θέλεις να διαγραφει και τους φακέλους που μένουν άδειοι. http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) παιδια ασχετο αλλα το κινητο τα σπαει στις νυχτερινές photos.....:blink::blink: χθες οτι photo εβγαλα με την παρεα μου ενω ήμασταν για ρετσινα βγηκαν ολες απιστευτες!!!!!!! πραγματικα το λεω και θα το ξαναλεω ειναι το ποιο δυνατο led που εχω δει ποτε σε κινητο τηλεφωνο...!!!! :) σχεδον 2 εβδομαδες μετα με τον γαλαξια τον δευτερο.... το κινητο απλα τα ΣΠΑΕΙ......:) η μπαταρια(μετα απο μερικες απαραίτητες επεμβάσεις) εχει αρχισει να παιρνει τα πανω της...!!!! το σερφαρισμα με τον οπερα ειναι λες και εχεις το pc μαζι σου....... το κινητο για κινητο κανει σχεδον τα παντα.... λειτουργει ταχύτατα σε ολα! μενουν παντα ολες οι εφαρμογες πισω ανοιχτες(εχω παθει σοκ εδω) γενικα ειναι απιστευτο εργαλείο.... για να καταλάβετε εχω να τσεκαρω τα mail μου απο το pc...περιπου 2 βδομαδες.... η καμερα οσο την δοκιμαζω βλεπω ποσο ουαουυυυ ειναι...!!!!!!!! και ειδικα το βραδυ......!!!!!! εχουν κανει τρομερη δουλεια εδω.....το ledaki ειναι σαν xenon flash..δεν εχω δει κατι παρομοιο ποτε σε κινητο.......:) και εχω αλλαξει πολλα πιστέψτε με.... οτι Photo εχω βγαλει πρωι βράδυ ειναι για κορνίζα..... και δεν φωτογραφιζω λευκους τοιχους.... :lol gps...στα επιπεδα ΝΟΚΙΑ πλεον......ολα ειναι κλάσματα δευτερολέπτου.... το δε βαρος του κινητου ειναι ελαχιστο...πολλες φορες το βαζω στην τζεπη μου και πριν κατσω πιανω την τζεπη μου για να δω οτι το εχω εκει γιατι .....ξεχναω......:) γενικα μιλαμε για απιστευτο εργαλείο.......οτι πιο πλήρης εχω πιασει στα χερια μου τα τελευταία χρονια..... να μου ρθει τωρα η δευτερη μπαταρια και ο εξωτερικος φορτιστής που περιμενω και ειμαι κομπλέ...:) Edited June 13, 2011 by saliez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Συμφωνώ και εγώ Φρέντυ πάνω κάτω με αυτά που λες. Εγώ εντυπωσιάστηκα αλλού όμως. Στον ήχο που βγάζει το handsfree στη μουσική, πραγματικά αν πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις γίνεται κορυφαίο mp3 player. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Συμφωνώ και εγώ Φρέντυ πάνω κάτω με αυτά που λες. Εγώ εντυπωσιάστηκα αλλού όμως. Στον ήχο που βγάζει το handsfree στη μουσική, πραγματικά αν πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις γίνεται κορυφαίο mp3 player. :) αυτο ειναι το επομενο που θα δοκιμασω.... σαν mp3 player εχω κρατησει το n900(και για το αμαξι λογο του τρανσμιτερ ειναι απιστευτα βολικό) και δεν το δοκιμασα σε αυτο το θεμα το κινητακι καθολου......:) αλλα σε γενικες γραμμες το κινητο τα ΣΠΑΕΙ μιλαμε.....εμενα με βλεπω να αραζω εδω για πολυ καιρο....:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Το πιο δυνατό led το έχει το HTC HD2 με τα δύο led. Τα δοκίμασα εχθές δίπλδίπλα. κάτι άλλο κουφό τώρα. Έκανα την αναβάθμιση της κάμερας που δίνει η Samsung, κ είχα την ελπίδα μήπως μετά την αναβάθμιση θα έπαιζε κ τα βίντεο που είναι τραβηγμένα από άλλα κινητά, π.