Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αλλα αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να εχεις πρωτα εγκαταστησει εναν αλλον launcher γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων....

Υποτίθεται ότι έχει εγκαταστήσει ήδη άλλον launcher, γιαυτό και μπαίνει στη διαδικασία να καταργήσει τον υπάρχον.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

*#272*your IMEI# (αστεράκι μετά το 2 όχι δίεση)

το imei πρέπει να το έχει και η απόδειξη αγοράς πάνω αλλά και το ίδιο το κουτί.

Για να σας εμφανίσει το imei της συσκευής σας στον dialer γράφετε :

*#06#

και μου βγαζει EUR απο το EUROPE.Αγοραστικε απο το πλαισιο και υποθετω οτι ειναι ολα οκ

Αντώνη το κινητό σου έχει Ελληνικό sales code.

Το COS είναι το sales code των συσκευών από cosmote.

To EUR το έχουν συσκευές της wind αλλά και της cosmote επίσης :).

Συνεπώς COS & EUR όποιος έχει, η συσκευή του είναι Ελληνικής προέλευσης.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

help!

σήμερα διάβασα για το *#272*IMIE# αν και ήξερα ότι είναι eur γιατί το βγάζει στο kies το έκανα μου έβγαλε για λίστα και ήταν τσεκαρισμένο το eur οκ...

μετά δεν θυμάμαι να πω αλήθεια αν πάτησα κατά λάθος το install από εκεί η από μόνο του το κινητό έσβησε και άναψε και άρχισε να ρωτά wifi γλώσσα κλπ όπως το αγόρασα, και έσβησε τα πάντα από προγράμματα κλπ

και να πω πριν το είχα σβηστό και μόλις το είχα ανάψει το κινητό..

τι έπαιξε εδώ ξέρει κανείς!!!

ευχαριστώ!!!!

edit

να πω ότι δεν πείραξα από ρομ ροοτ τίποτα ακόμα στο κινητό!

Edited by tp!

help!

σήμερα διάβασα για το *#272*IMIE# αν και ήξερα ότι είναι eur γιατί το βγάζει στο kies το έκανα μου έβγαλε για λίστα και ήταν τσεκαρισμένο το eur οκ...

μετά δεν θυμάμαι να πω αλήθεια αν πάτησα κατά λάθος το install από εκεί η από μόνο του το κινητό έσβησε και άναψε και άρχισε να ρωτά wifi γλώσσα κλπ όπως το αγόρασα, και έσβησε τα πάντα από προγράμματα κλπ

και να πω πριν το είχα σβηστό και μόλις το είχα ανάψει το κινητό..

τι έπαιξε εδώ ξέρει κανείς!!!

ευχαριστώ!!!!

Έπειδή έκανες install σου έκανε factory reset μην ανησυχείς :P

ακόμα μια μικρή απορία!

όταν θέλουμε να αγοράσουμε πχ ένα παιχνίδι πως ξέρουμε αν έχει φτιαχτεί για το S2 η είναι συμβατό;

υπάρχει κανένα θέμα με εφαρμογές για S2 γιατί δεν βρήκα τίποτα!, η με pm πουθενά αλλού για να μην υπάρχει πρόβλημα!

ευχαριστώ ξανά!!!

Όλα τα παιχνίδια είναι συμβατά με το SGS2. Εκτός από τα tegra, τα οποία μπορείς να βάλεις με root!

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλησπέρα σας. Πρώτες εμπειρίες με SG2 μετά από iPhone 4.

1. Πρώτες ημέρες με την ΚΕ2 η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 12 ώρες, φρίκη, μετά μία επανεκκίνηση έφτασε μετά την τρίτη ημέρα περίπου 20 ώρες, αλλαγή μέσω odin σε ΚΕ7, πρώτη ημέρα σήμερα μάλλον θα περάσει άνετα τις 24 ώρες.

2. Η ροζ κηλίδα στην κάμερα ίδια και στο iPhone 4 ιδιαίτερα σε λαμπτήρες φθορισμού και άσπρο φόντο. Με την αναβάθμιση σε KE7 νομίζω βελτιώθηκε συνολικά η κάμερα.

3. Το κινητό δεν έχει αντίπαλο στη πλοήγηση στο διαδίκτυο, άψογο προσαρμόζει με άνεση το κείμενο στην οθόνη, φορτώνει τις ιστοσελίδες άμεσα, flash άψογο, εμπειρία σαφώς ανώτερη από το 4.

4. Οι μουσικές του αρετές κατώτερες από το 4 αλλά παίζει αρχεία flac 500mb! με άνεση.

5. Ανοίγει άμεσα αρχεία Pdf 250mb με εικόνες και σχεδιαγράμματα και ταυτόχρονα με το ezPDF στα διαβάζει μέσα από το bluetooth ακουστικό, απίστευτο για συσκευή τηλεφώνου.

6. Η οθόνη έχει το καταπληκτικότερο μάυρο που έχω δει, έτσι το νυκτερινό διάβασμα με την εφαρμογή kindle σε μαύρο φόντο λευκά γράμματα άψογη.

7. to root or not to root, περιμένω να βρώ τον λόγο.

Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία.

4. Οι μουσικές του αρετές κατώτερες από το 4 αλλά παίζει αρχεία flac 500mb! με άνεση.

Για αυτό που λες υστερεί στις μουσικές αρετές για ακρόαση mp3 μουσικής δεν έχει καλή απόδοση ;

Για αυτό που λες υστερεί στις μουσικές αρετές για ακρόαση mp3 μουσικής δεν έχει καλή απόδοση ;

Μια χαρά είναι η απόδοση του ήχου μην ακούς οτι λένε. ΕΣΥ τον φτιάχνεις τον ήχο.

Κ εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο και τον έφτιαξα και είναι κάτι παραπάνω απο τέλειος τώρα.

http://www.4shared.com/file/MXBWwYpD/DSPManager.htm

Αυτό είναι ένα πολύ καλο app που λέγεται dSPmanager δοκιμάστε το όσοι έχετε πρόβλημα με τον ήχο

και θα δείτε τεράστια αλλαγή. Δεν θέλει root :)

Βάλτε το "Select Effect Strength" στο extreme. Λογικά σε εσάς που έχετε πρόβλημα θα είναι στο Slight.

Μια χαζη ερωτηση,

πως συνδεω το κινητο σε mass storage αντι να ξεκιναει το Kies?

Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές --> Ανάπτυξη, και tickareis τον εντοπισμό σφαλμάτων !

Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές --> Ανάπτυξη, και tickareis τον εντοπισμό σφαλμάτων !

Ρωταω γιατι κατα το copy-paste σε μερικα αρχεια ειτε φωτογραφιων ειτε βιντεο με ρωταει αν θελω να τα μετατρεψω ετσι ωστε να μπορει να τα αναπαραγει το τηλεφωνο.Μηπως ξερεις γιατι?

Σε Windows 7 Ultimate 32 bit ειμαι.

Θα δοκιμασω σε mass storage

Ρωταω γιατι κατα το copy-paste σε μερικα αρχεια ειτε φωτογραφιων ειτε βιντεο με ρωταει αν θελω να τα μετατρεψω ετσι ωστε να μπορει να τα αναπαραγει το τηλεφωνο.Μηπως ξερεις γιατι?

Σε Windows 7 Ultimate 32 bit ειμαι.

Θα δοκιμασω σε mass storage

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ kies δεν έχω ιδέα.. ούτε στο pc δεν το έχω !

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ kies δεν έχω ιδέα.. ούτε στο pc δεν το έχω !

Χμ,

το αναγνωριζει αλλα δεν ανοιγει τα περιεχομενα.

Βλεπει 2 Removable Discs αλλα οταν παω να τα ανοιξω

μου γραφει Please insert a disk into Removable Disk (X:)

Καμια ιδεα?

Χμ,

Καμια ιδεα?

Αυτό μου το έβγαζε όταν βιαζόμουν να τα ανοίξω :P

Χμ,

Καμια ιδεα?

Ακυρο το βρηκα,

ηθελε μετα και Connect USB Storage απο το κινητο

Ευχαριστω

Έχω κατεβάσει το SMS Backup & Restore το οποίο σώζει σε έναν φάκελο /mnt/sdcard/SMSBackupRestore/, τον οποίο δεν τον βρίσκω πουθενά για να περάσω το αρχείο με τα μηνύματα που θέλω να μεταφέρω. Πού μπορεί να βρίσκεται;

Επίσης τα notes από το outlook πώς μεταφέρονται;

Edited by Cadfael

Γνωρίζει κάποιος πως μπορουμε να διαμορφώσουμε (format) τη κάρτα sd? Η επιλογή ειναι σβηστη.

Πρεπει πρωτα να κανεις unmount SD card και μετα θα δεις ενεργοποιημενη την επιλογη Format SD card

Έχω κατεβάσει το SMS Backup & Restore το οποίο σώζει σε έναν φάκελο /mnt/sdcard/SMSBackupRestore/, τον οποίο δεν τον βρίσκω πουθενά για να περάσω το αρχείο με τα μηνύματα που θέλω να μεταφέρω. Πού μπορεί να βρίσκεται;

Κανε ένα backup και θα δημιουργηθεί.

Πρεπει πρωτα να κανεις unmount SD card και μετα θα δεις ενεργοποιημενη την επιλογη Format SD card

Ευχαριστώ.

Και με ποιο τροπο μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές από τη μνήμη το κινητού στην external.sd και όχι στην sd μνημη του?

Το gps μου κάνει να κλειδώσει 2-5 lεπτά όταν είναι κρύο και είμαι εν κίνηση?Όταν σταματάω κάνει κάτω από 2 λεπτά κρύο και κάτω από 1λεπτό ζεστό.Εσάς πόση ώρα κάνει?Επίσης σε αμάξι που δεν το έχω στο parmpriz δεν μπορεί να κλειδώσει όταν είμαι σε κίνηση.

Το gps μου κάνει να κλειδώσει 2-5 lεπτά όταν είναι κρύο και είμαι εν κίνηση?Όταν σταματάω κάνει κάτω από 2 λεπτά κρύο και κάτω από 1λεπτό ζεστό.Εσάς πόση ώρα κάνει?Επίσης σε αμάξι που δεν το έχω στο parmpriz δεν μπορεί να κλειδώσει όταν είμαι σε κίνηση.

Να κανω μια ερωτηση εγω πως μπορω να δω ποτε κλειδωνει το gps δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα οπως το πηρα ειναι. Πρεπει να πατησω το εικονιδιο πλοηγηση-μερη η χαρτες??

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...