χ. από το desire s, τα οποία παίζουν κανονικά σε όσα κινητά δοκίμασα. Εκτός του ότι συνεχίζει να μην τα παίζει τώρα δεν παίζει ούτε τα δικα του βίντεο! Ότι τραβάω με το Samsung, απλά δεν το παίζει. Ευτυχώς εχω τον VPlayer. Αν είναι δυνατόν! Και κάτι ακόμη. Ένω η αυτόματη φωτεινότητα οθόνης δούλευε κανονικά, τώρα δεν δουλεύει άλλο. Το εχω στο αυτόματο κ αυτό είναι κολλημένο στην ανώτερη φωτεινότητα. Κ δεξ μιλάω για την ωρά που δουλεύει η κάμερα. Τι ήθελα κ το έβαλα το update. Δεν μπορούμε να το βγάλουμε ε? Edited June 13, 2011 by katerini Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Συμφωνώ και εγώ Φρέντυ πάνω κάτω με αυτά που λες. Εγώ εντυπωσιάστηκα αλλού όμως. Στον ήχο που βγάζει το handsfree στη μουσική, πραγματικά αν πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις γίνεται κορυφαίο mp3 player. :) οταν λες να πειραξεις λιγο τις ρυθμισεις, που αναφερεσαι ακριβως; Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το πιο δυνατό led το έχει το HTC HD2 με τα δύο led. Τα δοκίμασα εχθές δίπλδίπλα. δεν εχω ιδεα απο HTC HD2 αλλα το ειπες και μονος σου αν δεν κανω λαθος.... δύο led.:) ο γαλαξιας ο δευτερος με ενα μονο led κανει την νυχτα μερα.... δεν μπορω να σας ανεβασω photos επειδη ειναι και αλλοι μεσα......:p εγω σημερα που τις εβλεπα επαθα ΣΟΚ.......:) θυμαμαι το n86 που ειχε εξαιρετικη καμερα αλλα το βραδυ με το led ηταν καταστροφή στις photos..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 οταν λες να πειραξεις λιγο τις ρυθμισεις, που αναφερεσαι ακριβως; Tapatalked from my GT-I9100 Έχει διάφορες λύσεις. Εσύ κατέβασε αυτό http://www.4shared.com/file/MXBWwYpD/DSPManager.htm και βάλτα όλα στο extreme και αν δεν σου δουλέψει μίλα μας. Δεν χρειάζεται να είσαι root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 οταν λες να πειραξεις λιγο τις ρυθμισεις, που αναφερεσαι ακριβως; Tapatalked from my GT-I9100 Στην μαμίσια εφαρμογή στις ρυθμίσεις έχει διάφορες έτοιμες και μπορείς να βάλεις τα δικά σου. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Να κανω μια ερωτηση εγω πως μπορω να δω ποτε κλειδωνει το gps δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα οπως το πηρα ειναι. Πρεπει να πατησω το εικονιδιο πλοηγηση-μερη η χαρτες?? Δεν εχω λαβει καποια απαντηση ακομα...Αν ξερει καποιος πως θα δω το κλειδωμα του gps να δω αν δουλευει κι'ολας. Εσεις εχετε αλλο προγραμμα για την πλοηγηση? Αυτο που εχει μεσα απο την μανα του τι λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν εχω λαβει καποια απαντηση ακομα...Αν ξερει καποιος πως θα δω το κλειδωμα του gps να δω αν δουλευει κι'ολας. Εσεις εχετε αλλο προγραμμα για την πλοηγηση? Αυτο που εχει μεσα απο την μανα του τι λεει? Δεν λέει τίποτα. Για εφαρμογές πλοήγησης κτλπ μπορείς να ρωτήσεις εδώ. Έχει αντίστοιχο θέμα. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts